34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
ana58
myky
teodora_roman
ninnet
Admin_dea05
dana4699
Nicky
pufy2010
Lucica10
andreea90
lavy612
Iuliana
Motzişor
lica54
simi
victorelalove
DENISA
21 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Voi nu ati vazut cum ii place lui Onur sa iasa in fata?Unde apare Tuba hop si el.....o intrece pe ,cu mult. Ce cauta el la MC cu Tuba?In ce calitate.....nu s-au dus acolo alti actori din Asi,care chiar meritau sa fie acolo pe covorul rosu,si a aparut Burtosul. Mie nu-mi vine sa cred nici acum ca a indraznit sa apara acolo,ca si cum rolul lui di Asi a fost asa de important.....va spun sigur ca Onur e mai periculos decat ,si n-o mai scapa din mana pe Tuba....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Acum inteleg tot . Si lui Murat si Tubei le place acelasi tip de personalitate ... GRUPUL CLONCANITOARELOR ( fara niciun fel de suparare !!!!!!!!!!!!) .
Chiar sunt uimita cat de mult se aseamana si cu -ul ...
Si noi care speram atat de mult intr-o uniune MURATUBA!
Chiar sunt uimita cat de mult se aseamana si cu -ul ...
Si noi care speram atat de mult intr-o uniune MURATUBA!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Myky! Ce sa-ti zic?Chiar imi doream sa fie cu Tuba.....dar daca nu se poate,eu sant prin apropriere.....sa ii alin suferinta lui Muri.... Cat m-am chinuit eu sa-l fac sa-si revina dupa vestea asta socanta...... Da-i cu ceaiuri,da-i cu masaje,da-i cu plimbari....doar,doar si-o revenii....
simi- vip
Onur a pus mana pe gaina cu oua de aur si tine cu dintii de ea..Dar eu sut suparata pe Tuba ca nu a avut ambitia sa aleaga ceva pe masura ei!!! care o fi motivul nu mil pot imagina..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Vic,acum s-a format uniunea croncanitoarelor......Nu ne ajungea una......
simi- vip
E instabila sentimental,Lica....nu o sa aibe zile multe nici cu Onur....lica54 a scris:Onur a pus mana pe gaina cu oua de aur si tine cu dintii de ea..Dar eu sut suparata pe Tuba ca nu a avut ambitia sa aleaga ceva pe masura ei!!! care o fi motivul nu mil pot imagina..
simi- vip
lica54 a scris:intradevar sunt greu de digerat...dar oricat de de exagerate sunt sunt stirile despre actorii lor, ceva adevar au la baza insa dupa capul meu ceva nu se leaga..de unde atitudinea de-a dreptul mohorata a celor doi iubiti si viitori parinti atunci cand sunt impreuna..ar trebui sa straluceasca ,nu????chiar m-a bulversat stirea....
si unde sunt iluziile mele cred ca le-am pierdut
Andrada asa este iluziile noastre sau spulberat...Dar nu pot sa accept faptul ca Tuba o fata frumoasa desteapta cu o cariera stralucitoare si cu un viitor frumos in fata,nu a avut ambitia sa se casatoreasca cu o nunta frumoasa cu o luna de miere de vis, si apoi sa apara copii.Nu dintro legatura de prietenie de cateva luni sa fie insarcinata...pacat mare pacat [/quote] Lica, sa stii ca am aprox. aceleasi dezamagiri..nu ca as fi eu impotriva unor astfel de evenimente, Doamne fereste..dar parca as fi vrut un altfel de tata pentru copii Tubei(daca stirea este reala)..din tot ce ne-a aratat pana acum ,Onur nu poate fi banuit de sensibilitate dar cine stie, poate situatia il va schimba si va fi un tata minunat! lumea lor este diferita..dar la naiba, tot as vrea ca stirea sa fie falsa!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
simi a scris:E instabila sentimental,Lica....nu o sa aibe zile multe nici cu Onur....
Pai asa nicio data nu o sa fie asezata la casa ei tot alegand..
lica54- vip
Imi place tare mult de ea ca actrita,se schimba total intr-un rol, intra atat de bine in rolul personajului.....dar ca om,in viata personala,nu-mi place deloc nehotararea ei.....
Ultima editare efectuata de catre simi in Dum 17 Iul 2011, 12:30 pm, editata de 1 ori
simi- vip
Andrada mie mi-a placut dintodeauna Tuba si sincer iti spun ca as fi vrut tot cei mai bun pentru ea
lica54- vip
Simi ,eu il vad pe Onur tupeul intruchipat, mult deasupra curcii..de alte calitati nici nu mai este nevoie..devii stapanul inelelor, nu alta, de altfel cam asta imi sugereaza atitudinea lui..atitudine de stapan..si fereasca Dumnezeu ca au reminiscente genetice turcii astiasimi a scris:Voi nu ati vazut cum ii place lui Onur sa iasa in fata?Unde apare Tuba hop si el.....o intrece pe ,cu mult. Ce cauta el la MC cu Tuba?In ce calitate.....nu s-au dus acolo alti actori din Asi,care chiar meritau sa fie acolo pe covorul rosu,si a aparut Burtosul. Mie nu-mi vine sa cred nici acum ca a indraznit sa apara acolo,ca si cum rolul lui di Asi a fost asa de important.....va spun sigur ca Onur e mai periculos decat ,si n-o mai scapa din mana pe Tuba....
andradamaria- vip
Inteleg "supararile" si "nedumeririle" fanilor care tin atat de mult la ea . Merita tot ce este mai bun si mai special ...asta pentru ca si ea este o persoana speciala . Este si normal sa fim dezamagiti de alegerea ei ...ONUR ?!?!?!
Chiar ca nu o inteleg ...dar deloc.
Probabil ca inca viseaza la un print pe un cal alb ... Si nu stiu cum se face ca intotdeauna vine doar calul ...
Chiar ca nu o inteleg ...dar deloc.
Probabil ca inca viseaza la un print pe un cal alb ... Si nu stiu cum se face ca intotdeauna vine doar calul ...
victorelalove- moderator
Da,Vic,vine doar calul.....si mai e si negru.....
simi- vip
Si nici macar nu este ...PUR SANGE !!!!!!!!!!!simi a scris:Da,Vic,vine doar calul.....si mai e si negru.....
victorelalove- moderator
nu e pur sange dar are pretentia ca este! sa vedem talent la superlativ!simi a scris:Da,Vic,vine doar calul.....si mai e si negru.....
andradamaria- vip
Din cauza asta este si mai periculos ... "dragutzul" de Onur !andradamaria a scris: nu e pur sange dar are pretentia ca este!
victorelalove- moderator
Stai sa-l vezi acum,ca incepe un film nou cu Nurgul.......sa-l vedeti ce "talentat" este si ce aere isi da..... Sa vedeti voi cum o tine pe Tuba inchisa in casa.....ii pune si grilaj la geam....si geamuri fumurii,sa nu care cumva sa o mai vada cineva.....
simi- vip
Mai am o durere in suflet refetitor la Yildirim pe care nu pot sal ert referitor la un interviu pe cand a inceput sa filmeze la ASK..
interviul
R: Care sunt proiectele care te-au facut cunoscut?
MY: Cunsocut am inceput cu adevarat sa fiu din acest sezon, datorita serialului L&P pe care il consider unul dintre cele mai bune proiecte de pana acum. Mi-a placut si primul serial in care am jucat (cred ca se refera la rol principal) "Furtuna" deoarece acolo am cunoscut-o pe sotia mea, cat priveste Asi acesta a reprezentat un bun inceput.
Nedumerirea mea ..Cu ASI a atins apogeul la dus pe covoru rosu la MONTE CARLO a devenit cunoscot de miliarde de telespectatori a urcat pe o treapta a erarhiei a actorilor bine cotati..Dar nu vrea sa recunoasca cu adevatat ca datorita serialului ASI a devenit cunoscut..Sunt foarte curioasa pe viitor sa vad ce rasunet va avea cu ASK ca el a spus ca datorita lu ASK a devenit cunoscut..
interviul
R: Care sunt proiectele care te-au facut cunoscut?
MY: Cunsocut am inceput cu adevarat sa fiu din acest sezon, datorita serialului L&P pe care il consider unul dintre cele mai bune proiecte de pana acum. Mi-a placut si primul serial in care am jucat (cred ca se refera la rol principal) "Furtuna" deoarece acolo am cunoscut-o pe sotia mea, cat priveste Asi acesta a reprezentat un bun inceput.
Nedumerirea mea ..Cu ASI a atins apogeul la dus pe covoru rosu la MONTE CARLO a devenit cunoscot de miliarde de telespectatori a urcat pe o treapta a erarhiei a actorilor bine cotati..Dar nu vrea sa recunoasca cu adevatat ca datorita serialului ASI a devenit cunoscut..Sunt foarte curioasa pe viitor sa vad ce rasunet va avea cu ASK ca el a spus ca datorita lu ASK a devenit cunoscut..
lica54- vip
Cum ar putea sa recunoasca,Lica,iti dai seama ca incepe al treilea razboi mondial in casa lui....????????? Ramane fara mancare calda(ardei umpluti),trei luni..... Eu cred ca pleaca la un interviu cu instructiunile facute de acasa......mai ales ca presa turca o ridica in slavi pe ......cica e cea mai cea.....
simi- vip
Fetelor da ce se intampla oare!! multe parti din serialu ASI nu se pot vedea pe nicaeri pe unde este urcat..
lica54- vip
nu stiu despre ce interviu este vorba, dar subiectul ASI, cu toate recunoasterile sale internationale..a fost evitat, de amandoi protagonistii in egala masura, au vorbit frumos despre el doar cand au fost intrebati direct si cand nu au putut s-o "scalde in vreun fel"..ASI arde vad ca si in acest interviu si poate arde mult timp si de aici inainte acolo n-a fost doar actorie, acolo n-a fost doar colegialitate si prietenie..a fost ceva ca-n PE ARIPILE VANTULUI recunoscut de Olivia de Havilland pe la 80 de ani
andradamaria- vip
Superbe florile , Lica !
Si sotului meu i-au placut mult .
Andrada ...daca trebuie sa asteptam inca 50 de ani pentru a recunoaste unul sau altul ( ma refer la Tuba si Murat ) atunci ...nu stiu ce sa mai spun .
Multi dintre noi s-ar putea sa nici nu mai auzim ... Asta in cel mai bun caz.
Andrada ...daca trebuie sa asteptam inca 50 de ani pentru a recunoaste unul sau altul ( ma refer la Tuba si Murat ) atunci ...nu stiu ce sa mai spun .
victorelalove- moderator
Un frumos clip Asi...
simi- vip
cam asa! ..nedumerire mare si-n alte locuri..ba chiar mici rautati la adresa perechii TUBA-ONURvictorelalove a scris:Superbe florile , Lica !
...CITITI- LE PE CROATE ..la tuba b.. sunt niste speculatii de toata frumusetea...
andradamaria- vip
lica54- vip
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum