29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
andreea90
IDILKO
lexia
sasa
danuza
dana sandulescu
lica54
lavy612
dana4699
Motzişor
axxa246
pufy2010
Iuliana
ninnet
DENISA
andradamaria
victorelalove
simi
22 participanți
Pagina 15 din 43
Pagina 15 din 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Re: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Asta da ghinion!!victorelalove a scris:Culmea ar fi...ca Yavuz sa greseasca firma!!!!!!
Chiar daca scrie Baldar pe cladire...Baldarii sa se fi mutat de mult...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Re: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Yavuzelul se duce sa-i dea binecuvantarea lui Hakan....sa se insoare cu sorasa...nu va speriati....
ai decretat tu iubito, bravo, asa sa fie
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Sper ca in episodul viitor..cum, necum , sa se rezolve probleme Yavuz - "ne-a mancat zilele" (porecla). Trebuie sa se sfarseasca intr-o lupta pe viata si pe moarte .
Savas Baldar vs Yavuz Moran. Pe cine pariati?
Eu cred ca Savas se va razbuna teribil... Dar ...nu se stie.
Savas Baldar vs Yavuz Moran. Pe cine pariati?
Eu cred ca Savas se va razbuna teribil... Dar ...nu se stie.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
sper să nu avem o surpriză neplăcută şi să nu a vem ep lunea viitoare .
Vai imi vine si mie sa cand va vad pe voi....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
La noi sunt "Rusaliile" - zi libera...DENISA a scris:sper să nu avem o surpriză neplăcută şi să nu a vem ep lunea viitoare .
Or avea si ei vreo sarbatoare?
victorelalove- moderator
Simi ... Fii tu mai puternica!simi a scris:Vai imi vine si mie sa cand va vad pe voi....
Plangem noi destul...
victorelalove- moderator
Sa scapam odata de el... duca-seeee!!!! in Van Da trebuie sa fie lupta decisiva !!! si evident Savas ne aduce pacea in suflet...
lavy612- vip
nu ştiu, o să întreb , Hasib se ţine tare , cică nu e de vânzare
Deni , nu exista niciun promo cva.....prea mult suspans...
lavy612- vip
Vine ultimul episod...e mult suspans....ma lasa inima...lavy612 a scris:Deni , nu exista niciun promo cva.....prea mult suspans...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
O sa inundam forumul atunci ..... ultimul episod Nu-mi vine sa cred, parca suna tragic
lavy612- vip
Mirele si mireasa
Vine o fetita la mama sa si o intreaba:
- Mamico, de ce toate miresele sunt in alb?
Mama raspunde:
- Fiindca sunt fericite.
Fetita adauga:
- Atunci e clar de ce mirele e in negru.
Vine o fetita la mama sa si o intreaba:
- Mamico, de ce toate miresele sunt in alb?
Mama raspunde:
- Fiindca sunt fericite.
Fetita adauga:
- Atunci e clar de ce mirele e in negru.
ninnet- vip
Noapte buna!! SI scuza-ne , deh asa suntem noi mai plangacioase >>> Echipa bocitoarelorpufy2010 a scris:
lavy612- vip
Sper sa apara ceva maine.
Sau sa dispara Yavuz din fata firmei.
Am observata ca Baldarii s-au cam culcat pe o ureche. Pai...cand stii ca Turbarel , este pe urmele tale si incearca sa-ti faca rau, sporesti si tu paza. Ei, din contra...Merg "liberi ca pasarile cerului".
Sa fie si ei mai vigilenti...Oricum este si Yavuz "mai varza" (ca sa spun asa)..a dat gres de fiecare data... NU CA NE-AR PAREA RAU.
Am observata ca Baldarii s-au cam culcat pe o ureche. Pai...cand stii ca Turbarel , este pe urmele tale si incearca sa-ti faca rau, sporesti si tu paza. Ei, din contra...Merg "liberi ca pasarile cerului".
Sa fie si ei mai vigilenti...Oricum este si Yavuz "mai varza" (ca sa spun asa)..a dat gres de fiecare data... NU CA NE-AR PAREA RAU.
victorelalove- moderator
O toba
- Tata, cumpara-mi si mie o toba!
- Ei, daca-ti cumpar, n-o sa ma lasi sa lucrez in liniste.
- Ba da, tata. O sa bat toba numai cand dormi.
Canistra de benzina
Un sofer mergand pe drum cu masina intalneste pe marginea drumului o femeie cu o canistra in mana, omul se opreste si o ia.
- Ce aveti in canistra?
- Benzina.
- Pentru ce-ti trebuie benzina daca mergi pe jos?
- Lasa ca va stiu eu pe voi, cum intram in padure cum se termina benzina
- Tata, cumpara-mi si mie o toba!
- Ei, daca-ti cumpar, n-o sa ma lasi sa lucrez in liniste.
- Ba da, tata. O sa bat toba numai cand dormi.
Canistra de benzina
Un sofer mergand pe drum cu masina intalneste pe marginea drumului o femeie cu o canistra in mana, omul se opreste si o ia.
- Ce aveti in canistra?
- Benzina.
- Pentru ce-ti trebuie benzina daca mergi pe jos?
- Lasa ca va stiu eu pe voi, cum intram in padure cum se termina benzina
ninnet- vip
cum ultimul ?? ar mai trebui să fie 2 ep dacă chiar are 62 de ep .
NOAPTE BUNA, PUFY.
victorelalove- moderator
simi a scris:Vine ultimul episod...e mult suspans....ma lasa inima...
cum adica ? chiar e ultimul episod ?
ninnet- vip
Motto-ul romanului:
Oricât de mica ne e leafa noi tot putem munci mai putin decat ne dau ei!
Bula si Soacra
Bulă, împreună cu trei prieteni, cărau pe umeri un sicriu aşezat pe cant. Un alt prieten îi întreabă:
- Ce s-a întâmplat?
Bulă:
- O înmormântez pe soacră-mea.
- Săraca, Dumnezeu să o ierte... Da' de ce nu duceţi sicriul cum trebuie?
- Păi dacă o duc pe spate începe să sforăie
Oricât de mica ne e leafa noi tot putem munci mai putin decat ne dau ei!
Bula si Soacra
Bulă, împreună cu trei prieteni, cărau pe umeri un sicriu aşezat pe cant. Un alt prieten îi întreabă:
- Ce s-a întâmplat?
Bulă:
- O înmormântez pe soacră-mea.
- Săraca, Dumnezeu să o ierte... Da' de ce nu duceţi sicriul cum trebuie?
- Păi dacă o duc pe spate începe să sforăie
ninnet- vip
Pentru prietenul meu
Intr-un restaurant intra un tip, se aseaza la o masa, cheama ospatarul si comanda o sticla de vin si doua pahare.
Ospatarul aduce comanda si-l observa pe tip cum toarna vinul in ambele pahare, bea dintr-un pahar, ciocneste paharele unul de celalalt, bea si din al doilea pahar.
Scena se repeta citeva zile la rand.
Curios ospatarul nu rezista si-l intreaba pe tip:
- Domnule, de ce beti din doua pahare?
- Unul din pahare este al meu, celalalt este al prietenului meu, marinar, care este o mare sugativa. Acum e pe mare.
- Eu beau si pentru el.
Intr-o zi intra tipul in local si comanda vinul si un singur pahar. Ospatarul presupuse ca prietenul tipului a murit.
Il intreba pe tip:
- Domnule, a patit ceva prietenul d-voastra?
- Prietenul meu nu a patit nimic, eu am patit. M-am lasat de baut……………
Intr-un restaurant intra un tip, se aseaza la o masa, cheama ospatarul si comanda o sticla de vin si doua pahare.
Ospatarul aduce comanda si-l observa pe tip cum toarna vinul in ambele pahare, bea dintr-un pahar, ciocneste paharele unul de celalalt, bea si din al doilea pahar.
Scena se repeta citeva zile la rand.
Curios ospatarul nu rezista si-l intreaba pe tip:
- Domnule, de ce beti din doua pahare?
- Unul din pahare este al meu, celalalt este al prietenului meu, marinar, care este o mare sugativa. Acum e pe mare.
- Eu beau si pentru el.
Intr-o zi intra tipul in local si comanda vinul si un singur pahar. Ospatarul presupuse ca prietenul tipului a murit.
Il intreba pe tip:
- Domnule, a patit ceva prietenul d-voastra?
- Prietenul meu nu a patit nimic, eu am patit. M-am lasat de baut……………
ninnet- vip
Turbarel iese cu ,,buza umflata'' si de data asta ... Se iveste ceva in defavoarea lui cu siguranta. Dar l-au uitat de tot pe Mustafa , as fi vrut sa fie el eroul salvator acum pe final...victorelalove a scris:Sper sa apara ceva maine.
lavy612- vip
Uffff... am fugit la studiu gata! Noapte buna!!.. .. Cu ASK-ul asta uit si de examene...........V-am pupat
lavy612- vip
Intr-un sat soseste o învatatoare noua si tânara.
In întâmpinarea ei este trimis un tânar aratos.
Acesta îi pune frumos bagajele în caruta, si se aseaza în fata, lânga domnisoara. La marginea satului vad ei o vaca care se împerechea cu un taur.
Venita de la oras, învatatoarea este profund marcata, si-l întreaba pe tânar:
- De unde stie taurul, ca... stii tu.... când este momentul potrivit?
- Dupa mirosul vacii...
Merg ei mai departe si vad un cal si o iapa facând acelasi lucru.
- Si calul de unde stie...? întreaba din nou curioasa învatatoarea.
- Tot dupa miros, la fel si câinii, si oile.
Ajung ei la noul domiciliu al învatatoarei, descarca bagajele si baiatul îsi ia ramas bun:
- Toate cele bune!
- Multumesc pentru ajutor, spune tânara. Mai treci pe la mine cand ti se desfunda nasul...
In întâmpinarea ei este trimis un tânar aratos.
Acesta îi pune frumos bagajele în caruta, si se aseaza în fata, lânga domnisoara. La marginea satului vad ei o vaca care se împerechea cu un taur.
Venita de la oras, învatatoarea este profund marcata, si-l întreaba pe tânar:
- De unde stie taurul, ca... stii tu.... când este momentul potrivit?
- Dupa mirosul vacii...
Merg ei mai departe si vad un cal si o iapa facând acelasi lucru.
- Si calul de unde stie...? întreaba din nou curioasa învatatoarea.
- Tot dupa miros, la fel si câinii, si oile.
Ajung ei la noul domiciliu al învatatoarei, descarca bagajele si baiatul îsi ia ramas bun:
- Toate cele bune!
- Multumesc pentru ajutor, spune tânara. Mai treci pe la mine cand ti se desfunda nasul...
ninnet- vip
Pagina 15 din 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum