31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
gorbaciov
dana4699
andreea90
Nicky
lica54
teodora_roman
Motzişor
victorelalove
lavy612
michiper68
DENISA
dana sandulescu
axxa246
Iuliana
ninnet
pufy2010
simi
21 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
sanada Simi
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
fi atenta ce se grabeste spre mine...............pe maine printesa
ninnet- vip
Buna ziua ,se pare ca toata lumea e plecata la plaja sau in parcuri ........distractie placuta
ninnet- vip
Buna dimineata! Eu nu am plecat....nu te las pe tine singura cu
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
simi a scris:Buna dimineata! Eu nu am plecat....nu te las pe tine singura cu
de focul lui nu mai pleci nicaieri nu ?
ninnet- vip
Vrei sa mi-l amagesti tu cu merele tele...!!!!
simi- vip
simi a scris: Vrei sa mi-l amagesti tu cu merele tele...!!!!
pai da , daca le vede nu mai pleaca de la mine
ninnet- vip
https://s690.photobucket.com/albums/vv269/peyker66/?action=view¤t=ASDEMRSERDARORTAHEYECAN.mp4&mediafilter=videos
vroiam clip din sevenload , dar vad ca-i blocat in Romania siteul
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Asteptam ultimul episod ....
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Buna seara , dragi copii!
Ce ati facut in week-end?
Ati vorbit despre Pretiosul Mititel..sau mai bine zis v-ati "batut" pe el!!!!!!!!!!!!
Se cunoaste ca a inceput caldura... stam la racoare. Nu mai avem putere nici sa aprindem calculatoarele!
Plaja ne cheama la ea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAINE AVEM ULTIMUL EPISOD DIN ASK - IUBIREA MEA!!!!!!!
Sau inca nu se stie nimic?
Ce ati facut in week-end?
Ati vorbit despre Pretiosul Mititel..sau mai bine zis v-ati "batut" pe el!!!!!!!!!!!!
Se cunoaste ca a inceput caldura... stam la racoare. Nu mai avem putere nici sa aprindem calculatoarele!
Plaja ne cheama la ea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAINE AVEM ULTIMUL EPISOD DIN ASK - IUBIREA MEA!!!!!!!
Sau inca nu se stie nimic?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Se pare ca toata lumea doarme...
Asa ca PLEC SI EU SA FAC NANI!!!!!!!!!!
Vise placute si o noapte frumoasa va doresc.
Pe maine.
Asa ca PLEC SI EU SA FAC NANI!!!!!!!!!!
Vise placute si o noapte frumoasa va doresc.
Pe maine.
victorelalove- moderator
Maine il vedem pe Muri doar la romani?!
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Tuba şi Murat la Monte Carlo în 10 iunie 2011
Bună dimineaţa tuturor!
Am încărcat şi eu filmele de la Monte Carlo, deoarece am încercat marea cu degetul şi iată că s-a putut: am obţinut oficial permisiunea de download, din păcate nu le-am putut prelucra la o rezoluţie mai înaltă, tocmai pentru că originalele descărcate sunt destul de slabe.
Ei, nu e nicio noutate cu ele, doar că am şi eu o variantă mai clară să vă ofer:
Tuba Büyüküstün & Murat Yıldırım in Monte Carlo - Television film outstanding actress
Tuba Büyüküstün & Murat Yıldırım in Monte Carlo - Television film best director
Şi vă doresc o zi bună în continuare!
Aaah, văd că încă n-a oferit nimeni o gustărică, ceva:
Am încărcat şi eu filmele de la Monte Carlo, deoarece am încercat marea cu degetul şi iată că s-a putut: am obţinut oficial permisiunea de download, din păcate nu le-am putut prelucra la o rezoluţie mai înaltă, tocmai pentru că originalele descărcate sunt destul de slabe.
Ei, nu e nicio noutate cu ele, doar că am şi eu o variantă mai clară să vă ofer:
Tuba Büyüküstün & Murat Yıldırım in Monte Carlo - Television film outstanding actress
Tuba Büyüküstün & Murat Yıldırım in Monte Carlo - Television film best director
Şi vă doresc o zi bună în continuare!
Aaah, văd că încă n-a oferit nimeni o gustărică, ceva:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimineata fetelor! Am reusit sa intru din nou in forum....nu credeam ca pot sa va mai salut vreodata...m-am speriat... Mi-am bagat nasul unde nu-mi fierbea oala si mi-am inchis accesul la forum...de ieri dimineata tot incerc sa intru,si nu puteam... Acum vad ca pot intra dar nu stiu cum am reusit... Asa suparata am fost...ca nu va mai am pe voi... Dar toata patania imi e invatatura...sa nu-mi bag nasul unde nu ma pricep...!!!! Imi era tare dor de ...!!!
simi- vip
Bună fetelor !!!
Bună Simi !! eu amu mă strofocam să văd ce putem face ptr tine
Mulţam Motzi !!!
Bună Simi !! eu amu mă strofocam să văd ce putem face ptr tine
Mulţam Motzi !!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 20 Iun 2011, 11:53 am, editata de 1 ori
Multumesc Denisa!Nu stiu nici eu cum am reusit sa intru....DENISA a scris:Bună fetelor !!!
Bună Simi !! eu amu mă strofocam să ce putem face ptr tine
Mulţam Motzi !!!
simi- vip
fetelor se pare că astă seară după cum am bănuit nu avem ep nou din Ask ve Ceza
Oare de ce Denisa?
simi- vip
dau EZEL , probabil e un ep mai lung , chiar nu ştiu , dar aş vrea să mă uit , sunt curioasă ce final va avea .
acum să mă laud puţintel , nu ştiu dacă o să vă placă dar am lucrat în weekend 4 ore la chestia asta
https://i.imgur.com/TqsJ1.gif
acum să mă laud puţintel , nu ştiu dacă o să vă placă dar am lucrat în weekend 4 ore la chestia asta
https://i.imgur.com/TqsJ1.gif
Buna ziua , tuturor!
Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! In sfarsit...este putin mai racoare afara.
Ce bine este!
Multumim Motzisor !
Multumim Denisa!
Deci diseara...FARA ASK -IUBIREA MEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne mai tin turcii in suspans o saptamana Se joaca cu rabdarea noastra.
Dar aflam cum se termina Ezel... sunt si eu curioasa ce final va avea.
Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! In sfarsit...este putin mai racoare afara.
Ce bine este!
Multumim Motzisor !
Multumim Denisa!
Deci diseara...FARA ASK -IUBIREA MEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne mai tin turcii in suspans o saptamana Se joaca cu rabdarea noastra.
Dar aflam cum se termina Ezel... sunt si eu curioasa ce final va avea.
victorelalove- moderator
Simi...asta s-a intamplat din cauza -i ...simi a scris:Dar toata patania imi e invatatura...sa nu-mi bag nasul unde nu ma pricep...!!!! Imi era tare dor de ...!!!
victorelalove- moderator
Vic!
simi- vip
DAAAAA,ea e de vina pentru toate necazurile mele!!!victorelalove a scris:
Simi...asta s-a intamplat din cauza -i ...
simi- vip
Deni, e superb gif-ul, felicitări!!!DENISA a scris:...
https://i.imgur.com/TqsJ1.gif [/center]
Iar eu m-am muncit să-i dau de cap unui codec bolund care nu mă lăsa să prelucrez filmul în format HD, până la urmă am reuşit:
Îmi pare rău, am obsesia imaginii de calitate. Am făcut tot ce am putut, originalul este însă o bază de plecare modestă.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
La cat am vorbit-o noi pe Diva ... cred ca se scurtcircuiteaza calculatoarele ... si asta numai cand aude numele ei.simi a scris: DAAAAA,ea e de vina pentru toate necazurile mele!!!
Probabil ca asta s-a intamplat si cu tine... A LESINAT CALCULATORUL!!!!!!!!!!!! CAND A VAZUT-O PE FRUMOASA... Ti-a "taiat" si acesul pe forum.
O masura de preventie...este si el ( calculatorul ) un biet nevinovat! Ce vina sa aiba, ca sa o suporte pe "Nestemata Abramburica" zi de zi?
Noroc cu Murat Asa se compenseaza situatia.
victorelalove- moderator
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum