38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+13
andradamaria
teodora_roman
vania_e
Lucica10
alimar
axxa246
lavy612
ninnet
lica54
andreea90
victorelalove
simi
DENISA
17 participanți
Pagina 20 din 44
Pagina 20 din 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna dimi, ladies!
săru` mana pt. cafea și mic dejun! Vic, deja te vezi pe litoral, dar ma tem ca te visezi mai frumos decât poate fi la Mamaia, căci vad ca te visezi pe o plaja exotica...
Lica, iți ascuți dinții? succes!
ce faina a ieșit poza cu fulgerica si tuba de mânuțe!!
no 1 in top 10.
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
axxa246 a scris: Vic, deja te vezi pe litoral, dar ma tem ca te visezi mai frumos decât poate fi la Mamaia, căci vad ca te visezi pe o plaja exotica...
Da ... pe o plaja in mijlocul oceanului .
Si nici nu as sta prea mult...o luna mi-ar fi de ajuns.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
o luna cu muzul, poate.
ca solo nu poți sta decât maxim o săptămână.
ca solo nu poți sta decât maxim o săptămână.
As vrea eu ... cupidon cupidon cupidonaxxa246 a scris:o luna cu muzul, poate.
Stai sa-i spun si sotului ...sa vezi cum imi spune ca imi taie accesul la internet . Ce atata iubit turc ???????
victorelalove- moderator
Buna fetelor!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Buna , Simi .
CE MAI FACI ?
CE MAI FACI ?
victorelalove- moderator
Buna Vic
Acum am venit de la mare.....si m-am apucat de gatit...
Tu ce faci?Am vazut ca te-ai trezit de dimineata azi....
Acum am venit de la mare.....si m-am apucat de gatit...
Tu ce faci?Am vazut ca te-ai trezit de dimineata azi....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Spor la treaba .simi a scris:Buna Vic
Nu m-am trezit mai devreme decat de obicei ....am intrat mai devreme pe forum .
Uite ...am bagat masina de spalat ...si am inceput sa fac si eu putin curat prin casa . Spuneam eu ca nu mai fac nimic pana nu ma intorc din concediu ...dar nu prea imi vine sa las treaba nefacuta .
victorelalove- moderator
Buna ziua drgalaselor si bine va-m gasit... am adus niste fructe sa serim impreuna..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
axxa246 a scris:
Lica, iți ascuți dinții? succes!
.
Buna axxa... draga din nefericire mia cazut lucrarea... dupa 30 de ani nu a vrut sa ma mai slujeasca trebue sa mai fac si unele extractii...
tot este in plin sezon o cura de pepeni...
b
lica54- vip
Multumim , Lica!
Arata asa de bine .
Arata asa de bine .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Multumim , Lica!
Arata asa de bine .
Buna vic da unde sunt fetele???Daca intra Denisa sa vezi cum se aduna toate!!!
Denisaaaaaa unde esti plange pagina!!!
uite asa se aduna toate cand vii tu....
lica54- vip
Da , Lica !
O asteptam pe Denisa ... ea ne aduna ca pe puiuti .
O asteptam pe Denisa ... ea ne aduna ca pe puiuti .
victorelalove- moderator
bună fetele !!!
Off Lica lipsesc din motive contractuale , am avut o zi infernală
Daţi şi voi un vot Preţiosului
10 10 10 10 http://haber.kanald.com.tr/GaleriDetay.aspx?GaleriId=2563&Sayfa=27
New
Simi fii pe fază că şi Enginu are prosop
Off Lica lipsesc din motive contractuale , am avut o zi infernală
Daţi şi voi un vot Preţiosului
10 10 10 10 http://haber.kanald.com.tr/GaleriDetay.aspx?GaleriId=2563&Sayfa=27
New
Simi fii pe fază că şi Enginu are prosop
Buna , Denisa !
Spor la treaba .
Arata foarte bina poza de la avatarul tau . Bravo .
Spor la treaba .
Arata foarte bina poza de la avatarul tau . Bravo .
victorelalove- moderator
Bună Vic !!! ptr rezumate , corupi omul să caşte ochii la Fatmagül şi Kerim
La Fatmagul ...ca la Fatmagul !DENISA a scris: Bună Vic !!! ptr rezumate , corupi omul să caşte ochii la Fatmagül şi Kerim
La Kerim ...mai mult !
victorelalove- moderator
eu casc ochii în egală măsură la amândoi , nu m-au prins atât de rău dar vreau să văd primuul sărut . de era Muri eram lipită deja de monitor
Pana la urma ...joaca din toamna in vreun proiect ?
victorelalove- moderator
mă ţine în tensiune , nu spune nici că e albă nici că e neagră ..
de am fi văzut o aşa îmbrăţişare şi între Tuba şi Murat la party-ul de final
de am fi văzut o aşa îmbrăţişare şi între Tuba şi Murat la party-ul de final
Poate ca nu i-a crescut parul indeajuns de mult ... pentru a respecta cerintele scenariului .
Frumoasa imbratisarea . Dar daca facea Murat asa ceva ... facea scandal mare .
Kenan nu este insurat ... la el merge .
Frumoasa imbratisarea . Dar daca facea Murat asa ceva ... facea scandal mare .
Kenan nu este insurat ... la el merge .
victorelalove- moderator
mai sunt persoane care abia descoperă mirajul ASI
"Hi recently i watched Asi. id like it so much your playing in it was excellent . I like your personality" mesajul e ptr Fulgerică
"Hi recently i watched Asi. id like it so much your playing in it was excellent . I like your personality" mesajul e ptr Fulgerică
Asta nu este bine ...Mai multa concurenta !DENISA a scris: mai sunt persoane care abia descoperă mirajul ASI
Si Muratel este unul ...
victorelalove- moderator
dacă mai stau mult pe tuşă amândoi şi nu profită de capitalul de imagine câştigat se pierd, se nasc talente şi mor speranţe.
Ai mare dreptate , Denisa .
Au o concurenta teribila ... Au la actori sa concureze cu Hollywood-ul ...si la numar si la talent . Nu prea trebuie "sa-si permita" luxul de a disparea pentru o vreme de pe ecrane . Bine ...acum cred ca depinde si de agentul lor , care ar trebui sa dea din coate si sa se dea de 3 ori peste cap , ca sa le faca intotdeauna rost de contracte bune .
Si ... oare nu urmaresc si ei cam ce vrea publicul ?
Adica ...Murat are atat de multa carisma incat in orice proiect nou inceput ar trebui luat in evidenta . Dar ...cine stie ce preferinte au turcii ...
Au o concurenta teribila ... Au la actori sa concureze cu Hollywood-ul ...si la numar si la talent . Nu prea trebuie "sa-si permita" luxul de a disparea pentru o vreme de pe ecrane . Bine ...acum cred ca depinde si de agentul lor , care ar trebui sa dea din coate si sa se dea de 3 ori peste cap , ca sa le faca intotdeauna rost de contracte bune .
Si ... oare nu urmaresc si ei cam ce vrea publicul ?
Adica ...Murat are atat de multa carisma incat in orice proiect nou inceput ar trebui luat in evidenta . Dar ...cine stie ce preferinte au turcii ...
victorelalove- moderator
Pagina 20 din 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum