Serialesitelenovelet
29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+18
andreea90
IDILKO
lexia
sasa
danuza
dana sandulescu
lica54
lavy612
dana4699
Motzişor
axxa246
pufy2010
Iuliana
ninnet
DENISA
andradamaria
victorelalove
simi
22 participanți

Pagina 25 din 43 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43  Urmatorul

In jos

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Re: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Mier 08 Iun 2011, 9:49 am

lexia a scris:Neaţa Andrada, kiss
Oare de unde mai avem informaţii de la croate trebuie depistat vreun nou forum 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 359517
29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 648483 Lexia, deocamdata nu stiu sad sad mai sapam vorba lui Ninnet sad

Simi, macar mustata sa-i creasca Smile Smile cred ca natura a gasit un remediu..la frunteeeeeee Smile 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 K3qctj

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 08 Iun 2011, 10:24 am, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Re: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de ninnet Mier 08 Iun 2011, 10:24 am

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 648483 fete cucuiete, ce faceti ? azi am treaba multa la munca, am intrat
sa va pup si sa va salut kiss kiss am inteles ca viza e ok bravo, avem ce
comenta nu ???????Monte Carlo.........29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 08 Iun 2011, 10:25 am

ninnet a scris: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 648483 fete cucuiete, ce faceti ? azi am treaba multa la munca, am intrat
sa va pup si sa va salut kiss kiss am inteles ca viza e ok bravo, avem ce
comenta nu ???????Monte Carlo.........29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656
si noi NInnet 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 08 Iun 2011, 10:25 am

Buna Ninnet! kiss kiss kiss Spor la treaba! 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 08 Iun 2011, 10:31 am

Multumesc..........va las o cafea 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Dana%20cafea

si inca ceva kiss kiss kiss

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Bebida
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 08 Iun 2011, 10:32 am

simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 08 Iun 2011, 11:06 am

Neatzaaa kiss kiss 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793 Simi , ce frumos e clipul si melodia Askkkk,,, 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 918686 Muri merge la Monte Carlooooo 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 918686 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 918686 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 918686 Marea revedere 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 745790
29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Tuba-buyukustun-161530l>> Reactia Tubei cand il va vedea...
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 08 Iun 2011, 11:17 am

Bakanlık dizileri desteklesin
Kültür ve Turizm Bakanlığı sinema sektörünü desteklemek adına, uygun gördüğü filmlerini finansal anlamda katkıda bulunuyor. Pek çok sinema filminin jeneriğinde 'T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla çekilmiştir' ibaresini görüyoruz.
Pek çok yapımcı ve yönetmenin hayallerini gerçekleştirmeye yarayan, sinemamıza ivme kazandıran, uluslararası festivallerde ödüller kazanmamaya ön ayak olan bu uygulama, bazı sinemacılar tarafından eleştirilse de bana göre çok faydalı bir devlet sübvansiyonu.
Bu yıl Cannes'daki televizyon fuarına katılanlar, organizasyonu Türkiye'nin ayakta tuttuğunu söylediler. Türk dizileri ve programları, pazarı hareketlendirmiş. Pek çok Türk yapımcı, düzenlediği özel lansman geceleriyle hem Ortadoğu hem de Avrupa televizyonlarının ilgisini çekmiş, satış gerçekleştirmiş.
Düne kadar sadece mal satılan bir pazar olarak görülen Türkiye'nin televizyon sektöründe 'ihraç eden ülke' konumuna geldiğini görmek çok sevindirici. Özellikle Balkanlar ve Ortadoğu, Türk dizi ve programlarının bir numaralı müşterileri. Bulgaristan'a, Romanya'ya, Yunanistan'a giden işadamlarımıza, yabancı şirket yöneticileri ciddi toplantılar sırasında "Filanca dizinin sonunda ne olacak, lütfen söyleyin" diyorlamış...
Son olarak Asi dizisinin çok önemli bir festivalden 'en iyi soap opera' dalında (Bizim Brezilya dizileri diye adlandırdığımız kategori) ikincilik ödülüyle dönmesi de bu ilginin en büyük göstergesi.
Özelikle MBC yayın portalında gösterilen Türk dizileri, Ortadoğu ülkelerinde büyük bir ilgiyle izleniyor. Balkanlar'ın yanı sıra Türki Cumhuriyetler de dizilerimize büyük talep gösteriyorlar. bu dizilerin başrol oyuncuları, Ortadoğu, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler'de en büyük reklam kampanyalarında rol alıyorlar. Pek çok Ortadoğulu turist, sırf dizilerin çekildiği mekanları görmek için İstanbul'a akın ediyor.
Durum böyle olunca, dizilerimizin ve diğer televizyon programlarımızın Türkiye'nin tanıtımında giderek daha aktif bir rol üstlendiklerini söylemek mümkün. Bu durumda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sinema sektörüne yaptığı finans yardımını, televizyon sektörüne de uygulaması çok yerinde olacak. Yakında, jeneriğinde "T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla hazırlanmıştır" ibaresi yer alan diziler görürseniz şaşırmayın.

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2011/05/08/bakanlik-dizileri-desteklesin 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 359517 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 359517

PUFYYYYY HELP!!!!!!!!!!!!

..."Nu fiţi surprinşi dacă veţi vedea în serie.ASI"

Ministerul sprijinite de matrici

Sprijinul Ministerului Culturii şi Turismului, în numele industriei de cinema, punct de vedere financiar, contribuie la filmele considerate corespunzătoare. Multe jeneriğinde film "contribuţii au fost luate de Ministerul Culturii şi Turismului," vom vedea fraza.
Producător şi director de multe pentru a realiza visele lor, un impuls cinema, kazanmamaya premii la festivaluri internaţionale, în partea din faţă a piciorului de această aplicaţie, criticat de unii dintre realizatorii filmului, de asemenea, foarte util pentru mine într-o subvenţie de stat.
TV echitabil în Cannes participanţii din acest an, organizaţia a spus că exploataţia Turciei în picioare. serialul de televiziune turc şi a programelor, piaţă. Multe producător turc, a organizat o seri speciale de lansare şi a atras interesul Orientul Mijlociu şi de televiziune europene, a realizat vânzări.
Pana ieri industria de televiziune numai în Turcia este văzută ca o piaţă a bunurilor vândute "ţara exportatoare" foarte plăcut să văd că. În special în Balcani şi Orientul Mijlociu, seriale turceşti şi programe, numărul unu clienţi... Bulgaria, România, Grecia, la oameni de afaceri, în timpul întâlnirilor cu directori de afaceri externe serioase "Foobar se va întâmpla la sfârşitul seriei, va rugam sa spun" diyorlamış ...
În cele din urmă, seria Rebel este "cea mai bună telenovelă", un festival foarte important categorie (categoria numim secvenţe noastre brazilian), pentru a reveni la premiul al doilea cel mai mare indicator al acestui interes.
Mai ales cu serialul de televiziune turc afişate pe portalul de radiodifuziune MBC, este privit cu mare interes în ţări din Orientul Mijlociu. Noastra serie de show în mare a cererii, precum şi Balcani, republicile turcice. principalii actori în această serie, Orientul Mijlociu, Balcanii şi Republicile turcice iau parte la campaniile de cea mai mare de anunţuri. În multe Mijlociu turistilor de Est sunt flocking la Istanbul pentru a vedea locurile doar pentru că a fost luat tablouri.
promovarea Acesta fiind cazul, seriile noastre şi alte programe de televiziune mai multe şi mai activă a rolului Turciei posibil de a spune. În acest caz, Ministerul Culturii şi Turismului, asistenţa financiară a industriei cinematografice, industria de televiziune va fi în multe locuri în cerere. Curând, jeneriğinde "este finanţat de către Ministerul Culturii şi Turismului, fraza" Nu fiţi surprinşi dacă veţi vedea în serie.
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 08 Iun 2011, 1:12 pm

Am dat un clic la întâmplare şi uite ce scria despre Asi, Motz acum un an
Exact, aşa că eu zic să o lăsăm baltă cu reacţiile lor faţă de filmul Asi. Arată ca o conspiraţie a tăcerii. Regizorul tace, casa de producţie a amuţit, le e ruşine cu filmul sau, mai frumos, Asi o fi cea mai subversivă producţie turcească: orice aducere aminte le pune în pericol guvernul. Smile

Mie lipsa lor de reacţie în general mi se pare nelalocul ei, dar, repet, sunt convinsă că ştiu ei de ce... Nu văd însă de să i se reproşeze doar lui Murat ceea ce fac toţi!
Of, cred că nu merită să mai insistăm pe tema asta...Crying or Very sad

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t129p1070-8-ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeaps

Şi uite că a trecut un an şi ce surpriză avem de la Asi
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 08 Iun 2011, 1:42 pm

lexia a scris:Am dat un clic la întâmplare şi uite ce scria despre Asi, Motz acum un an
Exact, aşa că eu zic să o lăsăm baltă cu reacţiile lor faţă de filmul Asi. Arată ca o conspiraţie a tăcerii. Regizorul tace, casa de producţie a amuţit, le e ruşine cu filmul sau, mai frumos, Asi o fi cea mai subversivă producţie turcească: orice aducere aminte le pune în pericol guvernul. Smile

Mie lipsa lor de reacţie în general mi se pare nelalocul ei, dar, repet, sunt convinsă că ştiu ei de ce... Nu văd însă de să i se reproşeze doar lui Murat ceea ce fac toţi!
Of, cred că nu merită să mai insistăm pe tema asta...Crying or Very sad

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t129p1070-8-ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeaps

Şi uite că a trecut un an şi ce surpriză avem de la Asi
IMI ADUC AMINTE LEXIA, PE ATUNCI 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 255789 ..O LUA MEREU IN FREZA 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 813541

http://www.oyuncularsitesi.com/topic_1073.msg20316.html#top

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 08 Iun 2011, 2:02 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Iun 2011, 1:45 pm

Buna ziua, fetelor. kiss kiss kiss
Ce mai faceti?

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 08 Iun 2011, 1:48 pm

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 648483 Vic! kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Iun 2011, 2:15 pm

Buna , simi. kiss kiss kiss
Dar ce liniste este astazi pe forum... Au plecat fetele la Monte Carlo ? kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 08 Iun 2011, 2:18 pm

Colinda magazinele....dupa rochii de gala... kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Iun 2011, 2:20 pm

simi a scris:Colinda magazinele....dupa rochii de gala... kiss kiss
Asta este bine!
kiss kiss kiss
Cel mai tare sport... COLINDATUL PRIN MAGAZINE!!!!!!! 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 08 Iun 2011, 2:23 pm

DAAAAA,cel mai placut sport....ai vazut ce obosita ajungi acasa....dupa cateva ture prin magazine.... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Iun 2011, 2:30 pm

simi a scris:DAAAAA,cel mai placut sport....ai vazut ce obosita ajungi acasa....dupa cateva ture prin magazine.... Smile Smile Smile

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 756436 ...cred ca uraste cu desavarsire sa colinde...sau si daca se intampla sa mearga prin magazine , alege tot ce au aia mai hidos. Smile Smile Smile
Oricum, este bine sa ai si astfel de clienti...scapi de marfa ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 08 Iun 2011, 3:20 pm

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 232x311.jpg?center=029. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 232x284.jpg?center=029. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 232x284.jpg?center=029. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 232x176.jpg?center=029. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 424438000029. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 1044359656
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 08 Iun 2011, 3:31 pm

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Eef0ac26337d25160293c4a08b78b668
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Iun 2011, 5:19 pm

bună ziua dragilor !!!

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 My9sd
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 08 Iun 2011, 5:27 pm

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 648483 Denisa!Ceva noutati??? 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 08 Iun 2011, 5:30 pm

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 648483 Denisa,..au sosit la MONTE CARLO sad sad DESTUI..pe unde naiba umbla cei doi sad sad ei nu s-ar plimba nitel pe acolo.. kiss
AM O OBOSEALA...SI ASTIA DOI MA OBOSESC SI MAI TARE Smile Smile
29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 644350797
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Iun 2011, 5:31 pm

of Andrada de aş şti ar fi bine , dar cine ştie pe unde le umblă tălpile lor

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 3428698e29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 3428446Y29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Yavuz
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 08 Iun 2011, 5:38 pm

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Avc55-30
am pus un timbru..scrieti-le voi kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 08 Iun 2011, 5:41 pm

[quote="andradamaria"] Salut fetelor, vă aduc un mini-cadou pentru relaxare Smile

29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 B840a1f4928bee8e767fd3a5214ae671 kiss

Nu am timp să-l fac mai mare, data viitoare :)
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 25 din 43 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum