55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
nutzi
dana17
doryna32
Cristina84
rina-rina
vania_e
axxa246
Luana
pufy2010
DENISA
scumpica22
florina1989
anuta1971
iulianagl
razbunator
alitheea
Admin_dea05
lica54
florica
andreea90
Garo
Lucica10
costina
vivi
28 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara,doamnelor!
Andreea,Tuba probabil era obosita si nu a realizat ca se va observa acest detaliu...oricum, pozele sunt extraordinare,sunt f.frumosi si se potrivesc atit de bine amindoi...sper ca si dansul lor sa fie pe masura...mi-a placut f.mult urarea pt.ei de la Gulnaz...
o seara placuta, ne mai auzim,
Andreea,Tuba probabil era obosita si nu a realizat ca se va observa acest detaliu...oricum, pozele sunt extraordinare,sunt f.frumosi si se potrivesc atit de bine amindoi...sper ca si dansul lor sa fie pe masura...mi-a placut f.mult urarea pt.ei de la Gulnaz...
o seara placuta, ne mai auzim,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulianagl a scris:
Buna cica fetele i-au luat pantofii sa-si scrie numele pe ei si nu vor sa i-o dea asa de usor pe Hasret lui Murat.
Buna asta .. am auzit si eu ca Cobra a facut o prostie si Gulnaz il va certa destul de tare .. poate asta sa fie cauza de era Hasret nervoasa si era pe cale sa nu mai faca nunta
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
andreea90 a scris:
Buna asta .. am auzit si eu ca Cobra a facut o prostie si Gulnaz il va certa destul de tare .. poate asta sa fie cauza de era Hasret nervoasa si era pe cale sa nu mai faca nunta
La asa familie..
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
La asa familie..
daa ...presimt ca haosul produs de Gulnaz si Cobra nu se termina asa repede ... deabea astept sa vad maine ce se intampla .. si mai ales sa o vad pe Tuba pe covorul rosu una din cele mai mari realizari ale ei
andreea90- vip
Ok, va spun noapte buna si o seara cat mai placuta in continuare.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Ok, va spun noapte buna si o seara cat mai placuta in continuare.
O seara frumoasa Noapte buna vise placute
andreea90- vip
Noapte buna Iuliana si vise frumoaseiulianagl a scris:Ok, va spun noapte buna si o seara cat mai placuta in continuare.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna seara tuturor si bine v-am gasit,multe stiri ai adus Andreea,multumesc Iuliana pt. traducereo seara minunata tuturorda,Garo a plouattare ieri seara a cazut si grindina pe alocuri si acum sta sa ploua noapte buna IULIANA
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna seara Florica bine ai venit
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Joi 09 Iun 2011, 9:57 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
adica,au furat pantoful miresei? ...oare cum l-a rascumparat Murat?iulianagl a scris:
Buna cica fetele i-au luat pantofii sa-si scrie numele pe ei si nu vor sa i-o dea asa de usor pe Hasret lui Murat.
Garo- vip
florica- vip
Flori,acum am vorbit la Oradea si la tara a plouat linistit fara grindina...gradina ta a patit ceva stricaciuni?
multumesc mult pt.flori, sunt minunate...
Garo- vip
Dragalaselor de noapte buna pe maine
lica54- vip
Nu a cazut grindina peste tot,numai pe alocuri,pe deal a cazut grindina,am vorbit cu cineva care are gradina pe acolo,aici unde stau eu nu a picat grindina,deci gradinuta mea n-a patit nimic pana vor veni cu modernizarile,n-aveam borduri,acum intorc totul ,fac alte amenajerisi ne planteaza borduriGaro a scris:Flori,acum am vorbit la Oradea si la tara a plouat linistit fara grindina...gradina ta a patit ceva stricaciuni?
florica- vip
ma bucur ca ai trecut cu bine...ce sa facem,ne inarmam cu rabdare...
noapte buna,Lica, Flori, pe miine cind...avem serial!!!!
noapte buna,Lica, Flori, pe miine cind...avem serial!!!!
Garo- vip
noapte buna Lica,noapte buna tuturor,ma duc si eu la nani ca sant si obosita dar mai tare racita ,curge nasul mai ceva ca,, Izvorul Minunilor'',somn usor cu vise frumoase,maine o zi minunata!
florica- vip
noapte buna Garo!!
florica- vip
frumos Denisa,arata bine cu orice ar fi imbracat!!!!
in promo , dupa pirueta, ce mingiietor se aseaza fusta Hasretei in jurul lui...probabil au exersat mult, dar a iesit perfect
Denisa,de la Monte Carlo ai vreo veste??? au ajuns ambii eroi??
in promo , dupa pirueta, ce mingiietor se aseaza fusta Hasretei in jurul lui...probabil au exersat mult, dar a iesit perfect
Denisa,de la Monte Carlo ai vreo veste??? au ajuns ambii eroi??
Garo- vip
DENISA a scris:
- Spoiler:
Denisa cum ai pus imaginile astea .. ca am incercat si eu sa le pun si numai stiu cum
andreea90- vip
Andreea le-am pus cum pun orice altă poză , probabil nu ai copiat corect adresa.
Garo am auzit şi am şi văzut imagini în care tuba confirmă că la merge acum rămâne să şi vedem imagini de acolo.
Garo am auzit şi am şi văzut imagini în care tuba confirmă că la merge acum rămâne să şi vedem imagini de acolo.
Mersi Denisa .. dar eu le salvez in calculator .. si nu am adresa ca sa pun , deaia ma interesa daca stii vreo alta metoda ... dar am gasit rezolvarea .. Multumesc
ASta imi place cel mai mult
ASta imi place cel mai mult
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 10 Iun 2011, 1:20 am, editata de 1 ori
andreea90- vip
Andreea le poţi uploada tu apoi pe net
DENISA a scris: Andreea le poţi uploada tu apoi pe net
Da am reusit acum, dar nu gaseam un site bun, ca am avut unu si nu mai merge, dar am rezolvat, Merci
andreea90- vip
Noapte buna dragelor Vise placute
:cei mai iubiti
Saru mana Florica pentru flori :merci:
:cei mai iubiti
Saru mana Florica pentru flori :merci:
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum