26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
Nicky
iulia80
dana sandulescu
dubaisport
adriana_b
alina_chupi
dana4699
lexia
pufy2010
lica54
victorelalove
ninnet
michiper68
alimar
DENISA
lavy612
simi
andradamaria
22 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pufy2010 a scris:- Barbatul are nevoie de toate femeile sa îi îndeplineasca singura dorinta ...
.........masochist
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Intr-o mare intersectie din Craiova, doi politisti opresc un carutas .
- Ba’, omule, unde te duci tu cu caruta? Stii ca nu ai voie cu ea in oras?
- Ma duc la Politia Circulatiei, ca am auzit ca este vacant un post de politist!
- Daaaa?!? Da’ tu cate clase ai, ma’, omule?
- Pai, cinci !
Atunci, politistii ii scot caschetele, si le izbesc de caldaram, zicand cu naduf:
- Fir-ar a’ dracului, iar ne vine un sef!…
- Ba’, omule, unde te duci tu cu caruta? Stii ca nu ai voie cu ea in oras?
- Ma duc la Politia Circulatiei, ca am auzit ca este vacant un post de politist!
- Daaaa?!? Da’ tu cate clase ai, ma’, omule?
- Pai, cinci !
Atunci, politistii ii scot caschetele, si le izbesc de caldaram, zicand cu naduf:
- Fir-ar a’ dracului, iar ne vine un sef!…
ninnet- vip
Un politist se duce la sectie in preajma Craciunului si-l intreaba pe capitan:
- Don’ capitan, nu cumparati juma’ de porc ?
Capitanu’dupa ce se gandeste putin:
- Da’ ce sa fac cu jumatate de porc tampitule , vrei sa mi se rastoarne in cotet ?
- Don’ capitan, nu cumparati juma’ de porc ?
Capitanu’dupa ce se gandeste putin:
- Da’ ce sa fac cu jumatate de porc tampitule , vrei sa mi se rastoarne in cotet ?
ninnet- vip
superninnet a scris:... iar ne vine un sef!…
Merge soacra pe bicicleta. O vede ginerele si o intreaba:
- Unde mergi, mama-soacra?
- La cimitir.
- Si cine aduce acasa bicicleta?
astea cu soacrele sunt preferatele mele
Tari bancuri!!!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
pufy2010 a scris:
super
astea cu soacrele sunt preferatele mele
poti sa mai spui odata...........tare
Mergea Badea Gheorghe pe ulita la el la tara..si cum mergea el asa se intalneste cu Leana care avea o gasca sub brat:
-Ce mai faci fa Leano?
-Bine!
-O dai?
-Apai mai bade de dat o dau, da cine tine gasca?
ninnet- vip
Soacra, pe patul de moarte catre ginere:
- Sa repari (tuseste, sleita de puteri) pendula aia de pe (tuseste iar)
perete...
- O repar mama soacara, o repar; dumneata concentreaza-te acolo
perete...
In fata universitatii in timpul examenului de admitere un taran cu un vitel legat de sfoara. Un profesor care trecea pe acolo se opreste si-l intreaba mirat:
- Ce faci cu dobitocu asta la universitate, bade?
- Apai, dom’profesor, dobitocu-i la examen, asta-i numa pila!
- Ce faci cu dobitocu asta la universitate, bade?
- Apai, dom’profesor, dobitocu-i la examen, asta-i numa pila!
ninnet- vip
pufy2010 a scris:Soacra, pe patul de moarte catre ginere:
perete...
simi- vip
Buna seara pufy.
Un barbat cu sotia lui, acasa.
Barbatul, in prima seara:
- N-ai vrea, nevasta, sa ne jucam de-a Big Brother?
Sotia: - Stii, sunt obosita, azi am stat la servici toata ziua... poate maine ...
Barbatul, a doua seara: - Ce zici, ne jucam de-a Big Brother?
Sotia: - Stii, azi am facut mancare, am adus copiii de la scoala... sunt obosita... hai s-o lasam pe maine .
Barbatul, a treia seara: - Ei, ce zici... azi ne jucam de-a Big Brother?
Femeia: - Ok...azi ne jucam...
Barbatul: Ai trei minute sa parasesti casa.
Un barbat cu sotia lui, acasa.
Barbatul, in prima seara:
- N-ai vrea, nevasta, sa ne jucam de-a Big Brother?
Sotia: - Stii, sunt obosita, azi am stat la servici toata ziua... poate maine ...
Barbatul, a doua seara: - Ce zici, ne jucam de-a Big Brother?
Sotia: - Stii, azi am facut mancare, am adus copiii de la scoala... sunt obosita... hai s-o lasam pe maine .
Barbatul, a treia seara: - Ei, ce zici... azi ne jucam de-a Big Brother?
Femeia: - Ok...azi ne jucam...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
pufy2010 a scris:- O repar mama soacara, o repar; dumneata concentreaza-te acolo
.............bunnnnnnnnnnnnn!
Un medic isi aduce studentii in vizita la un ospiciu. Se opresc la un salon unde era un barbat cu privirile ratacite.
- Vedeti, acest barbat si-a pierdut mintile fiindca femeia cu care trebuia sa se casatoreasca l-a refuzat.
- In urmatoarea rezerva il vom vizita pe cel care a luat-o…
ninnet- vip
Intr-o dimineata, in timp ce luau micul dejun, o femeie i-a spus sotului sau:
- Fac pariu ca habar n-ai ce zi e astazi.
- Cum sa nu stiu? o intreba el indignat. Cum crezi ca as fi putut uita?
Dupa ce a spus acestea, s-a ridicat de la masa si a plecat la lucru.
La ora 10 dimineata suna cineva la usa. Femeia deschise si primi o cutie plina cu trandafiri rosii.
La pranz primi o cutie din bomboanele ei preferate de ciocolata, iar mai tarziu un butic ii livra o rochie creata de un designer.
Femeia de-abia astepta sa se intoarca sotul ei acasa.
- Prima data florile, dupa aceea ciocolata si in cele din urma rochia!, exclama ea entuziasmata. N-am petrecut niciodata intr-un mod mai fascinant Ziua Mediului!
- Fac pariu ca habar n-ai ce zi e astazi.
- Cum sa nu stiu? o intreba el indignat. Cum crezi ca as fi putut uita?
Dupa ce a spus acestea, s-a ridicat de la masa si a plecat la lucru.
La ora 10 dimineata suna cineva la usa. Femeia deschise si primi o cutie plina cu trandafiri rosii.
La pranz primi o cutie din bomboanele ei preferate de ciocolata, iar mai tarziu un butic ii livra o rochie creata de un designer.
Femeia de-abia astepta sa se intoarca sotul ei acasa.
- Prima data florile, dupa aceea ciocolata si in cele din urma rochia!, exclama ea entuziasmata. N-am petrecut niciodata intr-un mod mai fascinant Ziua Mediului!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna seara pufy.
superrrrrrrrrrrrrrr
ninnet- vip
Pachet de salvare economica!!!
Sa presupunem ca...
Guvernul acorda fiecaruia din noi cam 100.000 de roni.
Daca cheltuim acesti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge in China .
Daca cumparam benzina, vor ajunge la Arabi.
Daca cumparam calculatoare, vor ajunge in India si Hong Kong .
Daca cumparam fructe si legume, vor ajunge in Turcia, Spania, Italia, Egipt sau Iran .
Daca cumparam autoturisme mici si economice, vor ajunge in Japonia sau Germania .
- Daca cumparam unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan , si nu vor ajuta cu NIMIC economia româna.
Singura posibilitate de a pastra acesti bani acasa in Romania , este de a-i cheltui pe curve, gustosul vin românesc sau pe tuica, deoarece acestea sunt garantat produse autohtone.
Eu asa incerc sa fac!
Dar e cam greu de convins sotia ca fac aceste lucruri numai din patriotism!
Sa presupunem ca...
Guvernul acorda fiecaruia din noi cam 100.000 de roni.
Daca cheltuim acesti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge in China .
Daca cumparam benzina, vor ajunge la Arabi.
Daca cumparam calculatoare, vor ajunge in India si Hong Kong .
Daca cumparam fructe si legume, vor ajunge in Turcia, Spania, Italia, Egipt sau Iran .
Daca cumparam autoturisme mici si economice, vor ajunge in Japonia sau Germania .
- Daca cumparam unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan , si nu vor ajuta cu NIMIC economia româna.
Singura posibilitate de a pastra acesti bani acasa in Romania , este de a-i cheltui pe curve, gustosul vin românesc sau pe tuica, deoarece acestea sunt garantat produse autohtone.
Eu asa incerc sa fac!
Mandri ca suntem romani!!!!!!pufy2010 a scris:Pachet de salvare economica!!!
victorelalove- moderator
Un preot locuia langa o manastire si avea 10 gaini si un cocos.
Cocosul din cand in cand disparea, dar aparea pana seara.
Ultima data cand a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru duminica in biserica, a intrebat lumea:
"As vrea sa stiu daca cineva are un cocos?"... si toti barbatii s-au sculat in picioare...
"Nu, nu, nu, am vrut sa intreb daca cineva a vazut un cocos?"....si toate femeile s-au sculat in picioare...
"Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva de aici a vazut un cocos care nu-i apartine?" ... si jumatate din femei s-au sculat in picioare...
"Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva a vazut cocosul meu?"... si toate maicutele s-au sculat in picioare.
Cocosul din cand in cand disparea, dar aparea pana seara.
Ultima data cand a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru duminica in biserica, a intrebat lumea:
"As vrea sa stiu daca cineva are un cocos?"... si toti barbatii s-au sculat in picioare...
"Nu, nu, nu, am vrut sa intreb daca cineva a vazut un cocos?"....si toate femeile s-au sculat in picioare...
"Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva de aici a vazut un cocos care nu-i apartine?" ... si jumatate din femei s-au sculat in picioare...
"Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva a vazut cocosul meu?"... si toate maicutele s-au sculat in picioare.
In armata, soldatii sunt scosi la program administrativ in gradina unitatii.
Caporalul, cu un aer satisfacut, zice:
- Asa, toata lumea ia cate o lopata si treceti la sapat !
- Inainte de asta… E vreunul printre voi care se pricepe la algebra?
- Eu, sa traiti … Sunt student la matematica – fizica, dom`caporal.
- Bravo, ma Atunci arunca dracului lopata aia, ca nu- i de tine.
Soldatul, usurat, arunca lopata cu o mina vesela. Caporalul continua:
- Si pune mana pe harlet. Tu vei extrage radacinile!
Caporalul, cu un aer satisfacut, zice:
- Asa, toata lumea ia cate o lopata si treceti la sapat !
- Inainte de asta… E vreunul printre voi care se pricepe la algebra?
- Eu, sa traiti … Sunt student la matematica – fizica, dom`caporal.
- Bravo, ma Atunci arunca dracului lopata aia, ca nu- i de tine.
Soldatul, usurat, arunca lopata cu o mina vesela. Caporalul continua:
- Si pune mana pe harlet. Tu vei extrage radacinile!
ninnet- vip
pufy2010 a scris: si toate maicutele s-au sculat in picioare.
victorelalove- moderator
ninnet a scris:.. Tu vei extrage radacinile!
Matematica...ninnet a scris:Tu vei extrage radacinile!
victorelalove- moderator
Intr-un mare oras are loc importanta intalnire intre diferiti sefi de state. La o intersectie masinile presedintilor SUA, Rusiei si Romaniei se ciocnesc. Acestia coboara din masini si incearca sa rezolve problema:
Clinton:Sorry!
Putin:Sorry too!
Constantinescu:Sorry three!
Clinton:Sorry!
Putin:Sorry too!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Un cuplu se cearta in strada: - Iti voi demonstra ca nu valorezi nimic! ii spune sotul sotiei, facand semn unui taximetrist si intrebandu-l: - Cat imi luati pana la aeroport? - Pana acolo va costa 300.000. - Si cu sotia mea? - Tot atat. - Vezi? Nu valorezi nimic
pufy2010 a scris:Un preot locuia langa o manastire si avea 10 gaini si un cocos.
si uite asa a aflat toata lumea despre toata
lumea e ca in proverbul ala : nu stie barbatul ce stie tot satul
ninnet- vip
Se cunosteau cu totii...ninnet a scris:
si uite asa a aflat toata lumea despre toata
lumea e ca in proverbul ala : nu stie barbatul ce stie tot satul
victorelalove- moderator
Santeti fenomenali...sotul meu se uita la meci cu un coleg...eu ii intrerup si le zic bancurile vooastre...au uitat si de meci
simi- vip
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum