55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
nutzi
dana17
doryna32
Cristina84
rina-rina
vania_e
axxa246
Luana
pufy2010
DENISA
scumpica22
florina1989
anuta1971
iulianagl
razbunator
alitheea
Admin_dea05
lica54
florica
andreea90
Garo
Lucica10
costina
vivi
28 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buni dimi, traducerea este gata, lectura placuta pana la subtitrare.O zi buna va doresc.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
https://youtu.be/uvmYYc4sltE
Murat:Hai sa vorbim mai intai si apoi poti sa deschizi actiune de divort.
Cob:Hasret si Murat divorteaza.
Gul:Divorteaza?
Nes:Divorteaza?
Saim:Divorteaza?
Cer:Tu stiai despre asta Levent?
Lev:Nu, nu stiam.
Has:Imi pare rau ca ti-am deranjat ordinea in casa, Murat.
Mur:Provoaca neliniste mai mult,aceasta problema, daca continua.
Cob:Totul s-a intamplat atat de repede, s-au casatorit repede si acum divorteaza.
Mur:Hasret?
Murat:Hai sa vorbim mai intai si apoi poti sa deschizi actiune de divort.
Cob:Hasret si Murat divorteaza.
Gul:Divorteaza?
Nes:Divorteaza?
Saim:Divorteaza?
Cer:Tu stiai despre asta Levent?
Lev:Nu, nu stiam.
Has:Imi pare rau ca ti-am deranjat ordinea in casa, Murat.
Mur:Provoaca neliniste mai mult,aceasta problema, daca continua.
Cob:Totul s-a intamplat atat de repede, s-au casatorit repede si acum divorteaza.
Mur:Hasret?
iulianagl- moderator
multumesc,Iuliana...am citit, are alt farmec cind intelegi ce-si spun...nu-l mai vreau pe Cobra aproape, este destul!!!!
o zi minunata si tie
o zi minunata si tie
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:multumesc,Iuliana...am citit, are alt farmec cind intelegi ce-si spun...nu-l mai vreau pe Cobra aproape, este destul!!!!
o zi minunata si tie
Cobra are nevoie de o bataie buna ca numai prostii are in capul ala.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Cobra are nevoie de o bataie buna ca numai prostii are in capul ala.
Garo- vip
Buna ziua dragelor! ma mai primiti si pe mine langa voi? de citit va citesc in fiecare zi ,dar de intrat ,mai rarut ,timpul nu-mi da pace...imi este jena sa vin doar cu un salut si apoi sa dispar...
Multumesc tuturor pt tot ce gasesc aici:traduceri ,flori,poze,informatii...sunteti o gasca super si asa sa ramaneti mult timp de acum incolo...
Andreuta ,ultimul mesaj al lui Cansel m-a facut sa ...inseamna ca acolo a fost o echipa de nota 10 si au petrecut impreuna momente de neuitat ,iar acum despartirea este apasatoare ...
va doresc o zi minuata ,fara stres si oboseala... pt toata gasca!!
Multumesc tuturor pt tot ce gasesc aici:traduceri ,flori,poze,informatii...sunteti o gasca super si asa sa ramaneti mult timp de acum incolo...
Andreuta ,ultimul mesaj al lui Cansel m-a facut sa ...inseamna ca acolo a fost o echipa de nota 10 si au petrecut impreuna momente de neuitat ,iar acum despartirea este apasatoare ...
va doresc o zi minuata ,fara stres si oboseala... pt toata gasca!!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
iulianagl- moderator
Buna ziua dragalaelor si bine va-m gasit multumim Iuliana pentru traducere va doresc o zi buna eu vam adus toate culorile ca viata nu e numai roz
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
fac putina pauza...Lica,ai dreptate viata e colorata, dar nu intotdeauna este roz...de fapt toate culorile sunt frumoase, depinde cum le vede fiecare...fetelor, stiti ce-mi doresc pt.final - o compozitie, de-a lui Murat cintata de Hasret, atit de frumoasa incit sa devina slagarul acestei veri...o compozitie care sa exprime intilnirea dragostei adevarate si bucuria de a traii mereu alaturi de ea...
oare cum se simt eroii nostri astazi cind au ramas acasa, fara un program strict, fara scenariu, doar cu amintiri...
o zi cit mai placuta, pa :cei mai iubiti :fret:
oare cum se simt eroii nostri astazi cind au ramas acasa, fara un program strict, fara scenariu, doar cu amintiri...
o zi cit mai placuta, pa :cei mai iubiti :fret:
Garo- vip
lica54 a scris:
nu stiu ce scrie dar mie imi plac imaginile
Te felicit! asta scrie
gorbaciov- membru
Data de inscriere : 17/08/2010
Imi poti spune in ce limba este??Iti urez o zi frumoasa si mai poftim pe la noigorbaciov a scris:
Te felicit! asta scrie
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Imi poti spune in ce limba este??Iti urez o zi frumoasa si mai poftim pe la noi
In Rusa iubita.
iulianagl- moderator
Si una pentru Denisa.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
of Iulia tipul ( Erkan P.) arată bine dar pare cam bătrâior ptr anii din buletin , mi-a plăcut mult în Son Bahar , dar nu dă bine alături de Tuba , alături de Tuba mi-ar place să-l văd pe Kenan Y. ( Ezel )
da si mie imi place de elDENISA a scris:of Iulia tipul ( Erkan P.) arată bine dar pare cam bătrâior ptr anii din buletin , mi-a plăcut mult în Son Bahar , dar nu dă bine alături de Tuba , alături de Tuba mi-ar place să-l văd pe Kenan Y. ( Ezel )
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Fetelor , ce faceti ??? Ati plans , v-ati revenit ???? Viata merge mai departe …. Nimic nu e vesnic , nici Pamantul …
Am vazut si eu mesajul lui Cansel … Noaptea trecuta , m-am trezit pe la 3 , aducandu-mi aminte ca uitasem sa trimit un E-mail f important … Dar cu ecipsa de luna am uitat de el … Dupa , m-am uitat pe Twitter , sa vad ce s-a mai intamplat in lume …. Ultimile stiri … Eu urmaresc BBC si CNN , dar si pe junghiul de Cansel … Si dau de mesajul lui …. Am dat pe pagina lui sa vad daca e adevarat …. Parca m-a lovit in moalele capului … Am mai dat eu cate o lacrima in luna asta nebuna , dar de data asta … Si stiind ca sant destul de departe si nu poate auzi nimeni , am deschis baierele sufletului … Toata tristetea acumulata in ultimul timp iesea la suprafata …
“ Lacrimile sunt limba tacuta a durerii ” Voltaire ... Plangeti fetelor , plansul elibereaza ....
Cansel stia cand a scris mesajul , ca v-a avea efect asupra fanilor , dar poate si pt el a fost prea mult sa poarte singur povara asta trista … nu cred ca a fost facut din cinism , ci din multa durere , imposibil de purtat de unul singur … in ceas tarziu in noapte … Dar eu ii multumesc … Dimineata m-am trezit mult mai bine , ca dupa o furtuna … liniste … Sper ca si el s-a trezit linistit , dar si singur …
Astept sa se termine si de transmis si cele doua ep care au mai ramas si dupa cred ca nu mai deschid PC ... plec in lume , sa uit pana in toamna de ei ...
Am rugat-o pe Kerim sa-mi traduca verurile cantecului cantat de Hasret la nunta … Kerim zice ca nu e vocea Tubei … Turcoaicele spuneau ca e chiar vocea ei … Asa pare ... Ma gandeam ce gest frumos , dar fara efect in realitate …
" Inima mea, acum fara tine,trista a ramas
Intr-un loc linistit, singura a ramas
Deodata sa pleci, trebuia oare?
Iubirea noastra a ramas jumate
Cu furtuna despartirii ne-am luptat, iata
Era o seara ploioasa, am plans, iata
Cu ochii inchisi ne-am sarutat, iata
Asta sa nu fie ultima data
Te rog, orice ar fii, nu pleca. "
Ii multumesc pt traducere … Multumesc mult Kerim ... Te pup ...
Vad ca mesajul lui de pe Twitter a aparut si in presa de azi …
http://www.sondakika.com/haber-hayranlarina-boyle-veda-etti-2802869/
Ieri ii scrisesem lui Cansel , un mesaj de tristetea … a fanilor , dar sincer nu credeam ca e atat de mult si tristetea lui …. Viata merge mai departe , chiar daca uneori pare ca te invinge … In caruselul ei uneori nu realizezi ca te ridica si nu te coboara , te face mai bun , mai intelept , mai iubitor si unic …
O noapte linistita si un somn vindecator de ei ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
bine v-am gasit ,oseara cat mai frumoasa tuturor! .Zbuciumul personajelor a luat sfarsit,nu stiu cum a ramas cu zbuciumul actorilor dar cu zbuciumul nostru cum v-a fi cat v-a dura pana se v-a estompa?????Greu v-a fi o perioada,cel putin pt. mine,sa speram ca ii vom vedea cu aceeasi placere si-n viitoarele proiecte.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna seara fetelor..ca sa va treaca supararea ca s-au terminat filmarile va sugerez sa va apucati din nou sa-l vizionati eu deja sunt la ep.8 numai daca asculti melodia de la inceputul ep.te trec fiorii .... pt cel care a compus o asemenea melodie v-am pupat si o seara frumoasa [andreea mai adu o data link unde putem sa o vatam pe surioara ta]
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
buna seara iubitelor tristete mare un sentimental un indragostit .......de personaj
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
[youtube][/youtube] great clip made by a professional video maker
it summarizes the story of heart stealer clip mare făcut de către un producător de video de calitate profesională
rezumă povestea fura inima
it summarizes the story of heart stealer clip mare făcut de către un producător de video de calitate profesională
rezumă povestea fura inima
florica- vip
DENISA a scris:of Iulia tipul ( Erkan P.) arată bine dar pare cam bătrâior ptr anii din buletin , mi-a plăcut mult în Son Bahar , dar nu dă bine alături de Tuba , alături de Tuba mi-ar place să-l văd pe Kenan Y. ( Ezel )
De asta ce zici?E bine asa?
iulianagl- moderator
Si parerile altor fete de pe alte meleaguri sant tot atat de triste ca si ale noastre
Hana Igh
what makes GC so special ? For me beside the actors that are so great , beside the story , what make GC so special for me , is that it was the begining of our friendship a friendship that cross the word so much diversity but one love love of GC and specially cansel and tuba , i'm sad that this story will end , but another chapter will begin still i hope we ll be always together Hana igh
ceea ce face ca GC atât de special? Pentru mine, pe lângă actorii care sunt atat de mari, pe lângă povestea, ceea ce face atât de specială GC pentru mine, este faptul că acesta a fost începutul prieteniei noastre o prietenie care traversează cuvântul diversitate atât de mult, dar o iubesc dragostea de GC şi cansel special şi tuba, eu sunt trist că această poveste se va termina, dar un alt capitol va începe încă sper că vom vom fi mereu împreună
Hana Igh
what makes GC so special ? For me beside the actors that are so great , beside the story , what make GC so special for me , is that it was the begining of our friendship a friendship that cross the word so much diversity but one love love of GC and specially cansel and tuba , i'm sad that this story will end , but another chapter will begin still i hope we ll be always together Hana igh
ceea ce face ca GC atât de special? Pentru mine, pe lângă actorii care sunt atat de mari, pe lângă povestea, ceea ce face atât de specială GC pentru mine, este faptul că acesta a fost începutul prieteniei noastre o prietenie care traversează cuvântul diversitate atât de mult, dar o iubesc dragostea de GC şi cansel special şi tuba, eu sunt trist că această poveste se va termina, dar un alt capitol va începe încă sper că vom vom fi mereu împreună
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum