Serialesitelenovelet
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți

Pagina 16 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Urmatorul

In jos

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mar 19 Iul 2011, 1:21 pm

toţi turcaleţii cu şarm văz că numai dudui urâţele au lângă ei .

ceva din producţie proprie

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Muratuba01
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mar 19 Iul 2011, 1:23 pm

DENISA a scris:toţi turcaleţii cu şarm văz că numai dudui urâţele au lângă ei .

ceva din producţie proprie

Spoiler:
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 567516 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 567516 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 567516
Ce an de "recolta" este ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 19 Iul 2011, 1:31 pm

dacă ar fi după gusturile mele ar fi bogată şi în realitate .35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 47e53fc235. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 09599ed135. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 5f81581735. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Demirdogan1035. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Mwpn6d35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Amwfow35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Noeyd3
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 19 Iul 2011, 2:07 pm

eu il consider frumusel nu frumos, intradevar ca barbat nu te da pe spate gen Kenan,dar are atatea alte atuuri..ca este fascinant kiss
ma uitam mai demult la nr de pagini scrise pt murat si nr de pagini pt tuba, pe diverse forumuri..diferenta este mare de ex. la croate nr.pt. muri este 301, pt tuba 56,..nu inseamna ca este la fel peste tot, dar mai sunt exemple Smile Smile bineanteles ca pe astea am vrut eu sa le vad..o sa ziceti, poate ca asa este si poate ca interesul s-a datorat si faptului ca fanii muri s-au intrecut s-o faca pe 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 in toate felurile Smile dar nu cred ca este numai atat, este fascinatia pe care demir a provocat-o! si vad ca o mentine si cu alte roluri, chiar daca nu la cote atat de inalte
eu n-as vrea sa-l vad intr-o comedie..nu cred ca m-ar incanta...cine stie! stupid
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 19 Iul 2011, 2:10 pm

să ştii că şi pe forumurile arăbeşti nr de pag scrise la Tuba au scăzut iar ea acolo este foarte apreciată.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 19 Iul 2011, 2:33 pm

DENISA a scris: să ştii că şi pe forumurile arăbeşti nr de pag scrise la Tuba au scăzut iar ea acolo este foarte apreciată.
cred ca se datoreaza si ambiguitatii din viata ei personala..ma refer la faptul ca atunci cand dezminte ceva se adevereste peste putina vreme ca ceea ce scriau ziarele este adevarat, parca asa s-a intamplat si-n relatia cu scheletul...
din punctul meu de vedere o asumare mai transanta a propriilor acte oricare ar fi acelea nu i-ar face nici un rau, ba dimpotriva, speculatiile sunt mult mai deranjante si nu-i aduc nici un beneficiu... cred kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 19 Iul 2011, 2:35 pm

eu cred că ei îi e teamă să confirme relaţia cu Onur , probabil nu e sigură de viitorul acestei relaţii.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 19 Iul 2011, 2:41 pm

Cu ambiguitatile din viata ei personale Tuba isi perde foarte mult din popularitate si o mare parte din fani atat din Turcia cat si din afara !!!!Iar o sa interpreteze cineva ca fanelei Tubei o murdaresc cu noroi si o barfesc..
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 0041435. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 00577
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mar 19 Iul 2011, 2:58 pm

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 648483 frumoasele mele. kiss kiss kiss kiss Mi-a luat ceva timp sa-l trezesc pe frumosul meu,de aceea am intarziat azi,si nu v-am salutat....am fost cu el la mare,la cumparaturi....l-am plimbat peste tot.... kiss kiss kiss kiss 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 2994617154387575745135. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 29946171543875757451
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 19 Iul 2011, 3:04 pm

simi a scris: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 648483 frumoasele mele. kiss kiss kiss kiss Mi-a luat ceva timp sa-l trezesc pe frumosul meu,de aceea am intarziat azi,si nu v-am salutat....am fost cu el la mare,la cumparaturi....l-am plimbat peste tot.... kiss kiss kiss kiss
Buna , Simi ! kiss kiss kiss
Ati fost prin Mall ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mar 19 Iul 2011, 3:11 pm

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 648483 Vic. kiss kiss kiss L-am plimbat peste tot..... Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 19 Iul 2011, 3:22 pm

simi a scris: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 648483 Vic. kiss kiss kiss L-am plimbat peste tot..... Smile Smile
si noi care nu stiam pe unde umbla!!!!!!!!!!!!!cu dumneaei ce-ai facut? 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 i-ai dat un branci de la terasa sau ai confiscat salvamarul cand 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 avea nevoie de el Smile kiss kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mar 19 Iul 2011, 3:24 pm

Andrada am "imbarligato" cu salvamarul.....ca i se lungise ciocul dupa el...... Smile Smile Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 19 Iul 2011, 3:24 pm

andradamaria a scris:si noi care nu stiam pe unde umbla!!!!!!!!!!!!!cu dumneaei ce-ai facut? 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 i-ai dat un branci de la terasa sau ai confiscat salvamarul cand 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 avea nevoie de el Smile kiss kiss
Andrada , sa avem totusi putina mila pentru bietul salvamar . Cu ce a gresit ? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 19 Iul 2011, 3:43 pm

victorelalove a scris:
Andrada , sa avem totusi putina mila pentru bietul salvamar . Cu ce a gresit ? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
eu am avut Smile vad ca Simi l-a dat pe mana 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 Smile Smile Smile Smile si cu salvamarul ce-ai avut Simi????????? Smile Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 19 Iul 2011, 3:45 pm

andradamaria a scris:eu am avut Smile vad ca Simi l-a dat pe mana 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 Smile Smile Smile Smile si cu salvamarul ce-ai avut Simi????????? Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile "CE VINA ARE SALVAMARUL?" Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mar 19 Iul 2011, 3:52 pm

Daaa,mai fetelor,dar CE VINA AM EU?????? Smile Smile Smile Cui sa o dau pe 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 sa scap si eu....sa ma pot bronza uniform. Smile Smile Smile Cu 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 nu puteam ca tot soarele se ducea in coada ei...... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 19 Iul 2011, 3:55 pm

Poate te bronzai cu urme de pene pe corp . Smile Smile Smile Smile
Si sa ai totusi mila de salvamar . Crying or Very sad
Dupa aceea la cine te mai uiti tu pe plaja ? Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mar 19 Iul 2011, 4:10 pm

Mai Vic,daca stiu ca fuge cu 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 si nu se mai intoarce iar eu raman cu Bombonel....pe cuvant ca il sacrific pe salvamar.... Smile Smile Smile Numai sa stiu ca o duce departeeeeeee...... Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 19 Iul 2011, 4:11 pm

simi a scris:Daaa,mai fetelor,dar CE VINA AM EU?????? Smile Smile Smile Cui sa o dau pe 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 sa scap si eu....sa ma pot bronza uniform. Smile Smile Smile Cu 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 nu puteam ca tot soarele se ducea in coada ei...... Smile Smile Smile
trebuia sa i-o dai lui Onur bolovanel, faceai omenirii un bine!!!!!!!!!! Smile Smile si in special noua Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 19 Iul 2011, 4:18 pm

andradamaria a scris:trebuia sa i-o dai lui Onur bolovanel, faceai omenirii un bine!!!!!!!!!! Smile Smile si in special noua Smile Smile
Mai sa stii ca ar fi o IDEE !
Cei doi ...mano a mano, prin lumea larga !!!!!!!! o 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 si cu un 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 -let , fac si ei parte din aceeasi familie ... cea a cloncanitoareler dornice de faima . stupid stupid stupid

simi a scris:Mai Vic,daca stiu ca fuge cu 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 si nu se mai intoarce iar eu raman cu Bombonel....pe cuvant ca il sacrific pe salvamar.... Smile Smile Smile Numai sa stiu ca o duce departeeeeeee...... Smile Smile
Te inteleg...
Dar nu cred ca se uita salvamarul la ea...oricate pene impestritate si-ar etala DIVA . Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mar 19 Iul 2011, 4:22 pm

victorelalove a scris:
Te inteleg...
Dar nu cred ca se uita salvamarul la ea...oricate pene impestritate si-ar etala DIVA . Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Nu se stie niciodata Vic,poate 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 il seduce cu imbracamintea ei de "firma"....cu perdelutele,lampadarele si alte "minunatii" pe care le poarta..... Smile Smile Smile Smile

Daaaaaaaaaaa,Andrada,sa stii ca nu mi-a trecut prin minte,dar daca stau sa ma gandesc bine sa stii ca se potrivesc.... Smile Smile Smile Dar cred ca Onur e mult mai periculos ca 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 ......e foarte calculat....tace si face..... 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 2743637754 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 2743637754 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 2743637754
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 19 Iul 2011, 4:30 pm

simi a scris:Nu se stie niciodata Vic,poate 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 il seduce cu imbracamintea ei de "firma"....cu perdelutele,lampadarele si alte "minunatii" pe care le poarta..... Smile Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Simi , mie una imi vine sa si rad si imi vine sa si Crying or Very sad gandindu-ma la posibilitatea de a-i vedea pe cei doi 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 -i impreuna . sad Smile sad Smile
Nu stiu ce sa fac mai intai . Doamne fereste ! sad sad sad sad
Cine s-ar uita vreodata , in viata asta ...la UN CUPLU FORMAT DE CEI DOI ????????? stupid stupid stupid stupid
Asa ...de bine de rau , iti mai clatesti si tu ochii cu un Murat si cu o Tuba , partile bune din cele doua cupluri .
Dar DIVA SI DIVUL ...Ei asa ...de sine statatori . stupid stupid stupid stupid Dau dureri de cap si alta nu .
Bine , se pot "combina" ...Noi nu avem nimic impotriva . Smile Smile Smile Smile Si pot trai fericiti pana la adanci batraneti ...pe undeva DEPARTE , DEPARTE de saracii nostrii ochi . stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mar 19 Iul 2011, 4:42 pm

Ar fii bine si asa,sa plece amandoi departe....si sa ramana departe..... Smile Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 19 Iul 2011, 4:45 pm

simi a scris:Ar fii bine si asa,sa plece amandoi departe....si sa ramana departe..... Smile Smile Smile Smile
Pai da ...Si nici nu iti mai "sacrifici" BUNATATE DE SALVAMAR !!!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum