52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
florina1989
axxa246
costina
teodora_roman
narcisa
Nicky
Petre Gabriel Nicoleta
tiberici
anuta1971
alitheea
Lucica10
vivi
Luana
Geta
mihaela99
dana17
lica54
Garo
Admin_dea05
DENISA
andreea90
iulianagl
florica
27 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ce fac zanutele?
V-ati mai obisnuit cu ideea?
Eu nu...
V-ati mai obisnuit cu ideea?
Eu nu...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
frumoasa poza , dar parca o vad cu alti ochi...nu ma mai pot bucura ca inainte...florica a scris:
alitheea- vip
alitheea a scris:frumoasa poza , dar parca o vad cu alti ochi...nu ma mai pot bucura ca inainte...
Buna seara .. Si eu la fel Nico .. parca numai are acelasi farmec cand ii vad impreuna cand stiu ca e cu Onur .. a disparut magia aia in care eram si ii vedeam asa frumosi .. pacat Nici eu nu ma obisnuiesc cu idee .. i-as trimite un mesaj Tubei , dar n-am unde
Si daca observ eu bine .. Tuba il tine pe Cansel de mijloc ? ca mana ei stanga nu o vad si pe langa ea nu e
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Maria Ionescu
Când ceasul va aduce bătaia gongului final
Cortina va cădea si iar iubirea se va înălţa
Mai sus în spaţiul infinit al inimilor noastre!
Şi el şi ea îsi vor purta frumosul dans
În amintirea noastră,şi pasiunea
...Iubirea cu care ne-au îmbogaţit
Mereu ne vor călauzi pe marea viselor
furate de inimile lor!
Elveda Gonulcelen!Elveda Tuba&Cansel!♥♥♥♥
florica- vip
Dragalaselor si eu de cand am citit vestea ca este cu Onur nu mai am nici un chef de nimic parca sa dus si magia filmului mi sa ridicat si tensiunea numi gasesc linistea.Imi pare foarte rau am mai fost si pe alte meleaguri acolo il vad mai bun pe Onur pentru Tuba decat Murat mam necajit mult dar asta e sa incercam sa ne obisnuim cu ideea
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Nico,Andreea,eu zic sa mai asteptam,nici mie nu mi-a placut cand am vazut poza unde este cu Onur,dar pana nu apare confirmare din partea ei ,nu cred tot ce apare,in poza de mai sus asa mi s-a parut si mie ca mana Tubei ar fii dupa mijlocul lui CANSEL ,el tine trofeul cu amandoua mainile!!!!!!!!!!
florica- vip
florica a scris:Nico,Andreea,eu zic sa mai asteptam,nici mie nu mi-a placut cand am vazut poza unde este cu Onur,dar pana nu apare confirmare din partea ei ,nu cred tot ce apare,in poza de mai sus asa mi s-a parut si mie ca mana Tubei ar fii dupa mijlocul lui CANSEL ,el tine trofeul cu amandoua mainile!!!!!!!!!!
Tocmai asta vroiam sa zic acum .. ca ea il tine , dar el nu .. asta inseamna ca nu ii place nici lui ca e cu Onur .. altfel ar fii tinuto in brate .. ca pana acum .. sau poate nu si-a dat seama , oricum tot lipit de ea sta .. se vede cum e inclinat spre ea .. O sa astept confirmarea ei ,dar tot nu mi-ar placea .. macar daca era altu mai frumos
andreea90- vip
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor , nu mai facetzi speculatzii cu ce ii place si ce nu-i place lui Cansel. Lasatzi sa treaca timpul. Vom afla. Oricum se pare ca pe forumurile Tubei si a lui Cansel , astazi au intzepenit. Nimeni nu a scris nimic. asa am citit. Eu nu am cont acolo asa ca nu pot sa spun cu certitudine. Cred ca toate observatziile astea au ajuns si la urechile lor. Asteptatzi sa confirme sau sa infirme Tuba aceasta legatura cu Onur. Ea a fost intotdeauna foarte corecta din acest punct de vedere. S-o iubim asa cum este . Noi o iubim pentru calitatzile si frumusetzea ei nu pentru viatza ei personala.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
SA mai uitati de suparare!!!!!!!
florica- vip
cine este???????????
florica- vip
Te inteleg draga mea , si pe mine m-a ravasit putin , incearca sa nu te mai gandesti sa te detasezi pentru ca sigur nu iti face bine , totusi sunt niste straini chiar daca ei au ocupat un loc special in inima noastralica54 a scris:Dragalaselor si eu de cand am citit vestea ca este cu Onur nu mai am nici un chef de nimic parca sa dus si magia filmului mi sa ridicat si tensiunea numi gasesc linistea.Imi pare foarte rau am mai fost si pe alte meleaguri acolo il vad mai bun pe Onur pentru Tuba decat Murat mam necajit mult dar asta e sa incercam sa ne obisnuim cu ideea
alitheea- vip
florica a scris:cine este???????????
Berna Akpınar- Gönülçelen Dizisi Uygulayıcı Yapımcısı - producator
andreea90- vip
florica- vip
Ce sa uyit , ca mai tare ma apuca jalea ...florica a scris:SA mai uitati de suparare!!!!!!!
alitheea- vip
Şampiyon Fan Ödülleri Verildi~The Fan Favorite Award has been presented too...We are here to announce the winners of the survey that we were running on the ATV Dizileri Website for the most popular Actor/Actress and the most popular Serial. The tremendous response to this survey from both the fans in Turkey & Worldwide was phenomenal.
We are pleased to announce that the winners of this survey as a whole was the serial Gonulcelen, and its Actress Tuba Buyukustun and Actor Cansel Elcin. Along with the appropriate production member Berna Akpinar we has a small ceremony to present them with their award. This award represents the views of both national and international viewers nominations.
During the ceremony both Tuba Buyukustun & Cansel Elcin were humbled, and reiterated their appreciation and for the recognition from the fans. They thanked the fans and were extremely happy for this award.
We are pleased to announce that the winners of this survey as a whole was the serial Gonulcelen, and its Actress Tuba Buyukustun and Actor Cansel Elcin. Along with the appropriate production member Berna Akpinar we has a small ceremony to present them with their award. This award represents the views of both national and international viewers nominations.
During the ceremony both Tuba Buyukustun & Cansel Elcin were humbled, and reiterated their appreciation and for the recognition from the fans. They thanked the fans and were extremely happy for this award.
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
florica- vip
nu stiu de ce dar eu cred ca daca el ar fi vrut cu adevarat ar fi avut-o pe Tuba cu toata fiinta si sufletul ei...impresia mea este ca el a fost mai retinutandreea90 a scris:
Tocmai asta vroiam sa zic acum .. ca ea il tine , dar el nu .. asta inseamna ca nu ii place nici lui ca e cu Onur .. altfel ar fii tinuto in brate .. ca pana acum .. sau poate nu si-a dat seama , oricum tot lipit de ea sta .. se vede cum e inclinat spre ea .. O sa astept confirmarea ei ,dar tot nu mi-ar placea .. macar daca era altu mai frumos
alitheea- vip
În timpul ceremoniei, atât Büyüküstün Tuba & Cansel Elcin au fost umiliţi, şi a reiterat aprecierea lor şi de recunoaştere din partea fanilor. Sunt fani si suntem extrem de fericit pentru acest premiu fire
cum traduce si GOOGLE!!!!!!!!!!!!! Maduc sa fac baie!!!!!!!!!!
florica- vip
ok , ne vedem la filmflorica a scris:În timpul ceremoniei, atât Büyüküstün Tuba & Cansel Elcin au fost umiliţi, şi a reiterat aprecierea lor şi de recunoaştere din partea fanilor. Sunt fani si suntem extrem de fericit pentru acest premiu fire
alitheea- vip
alitheea a scris:nu stiu de ce dar eu cred ca daca el ar fi vrut cu adevarat ar fi avut-o pe Tuba cu toata fiinta si sufletul ei...impresia mea este ca el a fost mai retinut
Nu stiu ce sa zic .. dar afirmatiile din reportajul facut la Dizi Tv unde el si Tuba spun ca o face sa rada in timpul filmarilor si ea zice "ca nu e amuzant" ca sa nu o mai faca sa rada , sa se concentreze, si ea cand vine dimineata la filmari il da la o parte de pe scaunul de la machiaj , apropierile astea involuntare poate in care nu se deslipesc unu de celalalt , iesirea lor in ploaie , la mall .. cu siguranta discutii au avut despre asta .. cand se fac speculatii ca ar fii ceva intre ei , e imposibil sa nu vorbesti .. parerea mea Oricum .. vom vedea ce va fii mai departe .. acum sa ne concentram la film
andreea90- vip
Geta draga , nu a spus nimeni ca nu o iubeste daca nu am iubi-o nu ne-ar pasa , doar ca suntem putin ravasite ca nu se intampla lucrurile asa cum am crezut noi ca ar fi bine pentru ea , asta nu inseamna ca e si bine ceea ce am gandit noi, doar ea poate sa hotarasca ce e mai bine pentru viata ei ...Geta a scris:Fetelor , nu mai facetzi speculatzii cu ce ii place si ce nu-i place lui Cansel. Lasatzi sa treaca timpul. Vom afla. Oricum se pare ca pe forumurile Tubei si a lui Cansel , astazi au intzepenit. Nimeni nu a scris nimic. asa am citit. Eu nu am cont acolo asa ca nu pot sa spun cu certitudine. Cred ca toate observatziile astea au ajuns si la urechile lor. Asteptatzi sa confirme sau sa infirme Tuba aceasta legatura cu Onur. Ea a fost intotdeauna foarte corecta din acest punct de vedere. S-o iubim asa cum este . Noi o iubim pentru calitatzile si frumusetzea ei nu pentru viatza ei personala.
alitheea- vip
pai vezi , tocmai asta a indus pe toata lumea in eroare si din acest motiv suntem SOKATI , vorba turcilor...andreea90 a scris:
Nu stiu ce sa zic .. dar afirmatiile din reportajul facut la Dizi Tv unde el si Tuba spun ca o face sa rada in timpul filmarilor si ea zice "ca nu e amuzant" ca sa nu o mai faca sa rada , sa se concentreze, si ea cand vine dimineata la filmari il da la o parte de pe scaunul de la machiaj , apropierile astea involuntare poate in care nu se deslipesc unu de celalalt , iesirea lor in ploaie , la mall .. cu siguranta discutii au avut despre asta .. cand se fac speculatii ca ar fii ceva intre ei , e imposibil sa nu vorbesti .. parerea mea Oricum .. vom vedea ce va fii mai departe .. acum sa ne concentram la film
alitheea- vip
Chiar ca SOK SOK asa eram azi dimineata ... sa speram ca va fii bine, sa vedem ce zice Tuba acum .. Te pup Nico .. chiar mi-era dor de tine p-aici .. ma duc sa fac si eu repede baitza .. baitza placuta Florica si ne vedem la film fetelor peste 40 de min
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum