34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
ana58
myky
teodora_roman
ninnet
Admin_dea05
dana4699
Nicky
pufy2010
Lucica10
andreea90
lavy612
Iuliana
Motzişor
lica54
simi
victorelalove
DENISA
21 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
noapte buna fetelor
myky- membru senior
Data de inscriere : 03/04/2011
Re: 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
nopate buna , myky!
noapte buna, tuturor! :fret: :fret: :fret:
o noapte de vis! :fret:
noapte buna, tuturor! :fret: :fret: :fret:
o noapte de vis! :fret:
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna dimineata dragalaselor o duminica placuta sa aveti...Poftiti sa servim cafeaua de dimineata!!!!si micul dejun impreuna...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
:hello2: :hello2: dragilor!!!!!!!!!!!
Sper ca nu m-ati dat disparuta chiar de tot am fugit la tara asa intempestiv si n-am avut timp sa anunt
acum, am venit pentru cateva zile si pe urma ..cand apuc! azi incep lectura, ca am ceva de recuperat, va pup !!!
Of DOAMNE, nici n-am citit bine si-mi vine sa si ma doare capul...se termina iluzia MURATUBA?????????????????????/NU!!!!!!!!!!!!!!!!! dar daca Tuba e fericita, asa sa fie!!nu stiu cum va fi cu Bolovanul-a se citi Onur- langa ea..nu-mi vine sa cred!
Sper ca nu m-ati dat disparuta chiar de tot am fugit la tara asa intempestiv si n-am avut timp sa anunt
acum, am venit pentru cateva zile si pe urma ..cand apuc! azi incep lectura, ca am ceva de recuperat, va pup !!!
Of DOAMNE, nici n-am citit bine si-mi vine sa si ma doare capul...se termina iluzia MURATUBA?????????????????????/NU!!!!!!!!!!!!!!!!! dar daca Tuba e fericita, asa sa fie!!nu stiu cum va fi cu Bolovanul-a se citi Onur- langa ea..nu-mi vine sa cred!
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Dum 17 Iul 2011, 11:13 am, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
neata fetelor...........va ofer ceva rece si ceva bunnnnnnnnnnnsa aveti o zi buna
myky- membru senior
Buna dimineata , tuturor !
Ce mai faceti ?
Buna , Andrada ! Chiar ca te dadusem la disparuti . Ce mai faci ?
Ne-a fost dor de tine si de comentariile tale .
Multumim pentru micul dejun , Lica .
O zi buna si tie , Myky .
Ce mai faceti ?
victorelalove- moderator
Vic, daca vrei sa stii chiar ma holbez la vestile astea legate de Tuba...nu stiu, cum sa le iau...bune sau rele!victorelalove a scris:Buna dimineata , tuturor !
Ce mai faceti ?
andradamaria- vip
Si noi...daca ai stii cat ne-am mai holbat ...andradamaria a scris: Vic, daca vrei sa stii chiar ma holbez la vestile astea legate de Tuba...nu stiu, cum sa le iau...bune sau rele!
Sa vedem intr-un final ce va avea Tuba sa spuna .
Sa se intoarca Denisa din concediu sa ne mai spuna si noua daca a mai aflat ceva .
victorelalove- moderator
Buna fetelor! Andrada,sa stii ca are dreptate Vic,te-am dat la disparuti,eu cu manuta mea am scris anuntul.Bine ai revenit,chiar ne era tare dor de tine.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
:hello2: simi !
Ce mai faci ? Tratasi calculatorul de boala?
Ce mai faci ? Tratasi calculatorul de boala?
victorelalove- moderator
Buna iubita. L-am lasat de ieri sa se odihneasca si vad ca merge mai bine.
simi- vip
Daca ai sti ce zgomot ciudat scotea calculatorul meu aseara cand foloseam "caps" ...muerai de frica !!!!!!!!!
Nici nu mai scriam cu majuscule .
Cred ca am speriat tot blocul .
Nici nu mai scriam cu majuscule .
Cred ca am speriat tot blocul .
victorelalove- moderator
intradevar sunt greu de digerat...dar oricat de de exagerate sunt sunt stirile despre actorii lor, ceva adevar au la baza insa dupa capul meu ceva nu se leaga..de unde atitudinea de-a dreptul mohorata a celor doi iubiti si viitori parinti atunci cand sunt impreuna..ar trebui sa straluceasca ,nu????chiar m-a bulversat stirea....victorelalove a scris:
Si noi...daca ai stii cat ne-am mai holbat ...
Sa vedem intr-un final ce va avea Tuba sa spuna .
Sa se intoarca Denisa din concediu sa ne mai spuna si noua daca a mai aflat ceva .
si unde sunt iluziile mele cred ca le-am pierdut
andradamaria- vip
Ce naiba s-o fii intamplat cu calculatoarele?Au ametit si ele? Ca noi santem ametite rau dupa turcaletii astia frumosi....
simi- vip
scumpete, lasa nu ma da la disparuti, ca revin mereu..nu ma pot dezlipi de voi!simi a scris:Buna fetelor! Andrada,sa stii ca are dreptate Vic,te-am dat la disparuti,eu cu manuta mea am scris anuntul.Bine ai revenit,chiar ne era tare dor de tine.
andradamaria- vip
Andrada iti tin companie... Si mie mi s-au destramat toate visele....andradamaria a scris:intradevar sunt greu de digerat...dar oricat de de exagerate sunt sunt stirile despre actorii lor, ceva adevar au la baza insa dupa capul meu ceva nu se leaga..de unde atitudinea de-a dreptul mohorata a celor doi iubiti si viitori parinti atunci cand sunt impreuna..ar trebui sa straluceasca ,nu????chiar m-a bulversat stirea....
simi- vip
Acelasi lucru il simt si eu . Sa fi fost luati prin surprindere de "vestea cea mare?" Sau sa fie obositi in urma filmarilor ? Atat de obositi incat sa nu mai poata nici zambi ?!?!?andradamaria a scris:intradevar sunt greu de digerat...dar oricat de de exagerate sunt sunt stirile despre actorii lor, ceva adevar au la baza insa dupa capul meu ceva nu se leaga..de unde atitudinea de-a dreptul mohorata a celor doi iubiti si viitori parinti atunci cand sunt impreuna..ar trebui sa straluceasca ,nu????chiar m-a bulversat stirea....
Oricum ...atata timp cat nu avem comfirmarea Tubei ...putem sa mai speram ca Onur "nu a pus inca mama pe ea" !
victorelalove- moderator
Da ...La cat Engin a vazut in ultimul timp ...CALCULATORUL MEU ARE O SCUZA!!!!!!!!!!!!!!simi a scris:Ce naiba s-o fii intamplat cu calculatoarele?Au ametit si ele? Ca noi santem ametite rau dupa turcaletii astia frumosi....
victorelalove- moderator
Eu nu mai sper nimic,Vic,pt ca nu iese fum fara foc. Sant sigura ca e reala stirea... Chiar pe Onur il banui ca a dat stirea,sa nu cumva sa o piarda pe Tuba,probabil au avut probleme in relatie dupa ce s-au intors din MC,si a vrut sa fie sigur ca nu-i scapa din mana "gaina cu oua de aur"......
simi- vip
intradevar sunt greu de digerat...dar oricat de de exagerate sunt sunt stirile despre actorii lor, ceva adevar au la baza insa dupa capul meu ceva nu se leaga..de unde atitudinea de-a dreptul mohorata a celor doi iubiti si viitori parinti atunci cand sunt impreuna..ar trebui sa straluceasca ,nu????chiar m-a bulversat stirea....andradamaria a scris:
si unde sunt iluziile mele cred ca le-am pierdut [/quote]
Andrada asa este iluziile noastre sau spulberat...Dar nu pot sa accept faptul ca Tuba o fata frumoasa desteapta cu o cariera stralucitoare si cu un viitor frumos in fata,nu a avut ambitia sa se casatoreasca cu o nunta frumoasa cu o luna de miere de vis, si apoi sa apara copii.Nu dintro legatura de prietenie de cateva luni sa fie insarcinata...pacat mare pacat
lica54- vip
Si s-a comportat ca un cocos.simi a scris:scapa din mana "gaina cu oua de aur"......
Si daca este adevarat ...I-a facut si 2 bebei , ca sa fie "mega prinsa".
victorelalove- moderator
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, buna simi ......nu te bucuri ca a ramas bonbonel singur in sfarsit numai pt noi?simi a scris:Eu nu mai sper nimic,Vic,pt ca nu iese fum fara foc. Sant sigura ca e reala stirea... Chiar pe Onur il banui ca a dat stirea,sa nu cumva sa o piarda pe Tuba,probabil au avut probleme in relatie dupa ce s-au intors din MC,si a vrut sa fie sigur ca nu-i scapa din mana "gaina cu oua de aur"......
myky- membru senior
Buna , Lica !lica54 a scris: sa se casatoreasca cu o nunta frumoasa cu o luna de miere de vis, si apoi sa apara copii.Nu dintro legatura de prietenie de cateva luni sa fie insarcinata...pacat mare pacat
Fanii vor tot ce este mai bun pentru ea .
victorelalove- moderator
Dragalaselor aduc si eu o inghetata sa ne mai racorim un pic pe caldura asta insuportabila.
lica54- vip
Multumim , Lica !
Este binevenita si delicioasa !
Este binevenita si delicioasa !
victorelalove- moderator
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum