35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți
Pagina 16 din 43
Pagina 16 din 43 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
toţi turcaleţii cu şarm văz că numai dudui urâţele au lângă ei .
ceva din producţie proprie
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:toţi turcaleţii cu şarm văz că numai dudui urâţele au lângă ei .
- Spoiler:
Ce an de "recolta" este ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
dacă ar fi după gusturile mele ar fi bogată şi în realitate .
eu il consider frumusel nu frumos, intradevar ca barbat nu te da pe spate gen Kenan,dar are atatea alte atuuri..ca este fascinant
ma uitam mai demult la nr de pagini scrise pt murat si nr de pagini pt tuba, pe diverse forumuri..diferenta este mare de ex. la croate nr.pt. muri este 301, pt tuba 56,..nu inseamna ca este la fel peste tot, dar mai sunt exemple bineanteles ca pe astea am vrut eu sa le vad..o sa ziceti, poate ca asa este si poate ca interesul s-a datorat si faptului ca fanii muri s-au intrecut s-o faca pe in toate felurile dar nu cred ca este numai atat, este fascinatia pe care demir a provocat-o! si vad ca o mentine si cu alte roluri, chiar daca nu la cote atat de inalte
eu n-as vrea sa-l vad intr-o comedie..nu cred ca m-ar incanta...cine stie!
ma uitam mai demult la nr de pagini scrise pt murat si nr de pagini pt tuba, pe diverse forumuri..diferenta este mare de ex. la croate nr.pt. muri este 301, pt tuba 56,..nu inseamna ca este la fel peste tot, dar mai sunt exemple bineanteles ca pe astea am vrut eu sa le vad..o sa ziceti, poate ca asa este si poate ca interesul s-a datorat si faptului ca fanii muri s-au intrecut s-o faca pe in toate felurile dar nu cred ca este numai atat, este fascinatia pe care demir a provocat-o! si vad ca o mentine si cu alte roluri, chiar daca nu la cote atat de inalte
eu n-as vrea sa-l vad intr-o comedie..nu cred ca m-ar incanta...cine stie!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
să ştii că şi pe forumurile arăbeşti nr de pag scrise la Tuba au scăzut iar ea acolo este foarte apreciată.
cred ca se datoreaza si ambiguitatii din viata ei personala..ma refer la faptul ca atunci cand dezminte ceva se adevereste peste putina vreme ca ceea ce scriau ziarele este adevarat, parca asa s-a intamplat si-n relatia cu scheletul...DENISA a scris: să ştii că şi pe forumurile arăbeşti nr de pag scrise la Tuba au scăzut iar ea acolo este foarte apreciată.
din punctul meu de vedere o asumare mai transanta a propriilor acte oricare ar fi acelea nu i-ar face nici un rau, ba dimpotriva, speculatiile sunt mult mai deranjante si nu-i aduc nici un beneficiu... cred
andradamaria- vip
eu cred că ei îi e teamă să confirme relaţia cu Onur , probabil nu e sigură de viitorul acestei relaţii.
Cu ambiguitatile din viata ei personale Tuba isi perde foarte mult din popularitate si o mare parte din fani atat din Turcia cat si din afara !!!!Iar o sa interpreteze cineva ca fanelei Tubei o murdaresc cu noroi si o barfesc..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
frumoasele mele. Mi-a luat ceva timp sa-l trezesc pe frumosul meu,de aceea am intarziat azi,si nu v-am salutat....am fost cu el la mare,la cumparaturi....l-am plimbat peste tot....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Buna , Simi !simi a scris: frumoasele mele. Mi-a luat ceva timp sa-l trezesc pe frumosul meu,de aceea am intarziat azi,si nu v-am salutat....am fost cu el la mare,la cumparaturi....l-am plimbat peste tot....
Ati fost prin Mall ?
victorelalove- moderator
Vic. L-am plimbat peste tot.....
simi- vip
si noi care nu stiam pe unde umbla!!!!!!!!!!!!!cu dumneaei ce-ai facut? i-ai dat un branci de la terasa sau ai confiscat salvamarul cand avea nevoie de elsimi a scris: Vic. L-am plimbat peste tot.....
andradamaria- vip
Andrada am "imbarligato" cu salvamarul.....ca i se lungise ciocul dupa el......
simi- vip
Andrada , sa avem totusi putina mila pentru bietul salvamar . Cu ce a gresit ?andradamaria a scris:si noi care nu stiam pe unde umbla!!!!!!!!!!!!!cu dumneaei ce-ai facut? i-ai dat un branci de la terasa sau ai confiscat salvamarul cand avea nevoie de el
victorelalove- moderator
eu am avut vad ca Simi l-a dat pe mana si cu salvamarul ce-ai avut Simi?????????victorelalove a scris:
Andrada , sa avem totusi putina mila pentru bietul salvamar . Cu ce a gresit ?
andradamaria- vip
"CE VINA ARE SALVAMARUL?"andradamaria a scris:eu am avut vad ca Simi l-a dat pe mana si cu salvamarul ce-ai avut Simi?????????
victorelalove- moderator
Daaa,mai fetelor,dar CE VINA AM EU?????? Cui sa o dau pe sa scap si eu....sa ma pot bronza uniform. Cu nu puteam ca tot soarele se ducea in coada ei......
simi- vip
Poate te bronzai cu urme de pene pe corp .
Si sa ai totusi mila de salvamar .
Dupa aceea la cine te mai uiti tu pe plaja ?
Si sa ai totusi mila de salvamar .
Dupa aceea la cine te mai uiti tu pe plaja ?
victorelalove- moderator
Mai Vic,daca stiu ca fuge cu si nu se mai intoarce iar eu raman cu Bombonel....pe cuvant ca il sacrific pe salvamar.... Numai sa stiu ca o duce departeeeeeee......
simi- vip
trebuia sa i-o dai lui Onur bolovanel, faceai omenirii un bine!!!!!!!!!! si in special nouasimi a scris:Daaa,mai fetelor,dar CE VINA AM EU?????? Cui sa o dau pe sa scap si eu....sa ma pot bronza uniform. Cu nu puteam ca tot soarele se ducea in coada ei......
andradamaria- vip
Mai sa stii ca ar fi o IDEE !andradamaria a scris:trebuia sa i-o dai lui Onur bolovanel, faceai omenirii un bine!!!!!!!!!! si in special noua
Cei doi ...mano a mano, prin lumea larga !!!!!!!! o si cu un -let , fac si ei parte din aceeasi familie ... cea a cloncanitoareler dornice de faima .
Te inteleg...simi a scris:Mai Vic,daca stiu ca fuge cu si nu se mai intoarce iar eu raman cu Bombonel....pe cuvant ca il sacrific pe salvamar.... Numai sa stiu ca o duce departeeeeeee......
Dar nu cred ca se uita salvamarul la ea...oricate pene impestritate si-ar etala DIVA .
victorelalove- moderator
Nu se stie niciodata Vic,poate il seduce cu imbracamintea ei de "firma"....cu perdelutele,lampadarele si alte "minunatii" pe care le poarta.....victorelalove a scris:
Te inteleg...
Dar nu cred ca se uita salvamarul la ea...oricate pene impestritate si-ar etala DIVA .
Daaaaaaaaaaa,Andrada,sa stii ca nu mi-a trecut prin minte,dar daca stau sa ma gandesc bine sa stii ca se potrivesc.... Dar cred ca Onur e mult mai periculos ca ......e foarte calculat....tace si face.....
simi- vip
simi a scris:Nu se stie niciodata Vic,poate il seduce cu imbracamintea ei de "firma"....cu perdelutele,lampadarele si alte "minunatii" pe care le poarta.....
Simi , mie una imi vine sa si rad si imi vine sa si gandindu-ma la posibilitatea de a-i vedea pe cei doi -i impreuna .
Nu stiu ce sa fac mai intai . Doamne fereste !
Cine s-ar uita vreodata , in viata asta ...la UN CUPLU FORMAT DE CEI DOI ?????????
Asa ...de bine de rau , iti mai clatesti si tu ochii cu un Murat si cu o Tuba , partile bune din cele doua cupluri .
Dar DIVA SI DIVUL ...Ei asa ...de sine statatori . Dau dureri de cap si alta nu .
Bine , se pot "combina" ...Noi nu avem nimic impotriva . Si pot trai fericiti pana la adanci batraneti ...pe undeva DEPARTE , DEPARTE de saracii nostrii ochi .
victorelalove- moderator
Ar fii bine si asa,sa plece amandoi departe....si sa ramana departe.....
simi- vip
Pai da ...Si nici nu iti mai "sacrifici" BUNATATE DE SALVAMAR !!!!!!!!!!!!!!!simi a scris:Ar fii bine si asa,sa plece amandoi departe....si sa ramana departe.....
victorelalove- moderator
Pagina 16 din 43 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum