53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
Gloxinia2010
teodora_roman
rina-rina
annadanna
razbunator
narcisa
dana17
axxa246
anuta1971
Geta
ASI 4 ever
pufy2010
costina
florina1989
vivi
DENISA
nutzi
iulianagl
Admin_dea05
vania_e
alitheea
andreea90
Garo
Lucica10
lica54
florica
30 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
We had sent out this notification awhile back. On the serial Gonulcelen shown on the channel ATV….The Social Inclusion Band and The Dusler Academy had received a spot in the 26th episode. Now once again, months laterThe Social Inclusion Band will once again be making a appearance. On Sunday 22 May 2011 at 22:00 we are also anxiously awaiting the start of the serial, and we thank the all involved with the Production of Gonulcelen, as well as the channel ATV for including The Social Inclusion Band into this episode. De: Atv Dizileri Resmi Sayfası-------- Nu inteleg ce vrea sa spuna aici--------------Ne-am trimis această notificare un timp înapoi. Pe de serie Gonulcelen indicat pe canalul ATV ... Incluziune Socială Band şi Academia Dusler a avut. primit un loc în episodul 26. Acum, din nou, luni laterThe incluziune socială Band va fi din nou a face un aspect. Duminică 22 mai 2011 la 22:00 suntem, de asemenea, aşteaptă cu nerăbdare începerea serial, şi le mulţumim tuturor celor implicaţi în producţia de Gonulcelen, precum şi canalul ATV-uri, inclusiv pentru Incluziune Socială Band în acest episod.
De: Atv Dizileri Resmi Sayfası
.Am inteles pana la urma,cred ca in ep.din seara asta vor participa la un concert de bine- facere cum a fost in ep. 26.
De: Atv Dizileri Resmi Sayfası
.Am inteles pana la urma,cred ca in ep.din seara asta vor participa la un concert de bine- facere cum a fost in ep. 26.
florica- vip
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
si mie mi-a plăcut foarte multflorica a scris:Buna Axxa,si tie o duminica placuta!Foarte frumoasa povestea celor doi,ce film frumos ar iesi daca cineva s-ar gandi sa-l faca!
si am mai văzut o data ca turcii ii învață pe copiii lor de mici sa aibă respect si sa muncească
florica- vip
Si noi am fost puse la munca ,nu am fost obligate sau fortate,era unele munci care le puteam face,si eu i-am invatat pe copii mei cu munca,nimic nu se obtine stand!Am vazut si situati cand parinti nu-i lasa pe copii sa faca nimic spunand ca au lucrat ei destul,mare greseala,pana la urma se intoarce impotriva lor.axxa246 a scris:
si mie mi-a plăcut foarte mult
si am mai văzut o data ca turcii ii învață pe copiii lor de mici sa aibă respect si sa muncească
florica- vip
|
Yürekten dilediğim dileğimsin sen benim
içimde en çok hissettiğim kişisin...CanseLasK Şimdi senden vaz mı geçmeli. ?
Masal olup yola devam mı etmeli. ?
Ben kalpten sorumlu. ?
Aşka sorunluydum anladım herşey sensin. !! CANSELasK
KALBIMDE TEK ÏSÏM DUDAGIMDA MÜHÜRÜMSÜN....CANSEL im..♥ ♥..
florica- vip
SEN BAZEN DUDAĞIMDA BİR GÜLÜŞ.BAZEN YÜREĞİMDE ATIŞ.BAZEN GÖZLERİMDEN AKAN YAŞSIN.AMA ŞUNU UNUTMAKİ KÜÇÜCÜK KALBİMDE, YAŞAYAN EN BÜYÜK AŞKIMSIN..CanseL iMMM ♥ ♥....
florica- vip
buna ziua,doamnelor!...Axxa,frumoasa poveste; mereu aflam ceva nou despre turci si cel putin eu mi-am revizuit parerile preconcepute despre ei...
Flori, multumesc pt,toate frumusetile postate
o duminica placuta va doresc,ne intilnim la film...pa
Flori, multumesc pt,toate frumusetile postate
o duminica placuta va doresc,ne intilnim la film...pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Duminica frumoasa Garo!
florica- vip
Dupa atata colindat pe mai multe coclauri m-i s-a facut foame ,va invit la o ciorba deperisoaresi niste chiftelute
florica- vip
Buna ziua dragelor
Pinar .. vara trecuta ...
Tuba cu tatal ei ...
Pinar .. vara trecuta ...
Tuba cu tatal ei ...
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Dum 22 Mai 2011, 6:08 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Dragalaselor bun gasit tot liniste pe aici doar florica de una singura
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
CANSEL a scris pe twitter
cansellelcin cansel elçin
Check this video out -- The Piano Trailer https://www.youtube.com/watch?v=MLpzo_nwZpE&feature=player_embedded#at=71
1 minute ago Favorite Retweet Reply
»
cansel elçin
Check this video out -- The Piano - trailer https://www.youtube.com/watch?v=k3jUcEOWJO0&feature=player_embedded
2 minutes ago Favorite Retweet Reply
Un film foarte bun The Piano , imi place si mie .. il caracterizeaza intr-un fel , cred si eu ca ii place .. are de toate , muzica , drama , iubire .. .. are ceva si din gonulcelen .. pasiunea pt muzica ,pt pian , pasiunea lui Cansel pt pian .. Foarte bun !
Check this video out -- The Piano Trailer https://www.youtube.com/watch?v=MLpzo_nwZpE&feature=player_embedded#at=71
1 minute ago Favorite Retweet Reply
»
cansel elçin
Check this video out -- The Piano - trailer https://www.youtube.com/watch?v=k3jUcEOWJO0&feature=player_embedded
2 minutes ago Favorite Retweet Reply
Un film foarte bun The Piano , imi place si mie .. il caracterizeaza intr-un fel , cred si eu ca ii place .. are de toate , muzica , drama , iubire .. .. are ceva si din gonulcelen .. pasiunea pt muzica ,pt pian , pasiunea lui Cansel pt pian .. Foarte bun !
andreea90- vip
[youtube][/youtube]
florica- vip
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Seara buna fetelor!!
In sf am venit si eu de la serviciu....imi pregatesc fata de somnic si ma alatur si eu cu voi la film.Sper sa avem un ep frumos...
In sf am venit si eu de la serviciu....imi pregatesc fata de somnic si ma alatur si eu cu voi la film.Sper sa avem un ep frumos...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dragalaselor nu incepeti sa va faceti aparitia???Eu incep pregatirile va aduc ceva de rontait cat stati la film!!
lica54- vip
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Dum 22 Mai 2011, 9:30 pm, editata de 2 ori
lica54- vip
buna seara,doamnelor!...vizionare placuta sa avem, sper sa fie frumos...Lica multumesc, chiar as vrea cocosei
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
buna seara fetelor .... asteptam....... vizionare placuta
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
buna seara la cat incepe filmul?vreau si eu link va rog
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Localizare : buzau
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Dum 22 Mai 2011, 9:36 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Buna! uite eu aici ma iut.....florina1989 a scris:buna seara la cat incepe filmul?vreau si eu link va rog
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Buna seara ... Vizionare placuta .. Florina .. la 10 incepe filmu ....
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Dum 22 Mai 2011, 9:39 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Ultima editare efectuata de catre florica in Dum 22 Mai 2011, 9:40 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum