38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+13
andradamaria
teodora_roman
vania_e
Lucica10
alimar
axxa246
lavy612
ninnet
lica54
andreea90
victorelalove
simi
DENISA
17 participanți
Pagina 42 din 44
Pagina 42 din 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:ce or fi ale cu fistic ???? arată tare bine
Pala în faţa Ceydei
- Spoiler:
cred ca tot rahat turcesc
ce tare e burtosu
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Lica în curând şi Pala avea nevoie de pampers
Lica ceva de încălzit am nevoie că îmi e cam friguţ iar eu ca Nae nu prea mi-am luat bulendre groase .
what kerim says, "You are very much strong Fatmagül, You can face anyone & take advantage of my absence, I know that no one can hurt you even if I am not here"
Lica ceva de încălzit am nevoie că îmi e cam friguţ iar eu ca Nae nu prea mi-am luat bulendre groase .
what kerim says, "You are very much strong Fatmagül, You can face anyone & take advantage of my absence, I know that no one can hurt you even if I am not here"
DENISA a scris:Lica în curând şi Pala avea nevoie de pampers lica cev a de încălzit am nevoie că îmi e cam friguţ iar eu ca Nae nu prea mi-am luat bulendre groase .
da pe unde esti intr-o zona de munte?? uite baga-te si tu langa astia in pat...
uite si un ceai aburind sa te incalzesti
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Tu es mon soleil
Celui qui éclaire mes jours et mes nuits
Tu es mon souffle
Celui qui me redonne la vie
Tu es mon arc-en-ciel
Celui qui me fait voir la vie
Si belle et colorée
Tu es mon éternel
Celui tant recherché
Je T'aime Mon Amour
Brava Denisa guzar !!!!
lica54- vip
Lica dacă ei nu-mi fac pe plac îmi fac singură...
DENISA a scris:Lica dacă ei nu-mi fac pe plac îmi fac singură...
Da imi place ca ai imaginatie de zici ca-i realitate spor la cat mai multe...
uite ceva bun pentru tine ca meriti!!!sa te mai indulcesti nitel
lica54- vip
Am aparut
Multumesc Lica,pt eclere,sant preferatele mele....
Multumesc Lica,pt eclere,sant preferatele mele....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
salut, ladies.
Lica, te mananc si pe tine, dacă te vad lângă ecleruri
Lica, te mananc si pe tine, dacă te vad lângă ecleruri
Buna TUTUROR!
Ce mai faceti ?
Mi-a fost asa de dor de voi ...
Am ajuns la zi cu citeala ... sunt in tema . Muratel si Tuba stau ascunsi de zici ca sufera de vitiligo . Vara cu soarele ei este de vina ... sa speram ca macar din ianuarie sa-l cedem pe Bombonicul intr-un proiect , chiar si asa cu parul valvoi .
Ce mai faceti ?
Mi-a fost asa de dor de voi ...
Am ajuns la zi cu citeala ... sunt in tema . Muratel si Tuba stau ascunsi de zici ca sufera de vitiligo . Vara cu soarele ei este de vina ... sa speram ca macar din ianuarie sa-l cedem pe Bombonicul intr-un proiect , chiar si asa cu parul valvoi .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna vic bine ai venit acasa dupa cum vezi liniste mare pe aici dar se va termina el si vara sa-i sa vezi ce aglomeratie o sa fie pe aici te
Dragalaselor va de noapte buna!!!fiind sambata seara sa aveti parte de o...
Dragalaselor va de noapte buna!!!fiind sambata seara sa aveti parte de o...
lica54- vip
fetelor.
Bine ai venit Vic.
Bine ai venit Vic.
simi- vip
bUNA seara Ce mai faceti ??? Vic , cum a fost in concediu ??
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Buna , Simi !
Buna , Lavy !
Noapte buna , Lica !
Ce mai faceti fetelor ? Ce serilale mai urmariti ?
A fost bine in concediu . Bine de tot .
Noapte buna , dragi copii .
O noapte linistita va doresc !
Pe maine .
Buna , Lavy !
Noapte buna , Lica !
Ce mai faceti fetelor ? Ce serilale mai urmariti ?
A fost bine in concediu . Bine de tot .
Noapte buna , dragi copii .
O noapte linistita va doresc !
Pe maine .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Bună seara dragilor !!!
Vic bine ai revenit !!! cu forţe proaspete sper
Ai văzut cât de bine ne-am ocupat de Enginu , nimeni nu a atentat la integritatea lui .
mamă dar ce repede daţi stingerea !!! Vic e obosită dar restul ????
ROMANTİK-KOMEDİ
OYUNCU MURAT YILDIRIM VE BELÇİM BİLGİN ERDOĞANIN BAŞ ROLLERİNİ PAYLAŞACAĞI YAPIMCILIĞINI YILMAZ ERDOĞANIN ÜSTLENDİĞİ FİLM...
OYUNCU MURAT YILDIRIM VE BELÇİM BİLGİN ERDOĞANIN BAŞ ROLLERİNİ PAYLAŞACAĞI YAPIMCILIĞINI YILMAZ ERDOĞANIN ÜSTLENDİĞİ FİLM...
LEAD ACTOR MURAT YILDIRIM AND BELÇİM Bilgin Erdoğan Yılmaz Erdoğan Roles Undertaken FILM The film is to share ...
MURAT YILDIRIM&BELÇİM BİLGİN ERDOĞAN
YILMAZ ERDOĞAN
https://www.facebook.com/pages/BA%C4%9EBOZUMU/244819408869636?sk=info
Vic bine ai revenit !!! cu forţe proaspete sper
Ai văzut cât de bine ne-am ocupat de Enginu , nimeni nu a atentat la integritatea lui .
mamă dar ce repede daţi stingerea !!! Vic e obosită dar restul ????
ROMANTİK-KOMEDİ
LEAD ACTOR MURAT YILDIRIM AND BELÇİM Bilgin Erdoğan Yılmaz Erdoğan Roles Undertaken FILM The film is to share ...
MURAT YILDIRIM&BELÇİM BİLGİN ERDOĞAN
YILMAZ ERDOĞAN
https://www.facebook.com/pages/BA%C4%9EBOZUMU/244819408869636?sk=info
Eu sant aici Denisa.
Ce faci,te-ai intors acasa?
Ce faci,te-ai intors acasa?
Ultima editare efectuata de catre simi in Sam 27 Aug 2011, 11:20 pm, editata de 1 ori
simi- vip
bună iubita !!
nu m-am întors , mâine seară mă întorc acasă .
cum ţine şi Engin lăbuţele de parcă îi e teamă că se electrocutează dacă ar atinge-o
nu m-am întors , mâine seară mă întorc acasă .
cum ţine şi Engin lăbuţele de parcă îi e teamă că se electrocutează dacă ar atinge-o
Parca o si vad pe Vic in bratele lui vanjoase....
simi- vip
să nu o scape , că pare c-am adus de spate , ca şi Murta nu ştie să stea drept precum Ezelu
ce rotunjori şi bucălaţi erau amândoi în ASi , le pria pe semne
ce rotunjori şi bucălaţi erau amândoi în ASi , le pria pe semne
A pancit pc meu ca nu ma anunta cand primesc mesaje.....
Pe Muri il plac si asa putin aplecat.....
Pe Muri il plac si asa putin aplecat.....
simi- vip
nu e de la PC-ul tău cred că e de la forum ceva şi mie mi se mai întâmplă.
şi mie îmi plac amândoi şi de ar fi în baston
şi mie îmi plac amândoi şi de ar fi în baston
Asta zic si eu Denisa ca o sa-l prind eu o data chiar sa fie si in baston si tot fac niste picturi cu el......
simi- vip
dacă va fi în baston e posibil să fie şi anchilozat de mâini, spate şi alte obiecte mişcătoare
dacă dispar să ştii că îmi pică semnalul
dacă dispar să ştii că îmi pică semnalul
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 27 Aug 2011, 11:56 pm, editata de 1 ori
Denisa nu poate ramane fara chestiile miscatoare ca mie tocmai alea imi plac.....pe alea le folosesc....
http://magazine.joomag.com/muratyildirimfans/0592514001314451317
http://magazine.joomag.com/muratyildirimfans/0592514001314451317
simi- vip
Pagina 42 din 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 42 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum