55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
nutzi
dana17
doryna32
Cristina84
rina-rina
vania_e
axxa246
Luana
pufy2010
DENISA
scumpica22
florina1989
anuta1971
iulianagl
razbunator
alitheea
Admin_dea05
lica54
florica
andreea90
Garo
Lucica10
costina
vivi
28 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Tuba Büyüküstün Dizi TV röportaj
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
si eu cred ca s-a folosit vocea lui fara dublajflorica a scris:
Şi-mi place faptul că Murat & Hasret calcula, trage, şi ţintă fiecare sarut de-al lor, cu o riglă şi busole pentru a nu lovi ţinta principală - buze, dar a lovit bărbie reciproc şi obraz.
u ştiu că am observa că vocea de M nu a fost dublu atunci când a spus "da" H;)Ascultaţi
Citiţi fonetic
whose still up ???
u know that i notice that the voice of M wasn't double when he said yes to H
[/b]
</LI>
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Şi-mi place faptul că Murat & Hasret calcula, trage, şi ţintă fiecare sarut de-al lor, cu o riglă şi busole pentru a nu lovi ţinta principală - buze, dar a lovit bărbie reciproc şi obraz.
u ştiu că am observa că vocea de M nu a fost dublu atunci când a spus "da" H;)Ascultaţi
Citiţi fonetic
whose still up ???
[/b]
</LI>
Garo- vip
Citiţi fonetic
whose still up ???
[/b]
</LI>
Garo- vip
Saalut!
Fratilor ma enerveaza rau cand o vad asa indragostita de Cansel in serial si cu un ochi la Onur si ca naiba nu se potriveste de loc cu Onur, asta parca e croit din topor, scuzati-ma dar n-am nimic cu el dar pur si simplu n-o mai suport nici pe ea si nici pe Onur eu de cand am vazut faza cand s-au despartit atunci la nunta Hasret si Levo am simtit ca ar fi ceva intre ei parca nu ia convenit Tubei ca noi fanii o vrem cu Murat si nu cu Onur, atunci cand au stat fata in fata de ea zis el ca nunta nu se mai face parca ea vroia sa-l sarute si asta nu-mi iese din fata ochilor.Iar Samira are dreptate ca uraste faptul ca ei au calculat toate saruturile si nimereste numai obrajii si mai putin gura.Imi pare rau de izbucnire dar sincer m-am tot abtinut sa nu mai zic vreo prostie dar n-am mai rezistat si sincer chiar ma bucur ca serialul se termina asa n-o mai vad fatarnicinduse.Va rog nu va suparati pe mine ca stiu ca multe dintre noi o iubeste si eu am iubit-o dar acum imi vine sa-i smulg parul din cap asa cum imi venea sa-l omor din bataie pe Yildirim in Asi cand am auzit ca e insurat cu alta Zuza.Mii de scuze.
Fratilor ma enerveaza rau cand o vad asa indragostita de Cansel in serial si cu un ochi la Onur si ca naiba nu se potriveste de loc cu Onur, asta parca e croit din topor, scuzati-ma dar n-am nimic cu el dar pur si simplu n-o mai suport nici pe ea si nici pe Onur eu de cand am vazut faza cand s-au despartit atunci la nunta Hasret si Levo am simtit ca ar fi ceva intre ei parca nu ia convenit Tubei ca noi fanii o vrem cu Murat si nu cu Onur, atunci cand au stat fata in fata de ea zis el ca nunta nu se mai face parca ea vroia sa-l sarute si asta nu-mi iese din fata ochilor.Iar Samira are dreptate ca uraste faptul ca ei au calculat toate saruturile si nimereste numai obrajii si mai putin gura.Imi pare rau de izbucnire dar sincer m-am tot abtinut sa nu mai zic vreo prostie dar n-am mai rezistat si sincer chiar ma bucur ca serialul se termina asa n-o mai vad fatarnicinduse.Va rog nu va suparati pe mine ca stiu ca multe dintre noi o iubeste si eu am iubit-o dar acum imi vine sa-i smulg parul din cap asa cum imi venea sa-l omor din bataie pe Yildirim in Asi cand am auzit ca e insurat cu alta Zuza.Mii de scuze.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
https://youtu.be/Cj2UNtoW4fg
iulianagl- moderator
nu se potriveste deloc cu onur si intr-adevar toti pupiceii lor au fost calculati in milimetru [cred ca a avut grija onur]iulianagl a scris:Saalut!
Ultima editare efectuata de catre costina in Dum 12 Iun 2011, 7:09 pm, editata de 1 ori
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
frumossssssss.faza cu hasret la doctor a fost cea mai tareiulianagl a scris:https://youtu.be/Cj2UNtoW4fg
costina- vip
Cica porecla ei intre prieteni este Angelina Jolie, ma lasi!!!
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
pai chiar asa si arata ,ca un om beat ,frumos ii sta nu gluma!iulianagl a scris:
Cica era beat.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bine v-am gasit fetelor,multumesc Florina pt, traducere,nu mai fii amarat Iuliana,v-a trece cum a trecut si faza cu Y....,ACUM SE TERMINA SI ZBUCIUMATA IUBIRE,nu mai ramane decat amintirea unui vis care ar fi putut deveni frumos,dar asta-i !
florica- vip
florica- vip
deh,poarta aceeasi marca de ochelari,de aici si asemanarea...iulianagl a scris:
Cica porecla ei intre prieteni este Angelina Jolie, ma lasi!!!
Garo- vip
[youtube][/youtube]
florica- vip
Buna seara dragalaselor si bine vam gasit mam adunat si eu de pe drumuri am fost plecata la tara vam simtit lipsa vam dus dorul!!Cum am venit ingraba am intrat pe net sa vad ce vesti ati mai adus eram si foarte curioasa sa vad ce au facut la Monte Carlo cei doi protaganisti ai serialului ASI peste tot au pus imaginile da la MC au scris cate ceva dar aici voi nu ati comentat nimic chiar ati devenit asa de indiferente la reusitele Tubei chiar asa de tare va-ti suparat pe ea??Simt ca cat de curand aceasta pagina va ramane doar o amintire toate fetele sa-u ratras pe faceboc si prin alte parti.Mai am o intrebare nu se mai traduce mai departe ep 50 am vazut ca este tradus in engleza pe Youtube.va si va doresc o seara buna si nu am venit cu mana goala va-m adus o inghetata
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna seara lica e tradus si ep 51 plus prima parte din 52lica54 a scris:
Buna seara dragalaselor si bine vam gasit mam adunat si eu de pe drumuri am fost plecata la tara vam simtit lipsa vam dus dorul!!Cum am venit ingraba am intrat pe net sa vad ce vesti ati mai adus eram si foarte curioasa sa vad ce au facut la Monte Carlo cei doi protaganisti ai serialului ASI peste tot au pus imaginile da la MC au scris cate ceva dar aici voi nu ati comentat nimic chiar ati devenit asa de indiferente la reusitele Tubei chiar asa de tare va-ti suparat pe ea??Simt ca cat de curand aceasta pagina va ramane doar o amintire toate fetele sa-u ratras pe faceboc si prin alte parti.Mai am o intrebare nu se mai traduce mai departe ep 50 am vazut ca este tradus in engleza pe Youtube.va si va doresc o seara buna si nu am venit cu mana goala va-m adus o inghetata
costina- vip
s-o fi gandit ea ca daca poarta ochelari ,,a la angelina jolie,,il da pe spate pe cansel.Garo a scris:
deh,poarta aceeasi marca de ochelari,de aici si asemanarea...
costina- vip
Buna seara costina eu ma refeream la ep traduse pe imagine si urcate pe Youtube sunt puse numai pana la 49costina a scris:
buna seara lica e tradus si ep 51 plus prima parte din 52
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
bine ai venit Lica, multam de inghetata ,dar la mine nu merge ca ma doare gatul!
florica- vip
Buna seara dragelor
Am si eu mare rugaminte la o anumita persoana, cu toate ca n-ar trebuii sa ma bag,dar nu-mi place barfa ! .. daca tot nu ii convine ce se vorbeste aici , sa nu mai duca vorba in alta parte , daca fetele de aici sunt suparate pe Tuba e dreptul lor , fiecare gandeste cum vrea , nu trebuie sa duci barfa pe alte fronturi si sa ai ce comenta acolo .. spune aici in fatza ! de altfel evitati tot ce e legat de noi ! dar toate stirile si noutatile le cititi aici .. sa fim oameni inainte de toate , este doar un film si ei niste actori , fiecare are dreptul la opinie , e o tara libera cel putin de 21 de ani ! Trebuie sa accepti parerea oricui , chiar daca nu-ti convine !
In rest va pup dragelor .. Iuliana nu esti singura dejamagita de Tuba .. dar mai e putin si se termina .. Pupici
Am uitat sa specific .. este vorba despre o persoana care doar intra sa ne citeasca
Am si eu mare rugaminte la o anumita persoana, cu toate ca n-ar trebuii sa ma bag,dar nu-mi place barfa ! .. daca tot nu ii convine ce se vorbeste aici , sa nu mai duca vorba in alta parte , daca fetele de aici sunt suparate pe Tuba e dreptul lor , fiecare gandeste cum vrea , nu trebuie sa duci barfa pe alte fronturi si sa ai ce comenta acolo .. spune aici in fatza ! de altfel evitati tot ce e legat de noi ! dar toate stirile si noutatile le cititi aici .. sa fim oameni inainte de toate , este doar un film si ei niste actori , fiecare are dreptul la opinie , e o tara libera cel putin de 21 de ani ! Trebuie sa accepti parerea oricui , chiar daca nu-ti convine !
In rest va pup dragelor .. Iuliana nu esti singura dejamagita de Tuba .. dar mai e putin si se termina .. Pupici
Am uitat sa specific .. este vorba despre o persoana care doar intra sa ne citeasca
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Dum 12 Iun 2011, 8:39 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
lica54 a scris:
Buna seara costina eu ma refeream la ep traduse pe imagine si urcate pe Youtube sunt puse numai pana la 49
Da Lica .. o sa fie pus in curand ... mai am eu de tradus niste parti .. si nu am avut timp .. in seara asta o sa incerc sa termin .. sa poata face Dea treaba mai departe .. scuze de intarziere
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
a scuze eu ma refeream la alea traduse in englezalica54 a scris:
Buna seara costina eu ma refeream la ep traduse pe imagine si urcate pe Youtube sunt puse numai pana la 49
costina- vip
Continut sponsorizat
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum