27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
razbunator
Lucica10
Admin_dea05
lavy612
alimar
lica54
Motzişor
adriana_b
lexia
Iuliana
DENISA
simi
ninnet
victorelalove
pufy2010
19 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Tot ce este posibil chiar sa-si fi strigat durerea :" DE CE M-AM CASATORIT CU SI NU AM AVUT CURAJ ...SA FIU CU TUBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "andradamaria a scris: un lucru e clar!!!!!!!!!!!din cand in cand mai apare ceva si despre Pretiosul Mititel.,cum il alinti tu, spre deosebire de perioada de dupa ASI, atunci parca se ascundea in grota aia unde isi striga durerea
Probabil...ca intre timp ranile s-au mai cicatrizat si ca este putin mai detasat...cred. Dar sigur ca se gandeste : CUM AR FI FOST...? nu are cum sa fie altfel!!!! cupidon
Dar daca a aparut prima in viata lui...ce putem sa facem?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Uite aici VIC SI TOATA LUMEAAAAAAAAAAAAAAAAAAvictorelalove a scris:
Tot ce este posibil chiar sa-si fi strigat durerea :" DE CE M-AM CASATORIT CU SI NU AM AVUT CURAJ ...SA FIU CU TUBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "
Probabil...ca intre timp ranile s-au mai cicatrizat si ca este putin mai detasat...cred. Dar sigur ca se gandeste : CUM AR FI FOST...? nu are cum sa fie altfel!!!! cupidon
Dar daca a aparut prima in viata lui...ce putem sa facem?
http://www.tvfestival.com/content/Home-page/home_pageuUK.php?trk=ved&lang=uk&typeN=&prix=&search=&nbreg=25&page=1
:merci: :merci: :merci: ANA02;EMA09
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Lun 30 Mai 2011, 4:53 pm, editata de 2 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Wauuuuu,ati inceput in forta!!Faceti antrenamentul pentru asta seara!!! Buna tuturor!M-a luat valul si am uitat sa va salut!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
simi- vip
Sper sa nu-si ia cu el!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Asa e ca am inteles bine:MERG LA MONTE CARLO????????????
simi- vip
O sa fie ocupata cu ezelul....Sper sa o tina aia cat mai ocupata!!!Chiar nu am chef sa o vad si acolo cum topaie si da din pene!!!andradamaria a scris:Sper sa nu-si ia cu el!!!!!!!!!
simi- vip
Ba sa o ia... mai avem si noi de ce si de cine sa radem.andradamaria a scris:Sper sa nu-si ia cu el!!!!!!!!!
Cand si-o pune lada de zestre pe ea , cu tot cu mamudele si volanele ...sa te tii...
Abia astept sa vad cum se crede la "famme fatale" , curcilor si cea mai tare din ograda de outoare de prasila... Cu Murat la brat, etalandu-si penele si creasta...infoindu-se prin Monte Carlo ca la ea pe tarla!!!!!!!!!! Pai nu mai aveau cei de la decernarea premiilor de cine sa mai faca misto.
Si sa o vezi cum se va crede centrul universului si ratiunea Pretiosului de a trai!!!!!!! Cum face el totul pentru ea si cum ea ca o sotie model ce este, il lasa sa o iubeasca...asta trece de la ea.
Asa ca...sa o ia cu tot cu vestimentatia din dotare...si poate are norocul sa o piarda pe acolo.
victorelalove- moderator
Ce bine ar fii sa o piarda!!!
simi- vip
buna din nou . s-o piarda de tot
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Vic, poate cand o fi in postura de camionagiu s-o ia si s-o piarda pe undeva prin Turcia de SE, eventual prin Van, ba chiar nu vreau s-o vad pe acolo in perdele, abajururi si ce-o mai fi prin interioarele pe care le decoreaza cu specificul sau bun gust poate isi mai ia cu ea si vreo 2-3 vuvuzele ca s-o auda lumea ca ea e sotia lui Muri, alta calitate neavand
Muri este alta persoana atunci cand este singur...de fapt poate fi el insusi!
Muri este alta persoana atunci cand este singur...de fapt poate fi el insusi!
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Lun 30 Mai 2011, 7:01 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
sunt de acord cu tine
dana4699- vip
Nu cred ca este asa de usor sa scapi de ... Si Murat cred ca stie, mititelul, cel mai bine. S-a lipit ca marca de scrisoare, ca lipitoarea de piele ...ii dai un deget si iti ia toata mana...de fapt l-a luat cu totul pe Pretios.
Fugi de ea si te ajunge din urma....cateodata chiar te intrece. Si o tine una si buna cu ale ei...
Cred ca Murat a capatat imunitate la ea.
Cred ca vorbeste vrute si nevrute si el o lasa in legea ei!
S-a resemnat de mult si si-a spus ca cel mai bine este sa o tolereze...topaie si ea prin casa, pe la diferite interviuri si pe la vreo decernare de premii. Caci in mintea ei, ea este cea cu talent "CAT CUPRINDE"...
Nu ati observat ca Pretiosul ...nici macar nu mai incearca sa vorbeasca cand este consoarta langa el. SA BATA CAMPII DIVA CAT VREA!
SI DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... SA SPERAM CA UN CANAL PE STRAZILE DIN MONTE CARLO, NU ESTE FIXAT BINE...SI CADE DIVA IN EL!!!!!!!!!!!
Fugi de ea si te ajunge din urma....cateodata chiar te intrece. Si o tine una si buna cu ale ei...
Cred ca Murat a capatat imunitate la ea.
Cred ca vorbeste vrute si nevrute si el o lasa in legea ei!
S-a resemnat de mult si si-a spus ca cel mai bine este sa o tolereze...topaie si ea prin casa, pe la diferite interviuri si pe la vreo decernare de premii. Caci in mintea ei, ea este cea cu talent "CAT CUPRINDE"...
Nu ati observat ca Pretiosul ...nici macar nu mai incearca sa vorbeasca cand este consoarta langa el. SA BATA CAMPII DIVA CAT VREA!
SI DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... SA SPERAM CA UN CANAL PE STRAZILE DIN MONTE CARLO, NU ESTE FIXAT BINE...SI CADE DIVA IN EL!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
cred ca regreta amarnic ca o are pe langa el .dar ce sa-i faci e si vina lui , nu trebuia s-o ia de nevasta. nu l-a obligat nimeni sa ia de nevasta .
dana4699- vip
cade ea in canal dar se ridica din nou, cum sa piarda ea asa bunaciune ,vorba DENISEI, oare pe unde umbla???
picatura, super glue si alte lipiciuri sintetice sunt marca inregistrata numai poate sa gaseasca vreun solvent ceva sa se dezlipeasca, sa speram ca -l gaseste repede si scapa de ea !!..si chiar ma doare capul cand ma gandesc ca el de fapt este un domn si cum vremea clostilor s-a cam dus , va merge in frumusete de MONTE CARLO , SPRE NEMARGINITA NOASTRA NEFERICIRE ...dar cum spuneti voi...ce va auzi din gura noastra si va auzi!!
picatura, super glue si alte lipiciuri sintetice sunt marca inregistrata numai poate sa gaseasca vreun solvent ceva sa se dezlipeasca, sa speram ca -l gaseste repede si scapa de ea !!..si chiar ma doare capul cand ma gandesc ca el de fapt este un domn si cum vremea clostilor s-a cam dus , va merge in frumusete de MONTE CARLO , SPRE NEMARGINITA NOASTRA NEFERICIRE ...dar cum spuneti voi...ce va auzi din gura noastra si va auzi!!
andradamaria- vip
Eu as vrea sa cred ca nu s-a intamplat asa ...si ca el chiar o iubeste ( si ca si ea il iubeste la randul ei ) si ca s-a casatorit cu ea pentru ca asa a vrut, nu in urma vreunui santaj. Altfel ar fi trist...foarte trist!!!dana4699 a scris:cred ca regreta amarnic ca o are pe langa el .dar ce sa-i faci e si vina lui , nu trebuia s-o ia de nevasta. nu l-a obligat nimeni sa ia de nevasta .
victorelalove- moderator
N-o are pe Tuba acolo!!!!!Ce-i mai trebuie dupa el???Eu cred ca Tuba o sa-l ajute cand are vreo nevoie....daca nu merge si ea cu burtosul!!!
simi- vip
Salut fetelor
... ceva încălzire pentru seara asta
... ceva încălzire pentru seara asta
cine stie pe unde este Denisa si ce treaba are dar sunt sigura ca nu-l pierde ea pe Pretiosul in seara asta. cat despre sigur nu-l lasa singur
buna Pufy si multumim de incalzire
buna Pufy si multumim de incalzire
dana4699- vip
Cu ce ganduri frumoase te indrepti catre Stai sa vezi ce-i la gura mea daca indrazneste sa calce acolo!victorelalove a scris:
Eu as vrea sa cred ca nu s-a intamplat asa ...si ca el chiar o iubeste ( si ca si ea il iubeste la randul ei ) si ca s-a casatorit cu ea pentru ca asa a vrut, nu in urma vreunui santaj. Altfel ar fi trist...foarte trist!!!
simi- vip
andradamaria a scris: cade ea in canal dar se ridica din nou, cum sa piarda ea asa bunaciune ,vorba DENISEI, oare pe unde umbla???
Cred ca Murat isi spune " BUNA...REA...ESTE MEA!!!!!!!!!" CE MAI POATE FACE ACUM? Faptul este consumat... Insa ai dreptate...sa speram ca isi va luat "inima in dinti" si va reusi sa scape de diva, cu tot cu super glue-ul ei , cu volanasele si cu ifosele de mare vedeta. Sa speram ca va gasi curajul sa spuna " PANA AICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII -o ...te-am suportat destul!
Poti sa iei toate perdelele si pledurile din casa , dar cel putin imi recapat libertatea...."
victorelalove- moderator
oricum era deja casatorit cand a facut filmarile cu Tuba pentru Asi , deci cred c-o iubeste si eu as vrea sa cred ca nu l-a luat cu santaj
dana4699- vip
simi a scris:Cu ce ganduri frumoase te indrepti catre Stai sa vezi ce-i la gura mea daca indrazneste sa calce acolo!
MA GANDEAM SA ARUNCAM O CRENGUTA DE MASLIN ...SPRE FRUMOSUL CAP AL -i ....
victorelalove- moderator
Sa dea Domnul!!!!victorelalove a scris:
Poti sa iei toate perdelele si pledurile din casa , dar cel putin imi recapat libertatea...."
simi- vip
merita
dana4699- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum