55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
nutzi
dana17
doryna32
Cristina84
rina-rina
vania_e
axxa246
Luana
pufy2010
DENISA
scumpica22
florina1989
anuta1971
iulianagl
razbunator
alitheea
Admin_dea05
lica54
florica
andreea90
Garo
Lucica10
costina
vivi
28 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara domisore si doamne ce faceti a fost un sfarsit de saptamana placut sau ploios ca la vl ?
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Lucica10 a scris:buna seara domisore si doamne ce faceti a fost un sfarsit de saptamana placut sau ploios ca la vl ?
Buna seara Lucica .. este inca un weekend frumos .. si cu soare si cu nori , dar fara ploaie la Constanta
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
buna seara...Andreea pe cine esti suparata??nici la buzau nu a plouat
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Localizare : buzau
florina1989 a scris:buna seara...Andreea pe cine esti suparata??nici la buzau nu a plouat
Nuuuuuu .. nu intelegeti gresit .. nu sunt suparata eu .. doar ca am vazut cum se duc discutiile de aici in alta parte si se comenteaza .. si am zis doar sa spuna aici daca nu ii convine ce spun fetele .. ca mie nu-mi place barfa .. si mi se pare urat !
andreea90- vip
da asa e nici mie nu mi place barfaandreea90 a scris:
Nuuuuuu .. nu intelegeti gresit .. nu sunt suparata eu .. doar ca am vazut cum se duc discutiile de aici in alta parte si se comenteaza .. si am zis doar sa spuna aici daca nu ii convine ce spun fetele .. ca mie nu-mi place barfa .. si mi se pare urat !
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Localizare : buzau
Mai spun inca o data .. sa nu intelegeti gresit .. am vazut o persoana pe facebook care a citit de aici conversatia de azi si a comentat acolo, nu este referitor la nici o persoana de aici , de pe forum, din cele care scrieti in fiecare zi , ci despre o pers. care n-a mai scris de mult aici .. Iertati-ma ca nu am precizat .. Imi cer mii de scuze !
andreea90- vip
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
andreea da esti sigura ca stie sa citeasca lasand gluma la o parte toate suntem aici pt ca o iubim pe tubaandreea90 a scris:Mai spun inca o data .. sa nu intelegeti gresit .. am vazut o persoana pe facebook care a citit de aici conversatia de azi si a comentat acolo, nu este referitor la nici o persoana de aici , de pe forum, din cele care scrieti in fiecare zi , ci despre o pers. care n-a mai scris de mult aici .. Iertati-ma ca nu am precizat .. Imi cer mii de scuze !
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
costina a scris: andreea da esti sigura ca stie sa citeasca lasand gluma la o parte toate suntem aici pt ca o iubim pe tuba
.. Normal,deaia ne uitam la film de atata timp ,Tuba si Cansel raman in sufletul nostru ,chiar daca se termina si ei au spus ca nu le vine sa creada ca se termina si ii incearca tot felul de sentimente .. pana la urma sunt si ei oameni
andreea90- vip
andreea90 a scris:
Da Lica .. o sa fie pus in curand ... mai am eu de tradus niste parti .. si nu am avut timp .. in seara asta o sa incerc sa termin .. sa poata face Dea treaba mai departe .. scuze de intarziere
Andrea despre ce este vorba, spune-mi şi mie, traduci ceva? subtitrezi tu? Întreb să nu mai muncesc eu degeaba. Spune-mi şi mie ce faci, să nu muncim de două ori pe un loc. Eu lucez la ep 51, lucrezi şi tu? Scuze că te întreb dar am foarte puţin timp şi nu vreau să-l pierd aiurea. O seară bună.
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Dum 12 Iun 2011, 9:06 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna seara,doamnelor!
in centru a plouat in reprize...Andreea,fara probleme, traduci cind poti, noi suntem multumite oricum...Lica,bine ai venit...Flori - sanatate, dar nu sti ca cel mai bun medicament pt.durerea de git este inghetata!!!
Iuliana,multumim pt "vestile" postate...
eu intru f.f.greu pe forum, nu stiu de ce...pot intra usor pe oricare atl forum, dar aici nu...pt.orice comanda astept f.mult, asa ca va spun
in centru a plouat in reprize...Andreea,fara probleme, traduci cind poti, noi suntem multumite oricum...Lica,bine ai venit...Flori - sanatate, dar nu sti ca cel mai bun medicament pt.durerea de git este inghetata!!!
Iuliana,multumim pt "vestile" postate...
eu intru f.f.greu pe forum, nu stiu de ce...pot intra usor pe oricare atl forum, dar aici nu...pt.orice comanda astept f.mult, asa ca va spun
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
anuta1971 a scris:
Andrea despre ce este vorba, spune-mi şi mie, traduci ceva? subtitrezi tu? Întreb să nu mai muncesc eu degeaba. Spune-mi şi mie ce faci, să nu muncim de două ori pe un loc. Eu lucez la ep 51, lucrezi şi tu? Scuze că te întreb dar am foarte puţin timp şi nu vreau să-l pierd aiurea. O seară bună.
Scuze Ana .. mie imi trimisese Dea un mesaj daca pot sa traduc partile lipsa de la ep.51 .. ca tu faci la ep.50 .. dar daca faci tu .. nu ma bag .. ca n-am inceput inca, in seara asta vroiam .. Pupici
andreea90- vip
Ceva frumos pentru fetele care muncesc pentru noi
lica54- vip
lica54- vip
Nu te supăra Andreea, aşa sunt eu mai directă, ţinem legătura. La ep 52 a tradus Iuli prima parte şi altă parte de la Fadia din 52 încă nu a apărut, mai vorbim. O seară frumoasă.andreea90 a scris:
Scuze Ana .. mie imi trimisese Dea un mesaj daca pot sa traduc partile lipsa de la ep.51 .. ca tu faci la ep.50 .. dar daca faci tu .. nu ma bag .. ca n-am inceput inca, in seara asta vroiam .. Pupici
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Ultima editare efectuata de catre florica in Dum 12 Iun 2011, 9:36 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
anuta1971 a scris:
Nu te supăra Andreea, aşa sunt eu mai directă, ţinem legătura. La ep 52 a tradus Iuli prima parte şi altă parte de la Fadia din 52 încă nu a apărut, mai vorbim. O seară frumoasă.
Nu ma supar.. stai linistita O seara frumoasa si tie
andreea90- vip
Andreea cand mai traduci ma omule si sesiune si servici mai dormi ?
Lucica10- vip
florica- vip
Un cuplu de legenda.Asa a scris cineva pe huni.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Lucica10 a scris:Andreea cand mai traduci ma omule si sesiune si servici mai dormi ?
.. mai dorm Lucica .. noroc ca acum am avut o pauza de examene, dar de saptamana asta o iau de la capat .. aseara am stat pana la 3 dim sa fac pozele alea care le-am pus si aici .. si acum fac altele noi ..sper sa le termin pana diseara
andreea90- vip
florica- vip
Dragalaselor va doresc o noapte linistita cu un somn usor de noapte buna
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Dum 12 Iun 2011, 10:10 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
multiiiiiiii pt tot ANDRREA
Lucica10- vip
https://youtu.be/G9PJ5Jyd0KM
La inceput o sa vedeti sarutul cu Levo.
La inceput o sa vedeti sarutul cu Levo.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum