58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Nicky
nutzi
pufy2010
costina
ammalia
rina-rina
iulianagl
DENISA
Admin_dea05
ema
vania_e
narcisa
Garo
dana17
axxa246
florica
andreea90
Lucica10
vivi
lica54
24 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata dragalaselor astazi am intarziat cu cafeaua....dar niciodata nui tarziu...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Va poftesc la un ceai..
lica54- vip
Ceva racoritor pentru toate dragalasele indiferent unde va aflati....
Costina ai promis ca de astazi ai sa fii mai activa pe aici!!!
Dar in curand o sa apara Florica si o sa am cu cine conversa...
Costina ai promis ca de astazi ai sa fii mai activa pe aici!!!
Dar in curand o sa apara Florica si o sa am cu cine conversa...
lica54- vip
mulțumim de bunătăți, Lica!
O seara frumoasa dragelor si o saptamana usoara Va pup
Cansel si Tuba cand erau mici
Cansel si Tuba cand erau mici
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
axxa246 a scris:mulțumim de bunătăți, Lica!
buna axxa...pentru tine..
lica54- vip
o mai tineti minte? asta e sotul ei ?
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
costina- vip
stiu ca e veche poza da vreau si eu
costina- vip
saru` mana, Lica!!
sunt superbi!
fete, nu știu care spune ca fosta lui kenan (ezel) umbla cu unul care nu vine nici la degetul mic al lui kenan, ca doar unul e kenan.
asa cred și eu.
mai, dar nici cu el nu mi-e frica, umbla cu niște fete de ți-e frica sa te uiți la ele!!
era mult mai faina fosta.
sunt superbi!
fete, nu știu care spune ca fosta lui kenan (ezel) umbla cu unul care nu vine nici la degetul mic al lui kenan, ca doar unul e kenan.
asa cred și eu.
mai, dar nici cu el nu mi-e frica, umbla cu niște fete de ți-e frica sa te uiți la ele!!
era mult mai faina fosta.
Buna seara tuturor si bine v-am gasit ,va multumesc frumos celor care s0au gandit la mine ,va multumesc si pt. urari ,acum am terminat in sfarsit cu nunta ,mai este putin si pleaca inapoi insuratei si atunci voi ramane iar cu voi mai mult timp
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
ăăăăă!
Floricico, sa ne trăiești!
bine veniși!
si bine ca nu veniși cu mana goala, ca de când așteptam și noi tortul!
l-am mâncat deja pe al altora.
Floricico, sa ne trăiești!
bine veniși!
si bine ca nu veniși cu mana goala, ca de când așteptam și noi tortul!
l-am mâncat deja pe al altora.
FLORICA Buna fetele sa aveti o seara minunata
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Buna Florico terminasi cu nunta!!!!multumim de tort si bunatati imi pare bine ca teai gandit si la noi si palinca-i minunata....
lica54- vip
Salut dragelor!!
Floricico sa-ti traiasca copii ,sa se inteleaga si sa se iubeasca toata viata...sa fie fericiti si sa-ti daruiasca cativa nepotei frumosi si sanatosi...sa traiesti si tu sa fii o soacra buna si sa te bucuri de toti cei dragi tie!!
Multumim pt tratatie...cred ca esti franta de oboseala...odihnestete si revino aici unde daruiesti o gradina cu cele mai frumoase flori...te pup cu mare ,mare drag si astept poze!!
Floricico sa-ti traiasca copii ,sa se inteleaga si sa se iubeasca toata viata...sa fie fericiti si sa-ti daruiasca cativa nepotei frumosi si sanatosi...sa traiesti si tu sa fii o soacra buna si sa te bucuri de toti cei dragi tie!!
Multumim pt tratatie...cred ca esti franta de oboseala...odihnestete si revino aici unde daruiesti o gradina cu cele mai frumoase flori...te pup cu mare ,mare drag si astept poze!!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
buna Axxa cum era sa vin cu mana goala ,daca as fi putut v-as fi servit cu placere direct nu numai virtual,buna Lucica ,tu cum mai esti ,nepotelul este marisor de acuma,buna Lica ,sa nu plangi la dentist!!Nutzi ,bine te-am gasit,sant obosita si nici-un spor n-am la nimic parca sant pe alta lume,lasa ca ai sa vezi tu cum este doara mai ai putin,bine ca am terminat cu bine ,pe viitor nu stiu cum v-a fi cu ceilalti copii ca nu este tocmai usor cu nunta in zilele astea cu atatea obiceiuri si alte chichite Pozele vor fi gata cam peste o luna,
florica- vip
Asa zic si eu Floricico...atatea obiceiuri,avem atatea pretentii ,vrem sa fie nunta de basm...eu stiu cum va iesi ?socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de pe teren...am zis ei sa fie sanatosi si sa se inteleaga ,sa se bucure de acea noapte si in rest nu mai conteaza...ma gandesc cu groaza la picioarele mele ca nu mai pot sa stau pe tocuri ,va fi un calvar,dar suporta baba la frumusete te pup draga si sa ai o noapte linistita!!florica a scris:buna Axxa cum era sa vin cu mana goala ,daca as fi putut v-as fi servit cu placere direct nu numai virtual,buna Lucica ,tu cum mai esti ,nepotelul este marisor de acuma,buna Lica ,sa nu plangi la dentist!!Nutzi ,bine te-am gasit,sant obosita si nici-un spor n-am la nimic parca sant pe alta lume,lasa ca ai sa vezi tu cum este doara mai ai putin,bine ca am terminat cu bine ,pe viitor nu stiu cum v-a fi cu ceilalti copii ca nu este tocmai usor cu nunta in zilele astea cu atatea obiceiuri si alte chichite Pozele vor fi gata cam peste o luna,
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Dragalaselor o noapte linistita un somn usor va de noapte buna..
lica54- vip
fetele va iubec pe toate ,dar acum imi este foarte somn ,noapte buna ,somn dulce si vise frumoase
florica- vip
bine ai revenit Florica multumim de bunatati fetelor noapte buna
costina- vip
Buna fetelor .. Din nou Paruisul va saluta ... Si eu ...
Nu prea am avut timp sa intru sa vad noutatile ... Am fost in suburbii ... Am facut peste 1000 de km prin ele ... E o lume intreaga acolo ... mie imi plac ... Gasesti acolo toate natiile lumii si normal ... mancarurile , fructele si dulciurile lor ... portul lor , obiceiurile lor ... Fascinant , dar seara uneori periculos ... Am mancat multe ciudatenii , din curiozitate ... Multe mi-au placut , unele nu ... Eu pot sa gust orice , numai sa nu fie viu sau in sange ... As putea povesti multe ... Dar nu am timp si cred ca nici voi .... Poze va pun tot din centru , din periferie ... Nu ... Poate nu vor fi intelese de toata lumea ... unele sant chiar ciudate , dar nu rasiste ...
Normal ca am mancat si celebrele clatite frantuzesti ... Crepes .... Stand la coada imi si imaginam cum invartea Cansel batul ... si spargand oul pe ele si punand dupa , branza si sunca , sau nutella sau dulceata , sau caramel ... Pe soarele torid sau poate pe frigul patrunzator al iernilor pariziene ... Cred ca atunci ... frigandu-si mainile lui frumoase ... poate atunci a inteles sa pretuiasca munca fiecaruia , banul muncit cu greu , viata ....
Banii multi pe care-i castiga acum si viata buna care vine cu ei ... Vine si fericirea ??? Era mai fericit atunci , acum ???
L-am vazut in emisiunea in care a participat , intr-un fragment ... Mi-am adus aminte de emisiunea din augustul trecut ... Era un alt Cansel ... exploziv , viu ... Era alceva ... ... C'est la vie ...
Un trandafir roz din gradina de la Notre Dames de Paris ...
Un trandafir pt Cansel si visele lui ... pt visele noastre ... Si pt voi ...
Va pup pe toate ....
Noapte buna tuturor ... Noapte buna ... Paris ... Somn usor .... Pupici ... de Paris ....
...Florica , multa fericire copiilor tai ... Te pup...
Costina , esti din Iasi ??? Ce mai e pe acasa ???
Nu prea am avut timp sa intru sa vad noutatile ... Am fost in suburbii ... Am facut peste 1000 de km prin ele ... E o lume intreaga acolo ... mie imi plac ... Gasesti acolo toate natiile lumii si normal ... mancarurile , fructele si dulciurile lor ... portul lor , obiceiurile lor ... Fascinant , dar seara uneori periculos ... Am mancat multe ciudatenii , din curiozitate ... Multe mi-au placut , unele nu ... Eu pot sa gust orice , numai sa nu fie viu sau in sange ... As putea povesti multe ... Dar nu am timp si cred ca nici voi .... Poze va pun tot din centru , din periferie ... Nu ... Poate nu vor fi intelese de toata lumea ... unele sant chiar ciudate , dar nu rasiste ...
Normal ca am mancat si celebrele clatite frantuzesti ... Crepes .... Stand la coada imi si imaginam cum invartea Cansel batul ... si spargand oul pe ele si punand dupa , branza si sunca , sau nutella sau dulceata , sau caramel ... Pe soarele torid sau poate pe frigul patrunzator al iernilor pariziene ... Cred ca atunci ... frigandu-si mainile lui frumoase ... poate atunci a inteles sa pretuiasca munca fiecaruia , banul muncit cu greu , viata ....
Banii multi pe care-i castiga acum si viata buna care vine cu ei ... Vine si fericirea ??? Era mai fericit atunci , acum ???
L-am vazut in emisiunea in care a participat , intr-un fragment ... Mi-am adus aminte de emisiunea din augustul trecut ... Era un alt Cansel ... exploziv , viu ... Era alceva ... ... C'est la vie ...
Un trandafir roz din gradina de la Notre Dames de Paris ...
Un trandafir pt Cansel si visele lui ... pt visele noastre ... Si pt voi ...
Va pup pe toate ....
Noapte buna tuturor ... Noapte buna ... Paris ... Somn usor .... Pupici ... de Paris ....
...Florica , multa fericire copiilor tai ... Te pup...
Costina , esti din Iasi ??? Ce mai e pe acasa ???
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
http://www.haberler.com/gonulcelen-dizisi-arap-televizyonlarinda-2944938-haberi/
Gönülçelen Dizisi Arap Televizyonlarında
Arapların Tuba Büyüküstün aşkında son perde
Haber: Gönülçelen Dizisi Arap Televizyonlarında
Ana diliniz Gibi İngilizce Konuşmak için Tıklayın!
2 sezon Atv ekranlarında izleyici ile buluşan Asis Yapım imzalı dizi bu sene MBC kanalında Arap izleyicilerinin beğenilerine sunluyor. Gösterime girdiği günden beri özellikle Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin, arap seyriciler tarafından mercek altına alınmış ve ülkerlerinde gösterilmeden fanatikler oluşmuştu. Televizyondizisi. com'un haberine göre Gönülçelen dizisi ülkemiz televizyonlarında gösterildikten hemen sonra çeşitli paylaşım sitelerinde başta arapça olmak üzere, ingilizce ve romenceye de çevrilmiş ve Türk Seyirciler ile birlikte an be an diziyi takip edebilme şansına erişmişlerdi.
Traducere Kerim
Dupa ce casa de productie ASIS YAPIM a dat serialul GONULCELEN pe ATV in doua sezoane, acum a semnat cu canalul MBC.Serialul va fi vizionat anul acesta pe televizoarele arabilor.De ce??...Tuba Buyukustun si Cansel Elcin au fost placuti f. mult de arabi. Acesti privitori tv arabi au ajuns fani inraiti ai celor doi actori.....O stire de la Televizyondizi.com spune: Gonulcelen , in timp ce era vizionat in Turcia,in afara de arabi, pe diferite retele de socializare, a inceput sa fie tradus in limba engleza si limba romana. Si toti impreuna cu privitorii turci au vizionat serialul.
Hehehe am ajuns si noi celebri cu lb romana .. Pupici Noapte buna
Gönülçelen Dizisi Arap Televizyonlarında
Arapların Tuba Büyüküstün aşkında son perde
Haber: Gönülçelen Dizisi Arap Televizyonlarında
Ana diliniz Gibi İngilizce Konuşmak için Tıklayın!
2 sezon Atv ekranlarında izleyici ile buluşan Asis Yapım imzalı dizi bu sene MBC kanalında Arap izleyicilerinin beğenilerine sunluyor. Gösterime girdiği günden beri özellikle Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin, arap seyriciler tarafından mercek altına alınmış ve ülkerlerinde gösterilmeden fanatikler oluşmuştu. Televizyondizisi. com'un haberine göre Gönülçelen dizisi ülkemiz televizyonlarında gösterildikten hemen sonra çeşitli paylaşım sitelerinde başta arapça olmak üzere, ingilizce ve romenceye de çevrilmiş ve Türk Seyirciler ile birlikte an be an diziyi takip edebilme şansına erişmişlerdi.
Traducere Kerim
Dupa ce casa de productie ASIS YAPIM a dat serialul GONULCELEN pe ATV in doua sezoane, acum a semnat cu canalul MBC.Serialul va fi vizionat anul acesta pe televizoarele arabilor.De ce??...Tuba Buyukustun si Cansel Elcin au fost placuti f. mult de arabi. Acesti privitori tv arabi au ajuns fani inraiti ai celor doi actori.....O stire de la Televizyondizi.com spune: Gonulcelen , in timp ce era vizionat in Turcia,in afara de arabi, pe diferite retele de socializare, a inceput sa fie tradus in limba engleza si limba romana. Si toti impreuna cu privitorii turci au vizionat serialul.
Hehehe am ajuns si noi celebri cu lb romana .. Pupici Noapte buna
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna dimineata dragalaselor poftiti la o cafea...
lica54- vip
Buna, Dana, foarte frumoase locuri ai fotografiat.
Andreea, poate il da si Kanal D...
Lica, kiss iu, sar` na de cofee!
Andreea, poate il da si Kanal D...
Lica, kiss iu, sar` na de cofee!
Dragalaselor buna ziua!!Eu am venit cu un ceai...
o salata de fructe..
o salata de fructe..
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum