Serialesitelenovelet
27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+15
razbunator
Lucica10
Admin_dea05
lavy612
alimar
lica54
Motzişor
adriana_b
lexia
Iuliana
DENISA
simi
ninnet
victorelalove
pufy2010
19 participanți

Pagina 11 din 40 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Urmatorul

In jos

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Empty Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de ninnet Sam 28 Mai 2011, 9:28 pm

simi a scris:Multumesc Ninnet! 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 244732 Ai vazut ce maiestrie? 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 85344 Dar tie iti plac doar "dimensiunile" mari? cupidon cupidon Pai si eu de unde sa stiu cum sa fac cu dimensiunea? stupid

esti de belea Smile Smile ,posteaza o poza la dimensiunea celei care ti-am trimis-o acum
cu Muri soro si lasa dimensiunile celelalte Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Empty Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Lucica10 Sam 28 Mai 2011, 9:31 pm

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 918686 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 918686 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 918686 simi esti tare ,,,,pai nu ti-ai facut o parere pana acum cu marimea?Veselia conteaza nu marimea confused mama daca vede sotul ce sc eu pe aici 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 3176764736 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 3176764736
Lucica10
Lucica10
vip
vip

Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Sam 28 Mai 2011, 9:34 pm

Pai la dimensiunea pozei ma refeream si eu....tu la ce te gandesti Ninnet? 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 813541 Eu am gasit poza mica...cum sa o fac mare? 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 359517 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 359517
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 28 Mai 2011, 9:41 pm

O doamna distinsa intra intr-un butic elegant de palarii.
- Cu ce va putem servi?
- Mi-as dori o palarie mare, cu ceva romantic, poate cu o tenta bleu sau verde, poate cu flori, sau cu fructe stilizate…
- Concret, la ce va ginditi?
- Concret, la o partida de sex.. Dar ar fi buna si o palarie frumoasa!!!

.............................................................................
Scrisoare catre postul de televiziune:
- Va rog terminati o data cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului! Soacra-mea crede ca e karaoke!
.........................................................................
Soţia i-a daruit soţului doua cravate. El si-a legat imediat una la gât. Soţia rănita:
- Ce, a doua nu-ti place, da?

..........................................................................
La ora de romana. Profesoara ii spune unui elev:
- Conjuga-mi si mie verbul “a merge”!
Elevul incepe:
- Eu merg… Tu mergi… El merge…
- Mai repede, ca vine pauza!
- Eu fug! Tu fugi! El fuge!
..........................................................................
- Când merg cu soţia in vizită, beau foarte putin.
- Nu-ti permite sotia?
- Ba da. Doar odată am baut prea mult şi mi se părea că am două neveste. Asa o stare de groază nu mai vreau sa am in viata mea!
............................................................................
În SUA feţele oamenilor exprima politete falsă.
În Romania - ură sinceră!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Dupa noaptea nuntii…mirele spune putin ofticat:
-Din cate vad draga , eu nu sunt primul…
Sotia, in timp ce fuma o tigara raspunde:
.................................................................
Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutorul educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte. De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis:
- Doamna, dar sunt puse invels...
Intr-adevar, erau puse gresit... Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand cizmulitele au fost iar incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia. Insa atunci baietelul a zis:
- Cizmulitele astea nu sunt ale mele!!!
In loc sa tipe la el "De ce nu mi-ai spus?", educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sã il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus:
- Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi.
Acum ea nu mai stia ce sa faca... Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele. Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat:
- Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!
- Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pield...

.............................................................................
Se intalnesc doi prieteni in gara.
-Ce faci Gheorghe?
-Bine Ioane uite nu o mai gasesc pe nevasta-mea.
-Pai nici eu mai Gheorghe...ia hai sa le catuam amandoi.
-Auzi mai Ioane da' nevasta-ta cum arata?
-Pai cum sa arate Gheorghe?..blonda, ochi albastrii, inalta, subtirica.
-....
-Ia hai sa o cautam numa' p' a ta ma!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Sam 28 Mai 2011, 9:43 pm

simi a scris:Pai la dimensiunea pozei ma refeream si eu....tu la ce te gandesti Ninnet? 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 813541 Eu am gasit poza mica...cum sa o fac mare? 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 359517 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 359517

cauta draga o poza mare Smile Smile sa te vad cum te descurci cu dimensiunile Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Sam 28 Mai 2011, 9:44 pm

[quote="victorelalove"]O doamna distinsa intra intr-un butic elegant de palarii.
- Cu ce va putem servi?
- Mi-as dori o palarie mare, cu ceva romantic, poate cu o tenta bleu sau verde, poate cu flori, sau cu fructe stilizate…
- Concret, la ce va ginditi?
- Concret, la o partida de sex.. Dar ar fi buna si o palarie frumoasa!!!

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 648483 Vic, tare bancul.............la fel ca dimensiunile lui Simi Smile Smile

ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 28 Mai 2011, 9:44 pm

Smile Smile Smile Smile
Fetelor...dar cum s-a ajuns la o discutie despre dimensiuni ? Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Sam 28 Mai 2011, 9:48 pm

victorelalove a scris: Smile Smile Smile Smile

mergi in spate doua pagini si vezi ok ? ce-i spun eu si ce zice ea Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Sam 28 Mai 2011, 9:49 pm

victorelalove a scris: Smile Smile Smile Smile
Nu stim nici noi Vic...dar iata ca am ajuns....ne mai amuzam si noi....eu una nu pot purta doar discutii serioase!!! stupid stupid stupid
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 28 Mai 2011, 9:50 pm

ninnet a scris:

mergi in spate doua pagini si vezi ok ? ce-i spun eu si ce zice ea Smile Smile
Am citit... Smile Smile Smile
Vezi ce iti este si cu intelesul limbii romane? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 28 Mai 2011, 9:51 pm

simi a scris:Nu stim nici noi Vic...dar iata ca am ajuns....ne mai amuzam si noi....eu una nu pot purta doar discutii serioase!!! stupid stupid stupid
Foarte bine...asa si trebuie!!!!!!! kiss kiss kiss
Sa ne mai si inveselim... 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 187894 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 187894 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 187894

Si ca tot a venit vorba de inveselit...auziti ( cititi) aici banc :

Turcii au aflat ca într-un sat din Muntenia sînt numai fecioare. Se pregatesc ei de o campanie peste Dunare si pleaca în satul cu pricina. Ajunsi acolo, dau într-adevar de un sat numai cu fecioare. Se pun ei pe treaba si spre seara se aduna în tabara lor, obositi, fiecare laudîndu-si barbatia. Un singur turc, mai slabut, suparat, îi spune pasei:
- Marite pasa, în satul asta mai este o baba care-i virgina înca. Eu n-am reusit nimic.
- Nu-i nimic. Mergem cu totii la ea acum.
Merg turcii de înconjoara casa babei si încearca sa intre pe usa, dar baba îi arunca afara pe geam. Dupa ce se plictisesc turcii de iesit pe geam, baba iese în prag, îsi pune mîinile în sold si spune:
- Nu s-a nascut înca turcul care s-o dezvirgineze pe Baba Novac!

Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Sam 28 Mai 2011, 9:59 pm

Ninnet,da-mi putin timp,ca incep sa navighez din nou poate...poate...o gasesc pe aia cu dimensiuni mari!!! cupidon cupidon
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Sam 28 Mai 2011, 10:08 pm

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 M47
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 28 Mai 2011, 10:09 pm

A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Ei
s-au intilnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s-au
casatorit. Nunta a fost perfecta. Iar viata lor in doi a
fost deasemenea perfecta.

Intr-o seara de craciun, in care ningea puternic, aceasta
pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe,
cind la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii,
care se pare ca avea o pana. Era Mos Craciun cu o tolba plina
de cadouri. Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca copiii
cei multi care asteptau cadourile, perechea perfecta l-au
invitat pe Mos Craciun sa se urce in masina lor pt. a ajunge
sa imparta cadourile. Si asa au ajuns in scurt timp sa
imparta cadourile. Din nefericire s-au inrautatit conditiile
meteorologice si cei trei au avut un accident.

Unul singur din cei trei a supravietuit. Care?

(Ginditi-va mai intii si abia apoi va uitati la raspuns)

Bine-nteles ca femeia perfecta.
Ea este singura din cele 3 personaje care exista
intr-adevar. Toata lumea stie ca Mos Craciun nu exista.... si
ce sa mai zicem de barbati perfecti...

Pt. femei, povestea se termina aici. Barbatii vor citi in continuare.

Puncte bonus pt. barbati:
Daca Mos Craciun si barbatul perfect nu exista, inseamna ca
femeia a condus.
Ceea ce explica de ce s-a si intimplat accidentul.

Si inca ceva: daca esti femeie si ai citit si restul
povestii, asta mai demonstreaza inca o chestie:
Femeile nu fac niciodata ce li se spune !

Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Sam 28 Mai 2011, 10:15 pm

Va doresc noapte buna kiss kiss kiss kiss
27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 22
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Sam 28 Mai 2011, 10:16 pm

Ninnet,unde esti soro sa vezi ca am gasit dimensiunea? Smile Smile Smile Si acum intr-un mod serios sa stii ca iti multumesc mult! 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 517793 :love3: :fret:
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 28 Mai 2011, 10:21 pm

Noapte buna lica.
Te pupam. kiss kiss kiss
Somn usor. 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 523120 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 523120 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 523120
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Sam 28 Mai 2011, 10:23 pm

Noapte buna Lica! 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 155656
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 28 Mai 2011, 10:26 pm

O baba ajunge la poarta Raiului la Sf.Petru. Din Rai se aude un tipat. Baba intreaba ce se aude acolo. Sf Petru:
- Pai tocmai da o gaura in cap cuiva sa ii prinda aureola.
Mai sta baba putin se aude alt tipat.
- Acum ce s-a mai auzit?
- Acum i-a dat o gaura in spate sa-i prinda aripile.
Auzind acestea baba se intoarce si pleaca. sf petru o intreaba:
- Unde te duci mamaie?
La care baba zice:
- Ma duc in Iad!
- Stii matale, dar acolo sunt acei oameni rai cu furturi cu inselaciuni si cei cu violuri.
La cere baba:
- DA MAICA.... DAR MACAR ACOLO AM GAURILE GATA FACUTE!

Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Sam 28 Mai 2011, 10:31 pm

simi a scris:Ninnet,unde esti soro sa vezi ca am gasit dimensiunea? Smile Smile Smile Si acum intr-un mod serios sa stii ca iti multumesc mult! 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 517793 :love3: :fret:

te pup, ai vazut ca te-ai descurcat ? Smile ne descurcam cu orice dimensiune
nu ? Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Sam 28 Mai 2011, 10:32 pm

victorelalove a scris:
Foarte bine...asa si trebuie!!!!!!! kiss kiss kiss
Sa ne mai si inveselim... 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 187894 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 187894 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 187894

- Nu s-a nascut înca turcul care s-o dezvirgineze pe Baba Novac!

Smile Smile Smile Smile

superb Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Sam 28 Mai 2011, 10:34 pm

Ninnet,dar cu video cum fac sa-l postez aici? kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Sam 28 Mai 2011, 10:39 pm

simi a scris:Ninnet,dar cu video cum fac sa-l postez aici? kiss kiss

ce vrei sa postezi de pe youtube ?
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Sam 28 Mai 2011, 10:41 pm

Am gasit un video frumos cu Murat pe Google. kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Sam 28 Mai 2011, 10:44 pm

un clip dreapta unde scrie copy video URL si vii si postezi aici unde e scarita aceea
verde ok ? hai sa vad kiss

Ultima editare efectuata de catre ninnet in Sam 28 Mai 2011, 10:48 pm, editata de 1 ori
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 40 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum