24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nu o primesc aia la Monte Carlo in volanase... Doar pe Tuba ca se imbraca,cu gust...si pe Murat binenteles
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
dragilor,
tot suparate????????
tot suparate????????
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Bună Andrada !! eu una nu sunt supărată ci doar melancolică.
Da Andrada tot suparate...o sa fiu suparata pe pana o sa-l elibereze pe Muriandradamaria a scris: dragilor,
tot suparate????????
simi- vip
Eu te-am tot avertizat Deni, sa iei o pauza de la Muratuba am ajuns la concluzia ca ASI..e mai rau decat fumatul
Simi , astept marele talent sa-si ia singura penele..si sa ne lase, si pe noi si pe Muri...ca el face parte din categoria celor cu mult bun simt, din partea lui nu cred ca avem vreo sansa(ca nu zic direct ca e un fraier) unde esti Pufy, sa-ti mai zic ceva de Angelina!?
Simi , astept marele talent sa-si ia singura penele..si sa ne lase, si pe noi si pe Muri...ca el face parte din categoria celor cu mult bun simt, din partea lui nu cred ca avem vreo sansa(ca nu zic direct ca e un fraier) unde esti Pufy, sa-ti mai zic ceva de Angelina!?
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Ce m-as bucura sa ne lase... ....a facut destul praf
simi- vip
Andrada îmi sunt prea dragi ptr a lua o pauză
Nu-l elibereaza, simi...nu cred ca il va elibera vreodata!!!!!simi a scris:Da Andrada tot suparate...o sa fiu suparata pe pana o sa-l elibereze pe Muri
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
andradamaria a scris:... unde esti Pufy, sa-ti mai zic ceva de Angelina!?
... prezent
Salut fetelor
Buna pufy.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Buna seara
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
mg]https://2img.net/h/oi37.tinypic.com/2wembk8.gif[/img]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 10 Mai 2011, 7:56 pm, editata de 1 ori
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum