33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Admin_dea05
anna
pufy2010
andreea90
teodora_roman
lica54
Motzişor
lavy612
vania_e
ASI 4 ever
Lucica10
carmen_
ninnet
simi
DENISA
victorelalove
Iuliana
21 participanți
Pagina 32 din 44
Pagina 32 din 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Re: 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna , Lica!
Si tu ne esti foarte draga noua !
Somn usor .
Si tu ne esti foarte draga noua !
Somn usor .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna Lica!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Spun iară Prezent !!!
mamă ce urât arăta Yasemina îi rochia galbenă şi cu dressul negru mat
Bora e chiar idiot , milosul de el tot el o iartă şi uită ce i-a făcut Nazan , ce i-aş fi tras una să aibă motiv organic să sufere o amnezie .
Savaş a urmat aceeaşi traiectorie ca şi Demir , Demir l-a altoit pe ALI înainte de a îl izgoni din Antakya amu Savaş l-a " frăgezit " pe Bora înainte de a îl izgoni .
uitaţi aici băiat atent nu a uitat de ziua Tubei
mamă ce urât arăta Yasemina îi rochia galbenă şi cu dressul negru mat
Bora e chiar idiot , milosul de el tot el o iartă şi uită ce i-a făcut Nazan , ce i-aş fi tras una să aibă motiv organic să sufere o amnezie .
Savaş a urmat aceeaşi traiectorie ca şi Demir , Demir l-a altoit pe ALI înainte de a îl izgoni din Antakya amu Savaş l-a " frăgezit " pe Bora înainte de a îl izgoni .
uitaţi aici băiat atent nu a uitat de ziua Tubei
Spun din nou BUNA DENISA!
simi- vip
Bună Simi !! cum mai stai cu atletismul ??
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 05 Iul 2011, 11:13 pm, editata de 1 ori
Acum sant la sariturile in "spirala".....DENISA a scris:Bună Simi !! cum mai stai cu atletismul ??
simi- vip
soro dar elastică mai eşti , vezi să nu-ţi fracturezi vreo coastă.
Buna seara ...din nou , Denisa !simi a scris:Acum sant la sariturile in "spirala".....
Simi si atletismul ...noul sport national ...SARITURA IN SPIRALA ... cica !!!!!!!!!!
Ce saritura mai este si asta , simi?
victorelalove- moderator
Sant foarte atenta,cand ma invarte Muri.....ai vrea tu sa-mi rup ceva coaste sa scapi de mine.....DENISA a scris:soro dar elastică mai eşti , vezi să nu-ţi fracturezi vreo coastă.
simi- vip
vezi să nu aterizezi dincolo de fereastră că doar ai văzut ce forţos este
Ce e Vic nu stii,sau doar te faci....!!!!! cupidon cupidon cupidon Engin nu te invarte in" sfarleaza" lui?....... cupidon cupidon cupidonvictorelalove a scris:
Buna seara ...din nou , Denisa !
Simi si atletismul ...noul sport national ...SARITURA IN SPIRALA ... cica !!!!!!!!!!
Ce saritura mai este si asta , simi?
simi- vip
Vic , eu cred că Simi a stat prea mult la soare şi a făcut insolaţie
Am vazut Denisa....are o "vena".....cam de 3 palme....DENISA a scris: vezi să nu aterizezi dincolo de fereastră că doar ai văzut ce forţos este
simi- vip
" Sfarleaza" ??????????????????simi a scris:Ce e Vic nu stii,sau doar te faci....!!!!! cupidon cupidon cupidon Engin nu te invarte in" sfarleaza" lui?....... cupidon cupidon cupidon
Hai mai , simi ...de unde scoti cuvintele astea ?
Ti-am spus ca maine pe campul de canepa ...vei gasi MODEL DE COVOR OLTENESC !!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
DENISA a scris:[color=blue]Vic , eu cred că Simi a stat prea mult la soare şi a făcut insolaţie
Probabil ... efect de "fata morgana" ! .
Iti dai seama ...cred ca vede numai Bombonei si Enginei pe plaja !!!!!!!!!!
Asa este , simi ?
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 05 Iul 2011, 11:28 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Daaaaaaaaaaaaaa......doar pe ei ii vad.....musculosi,inalti,bruneti.......mmmmmmmmm,deja salivez..... Fetelor acum fara gluma,e un salvamar la plaja care seamana cu Engin....inalt,brunet,cu plete....
Ultima editare efectuata de catre simi in Mar 05 Iul 2011, 11:29 pm, editata de 1 ori
simi- vip
Periculos ...Deshidratare , ce atata salivare ?simi a scris:Daaaaaaaaaaaaaa......doar pe ei ii vad.....musculosi,inalti,bruneti.......mmmmmmmmm,deja salivez.....
Na , ieti... ca vorbesc si in rime .
victorelalove- moderator
simi a scris: Fetelor acum fara gluma,e un salvamar la plaja care seamana cu Engin....inalt,brunet,cu plete....
Si ? ...Nu "ai sarit" pe el ? ...sau sa te "prefaci" ca te ineci ?
victorelalove- moderator
Sa sti ca mi-a trecut prin minte sa ma "inec" putin....doar sa ma ia si pe mine in bratele lui musculoase....
simi- vip
Superb desen , Denisa !
Simi , simi ...stii ce ? Chiar te cred in stare sa te "ineci" ...doar pentru a fi salvata de salvamarul hottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt !
Sa ne spui daca iti pui vreodata in aplicare planul .
Simi , simi ...stii ce ? Chiar te cred in stare sa te "ineci" ...doar pentru a fi salvata de salvamarul hottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt !
Sa ne spui daca iti pui vreodata in aplicare planul .
victorelalove- moderator
E lunga vara am timp sa ma prefac putin.....daca ma gandesc bine ma fac si lesinata sa primesc respiratia" buson la buson"........
simi- vip
Auzi ...dar tu la plaja , faci plaja ??????????? Sau te uiti dupa salvamarul care seamna cu Engin ?simi a scris:E lunga vara am timp sa ma prefac putin.....daca ma gandesc bine ma fac si lesinata sa primesc respiratia" buson la buson"........
Fii atenta , ca nu te bronzezi uniform .
Tot uitandu-te lungggggggggggggggggggggggggggg !
Omul isi vede si el de treaba ...el este la serviciu , nu la distractie ...
victorelalove- moderator
El e la servici,dar eu sant la relaxare....practic sportul aruncarea cu privirea... Si sa sti ca dimineata sant doar cu copiii la mare,sotul fiind la servici.....nu pun ochelarii de soare....
simi- vip
simi a scris:El e la servici,dar eu sant la relaxare....practic sportul aruncarea cu privirea... Si sa sti ca dimineata sant doar cu copiii la mare,sotul fiind la servici.....nu pun ochelarii de soare....
Si cand esti cu sotul ...sa inteleg ca ai fata acoperita de niste ochelari "imensi" . Ai fata indreptata spre mare ...dar ochii "se uita" ...spre "lifeguard" -ul sexy !!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Pagina 32 din 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum