58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Nicky
nutzi
pufy2010
costina
ammalia
rina-rina
iulianagl
DENISA
Admin_dea05
ema
vania_e
narcisa
Garo
dana17
axxa246
florica
andreea90
Lucica10
vivi
lica54
24 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Niste poze haioase...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Căsătorit şi insarcinata cu gemeni Onoare coleg Saylak Büyüküstün tuba jucător, pentru noul sezon, de cotitură departe de propuneri. Din cauza acestei decizii Büyüküstün'ün 750 mii de lire sterline se spune că sunt un profit.
În cele din urmă, ATV indicat pe "Gönülçelen" rol în seria NBC de aceeaşi matrice şi, recent, un rol care combină viaţa lui la Paris, cu prietenul său post de Onoare Saylak Subiect Răspunde, respingând toate ofertele pentru noul sezon vin.
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Dea am mai intrbat dar nu miai dat nici un raspuns...nu s-au mai tradus ep 53,54,55,56, din Gonulcelen??nu mai urcati nimic???
lica54- vip
andreea90 a scris:
Dupa ce casa de productie ASIS YAPIM a dat serialul GONULCELEN pe ATV in doua sezoane, acum a semnat cu canalul MBC.Serialul va fi vizionat anul acesta pe televizoarele arabilor.
Poate vor aduce serialul si la noi.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Buna seara tuturor,multumesc si tie Dana pt.urari si tu sa fii sanatoasa si sa te intorci cu bine acasa!Oseara frumoasa va dorescsi un picut de racoare
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna seara fetelor...o seara frumoasa tuturor
costina- vip
Ar fi minunat,sa-l putem vedea pe ecran mai mare si imagine mai clara!Nicky a scris:
Poate vor aduce serialul si la noi.
florica- vip
Buna Costiona,multumim si tie o seara frumoasacostina a scris:buna seara fetelor...o seara frumoasa tuturor
florica- vip
axxa246 a scris:Buna, Dana, foarte frumoase locuri ai fotografiat.
Andreea, poate il da si Kanal D...
Lica, kiss iu, sar` na de cofee!
Da Axxa .. Ar fii ceva .. oricum il au deja tradus , doar trebuie sa il difuzeze .. nu mai muncesc ei
Chiar ar fii frumos daca l-ar difuza si la noi .. mai retraim niste amintiri
Va pup
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
noapte buna fete dragi!
florica- vip
Dragalaselor noapte buna ..imi face patul cu ochiu
........
........
lica54- vip
costina- vip
Buna ziua dragalaselor daca ora cafelei a trecut va las altaceva
nu am venit cu mana goala va-m adus un ceai si ceva dulce
nu am venit cu mana goala va-m adus un ceai si ceva dulce
lica54- vip
Dragalaselor sa ne mai racorim nitel...
lica54- vip
buna seara fetelor...se mai aude ceva de tuba?
costina- vip
lica54 a scris:Dragalaselor va invit la film
http://www.cazforum.net/wp-content/uploads/2010/12/A%C5%9Fk-Tesad%C3%BCfleri-Sever.jpg
......
Link de descarcare:
http://www.megaupload.com/?d=07C4KGMS
https://www.dailymotion.com/playlist/x1oyk9_RoFatmagul_ask-tesadufleri-sever-2011#videoId=xkmtex
tradus in ro.
axxa246 a scris:
https://www.dailymotion.com/playlist/x1oyk9_RoFatmagul_ask-tesadufleri-sever-2011#videoId=xkmtex
tradus in ro.
axxa mai este un film cu Kenan tradus Kabadai dar nu stiu daca est urcat si pe altundeva eu lam descarcat tot de pe mega
lica54- vip
ala cu kenan in rol de otoman?
axxa246 a scris:ala cu kenan in rol de otoman?
nu in asta joaca cu Asli Tandogan lam descarcat dar nu am apucat sal vad...
lica54- vip
nu cred ca il stiu.
si daca a mai din tineretea lui, nici nu ma prea omor, ca mie imi place de el acum, copt, nu când era tinerel. cupidon
si daca a mai din tineretea lui, nici nu ma prea omor, ca mie imi place de el acum, copt, nu când era tinerel. cupidon
axxa246 a scris:nu cred ca il stiu.
Da sa copt baiatu ca vrea sa plece in SUA sa se perfectioneze si va aparea pe ecrane in 2013 vrea cu orice pret sa ajunga vedeta de Holyud....si sa-r putea sa aiba mari sanse...
lica54- vip
A aparut al 2 lea fragment din Sensiz Olmaz in care joaca Onur si Nurgul .. de data asta in promo apare si Onur ..
https://www.youtube.com/watch?v=lmqT1FkJEgY&feature=feedu
Traducere : GoKce Bahadir: Cu ea nu pot sa fac rivalitate , dar copilul nostru ar putea sa faca. Onur Saylak: Pe o parte situatia asta, pe de alta parte omenia. Nu pot sa renunt la niciuna. Dar la tine nu voi renunta niciodata.
Este povestea unei mame indurerate, care afland ca fiul ei este bolnav de cancer, intra impreuna cu fostul sot , intr-o noua lupta cu viata.
Reclama seriarului
https://www.youtube.com/watch?v=m62_YoHv4t0&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=lmqT1FkJEgY&feature=feedu
Traducere : GoKce Bahadir: Cu ea nu pot sa fac rivalitate , dar copilul nostru ar putea sa faca. Onur Saylak: Pe o parte situatia asta, pe de alta parte omenia. Nu pot sa renunt la niciuna. Dar la tine nu voi renunta niciodata.
Este povestea unei mame indurerate, care afland ca fiul ei este bolnav de cancer, intra impreuna cu fostul sot , intr-o noua lupta cu viata.
Reclama seriarului
https://www.youtube.com/watch?v=m62_YoHv4t0&feature=youtu.be
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Joi 25 Aug 2011, 3:20 pm, editata de 2 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
axxa246 a scris:
noapte buna axxa somn usor cu vise placute
lica54- vip
Dragalaselor noapte buna cu vise frumoase indiferent pe unde va aflati
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum