29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
andreea90
IDILKO
lexia
sasa
danuza
dana sandulescu
lica54
lavy612
dana4699
Motzişor
axxa246
pufy2010
Iuliana
ninnet
DENISA
andradamaria
victorelalove
simi
22 participanți
Pagina 35 din 43
Pagina 35 din 43 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Re: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
În sfârșit a apărut.Mulțumesc pentru promo.DENISA a scris:TRAILER
Aşk ve Ceza 61. Bölüm Fragmanı
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Re: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor oare pentru ce fel de rol so fi pregatind Murat de se-a lasat parul sa creasca asa mare???Il schimba total.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Offffffff,Denisa ce privire...tine-ma ca lesin....!!!!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
[quote="ninnet"] cred ca mai degraba status quo permanent..este o dulceata de fata
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
lica54 a scris:Dragalaselor oare pentru ce fel de rol so fi pregatind Murat de se-a lasat parul sa creasca asa mare???Il schimba total.
cică nu ar fi ptr un nou rol ci ptr finalul ASk ve Ceza, mie îmi place tuns .
Yavuz & Cemal try and work out their differences
Pala has a suprise for Fidan
Cicek, & Hakan work together to try an convince Lara that they are to marry
Sahnur tell Seher that Hasip already knew everything
Yavuz & Cemal working together on a secret plan, but they don't know that Savas has his own plans
SAVAS: If you were not in my life, I don't know what I would do
YASEMIN: You would be looking for me...till you found me....what part of this don't you understand
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 09 Iun 2011, 7:39 pm, editata de 1 ori
Sa vezi ce sanfrenat vine la Monte Carlo?? Doar se intalneste cu mine...sa nu indrazneasca sa vina altfel...ca ii fac rusinica la obraz..lica54 a scris:Dragalaselor oare pentru ce fel de rol so fi pregatind Murat de se-a lasat parul sa creasca asa mare???Il schimba total.
simi- vip
Merhaba! Şi mie :)DENISA a scris:... mie îmi place tuns...
Mulţam fain de promo!!! + + +
Bonus:
Va urma
PS: În mod ciudat, zic eu, MBC blochează episoadele româneşti din Asi pe YouTube
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Joi 09 Iun 2011, 7:42 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Savas: Hasip this is not mine, you are talking about actually what belongs to you
Yasemin: He problems with his father are different than yours
Savas: There will be long tables set up for peace
Sahnur: But there is still a ...war brewing on the outside
Savas: This man is acting like a madman at this point
Yavuz: You are going to pay Savas!
Cicek: I am hopeful that nothing will go wrong on a day like this
Lara: I do not want you to see my father, this is upsetting me
Hakan: Lara
Shanur: Yasemin now you
Yasemin: You love isn't that beautiful
Sahnur: This murderer wants to turn a happy occasion into a nightmare
Savas, had opened a bank account for Hasip in which he deposited a portion of the money left by his father. Hasip was furious with this and goes to Baldar Holding for answers. Savas & Hasip get into an argument where Hasip informs Savas hurtfully that he cannot buy his brotherhood with money.
While the two brothers are inside arguing they have no idea that Yavuz is outside planning on completing what he has started. Yavuz has been left all alone now that his friend Cemal has also forsaken his support, and he is determined to complete his mission knowing that it may also be his demise, but he has no idea what awaits him.
Meanwhile, Cicek is living the romance that she so desires, and at the same time she is getting ready for the big day in Van. Hakan is upset over Lara’s response and attitude regarding the situation with Cicek and he is trying to figure out a way of consoling her.
Savas is distraught at Hasips comments, and turns to Yasemin for comfort. She is upset at seeing the man she loves in so much pain, that she tries to comfort him the best she can, she tries to explain that Hasip has misunderstood Savas’s good intentions and that he needs some time. After speaking with Yasemin, Savas feels a bit more comfortable and decides that he needs to speak with Hasip one last time.
Happiness is in the air at the Baldar Mansion, with the preparations for the upcoming wedding, and the reconciliation of Pala & Fidan. Sahnur goes to visit Seher one more time, after this meeting she is more drained by the chain of events but she is much more comfortable as well.
Motzi dar eşti tare scumpă la vedere
Buna Motzi! Multumim pentru bonus...
simi- vip
Pai...DA. Trebuie sa aibe parul lung pentru finalul Ask-Iubirea mea ... Yavuzel Turbatel , nu are parul mai lung ?!?!? Trebuie sa fie de la egal la egal.DENISA a scris:cică nu ar fi ptr un nou rol ci ptr finalul ASk ve Ceza, mie îmi place tuns
Waw... si ce promo la Ezel... Dar, cred ca de fapt, este "moartea simbolica a lui Ezel" ... Acesta cred ca "redevine" Omer. Sa vedem ...ce mai fac turcii.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
esti atat de scumpa la vedereMotzişor a scris:
Merhaba! Şi mie :)
Mulţam fain de promo!!! + + +
Bonus:
andradamaria- vip
Multumim Motzisor.
Multumim Denisa.
Multumim Denisa.
victorelalove- moderator
Iertare, dar nu stau prea grozav cu timpul!andradamaria a scris:... esti atat de scumpa la vedere...
Însă nu vă uit!
Motzişor- vip
Maria se plânge tatălui ei că Ion al ei e impotent...
- Ptiu..., fir-ar el de mincinos, şi când te-a cerut, mie mi-a zis că e inginer!!!
.......................................................................................
Un sot vine acasa de la biserica,isi saluta sotia,o ia in brate si o duce asa toata casa.
Foarte surprinsa sotia intreaba:
- A predicat pastorul despre cum sa fii romantic astazi?
-Nu,raspunse sotul. A spus ca toti trebuie sa ne ducem poverile si tristetile noastre.
..........................................................................................
Dupa o luna de la casatorie, prietenul il intreaba pe fostul mire ...
- Vad ca esti ingandurat? De ce?
- Ma intreb de ce toate jocurile de noroc sunt interzise, numai casatoriile nu .....
............................................................................................
Un politist opreste o masina pt.depasirea vitezei. In timp ce se apropie observa ca soferul arata foarte ingrijorat,mult prea ingrijorat pt.o simpla depasire de viteza:
-Buna seara!Stiti de ce v-am oprit?
-Stiu ca aveam viteza mare...dar trebuie sa ma intelegeti e o chestiune de viata si de moarte...
-Chiar asa?!,intreba ironic politistul.
-Da,acasa ma asteapta o femeie complet dezbracata...
-Pai nu vad care e urgenta...
- Daca nu ajung acasa inaintea sotiei mele...sunt un om mort...
- Ptiu..., fir-ar el de mincinos, şi când te-a cerut, mie mi-a zis că e inginer!!!
.......................................................................................
Un sot vine acasa de la biserica,isi saluta sotia,o ia in brate si o duce asa toata casa.
Foarte surprinsa sotia intreaba:
- A predicat pastorul despre cum sa fii romantic astazi?
-Nu,raspunse sotul. A spus ca toti trebuie sa ne ducem poverile si tristetile noastre.
..........................................................................................
Dupa o luna de la casatorie, prietenul il intreaba pe fostul mire ...
- Vad ca esti ingandurat? De ce?
- Ma intreb de ce toate jocurile de noroc sunt interzise, numai casatoriile nu .....
............................................................................................
Un politist opreste o masina pt.depasirea vitezei. In timp ce se apropie observa ca soferul arata foarte ingrijorat,mult prea ingrijorat pt.o simpla depasire de viteza:
-Buna seara!Stiti de ce v-am oprit?
-Stiu ca aveam viteza mare...dar trebuie sa ma intelegeti e o chestiune de viata si de moarte...
-Chiar asa?!,intreba ironic politistul.
-Da,acasa ma asteapta o femeie complet dezbracata...
-Pai nu vad care e urgenta...
- Daca nu ajung acasa inaintea sotiei mele...sunt un om mort...
victorelalove- moderator
E timpul să ne luăm medicaţia că încep să ni se încingă neuronii
Luni nu cred că vom avea ep nou .
DENISA a scris:
E timpul să ne luăm medicaţia că încep să ni se încingă neuronii[/color]
Cum se ia...o data la 12 ore? Sau la nevoie?
Si luni... fara ask ??????????????
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Joi 09 Iun 2011, 8:00 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Cum nu avem????De ce???DENISA a scris:
- Spoiler:
E timpul să ne luăm medicaţia că încep să ni se încingă neuronii
Luni nu cred că vom avea ep nou .
simi- vip
nu sunt sigură Simi , sper să mă înşel , mă mai interesez şi vă spun
Victoria la noi e cazul de un flacon în doză unică precum tratamentul homeopat
Sper sa te inseli...DENISA a scris:nu sunt sigură Simi , sper să mă înşel , mă mai interesez şi vă spun
simi- vip
iuliaaaaaaaaaaaaaaa poate ca necesita reteta...ca tot sunt probleme in sistemul de medicina primara,DENISA a scris:nu sunt sigură Simi , sper să mă înşel , mă mai interesez şi vă spun
andradamaria- vip
dragilor ne citim mai tarziu , amu merg să-mi aerisesc neuronii , că deja îmi iese fum
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 09 Iun 2011, 8:42 pm, editata de 1 ori
am revenit ,am vazut si promo, multumesc fetelor
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Am revenit si eu!La mine a venit o ploaie cu piatra de toata frumusetea....si am stins tot pe aici...inclusiv calculatorul.....dar acum sant prezenta...
simi- vip
simi a scris: Am revenit si eu!La mine a venit o ploaie cu piatra de toata frumusetea....si am stins tot pe aici...inclusiv calculatorul.....dar acum sant prezenta...
si la noi a fost furtuna mare la pranz
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
[quote="DENISA"]Deni, sunt în mare criză de timp şi vreau să mai fac câte ceva.
Uite răsplata pentru traducerea adusă de tine, am făcut-o pe româneşte, dar la o replică mi-am luat libertatea să traduc ce am înţles eu :)))
Voi vă daţi seama că ăştia sunt în Monte Carlo? La restaurant poate? Prin oraş? În gaşcă sau în doi, Inş'Allah! Să meargă totul bine!
Uite răsplata pentru traducerea adusă de tine, am făcut-o pe româneşte, dar la o replică mi-am luat libertatea să traduc ce am înţles eu :)))
Voi vă daţi seama că ăştia sunt în Monte Carlo? La restaurant poate? Prin oraş? În gaşcă sau în doi, Inş'Allah! Să meargă totul bine!
Motzişor- vip
Pagina 35 din 43 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum