27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
razbunator
Lucica10
Admin_dea05
lavy612
alimar
lica54
Motzişor
adriana_b
lexia
Iuliana
DENISA
simi
ninnet
victorelalove
pufy2010
19 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="ninnet"]
Da...Yavuz le-a dat numai un avertisment. Ce om , ce caracter!!!!!
Da...Yavuz le-a dat numai un avertisment. Ce om , ce caracter!!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Asa este lavy.lavy612 a scris:Am rezistat noi pana acuma ,am mototolit atatea servertele , batiste am inundat tastatura,cosmaruri peste cosmaruri , rezistam inca 3 ep cu siguranta
Sa fim unite...pentru Savas si pentru Yaso.
Dar mi se pare mie sau Pelin nu a mai aparut de multicel?
victorelalove- moderator
[quote="victorelalove"]Acum ma minunam si eu "ce caracter" Domnule!!!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Pala vrea să dreahă busuiocul dar Fudan se ţine tare
Bine face!!!DENISA a scris:Pala vrea să dreahă busuiocul dar Fudan se ţine tare
simi- vip
Vrea sa le demonstreze ca are putere...si ca poate oricand sa le faca rau. Este un om periculos...si va ramane asa pana la final.simi a scris: Acum ma minunam si eu "ce caracter" Domnule!!!
Sper numai sa-si primeasca pedeapsa!!!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Unde-o fi Pelin chiar ??? Hakan a uitat de tot de ea Cred ca e in depresie , sta inchisa in casa
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Ati vazut ce priviri ii trage Fidan sotului adulterin ???????????DENISA a scris:Pala vrea să dreahă busuiocul dar Fudan se ţine tare
Daca privirea ar ucide, acesta ar fi mort...
victorelalove- moderator
marele mafiot mănâncă pe ziar
pala says he does not want to leave the room he will sleep on the floor if necessary. he says I do not want to upset people. and says don't punish me. and she says I am not punishing you I just do not feel close to you anymore.
**
savas tells yas çiçek learned where yavuz was and she phoned the police.
and now yavuz got hold of lara.. and then left lara to her house.
**
çiçek tells hakan she should stay away from them for a while because she is scared they are in danger now.
**
yas is angry because savas knew where yavuz was and went there. on his own.
**
savas says he just wanted to make sure it was true..
and then savas says hakan is in love with çiçek.
yas says she is upset from pelin. she is not angry with hakan but she is very upset for pelin.
pala says he does not want to leave the room he will sleep on the floor if necessary. he says I do not want to upset people. and says don't punish me. and she says I am not punishing you I just do not feel close to you anymore.
**
savas tells yas çiçek learned where yavuz was and she phoned the police.
and now yavuz got hold of lara.. and then left lara to her house.
**
çiçek tells hakan she should stay away from them for a while because she is scared they are in danger now.
**
yas is angry because savas knew where yavuz was and went there. on his own.
**
savas says he just wanted to make sure it was true..
and then savas says hakan is in love with çiçek.
yas says she is upset from pelin. she is not angry with hakan but she is very upset for pelin.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 30 Mai 2011, 9:06 pm, editata de 2 ori
Ce bine se potriveste Yavuzu cu Nu or vrea ei sa fuga impreuna????
simi- vip
DENISA a scris:marele mafiot mănâncă pe ziar
Face 2 lucruri o data...Mananca si citeste.
Hrana pentru corp...si hrana pentru suflet!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
daca nu are unde manca
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Nu simi.... Te roggggggggggggggggggggggggggggggggggg! Sa avem mila de Yavuz...simi a scris:Ce bine se potriveste Yavuzu cu Nu or vrea ei sa fuga impreuna????
victorelalove- moderator
Monstru cel rau va fi gheranit zdravan de
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Fidan s-a gândit să nu anchilozeze pe podea Pala de aceea l-a trimis în altă cameră
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 30 Mai 2011, 9:08 pm, editata de 1 ori
A mai aparut si ratacitul asta de frate a lui Savas!!!Turcii astia ne-au taiat din minutele pretioase cu Savas.....sa-l vedem pe ala cum mananca!!!
simi- vip
dar ce spumegă frăţiorul ....
DENISA a scris:Fidan s-a gândit să nu anchilozeze pe podea Pala de aceea l-a trimis în altă cameră
Sunt totusi casatoriti da atatia ani ..."au fost promisi unul altuia " cum spuneau ei intr-un episod. Are Fidan mila de el...si cred ca ii va trece supararea pe Pala. A avut si el O RATACIRE DE MOMENT...
Numai ca tare imi este ca RATACIREA sa nu il coste scump!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
dacă trebuie, serviți...
[img] [/img]
[img] [/img]
Multumim pufy.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Numai ca tare imi este ca RATACIREA sa nu il coste scump!!!!!!!!!!!
da , câteva luni boxerii apretaţi , mânacare rece , priviri ucigătoare că mai mult nu poate face Fidan
DENISA a scris:
da , câteva luni boixerii apretaţi , mânacare rece , priviri ucigătoare că mai mult nu poate face Fidan
boxeri apretați??????????
tot Fidan o să sufere!!!!!
Multumim Pufy!Tot timpul ne sari in ajutor!
simi- vip
Daca sunt apretati prea tare...CRED CA VA SUFERI PALA!!!!!!!!!!pufy2010 a scris:
boxeri apretați??????????
tot Fidan o să sufere!!!!!
victorelalove- moderator
dar burta lui Yasemin e tot plată cred că a uitat regizorul că ea e puţin însărcinată
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum