57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor urmez exemplu lui Canselito si plec si eu la nani,noapte buna ,somn dulce si vise frumoase,pe maine cu bine!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Costina,eu nu pot spune in care poza este mai frumos,in toate este,are un farmec aparte omul asta,
florica- vip
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
pt.fiecare cate un exemplar de luat la culcare!
florica- vip
costina- vip
multumim Florica ca te-ai gandit si la noi nu ca mine ca eu il luasem deja de barbat
Ultima editare efectuata de catre costina in Dum 24 Iul 2011, 12:17 am, editata de 1 ori
costina- vip
costina a scris:ce fruimos l-ai incadrat in peisaj!
florica- vip
Eu nu sant chiar asa de egoista!!!!!!!!!!!!!!costina a scris:multumim Florica ca te-ei gandit si la noi nu ca mine ca eu il luasem deja de barbat
florica- vip
costina a scris:
ii sta foarte bine
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna seara tuturor si noapte buna celor care merg la somnic
andreea90- vip
noapte buna tuturor
costina- vip
Ha ha .. Florica nu va bucurati ca n-ati scapat de mine , Cansel tot eu il fur in seara asta , Costina .. degeaba ai inel cu numele lui .. eu am certificat cu el * chiar am uitat sa vi-l arat
andreea90- vip
nu-mi vine a crede Andreea adica canselito m-a pacalit? si nici macar nu am apucat sa avem noaptea nuntii
costina- vip
costina a scris:nu-mi vine a crede Andreea adica canselito m-a pacalit? si nici macar nu am apucat sa avem noaptea nuntii
daaaaaaaa , te-a pacalit .. noi suntem din 29 martie luati
App o stire noua cica Tuba face nunta pe 28 iulie in Bodrum (Nur Özyurt Tuba Büyüküstün 28 Temmuz'da Bodrum Gölköy'de evleniyormus ) parca era in strainatate , acum e in Bodrum .. abia astept ziua de 28 iulie sa vad daca e adevarat
andreea90- vip
sa le fie de bine dar nu inteleg de unde atata graba?
costina- vip
costina a scris:sa le fie de bine dar nu inteleg de unde atata graba?
Cum nu intelegi ? sa nu ramana fata nemaritata si gravida .. e insarcinata deci trebuie sa aiba un sot si un tata pt copii .. turcii respecta aceste obiceiuri , mai ales dupa ce arabii i-au criticat ca a facut copil inainte de casatorie .. As vrea sa nu fie adevarat si ea sa nu vrea sa declare nimic pentru ca e suparata pe ziaristi, dar parca vad ca e adevarat , si daca face chestia asta ... a decazut in ochii multora .. daca e adevarat si refuza sa recunoasca , nu cred ca va mai fii "iubita" de acum inainte .. pana la urma tine si de caracterul omului , nu doar ca joaca bine ...
andreea90- vip
stii cum se spune nu iese fum fara foc ..ea nu a facut o declaratie de atata timp ,e clar ca tot ce se aude este adevarat ...eu sper doar sa fie fericita ...
costina- vip
fetelor va las cafeluta pt maine dimineata[adica pt azi ]
costina- vip
costina a scris:stii cum se spune nu iese fum fara foc ..ea nu a facut o declaratie de atata timp ,e clar ca tot ce se aude este adevarat ...eu sper doar sa fie fericita ...
Si eu zic ca e adevarat , nu-i doresc raul , si eu vreau sa fie fericita , dar cand vad ca reactioneaza asa .. probabil se simte rusinata .. ca a ramas gravida inainte de casatorie .. e posibil si asta , de nu vrea sa faca nici o declaratie .. cum s-a simtit rusinata acum , cativa ani ca au pozato in costum de baie .. Sper ca Onur sa aiba grija de ea si sa o faca fericita.
Cu Cansel in veci nu va mai avea vreo sansa .. daca se mai gandeste cineva sa ii vada impreuna, poate doar jucand in filme ..
Noapte buna draga mea , vise placute
andreea90- vip
nici nu se pune problema de a mai fi vreodata cu cansel mai ales acum ... chiar daca ar vrea nu mai poate ca l-ai luat tu
costina- vip
costina a scris:nici nu se pune problema de a mai fi vreodata cu cansel mai ales acum ... chiar daca ar vrea nu mai poate ca l-ai luat tu
Daaaa .. profit si eu acuma cat imi dati voie si sunt fetele in vacanta , ca acuma vin din vacanta si sar toate pe mine ... oricum e iubitul nostru frumos
andreea90- vip
Noapte buna dragelor vise placute
Eu fug sa fac o baie in piscina asta minunata .. cred ca numai aici as sta .. n-am mai pleca din locurile astea minunate
Grecia- Santorini
andreea90- vip
Dragalaselor buna dimineata vam pregatit cafeluta cand va treziti sa fie calda....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Dragalaselor va doresc o duminica frumoasa si un inceput de saptamana usor cu multe bucurii si impliniri.....Astazi plec la tara ma intorc pe joi am sa va simt lipsa va pupacesc mult mult sa va ajunga pentru toata saptamana...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata ladies.
Sincer eu nici in film nu vreau sa o mai vad alaturi de Cansel, Murat sau altcineva m-a dezamagit pana la infinit nu ma asteptam din partea ei la asemenea comportament.In fine chiar imi pare rau de ea si mai ales de cariera ei.Eu cred ca s-a terminat cu ea.Incepe o noua epoca dar fara Tuba.O duminica cat mai placuta si tot ce va doriti.
Sincer eu nici in film nu vreau sa o mai vad alaturi de Cansel, Murat sau altcineva m-a dezamagit pana la infinit nu ma asteptam din partea ei la asemenea comportament.In fine chiar imi pare rau de ea si mai ales de cariera ei.Eu cred ca s-a terminat cu ea.Incepe o noua epoca dar fara Tuba.O duminica cat mai placuta si tot ce va doriti.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum