26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
Nicky
iulia80
dana sandulescu
dubaisport
adriana_b
alina_chupi
dana4699
lexia
pufy2010
lica54
victorelalove
ninnet
michiper68
alimar
DENISA
lavy612
simi
andradamaria
22 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ne mai chinuie un pic pana la sfarsitul filmului
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Re: 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna simi.simi a scris:Pupici si de la mine fetelor!
Ne apucam de jumuleala?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Nu le-a fost de ajuns cat ne-au chinuit pe tot parcursul serialului. Trebuia ca sa ne dea cu bata in cap la final...dana4699 a scris:ne mai chinuie un pic pana la sfarsitul filmului
Ce i-o fi venit lui Sahnur sa-l caute acum pe fi-su vitreg?!? Nu putea sa stea in banca ei?
De la aventura lui Pala- bursucel, i se trage.
Sa-i faca pe Baldari sa lesine si alta nu... Cred ca or sa lesine cucoanele in casa Baldarilor, mai ceva ca atunci cand au fost atacati cu gloante.
victorelalove- moderator
Viorela,eu sant la dispozitia ta...sant pregatita oricand
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
simi a scris:Viorela,eu sant la dispozitia ta...sant pregatita oricand
victorelalove- moderator
Waw...
30 de poze si niciun zambet!!!!!!!!!!
Multumim Denisa.
30 de poze si niciun zambet!!!!!!!!!!
Multumim Denisa.
victorelalove- moderator
Eu nici acum nu mi-am revenit...dupa vestea ca Savas mai are un frate De ce a aparut acum si nu a venit de la jumatatea serialului? A venit sa-l omoare turcii...si sa scape Savas??
simi- vip
Ramane de vazut ce mai pun turcii la cale...Tot ce este posibil, ca sa aibe pe cine omora in final ( un frate aparut din neant...Cine sa il planga? ) Pe cand...daca ar fi Savas ...sa vezi atunci bocete si urlete!simi a scris:Eu nici acum nu mi-am revenit...dupa vestea ca Savas mai are un frate De ce a aparut acum si nu a venit de la jumatatea serialului? A venit sa-l omoare turcii...si sa scape Savas??
victorelalove- moderator
Inseamna ca stam linistite....o sa aiba un final fericit
simi- vip
vom vedea ce sfarsit va avea
multumim Denisa de poze
multumim Denisa de poze
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Este tot ceea ce imi doresc. UN FINAL DE POVESTE!!!!!!!!!simi a scris:Inseamna ca stam linistite....o sa aiba un final fericit
As fi foarte dezamagita daca s-ar intampla ceva rau...
Nu vreau asa ceva. Sa speram ca dorintele ne vor fi implinite de catre scenaristi. Desi...cu turcii astia nu se stie niciodata. Parca sufera in continuu ...si vor sa suferim si noi. Dar ce vina avem ...domne'?
Ce vina? De suntem mereu facuti partasi, la tot felul de dureri...si pe langa toate astea ...mai suntem supusi si stresului vizual , de a o vedea mereu pe . Asta chiar ca mi se pare inuman!!!!!
si iar ...
victorelalove- moderator
Macar de n-ar mai da din cioc,cum prinde un microfon in fata Si daca nu i-am mai vedea "frumusete de pene" prin poze, am fii si noi mai relaxate
simi- vip
Cred ca si Murat ar fi mai relexat!!!!!!!!!!!!!
Dar crezi ca il lasa consoarta sa apara singur in fata fanilor? De unde? Sa se stie ca ea este lui.
victorelalove- moderator
Poate se gandeste sa o duca in vacanta la munte...poate o lasa prin padure pe undeva Sau poate la mare...sa o dea unui piratvictorelalove a scris:
Cred ca si Murat ar fi mai relexat!!!!!!!!!!!!!
Dar crezi ca il lasa consoarta sa apara singur in fata fanilor? De unde? Sa se stie ca ea este lui.
simi- vip
Eu va parasesc 20min. pt ca plec sa iau copilul de la gradinita Revin cat ati zice peste
simi- vip
Dragelor , ce faceti , va mentineti buna dispozitie cu Burcinica.////
Deni , multumim dinsuflet
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Soţia se adresează cu indignare către soţ:
- Iarăşi te-ai îmbătat! Ieri am fost cu adevărat fericită văzându-te treaz.
- Da dragă, astăzi este rândul meu să fiu fericit!
.........................................................................
Imaginează-ţi! Soţia mea a născut în autobuz, într-o aglomeraţie infernala!
- Asta nu-i nimic. A mea, în aceleaşi condiţii, a rămas însărcinată!
........................................................................
Cum e viaţa unui bărbat fără nevastă?
- Mai ieftină!
...................................................................
Un tânăr invită o tânără la dans.
- Domnişoară, se poate?
- Desigur, dar mai întâi să dansăm
..............................................................
Trei prieteni au mers la un film cu soţiile. La pauză bărbaţii merg la baie, unul dintre ei zice:
- Bai, voi ştiţi că nevastă-mea a văzut “Capra cu trei iezi” şi a făcut trei copii?!
Al doilea spune:
- Bai, ce coincidenţă, femeia mea a văzut “Alba ca zăpada şi cei 7 pitici” şi a făcut 7 copii!
Ultimul, foarte îngrijorat spune:
- Eh, păi eu vă las, plec după nevastă, că se uită la “101 dalmaţieni”!
.............................................................
Doctore, nevasta mă înşeală pe rupte şi totuşi nu îmi apăr nici un fel de coarne! Uitaţi-vă şi dumneavoastră, neted ca-n palma!
- Nu va faceţi probleme, chestia cu coarnele este numai o vorbă, nu există cu adevărat.
- Uf, mi-aţi luat o piatră de pe inimă, credeam ca am lipsa de calciu!
...............................................................
Un indian apache stătea lângă un agent de vânzări pe o bancă în parc. Între ei se afla o pungă mare de hârtie. Indianul fixa de ceva timp punga de hârtie.
- Vrei sa ştii ce e în pungă? întreabă agentul de vânzări.
Indianul dădu afirmativ din cap.
- E o sticlă de vin, am luat-o pentru nevastă-mea.
Indianul tăcu o vreme, apoi zise, dând afirmativ din cap de mai multe ori:
- Bun schimb ai făcut.
- Iarăşi te-ai îmbătat! Ieri am fost cu adevărat fericită văzându-te treaz.
- Da dragă, astăzi este rândul meu să fiu fericit!
.........................................................................
Imaginează-ţi! Soţia mea a născut în autobuz, într-o aglomeraţie infernala!
- Asta nu-i nimic. A mea, în aceleaşi condiţii, a rămas însărcinată!
........................................................................
Cum e viaţa unui bărbat fără nevastă?
- Mai ieftină!
...................................................................
Un tânăr invită o tânără la dans.
- Domnişoară, se poate?
- Desigur, dar mai întâi să dansăm
..............................................................
Trei prieteni au mers la un film cu soţiile. La pauză bărbaţii merg la baie, unul dintre ei zice:
- Bai, voi ştiţi că nevastă-mea a văzut “Capra cu trei iezi” şi a făcut trei copii?!
Al doilea spune:
- Bai, ce coincidenţă, femeia mea a văzut “Alba ca zăpada şi cei 7 pitici” şi a făcut 7 copii!
Ultimul, foarte îngrijorat spune:
- Eh, păi eu vă las, plec după nevastă, că se uită la “101 dalmaţieni”!
.............................................................
Doctore, nevasta mă înşeală pe rupte şi totuşi nu îmi apăr nici un fel de coarne! Uitaţi-vă şi dumneavoastră, neted ca-n palma!
- Nu va faceţi probleme, chestia cu coarnele este numai o vorbă, nu există cu adevărat.
- Uf, mi-aţi luat o piatră de pe inimă, credeam ca am lipsa de calciu!
...............................................................
Un indian apache stătea lângă un agent de vânzări pe o bancă în parc. Între ei se afla o pungă mare de hârtie. Indianul fixa de ceva timp punga de hârtie.
- Vrei sa ştii ce e în pungă? întreabă agentul de vânzări.
Indianul dădu afirmativ din cap.
- E o sticlă de vin, am luat-o pentru nevastă-mea.
Indianul tăcu o vreme, apoi zise, dând afirmativ din cap de mai multe ori:
- Bun schimb ai făcut.
victorelalove- moderator
lavy612 a scris:Dragelor , ce faceti , va mentineti buna dispozitie cu Burcinica.////
BUNA LAVY.
este mereu un prilej de buna dispozitie... Ce bine ca exista!!!!
victorelalove- moderator
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 24 Mai 2011, 5:39 pm, editata de 1 ori
Am revenit....unde ramasesem Victorela?
simi- vip
Ca bine zici....bine ca exista...diva-divelor....frumoasa-frumoaselor....fara ea nu avem ce jumuli
simi- vip
simi a scris:Ca bine zici....bine ca exista...diva-divelor....frumoasa-frumoaselor....fara ea nu avem ce jumuli
Ai vazut? Cum intr-un final, ii dam ei tot creditul...pentru frumusetea creatiilor noastre si elogiilor aduse...unei cum nu s-a mai vazut si cum nici nu cred ca se va mai vedea vreodata pe acest pamant.
Cata uimire si cata putere de creattie ne incearca in momentul in care o vedem!!!!
Am mai spus...ea este muza noastra. O muza uratica ce-i drept...Dar totusi o muza...
victorelalove- moderator
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum