39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
angelica_g
Admin_dea05
Iuliana
dana4699
Motzişor
teodora_roman
Lucica10
andreea90
ninnet
pufy2010
simi
axxa246
victorelalove
lica54
DENISA
19 participanți
Pagina 2 din 42
Pagina 2 din 42 • 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Re: 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Va plac si voua castravetii????
pai tu ce crezi Simi ca noi suntem doar ... carnivore?
Re: 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Axxa nu mă mai miră nimic , nu trebuie să fie efeminat, mie mi se pare uneori prea stângaci dar poate mă înşel eu .
Si eu am aceeasi parere . Nu ma duce cu gandul in alta directie ... dar chiar deloc. Am eu alte ganduri in legatura cu el . cupidon cupidon cupidon cupidonaxxa246 a scris:
parca nu e efeminat in gesturi, ba chiar uneori e cam impulsiv sub o aparenta calma
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
şi eu spun că ar face un cuplu Ok cu Beren , deşi ea uneori pare o vulpiţă, îmi place capul ei la corp pare prea slabă dar e OK, dar mie mi s epare suspect că el nu apare pe net cu alte dudui, poate şi ptr că inainte nu arata prea bine , mie cu mustaţă şi puţină barbă chiar nu-mi place, oricum până în vara asta , până la Vic şi Simi eu habar nu aveam de existenţa lui .
Asa ma gandeam ca doar mie imi plac legumeleaxxa246 a scris:
pai tu ce crezi Simi ca noi suntem doar ... carnivore?
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Pana acum ceva timp ( cateva luni .) mai nimeni nu stia de el .DENISA a scris: până la Vic şi Simi eu habar nu aveam de existenţa lui .
Nu era nici de departe un Don Juan ...dar chiar deloc si nici presa nu cred ca se dadea peste cap sa-i ia vreun interviu , sau sa-l urmareasca vreun paparazzo . Totul s-a schimbat de cand cu rolul Kerim . Asa ca este de inteles de ce nu prea gasim "istoricul vietii lui trecute" . Nu se gasesc nici prea multe poze din tineretea lui .
victorelalove- moderator
vai de când cu Bombonel ai descoperit că eşti vegetariană ????
Vic dar era urâţel în frageda pruncie a lui , cine l-a sfătuit să se radă şi să-şi lase părul mai lung bine a făcut
Vic dar era urâţel în frageda pruncie a lui , cine l-a sfătuit să se radă şi să-şi lase părul mai lung bine a făcut
Era in stadiul de omida atunci ... apoi a intrat intr-un cocun ...si s-a transformat in fluture . Si ce fluture ? Pe mIne una mai ia cu ameteala cand il vad . cupidon cupidonDENISA a scris:
Zece pentru SFATUITOR ...
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Dum 28 Aug 2011, 3:10 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
pai nici onur nu s/a afisat si ai vazut cine l/a luat pana la urma!DENISA a scris: la corp pare prea slabă dar e OK, dar mie mi s epare suspect că el nu apare pe net cu alte dudui, poate şi ptr că inainte nu arata prea bine , mie cu mustaţă şi puţină barbă chiar nu-mi place, oricum până în vara asta , până la Vic şi Simi eu habar nu aveam de existenţa lui .
engin e chiar mai stangaci decat onur, poate e si o fire foarte discreta
si fulgerica ar fi fost asa daca nu era cu publicitatea
chiar daca era mai uratel engin in tinerețea frageda, tot avea ceva aparte, ochii in primul rand.
Ai dreptate . Ochii aveau ceva special . Cine s-ar fi gandit ca poate arata asa ?axxa246 a scris: daca era mai uratel engin in tinerețea frageda, tot avea ceva aparte, ochii in primul rand.
victorelalove- moderator
Axxa , ochii dar şi tonalitatea vocii
Onur a tras lozul cel mare , chiar aseară mă uitam la ASi şi avea faţa precum un con ci baza în sus
Onur a tras lozul cel mare , chiar aseară mă uitam la ASi şi avea faţa precum un con ci baza în sus
Si acum baza este in jos ...DENISA a scris: Axxa , ochii dar şi tonalitatea vocii
Denisa , Onur a ramas la fel de banal ...pe cand Engin s-a schimbat mult ( fizic) . Cred ca este oarecum " dat putin peste cap" de atentia ce i se ofera acum ( pana mai ieri aroape nimeni nu ii acorda atentie si acum fanele sunt inebunite dupa el .) Viata i s-a schimbat ...dar el vrea sa ramana acelasi om discret ...si nu cred ca se mai poate .
victorelalove- moderator
dar de Onur crezi că avea cineva habar până la alăturarea de Tuba şi de acum înainte se va vorbi despre el ca soţ al Tubei .
Am făcut topic nou la Fatmagül'un sucu ne ?
Am făcut topic nou la Fatmagül'un sucu ne ?
Soata Tubei !!!!!!! Nu este departe de adevar .
Multumim pentru casa , Denisa !
Multumim pentru casa , Denisa !
victorelalove- moderator
VIC mai vreţi să adăugăm ceva ???
Te referi la vreun nou topic pentru Fatmagul ?
victorelalove- moderator
da, si vocea!DENISA a scris: Axxa , ochii dar şi tonalitatea vocii
si eu revad asi, dar pe sarite
unde ma enervează careva, il tai!
aseara vedeam confruntarea demir-zia dupa 5 ani
e favorita mea.
cine se gandea ca peste doi trei ani zia si asi ...
da Vic , sau dacă mai vreţi ceva la topicul respectiv dar e valabil şi ptr alte topice
şi eu tot pe repede înainte Axxa îl văd , în special şcenele ASi-DEMIR-ASYA
şi eu tot pe repede înainte Axxa îl văd , în special şcenele ASi-DEMIR-ASYA
Momentam nu-mi vine nimic in minte . Poate dupa ce incepe sezonl 2 .
Multumim .
Stiti la ce ma gandeam ...poate isi gaseste si Engin vreo . Sa te tii atunci .
Multumim .
Stiti la ce ma gandeam ...poate isi gaseste si Engin vreo . Sa te tii atunci .
victorelalove- moderator
nu m-ar mira la ce alegeri fac masculii căutaţi şi râvniţi al Turciei .
Nici pe mine .DENISA a scris: nu m-ar mira la ce alegeri fac masculii căutaţi şi râvniţi al Turciei .
Pana acum nu era bagat in seama de cloncanitoarele de pe la ei ... dar acum sigur sunt cateva specimene inaripate care ar vrea o rampa de lansare . Publicitatea cea mai buna .
nu are vreo sora ?
victorelalove- moderator
de frate ştiu dar de soră nu .
aţi văzut interviul Tubei pus astăzi aici pe topic ?? vorbeşte de o pauză de un an după 7 ani de muncă dar nu spune nimic despre presupusa sarcină sau nu pomeneşte nimic de presupusa pauză de 2 ani mult trâmbiţată în presă , acum îşi permite să şomeze doar are soţ angrenat în proiecte de anvergură.
aţi văzut interviul Tubei pus astăzi aici pe topic ?? vorbeşte de o pauză de un an după 7 ani de muncă dar nu spune nimic despre presupusa sarcină sau nu pomeneşte nimic de presupusa pauză de 2 ani mult trâmbiţată în presă , acum îşi permite să şomeze doar are soţ angrenat în proiecte de anvergură.
Da , poate ca i-a spun "DRAGA TU NU MAI TREBUIE SA LUCREZI ACUM CA MA AI PE MINE ALATURI . Tu fa-ti toate poftele ca eu te sustin in tot si in toate ."DENISA a scris:
acum îşi permite să şomeze doar are soţ angrenat în proiecte de anvergură.
In proiectul asta nou ...in care Onur joaca cu Nurgul , cei doi sunt un cuplu ? Ca daca este asa ....pupicurile lui Murat ajung la Tuba !!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
habar nu am Vic ce relaţie au în noul proiect Nurgul -Onur .
Fetele eu vă pupăcesc , plec spre casă , ne citim mai pe seară după ce ajung acasă.
Fetele eu vă pupăcesc , plec spre casă , ne citim mai pe seară după ce ajung acasă.
Denisa !
Drum bun .
Drum bun .
victorelalove- moderator
Pagina 2 din 42 • 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum