37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+16
Nicky
Motzişor
lexia
andradamaria
pufy2010
axxa246
iulia80
Lucica10
ninnet
victorelalove
andreea90
lavy612
simi
myky
lica54
DENISA
20 participanți
Pagina 40 din 41
Pagina 40 din 41 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Re: 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună Vic !! Bună Andreea !!!
am intrat puţintel să văz în ce stare mai e Fulgerică că mi-e teamă ptr sănătatea lui corporală.
Andreea dacă nu are maşină în curând va avea că doar a pus mâna pe o comoară
am intrat puţintel să văz în ce stare mai e Fulgerică că mi-e teamă ptr sănătatea lui corporală.
Re: 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna , Andreea !
Pai si-au dat seama si ziaristii ca altfel nu se poate ... ca altfel nu se mai poate .
Credeam ca Onur va fi cel care o va indemna pe Tuba sa fie mai in "centrul atentiei" , dar se pare ca este contrariul . Nu prea o sa-i vedem "la fata" .
Pai si-au dat seama si ziaristii ca altfel nu se poate ... ca altfel nu se mai poate .
Credeam ca Onur va fi cel care o va indemna pe Tuba sa fie mai in "centrul atentiei" , dar se pare ca este contrariul . Nu prea o sa-i vedem "la fata" .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
DENISA a scris:Bună Vic !! Bună Andreea !!!
Asa e .. cat a jucat la Gonulcelen pt rolul lui castiga 7mii de lire si acum in noul film castiga 20mii de lire .. i-a pus Dumnezeu mana`n cap ..
ASta e traducerea filmuletului .. ce spune ..
Zilele trecute Tuba Buyukustun,in mare graba, s-a casatorit cu iubitul ei Onur Saylak la Paris.Pozele de nunta pe care Tuba le-a ascuns de noi, cu ajutorul "Yaz surprizi"vi le aducem pe ecran.Iata pozele ascunse.In poze pe fata ei se vede fericirea.Simpla dar foarte sic, rochia are multe detalii.De exemplu in loc de panglica rosie ,Tuba si-a pus panglica neagra.Tuba care a preferat panglica neagra ,iin cladire avea un buchet cu flori de camp mov.Cand a iesit din cladire in locul buchetului de flori mov, in mana avea un buchet de lacramioare.
Si despre Onur daca va intereseaza ce facultate a terminat
http://tvrehberi.ok.net/oyuncu/onur-saylak/
A intrat la facultatea de fizica ,dar rnu a terminat-o .Apoi a incercat la stiinte sociale, dar si la facultatea asta a renuntat . Apoi a dat la facultatea de teatru pe care a terminat-o.
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Dum 07 Aug 2011, 10:03 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
ultimile apariţii i-au ridicat bine cota dar aşa cum a urcat poate să şi coboare
vreau să o ajut pe Simi să se reorienteze
vreau să o ajut pe Simi să se reorienteze
Fetele.
Am intrat sa va salut sa citesc noutatile si acum plec la distractie....
Denisa nu ma reorientez asa ca tu pleaca in vacanta ca ramane pe mana mea......
Am intrat sa va salut sa citesc noutatile si acum plec la distractie....
Denisa nu ma reorientez asa ca tu pleaca in vacanta ca ramane pe mana mea......
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
păi mai pot pleca eu liniştită ştiind-ul pe mâna ta ?
Denisa , eu cred ca spre Pala se va reorienta ...Cel mai sigur !
Nu-i asa , Simi ?
Nu-i asa , Simi ?
victorelalove- moderator
da , ar fi alegerea cea mai bună, ar face sport împreună , s-ar mai subţia şi Pala .
DENISA a scris: da , ar fi alegerea cea mai bună, ar face sport împreună , s-ar mai subţia şi Pala .
Si culmea ar fi ca dupa aceea sa-l vezi BARBATUL FATAL .
victorelalove- moderator
dacă trece prin mâinile ei sigur iese manechinuit , numai că el va prezenta " gogoşari " nu boxeri
Dragalaselor noapte buna somn usor cu vise frumoase
........
........
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Denisa iti doresc concediu placut cu multa odihna si distractie cat cuprinde....
o sa iti simtim lipsa...dar te asteptam cu drag te si te imbratisez cu drag
o sa iti simtim lipsa...dar te asteptam cu drag te si te imbratisez cu drag
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Mulţumesc Lica . Noapte bună!!!
DENISA a scris: dacă trece prin mâinile ei sigur iese manechinuit , numai că el va prezenta " gogoşari " nu boxeri
Poate ca se aliaza si cu Fidan ...alearga impreuna .
Noapte buna , Lica !
Somn usor .
victorelalove- moderator
vor fi un trio de senzaţie pe stadion , sigur vor face furori , Fidan ocupă lejer jumătate din stadion .
Vic când începe sezonul 2 din Fatmagül?
Scuze Denisa ca raspund asa de greu . Am inceput sa fac rezumatele episoadelor din FGSN ( am ajuns la 10 ) . Este de ajuns pentru astazi .DENISA a scris:
Eu am inteles ca pe 8 septembrie ( joi) .
Ninnet spunea ceva astazi de 14 august ...dar nu cred , nu au inceput nici macar sa filmeze . Si mai este si Ramadanul , nu lucreaza nimeni .
victorelalove- moderator
eu citisim pe la turcoaice ceva de 28 August dar nu mai ştiu dacă atunci reluau filmările s-au difuzau ep din noul sezon .
28 august este duminica , tot ce este posibil ca atunci sa inceapa filmarile ... sezonul 1 se difuza joia .DENISA a scris:eu citisim pe la turcoaice ceva de 28 August dar nu mai ştiu dacă atunci reluau filmările s-au difuzau ep din noul sezon .
Stiu ca s-au spus mai mult date ... dar nu am aflat nimic sigur. Probabil ca vom afla cu vreo saptamana inainte , cand vor da fragmentele pentru episodul 40 ( care deja s-a filmat .)
Tipic pentru turci ... sa tina totul in secret , pana in ultimul moment . Cand altii ar face promo-uri peste promo-uri , cu cateva luni inainte de a se difuza.
victorelalove- moderator
Asta nu stiu ... ca nu ma uitam cand era difuzat pe Kanal D .DENISA a scris: la ce oră se difuza ??
L-am descoperit dupa ce s-au terminat filmarile . Dar daca imi amintesc eu bine , fetele vorbeau ceva de 21:00 . Sper sa nu ma insel . Oricum in jur de aceasta ora .
Am gasit ceva scris de Nicky :
"http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod
kiss Vizionare plăcută! Întâi este rezumat(ozet).Episodul începe pe la 9 pm."
Deci probabil ca daca are un ozet ca si Ask -Iubirea mea incepe pe la 20:30 ...
victorelalove- moderator
poate mă uit şi eu la Enginul vostru , dar , doar privesc nu şi râvnesc
DENISA a scris: poate mă uit şi eu la Enginul vostru , dar , doar privesc nu şi râvnesc
De proiectul lui Muratel s-a mai auzit ceva ?
victorelalove- moderator
nimic nou , e posibil ca pe 29 august să înceapă filmările dar eu nu prea cred
Ce popor secretos !!!!!!!!!!!!
Nu afli ceva de la ei ...nici sa-i pici cu ceara .
Nu afli ceva de la ei ...nici sa-i pici cu ceara .
victorelalove- moderator
cred că e şi superstiţie la ei nu doar clauze contractuale .
Pagina 40 din 41 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum