55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
nutzi
dana17
doryna32
Cristina84
rina-rina
vania_e
axxa246
Luana
pufy2010
DENISA
scumpica22
florina1989
anuta1971
iulianagl
razbunator
alitheea
Admin_dea05
lica54
florica
andreea90
Garo
Lucica10
costina
vivi
28 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:
Multumim Denisa .. ce sa zic fara cuvinte ..
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor nu vad eu bine Onur a fost cu Tuba la MC mia cazut fata.
Si se spunea ca sunt certati am ramas fara cuvinte
Si se spunea ca sunt certati am ramas fara cuvinte
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
si eu la fel fara cuvinte
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Imad Hamad
I heard that Onur went to see tuba in monti carlo ,he is such an annoying person he follows her where ever she goes but honestly he has the right to she is a queen
nu stiu cat este de adevarata stirea asat!!!1
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
DENISA a scris:
pana la urma tot n-am scapat de ONUR!!!!!!!!!!!deci a fost si la MONTE CARLO!!!!!!!!!!!!!
florica- vip
NOAPTE BUNA FETELOR,NOAPTE BUNA TUTUROR!
florica- vip
noapte buna FLORICA
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Dragalaselor va de noapte buna in seara asta nu cred ca ma prinde somnul! Numai bine ce aflasem stirea ca nu-s mai vorbesc de o saptamana si cand in colo ne-a lovit in moalele capului cu aceasta stire
lica54- vip
buna seara fetelor.una buna una rea asta e .ce mandru mai merge el de mana cu fata noastra .sigur nu a vrut sa o lase singura sa nu care cumva sa i-o fure murat y. ma enerveaza la culme
si doar am pus straja la intrarea in monte carlo dar a gasit el o usita si a intrat
si doar am pus straja la intrarea in monte carlo dar a gasit el o usita si a intrat
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
andreea90- vip
Tuba la Monte Carlo ...
andreea90- vip
DENISA a scris:http://prikachi.com/images/325/3449325B.jpg
Vaii nu pot sa cred ...mi s-a pus un nod in gat
Buna fetelor!!! O saptamana frumoasa!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata, fetelor! Inca nu imi vine sa cred, cum de este si EL la Monte Carlo!
O veste buna si-alta rea, ce sa mai! Se tine dupa ea ca sa nu ramana fara, dar da-i ma putina intimitate, vrei sa nu ti-o fure careva ca-i frumoasa?! Nu vezi ca esti urat?
Nu o merita deloc pe Tuba!
O veste buna si-alta rea, ce sa mai! Se tine dupa ea ca sa nu ramana fara, dar da-i ma putina intimitate, vrei sa nu ti-o fure careva ca-i frumoasa?! Nu vezi ca esti urat?
Nu o merita deloc pe Tuba!
Cristina84- membru
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 40
Buna dimi...
Ce sa mai spun, nu mai spun nimic ca nu merita dar simt ca se va intampla ce s-a intamplat si cu Sami, nu mai dureaza mult cred ca sfarsitul e foarte aproape pentru Onur, se vede pe fata ei ca nu e fericita cu el asa era si cu Sami, deci....Dar stau si ma gandesc atunci cand a fost in Egipt si a adat interviul acela de vorbea ea despre o dragoste oare despre cine vorbea?Onur sau....ori...e prea complicata viata ei de fapt ea si-o complica nu-si gaseste locul.
O zi buna va doresc si toate cele bune.
Ce sa mai spun, nu mai spun nimic ca nu merita dar simt ca se va intampla ce s-a intamplat si cu Sami, nu mai dureaza mult cred ca sfarsitul e foarte aproape pentru Onur, se vede pe fata ei ca nu e fericita cu el asa era si cu Sami, deci....Dar stau si ma gandesc atunci cand a fost in Egipt si a adat interviul acela de vorbea ea despre o dragoste oare despre cine vorbea?Onur sau....ori...e prea complicata viata ei de fapt ea si-o complica nu-si gaseste locul.
O zi buna va doresc si toate cele bune.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna dimieata dragalaselor buna Dea daca vedeai si tu de aseara poza sigur nu dormeai bine ca si noi...Va poftesc la o cafea tare si un ceai de tei calmant ca sigur ati dormit fuga asta noapte!!!!
lica54- vip
Andreea iti doresc bafta la examen si-ti tin pumnii
lica54- vip
buna dimineata Dea,Iuliana,Cristina,Lica,buna dimineata tuturor,o zi frumoasa si cu spor in tot ce faceti.Credeti ca o lasa O....asa usor pe Tuba,nu lasa el pasarea cu oua de aur din mana,de Sami a scapat cumva dar de scaiul asta cam greu se intrevede asa ceva .Ca de obicei fara cuvinte la cele scrise de Dana,foarte frumosAndreea succes
florica- vip
sa incepem ziua cu el sa ne mearga bine!
florica- vip
Buna dimineata florica o zi buna iti doresc si tie la noi e inorat si adie vantul.
Da ce trist si ganditor este dragutul de el
Asa este Tuba de Sami a scpat usor dar de asta nu mai scapa s-a lipit ca turita de lana oilor
Da ce trist si ganditor este dragutul de el
Asa este Tuba de Sami a scpat usor dar de asta nu mai scapa s-a lipit ca turita de lana oilor
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mar 14 Iun 2011, 8:29 am, editata de 1 ori
lica54- vip
Mia Saad
Cansel recommended this book to read it
Belge Göster
www.kultur.gov.tr "Kürk Mantolu Madonna" is a "love story". Passionate but clear, bounding to life but destined to death; full of hope yet a hopeless love story. There lies Sabahattin Ali's success: His capability of telling the rise of a feeling, seen plain from the outside, but going back and forth between oppos
Cansel ne recomanda sa citim aceasta carte!
florica- vip
Aici este timp frumos,cu biune Lica ,o zi minunata
florica- vip
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum