38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+13
andradamaria
teodora_roman
vania_e
Lucica10
alimar
axxa246
lavy612
ninnet
lica54
andreea90
victorelalove
simi
DENISA
17 participanți
Pagina 41 din 44
Pagina 41 din 44 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor vad ca astazi nu ati vrut sa va faceti deloc aparitia nu am avut cu cine conversa deloc!!!
Eu va doresc noapte buna somn usor sa va odihniti bine
Eu va doresc noapte buna somn usor sa va odihniti bine
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
lica54 a scris: Dialog Tuba-Onur Saylak
Buna seara dragelor
Cat de tare a fost dialogul asta .. felicitari Lica
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
DENISA a scris:Bună seara !!!
Buna seara dragalaso!!!nu am crezut niciodata ca o sa fie o liniste de mormant pe aici!!!
lica54- vip
Bună Lica !! Bună Andreea !!
se mai întâmplă Lica şi astfel de situaţii
DENISA a scris:Bună Lica !! Bună Andreea !!
da dar astai prea de tot intra citesc ce se scrie dar nu saluta cel putin!!!
lica54- vip
Lui Bombonel i se datorează uitarea fanilor .
http://www.haberturk.com/yazarlar/serdar-turgut/663378-rana-istanbuldan-bodruma-giderken-yolda-erzincana-da-ugramak-istedi
Bence Türkiye bölgemizde gerçekten büyük devlet gibi davranacaksa, lafını illa dinletecekse Dışişleri Bakanı bundan sonra yapacağı seyahatlerde yanında Tuba Büyüküstün'ü de götürse iyi olacak.Çünkü o ülkelerde Türk devletinden ziyade Tuba Büyüküstün'ün sözünün dinleneceği kesin...Hatta Türkiye hakkındaki bütün büyüklük imajının temelinde Türk televizyon dizilerinin oralardaki popülaritesinin yattığı da biliniyor.
Al doilea trailer Aşk ve Ceza , primul ep se va difuza pe 04-09-2011
Büyük Türkiye
http://www.haberturk.com/yazarlar/serdar-turgut/663378-rana-istanbuldan-bodruma-giderken-yolda-erzincana-da-ugramak-istedi
Bence Türkiye bölgemizde gerçekten büyük devlet gibi davranacaksa, lafını illa dinletecekse Dışişleri Bakanı bundan sonra yapacağı seyahatlerde yanında Tuba Büyüküstün'ü de götürse iyi olacak.Çünkü o ülkelerde Türk devletinden ziyade Tuba Büyüküstün'ün sözünün dinleneceği kesin...Hatta Türkiye hakkındaki bütün büyüklük imajının temelinde Türk televizyon dizilerinin oralardaki popülaritesinin yattığı da biliniyor.
Al doilea trailer Aşk ve Ceza , primul ep se va difuza pe 04-09-2011
Pe port ro o fata spunea ca se spune pe la Turci ca Murat pregateste o mare surpriza!!!
lica54- vip
nu ştiu Lica , nu citesc portul ( ptr mine a rămas o amintire frumoasă , unde am trăit seri şi zile minunate alături de gaşca ASI ) dar m-am săturat să aştept marea surpriză din partea lui , acelaşi lucru mi se spune şi mie să avem răbdare că nu ne va dezamăgi dar mi-e teamă să nu avem o surpriză asemănătoare cu cea din partea Tubei .
Câte un vot ptr Fulgerică
Favori Oyuncunuz? (Erkek)
http://www.haberuni.com/2011/08/favori-oyuncunuz-erkek/
ELLE STYLE AWARDS 2011 ERKEK OYUNCU ADAYLARI
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=250535268290183&set=a.250535098290200.74008.119960018014376&type=1&theater
Câte un vot ptr Fulgerică
Favori Oyuncunuz? (Erkek)
http://www.haberuni.com/2011/08/favori-oyuncunuz-erkek/
ELLE STYLE AWARDS 2011 ERKEK OYUNCU ADAYLARI
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=250535268290183&set=a.250535098290200.74008.119960018014376&type=1&theater
aceias parere o am si eu mie tema de o dezamagire din parte luiDENISA a scris:nu ştiu Lica , nu citesc portul ( ptr mine a rămas o amintire frumoasă , unde am trăit seri şi zile minunate alături de gaşca ASI ) dar m-am săturat să aştept marea surpriză din partea lui , acelaşi lucru mi se spune şi mie să avem răbdare că nu ne va dezamăgi dar mi-e teamă să nu avem o surpriză asemănătoare cu cea din partea Tubei .
[center]
s-au anuntat toate proectele care incep in toamna vin in forta seriale cu o mare concurenta intre ele....acum chiar ca ma retrag iti doresc noapte buna
lica54- vip
Lica până în ianuarie februarie mai avem de aşteptat ptr a îl vedea asta în cel mai fericit caz dacă nu cumva prin toamna anului viitor dacă va fi un lung metraj .
Somn uşor !!
Click aici *** Selma Ergeç
poate vă era dor de năpârlitul de Temmuz ( Ezel ) , nesuferit personaj
12:49 AM
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/gulizar_dan_anneler_ile_kizlari_dizisiyle_ilgili_cok_ozel_tuyolar_.htm
Arka Sokaklar’ın Melek Komiser’i Zeynep Beşerler dün Bebek’te Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.
26.08.2011 22:40:00
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/arka_sokaklar_in_melek_komiser_i_zeynep_beserler_acikladi_.htm
Somn uşor !!
Click aici *** Selma Ergeç
poate vă era dor de năpârlitul de Temmuz ( Ezel ) , nesuferit personaj
12:49 AM
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/gulizar_dan_anneler_ile_kizlari_dizisiyle_ilgili_cok_ozel_tuyolar_.htm
Arka Sokaklar’ın Melek Komiser’i Zeynep Beşerler dün Bebek’te Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.
26.08.2011 22:40:00
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/arka_sokaklar_in_melek_komiser_i_zeynep_beserler_acikladi_.htm
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 27 Aug 2011, 12:57 am, editata de 1 ori
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
Thanks Vania_e
Fatmagül'ün Suçu Ne?
Trailer showed on turkish TV but not on you tube yet
FG is in moving truck moving to new house remembering Kerims words ,Mustafa following the truck . Next scene FG sitting in the garden Erdogan coming to her door she afraid :
Fatmagül'ün Suçu Ne?
Trailer showed on turkish TV but not on you tube yet
FG is in moving truck moving to new house remembering Kerims words ,Mustafa following the truck . Next scene FG sitting in the garden Erdogan coming to her door she afraid :
Buna dimineata fetele!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Bună ziua cucuietelor !!!
cam prea multă linişte e pe alee
Simi cum mai stai cu legumicultura ??
cam prea multă linişte e pe alee
Simi cum mai stai cu legumicultura ??
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 27 Aug 2011, 12:57 pm, editata de 1 ori
Buna Denisa.
Ai aparut?Te temi sa nu ramai fara Bombonel?
Cu legumicultura stau foarte bine.....ma aprovizionez pt iarna.
Ai aparut?Te temi sa nu ramai fara Bombonel?
Cu legumicultura stau foarte bine.....ma aprovizionez pt iarna.
simi- vip
bună SIMI !! normal că am apărut , mă tem ptr integritatea lui corporală , nu te aproviziona prea mult să nu se strice leguma ,
Trebuie sa plec o ora dar ma intorc si mai vorbim ca am ramas in urma.....
O bag in otet sa stea tare.....DENISA a scris:bună SIMI !! normal că am apărut , mă tem ptr integritatea lui corporală , nu te aproviziona prea mult să nu se strice leguma ,
simi- vip
Buna ziua dragalaselor o zi buna si-un weekend placut tuturor ori unde va aflati!!!!
lica54- vip
Bună Lica !!
Ok Simi , o să fiu prin zonă , sper să nu-mi pice netul , văz că nici la telefon nu prea am semnal .
Ok Simi , o să fiu prin zonă , sper să nu-mi pice netul , văz că nici la telefon nu prea am semnal .
Buna ziua dragelor Weekend placut
”Yüzde 90 iyileşmiş durumdayım”
Eklenme Tarihi 27 Ağustos 2011
Yapımcı/yönetmen/proje tasarımcısı Tomris Giritlioğlu hastalığı ile ilgili ilk kez konuştu.
Giritlioğlu, “Tedavi bitti sonuçlar gayet iyi. İnşallah bu hastalığı atlatmış gibi görünüyorum. Yüzde 90 iyileşmiş durumdayım. Bundan sonrasında ne olacağını bilmiyorum. Hastalığın haber olması beni çok üzdü. Büyük halambilmiyordu kalp krizi geçirdi. Hastalığın adı kötü ama artık tedavisi çok imkanlı.” Çalışmaya bile başladığını söyleyen ünlü yapımcı “Daha çok başarılı işlere imza atacağım” dedi
Traducere : "90 la suta vindecata"
Producator / director / designer de proiect,Tomris Giritlioğlu a vorbit pentru prima dată despre boala.
Giritlioğlu, "rezultate tratamentului sunt foarte bune . Sper să infrunt această boală. 90 la suta din situaţia s-a îmbunătăţit. După asta, nu ştiu ce se va întâmpla. Am fost foarte suparata cand am primit vestea bolii. Mătuşă nu ştia a avut un accident vascular cerebral.
Rea denumirea, dar boala nu mai este, exista posibilitate de tratament.
Celebrul producător a spus ca se va ocupa de munca ei pentru a incepe studiul pentru noi proiecte ..
http://www.televizyondizisi.com/index.php/yuzde-90-iyilesmis-durumdayim/50892/13/
”Yüzde 90 iyileşmiş durumdayım”
Eklenme Tarihi 27 Ağustos 2011
Yapımcı/yönetmen/proje tasarımcısı Tomris Giritlioğlu hastalığı ile ilgili ilk kez konuştu.
Giritlioğlu, “Tedavi bitti sonuçlar gayet iyi. İnşallah bu hastalığı atlatmış gibi görünüyorum. Yüzde 90 iyileşmiş durumdayım. Bundan sonrasında ne olacağını bilmiyorum. Hastalığın haber olması beni çok üzdü. Büyük halambilmiyordu kalp krizi geçirdi. Hastalığın adı kötü ama artık tedavisi çok imkanlı.” Çalışmaya bile başladığını söyleyen ünlü yapımcı “Daha çok başarılı işlere imza atacağım” dedi
Traducere : "90 la suta vindecata"
Producator / director / designer de proiect,Tomris Giritlioğlu a vorbit pentru prima dată despre boala.
Giritlioğlu, "rezultate tratamentului sunt foarte bune . Sper să infrunt această boală. 90 la suta din situaţia s-a îmbunătăţit. După asta, nu ştiu ce se va întâmpla. Am fost foarte suparata cand am primit vestea bolii. Mătuşă nu ştia a avut un accident vascular cerebral.
Rea denumirea, dar boala nu mai este, exista posibilitate de tratament.
Celebrul producător a spus ca se va ocupa de munca ei pentru a incepe studiul pentru noi proiecte ..
http://www.televizyondizisi.com/index.php/yuzde-90-iyilesmis-durumdayim/50892/13/
andreea90- vip
mulţumim Andreea , nu ne rămâne decât să îi urăm să învingă boala, să depăşească aceste momente dificile şi să-i readucă împreună pe micul / marele ecran împreună pe Tuba şi Murat , vor avea cu toţii de câştigat .
click aici *** Cemal Hünal
click aici *** Cemal Hünal
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 27 Aug 2011, 1:28 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:mulţumim Andreea , nu ne rămâne decât să îi urăm să învingă boala, să depăşească aceste momente dificile şi să-i readucă împreună pe micul / marele ecran împreună pe Tuba şi Murat , vor avea cu toţii de câştigat .
Da .. asa e, toti vor avea de castigat,ne ramane decat sa speram .. Te pup O zi frumoasa
andreea90- vip
ce or fi ale cu fistic ???? arată tare bine
Pala în faţa Ceydei
Pala în faţa Ceydei
Sa mai servim ceva...
DENISA a scris:ce or fi ale cu fistic ???? arată tare bine
Pala în faţa Ceydei
- Spoiler:
are niste chiloti pe elde zici ca-i pempars
lica54- vip
Pagina 41 din 44 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 41 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum