29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
andreea90
IDILKO
lexia
sasa
danuza
dana sandulescu
lica54
lavy612
dana4699
Motzişor
axxa246
pufy2010
Iuliana
ninnet
DENISA
andradamaria
victorelalove
simi
22 participanți
Pagina 34 din 43
Pagina 34 din 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Re: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
bună seara !! Ninnet dansatorii de mai susu sunt cumva Coana mare şi Conaşul Moran în lumea celor drepţi ???
Re: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
culoarea rosie e preferata mea si modelul de asemenea !
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Inca nu m-am hotarat....am mai multe oferte sa vad ce aleg....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
DENISA a scris:bună seara !! Ninnet dansatorii de mai susu sunt cumva Coana mare şi Conaşul Moran în lumea celor drepţi ???
Deny, exact, tin isonul si fac atmosfera la Monte Carlo
ninnet- vip
Deny, nu avem nici un promo pentru luni?????? ma enerveaza turcaletii astia
ninnet- vip
wow ce trailer sumbru la EZEL
am niste nervi imposibili turcii astia!!!!!! toata lumea la MC, socializare ,interviuri..etc, si astia culeg fluturi sau ce???????maine este premierea ..si nik, nik..sunt normali la cap?
buna seara domnite!!!!!!!!
vad ca s-au deschis bazele NATO
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Aşk ve Ceza 61 Bölüm Resimleri
Buna Andrada!
simi- vip
andradamaria a scris: am niste nervi imposibili turcii astia!!!!!! toata lumea la MC, socializare ,interviuri..etc, si astia culeg fluturi sau ce???????maine este premierea ..si nik, nik..sunt normali la cap?
Andrada , si-au indreptat teava spre noi !
ninnet- vip
Aşk ve Ceza 61 Bölüm Özetleri
Sona doğru…
Savaş, Hasip’in hesabına babalarından kalan mirastan hakkı olanı yatırmıştır. Ancak Hasip bu duruma çok öfkelenir ve soluğu Baldar holdingde alır. Savaş ile tartışmaya başlayan Hasip kırıcı davranır ve Savaş’a Onun kardeşliğini para ile satın alamayacağını anlatır.
İçeride birbirini yıllar sonra bulan iki kardeş aralarındaki yanlış anlaşmalar yüzünden tartışırlarken dışarıda ise yarım kalan işini tamamlamaya karar veren Yavuz vardır. Ancak Cemal’in de Onu ortada bırakmasıyla çaresiz kalan ve Savaş’ı öldürebilmek uğruna ölümü bile göze alan Yavuz’u bir sürpriz beklemektedir.
Bir yandan Hakan ile aşkına doludizgin devam eden Çiçek bir yandan da Van’daki büyük güne hazırlanmaktadır. Bu arada Lara’nın tepkisinden dolayı üzgün olan Hakan’ı teselli ederken Lara ile işleri düzeltmek için de kolları sıvar.
Hasip’in ardından çok üzgün olan Savaş, içini Yasemin’e açar. Sevdiği adamın üzülmesine dayanamayan Yasemin Onu teselli eder. Hasip ile birbirlerini yanlış anlamamak için zamana ihtiyaçları olduğunu anlatır. Yasemin’in desteği ile biraz olsun huzur bulan Savaş, bu konuşmanın ardından Hasip’i son bir kez görmeye karar verir.
Baldar evde hem düğün hazırlıklarının hem de Fidan ile Pala’nın barışmasının olumlu havası esmektedir. Şahnur ise birkez daha Seher’in kapısını çalar. Bu konuşmanın ardından Şahnur’un bedeni biraz daha yıpranırken ruhu çok daha huzurludur.
Aşk ve Ceza finale doğru yaklaşan heyecan dolu yeni bölümüyle pazartesi gecesi ATV ekranlarında sizlerle...
Andrada " am fost silită " de fete să-mi etalez iară armamentul din dotare .
Multumim Deny
ninnet- vip
din nouninnet a scris:
Andrada , si-au indreptat teava spre noi !
???????/
andradamaria- vip
[quote="DENISA"]
poza asta poate sa ne spuna ca s-a intamplat ceva cu Hasip ?
Aşk ve Ceza 61 Bölüm Resimleri
poza asta poate sa ne spuna ca s-a intamplat ceva cu Hasip ?
ninnet- vip
TRAILER
Aşk ve Ceza 61. Bölüm Fragmanı
Aşk ve Ceza 61. Bölüm Fragmanı
Posibil să se bage Hasib în faţa pistoletului lui Yavuz
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 09 Iun 2011, 7:05 pm, editata de 1 ori
Multumim Denisa! Acum nu mai scoate si tu puscociu...lasa-ma sa ma bucur ca plec la Monte Carlo... Ne razboim dupa ce trece marele eveniment...
simi- vip
am vazut Denisa, nu-i IULIA.. dar in schimb e SIMI..si nu iarta nimic ..si era asa un fel de PAX ROMANADENISA a scris:Andrada " am fost silită " de fete să-mi etalez iară armamentul din dotare .
andradamaria- vip
[quote="ninnet"]MIE MI SE PARE MAI DEGRABA UN FEL DE SPASIRE PENTRU PACATELE TATALUI WOW..sumbru sumbru EZEL cine m-a pus sa ma uit
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 09 Iun 2011, 7:26 pm, editata de 2 ori
andradamaria- vip
Nu moare nimeni...asa cred eu...toti o sa fie fericiti!Nu vb de Sahnur ca saraca e cu un picior in groapa!!Ati vazut pe Pala ce romantism pe capul lui...
simi- vip
[quote="andradamaria"]
se poate Andrada , vedem noi luni nu ? acum avem alta treaba trebuie sa fim atente
la Simi,monopolizeaza tot fata asta e ca furtuna de la pranz
se poate Andrada , vedem noi luni nu ? acum avem alta treaba trebuie sa fim atente
la Simi,monopolizeaza tot fata asta e ca furtuna de la pranz
ninnet- vip
ce aranjată e coana Fidan , Pelin cred că îi pune pielea pe sârmă lui Ceyda .
[quote="ninnet"]Vorbesc mult din cauza emotiilor,Ninnet....Cand ma gandesc ,ca ma intalnesc cu Pretiosul....ma staduiesc sa fiu cea mai cea....sa fiu prima la dezvelitul prosopului!!!!
simi- vip
Pagina 34 din 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum