26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
Nicky
iulia80
dana sandulescu
dubaisport
adriana_b
alina_chupi
dana4699
lexia
pufy2010
lica54
victorelalove
ninnet
michiper68
alimar
DENISA
lavy612
simi
andradamaria
22 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Nuuuuuuuu,tocmai asta este ca nu stiu de unde sa iau poza!!!
cum nu sti de unde ? uite spune-mi pe cine vrei si ti-o aduc eu aici si o copiezi da ?
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Multumim mult Michi, interesant, n-am timp sa comentez acum dar pozele se pare ca ne-au facut o impresie putin falsa , de data asta Muri a fost daca nu cocos cel putin cocoselmichiper68 a scris:murat+burcin-superstarlife-22.05.2011
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
DENISA a scris:sunt la un grătar dar mai arunc un ochi şi pe net .
pofta buna si relaxare totala :drunken:
ninnet- vip
Pe Murat Yildirim.ninnet a scris:
cum nu sti de unde ? uite spune-mi pe cine vrei si ti-o aduc eu aici si o copiezi da ?
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
simi a scris:Pe Murat Yildirim.
ok, o sa caut o poza frumoasa cu Muri si-l atasez aici da ?????????? asteapta
numai putin
ninnet- vip
uite alege ce vrei si pe urma le sterg.........nu stiu daca am voie sa postez asa ceva
aici
ninnet- vip
cine a zis că nu e voie ???? e liber de la direcţiune ptr cei doi pe orice topic .
Andrada mi-a plăcut că pe reporter şi pe cameraman îi interesau Murat nu însoţitoarea.
Andrada mi-a plăcut că pe reporter şi pe cameraman îi interesau Murat nu însoţitoarea.
DENISA a scris:cine a zis că nu e voie ???? e liber de la direcţiune ptr cei doi pe orice topic .
te pup Deny.......
ninnet- vip
DENISA a scris:cine a zis că nu e voie ???? e liber de la direcţiune ptr cei doi pe orice topic .
pentru ca el este adulat si cerut de fani nu ea !
ninnet- vip
Multumesc Ninnet,le iau pe toate...
simi- vip
https://2img.net/r/ihimizer/img221/1189/dimirlhohni.jpg
http://b66k.net/files/42368.gif
http://www.dizifilm.com/forum/signaturepics/sigpic268618_8.gif
http://www.dizifilm.com/forum/signaturepics/sigpic36847_71.gif
https://2img.net/h/i1219.photobucket.com/albums/dd440/tugce1/Ask%20ve%20Ceza%20savo-yaso/56blm7.gif
https://2img.net/h/i1219.photobucket.com/albums/dd440/tugce1/Ask%20ve%20Ceza%20savo-yaso/56blm4.gif
https://2img.net/h/i901.photobucket.com/albums/ac216/aslu_su/YasemenSavas53/57blm24.gif
Simi uite am pus şi adresele lângă poze copiezi adesa cu COPY şi apoi PASTE în spatiile puse de mine mai sus.
simi a scris:Multumesc Ninnet,le iau pe toate...
soro dar chiar pe toate ? nu vezi ca suntem multe ??????? ..........uite o poza pe care eu o ador
ninnet- vip
Cum ne punem semnătură la mesaj
1. Click PROFIL
2. Click PREFERINŢE
Profil =>Preferinţe =>Adaugă întotdeauna semnatura la mesaje : Bifezi Da
3.Click SEMNĂTURĂ
Se va deschide această fereastră
cum ne punem un AVATAR ( o poză sub numele nostru de utilizator)
pe panoul de comandă găseşti urm înscrisuri
Tu dai click pe PROFIL îţi va apărea următoarea fereastră
dai click pe AVATAR , ţi se va deschide urm. fereastră
CLICK CHOOSE PTR A ALEGE O FOTOGRAFIE DIN PC-UL TĂU APOI CLICK INREGISTRARE SAU IN SPAŢIU " INCĂRCAŢI AVATARUL DINTR-UN URL " PUI ADRESA ( LINKUL) FOTOGRAFIEI CE O VREI LA AVATAR APOI DAI CLICK INREGISTRARE.
DACă NU TE DESCURCI DAI UN SEMNAL .
1. Click PROFIL
2. Click PREFERINŢE
Profil =>Preferinţe =>Adaugă întotdeauna semnatura la mesaje : Bifezi Da
3.Click SEMNĂTURĂ
Se va deschide această fereastră
cum ne punem un AVATAR ( o poză sub numele nostru de utilizator)
pe panoul de comandă găseşti urm înscrisuri
Tu dai click pe PROFIL îţi va apărea următoarea fereastră
dai click pe AVATAR , ţi se va deschide urm. fereastră
CLICK CHOOSE PTR A ALEGE O FOTOGRAFIE DIN PC-UL TĂU APOI CLICK INREGISTRARE SAU IN SPAŢIU " INCĂRCAŢI AVATARUL DINTR-UN URL " PUI ADRESA ( LINKUL) FOTOGRAFIEI CE O VREI LA AVATAR APOI DAI CLICK INREGISTRARE.
DACă NU TE DESCURCI DAI UN SEMNAL .
uite Simi, mai am cateva .............
ninnet- vip
Fetelor mi-am prins nasul pe aici....dar am reusit :tun:Va multumesc pt ajutor.
simi- vip
simi a scris:Fetelor mi-am prins nasul pe aici....dar am reusit :tun:Va multumesc pt ajutor.
bravo,ai reusit cu avatarul acum urmeaza semnatura da ?
ninnet- vip
Ninnet ia-ma usor ca am ametit Lasa-ma sa respir putin si apoi urmeaza si semnatura
simi- vip
ninnet- vip
Bravo Simi, frumos avatar, treci si la semnatura
Denisa ai dreptate ,nu-i interesa deloc, dar erau si ei niste domni
Sper sa nu avem parte de vreo furtuna, pe la noi se cam aduna norii
Ninnet cu un gif pus de tine mi-ai adus aminte de Iulia80, mi-e tare dor de ea
Denisa ai dreptate ,nu-i interesa deloc, dar erau si ei niste domni
Sper sa nu avem parte de vreo furtuna, pe la noi se cam aduna norii
Ninnet cu un gif pus de tine mi-ai adus aminte de Iulia80, mi-e tare dor de ea
andradamaria- vip
Buna ziua fetelor.
Waw...Plin de Muratei pe forum... Exact asa cum ne place...fara urma de pana de-a -i .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna Victorela!Pe unde umbli?Nu ai mai vorbit cu noi de ceva timp
simi- vip
victorelalove a scris:
Buna ziua fetelor.
Waw...Plin de Muratei pe forum... Exact asa cum ne place...fara urma de pana de-a -i .
da ,asa cum ne place
ninnet- vip
daaaaaaaaa fara pene,victorelalove a scris:
Buna ziua fetelor.
ti-ai plimbat bebelul?????
andradamaria- vip
Buna simi.simi a scris:Buna Victorela!Pe unde umbli?Nu ai mai vorbit cu noi de ceva timp
Acum ca s-a incalzit afara...stau cu cel mic prin parc si ne jucam. Plus ca in week- end este si tati cu noi. Asa ca ne distram de minune.
Este frumoasa vara!!!!!!!!
Tu ce mai faci?
Mai are blana? Ca de pene nu cred ca se mai poate vorbi...la cat de jumulita a fost.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum