39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
angelica_g
Admin_dea05
Iuliana
dana4699
Motzişor
teodora_roman
Lucica10
andreea90
ninnet
pufy2010
simi
axxa246
victorelalove
lica54
DENISA
19 participanți
Pagina 30 din 42
Pagina 30 din 42 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42
Re: 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Cred si eu ... Se simte bine fata dupa ce el ii spune sa stea linistita , ca nu are de ce sa fie geloasa , ca ea este sotia lui si ca o iubeste mult de tot . Nu mai poate de drag !!!!!! cupidon cupidon cupidonDENISA a scris: i-ar fi surâs ideea şi ei să o vadă în dess-uri
Eu cred ca o sa reapara Kristin ... Este nevoie de gelozie . Si cred ca atunci sa va si intampla apropierea fizica intre ei . Pana atunci plimbarici ...multe plimbarici !!!!!!!!
Noapte buna !
Somn usor .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata !
O zi minunata va doresc .
victorelalove- moderator
Bună ziua !!
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/18645768.asp
Bayram buluşması
6 Eylül 2011
Geçtiğimiz aralık ayında boşanan Nurgül Yeşilçay ile Cem Özer, önceki gün Bebek Kahve’de bir araya geldi.Baş başa sohbet eden ikili, görüntülendiklerini fark edince tedirgin oldu. Yeşilçay apar topar oradan ayrılırken, Özer üç saat boyunca mekânda tek başına oturdu.
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/18645768.asp
Bayram buluşması
6 Eylül 2011
Geçtiğimiz aralık ayında boşanan Nurgül Yeşilçay ile Cem Özer, önceki gün Bebek Kahve’de bir araya geldi.Baş başa sohbet eden ikili, görüntülendiklerini fark edince tedirgin oldu. Yeşilçay apar topar oradan ayrılırken, Özer üç saat boyunca mekânda tek başına oturdu.
Buna ziua !
Buna , Denisa !
Mama , dar cum este imbracata Nurgul ...
Mai ales galosii aia . Mie imi place de ea , am mai spus ...dar ca alegere vestimentara de strada si ca alegere barbati in viata ei ... ma ia cu durere de cap .
Buna , Denisa !
Mama , dar cum este imbracata Nurgul ...
Mai ales galosii aia . Mie imi place de ea , am mai spus ...dar ca alegere vestimentara de strada si ca alegere barbati in viata ei ... ma ia cu durere de cap .
victorelalove- moderator
parcă a fugit de acasă
17:14
Vic , plec şi eu spre casă , ne citim mai târziu .
17:14
Vic , plec şi eu spre casă , ne citim mai târziu .
Intrebare la Radio Erevan : Si totusi , ce parere aveti dvs despre barbati ?
Raspuns : Sunt toti la fel , doar salariile lor difera !
@ Deni & Vic - Nurgul arată hot și în cizme de cauciuc ... sau îmbrăcată doar în cizme de cauciuc
Pufy !
Genial bancul ...am ras cu lacrimi .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris: Pufy !
Toată lumea crede că visul oricărei femei este acela de a îşi găsi bărbatul ideal!
- Pe naiba! Visul oricărei femei este să mănânce cât vrea şi să nu se îngraşe!
------------
Femeile moderne poartă peruci, îşi vopsesc părul, îşi fac extensii cu gene şi unghii false, fac corecţia figurii şi lifting facial, îşi introduc silicoane în sâni... şi se mai plâng că e dificil să găseşti un bărbat adevărat!
[quote="pufy2010"]
Cat de adevarate sunt ... bancurile . Multe femei nu mai arata de mult asa cum le-a facut mama natura !!!!!!!!!!!!
Cat de adevarate sunt ... bancurile . Multe femei nu mai arata de mult asa cum le-a facut mama natura !!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Buna seara tuturor
O domnisoara ,intr-o macelarie ,vede agatate pe sus nelipsitele picioare de porc, si il intreaba pe macelar:
- Cum dati picioarele?
- La o parte, zice macelarul hlizindu-se smecher.
Serioasa, fara sa zambeasca, femeia-l pune la punct:
- Atunci dati-mi doua limbi va rog....
O domnisoara ,intr-o macelarie ,vede agatate pe sus nelipsitele picioare de porc, si il intreaba pe macelar:
- Cum dati picioarele?
- La o parte, zice macelarul hlizindu-se smecher.
Serioasa, fara sa zambeasca, femeia-l pune la punct:
- Atunci dati-mi doua limbi va rog....
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Doi scotieni mergeau. Unul dintre ei scoate un pieptene si dupa ce si-l
trece prin par il arunca. Al doilea mirat il intreaba:
- De ce l-ai aruncat?
- Pai i se rupsese un dinte!
- Pai si doar pentru un dinte?...
- Era ultimul!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cum a aparut sarma de cupru?
Doi scotieni au gasit simultan un penny...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cica un scotian se trezeste intr-o dimineata si-si gaseste nevasta moarta in
pat langa el. Se sperie si da fuga pe scari la servitoare:
"Daisy , Daisy! Sa fierbi doar un singur ou pentru micul dejun!"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Cum recunosti casa unui scotian?
-Este singura care are hartie igienica la uscat.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Un scotian cumpara un autoturism. Il intreaba pe vinzator:
- Cat consuma masina?
- O lingurita la suta.
- Mare lingurita sau mica??
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Doi scotieni treceau prin fata unui bar. Unul dintre ei intreaba:
- Bei o bere?
- Da.
- Atunci du-te si o bea mai repede , ca eu te astept afara.
trece prin par il arunca. Al doilea mirat il intreaba:
- De ce l-ai aruncat?
- Pai i se rupsese un dinte!
- Pai si doar pentru un dinte?...
- Era ultimul!
Cum a aparut sarma de cupru?
Doi scotieni au gasit simultan un penny...
Cica un scotian se trezeste intr-o dimineata si-si gaseste nevasta moarta in
pat langa el. Se sperie si da fuga pe scari la servitoare:
"Daisy , Daisy! Sa fierbi doar un singur ou pentru micul dejun!"
-Cum recunosti casa unui scotian?
-Este singura care are hartie igienica la uscat.
Un scotian cumpara un autoturism. Il intreaba pe vinzator:
- Cat consuma masina?
- O lingurita la suta.
- Mare lingurita sau mica??
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Doi scotieni treceau prin fata unui bar. Unul dintre ei intreaba:
- Bei o bere?
- Da.
- Atunci du-te si o bea mai repede , ca eu te astept afara.
ninnet- vip
Buna , draga Ninnet !
Ce mai faci ? Foarte bune bancurile .
HAI ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna , draga Ninnet !
Buna Vic, buna Pufy, Deny si tuturor celor prezenti da, ai dreptate astazi trebuie
sa ne uitam la meci ..............chiar daca nu suntem microbiste
HAI ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ninnet- vip
Bună seara !!!
măi cât este scorul ?? să ştiu cum îmi întâmpin colegul de cameră la venirea de la stadion .
măi cât este scorul ?? să ştiu cum îmi întâmpin colegul de cameră la venirea de la stadion .
Ninnet
tari bancurile
@ D 0-0 la pauză
... n-ar trebui să-l spun eu, dar...
Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana, privindu-si sotul cum gateste cina!
tari bancurile
@ D 0-0 la pauză
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana, privindu-si sotul cum gateste cina!
pufy2010 a scris: Ninnet
tari bancurile
@ D 0-0 la pauză
pufy , super!!!!!!!!!!
ninnet- vip
Pufy dăm vreun semn că am putea câştiga meciul sau valsăm pe stadion ???
... dacă vreți să râdeți în draci, vă recomand seria de filme Natale a... Miami, Natale a New York, Natale... sunt vreo 6 filme. Comedii italiene de nota 10+
DENISA a scris:Pufy dăm vreun semn că am putea câştiga meciul sau valsăm pe stadion ???
... totul ține de zeița Bergenbier ... s-ar putea ca al tău coleg să vină de la meci
ce veselie va fi în seara asta pe noi el se va plânge de cât de împiedicaţi au fost jucătorii noştri eu de pitirea turcaleţilor mei
DENISA a scris: ce veselie va fi în seara asta pe noi el se va plânge de cât de împiedicaţi au fost jucătorii noştri eu de pitirea turcaleţilor mei
... se rezolvă cu șervețele... multe
gata, s-a terminat 0-0 , mai privim un campionat la televizor
noapte bună
Noapte buna!
victorelalove- moderator
Buna dimineata !
victorelalove- moderator
Buna frumoaselor. Bine v-am gasit.
Ce mai faceti voi harnicutelor?
Ce mai faceti voi harnicutelor?
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Pagina 30 din 42 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum