39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
angelica_g
Admin_dea05
Iuliana
dana4699
Motzişor
teodora_roman
Lucica10
andreea90
ninnet
pufy2010
simi
axxa246
victorelalove
lica54
DENISA
19 participanți
Pagina 39 din 42
Pagina 39 din 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Re: 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Fetele lipsesc şi eu vreo oră după care am să revin
Andrada încearcă să te uiţi , e interesantă povestea
Andrada încearcă să te uiţi , e interesantă povestea
Re: 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... ai spus NU . Ramane NU .andradamaria a scris:Enginul tau nu m-a incantat atunci dar vorba ceea pofta vine mancand
Si deci Onur ...fuse sau nu fuse insurat inainte de a fi cu Tuba ?
Am inteles , Simi ...poate a fost doar putin insurat . Sau nu i-a mai convenit ca este !!!!!!
Denisa!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Chiar e foarte frumos serialul......la inceput nici pe mine nu ma atras dar usor usor am prins drag de actori......mai ales de pletele lui Enginutul......
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
ti-e frica ????????????de ce ti-e frica nu scapi!!!!victorelalove a scris:
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... ai spus NU . Ramane NU .
Si deci Onur ...fuse sau nu fuse insurat inainte de a fi cu Tuba ?
multumesc DENISA, habar n-aveam ca este si subtitrat
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Eu cred ca fuse insurat Vic.....dar Denisa zice ca a dezmintit casatoria.....nu stiu cum vine asta....poti desmintii o aventura dar o casatorie cum o desminti???
simi- vip
o sa-i stricam seara lui Vicsimi a scris:Chiar e foarte frumos serialul......la inceput nici pe mine nu ma atras dar usor usor am prins drag de actori......mai ales de pletele lui Enginutul......
andradamaria- vip
Asta voiam si eu sa va scriu ...andradamaria a scris:o sa-i stricam seara lui Vic
Deci dezminti ...o casatorie ?!!?!?
Bine , acum ma gandesc ca ii este mult mai bine sa fie casatorit cu o printesa !
victorelalove- moderator
Numai sa vezi ce scoate coltii.....
simi- vip
poate a fost o casatorie doar la imam..alea nu necesita stare civila si zici ca nu-i adevarat, urmeaza vendetta fetelor va pupacesc si ne citim mainesimi a scris:Eu cred ca fuse insurat Vic.....dar Denisa zice ca a dezmintit casatoria.....nu stiu cum vine asta....poti desmintii o aventura dar o casatorie cum o desminti???
andradamaria- vip
Te pup Andrada.
Va pup pe toate.
Va pup pe toate.
simi- vip
Andrada !
Simi !
Simi !
victorelalove- moderator
după cum am promis spun iară PREZENT
Buna, Denisa !
Bine ai revenit din scurta plimbare .
Bine ai revenit din scurta plimbare .
victorelalove- moderator
Vic nu a apărut trailer-ul ep 41 ???
Maine ar trebui sa apara ...cel tarziu duminica .DENISA a scris: Vic nu a apărut trailer-ul ep 41 ???
Oricum cred ca este episodul cu Erdogan cand apare la usa .
Si cel in care ii spune Kerim lui Fg sa fie puternica .
Cred ca va fi la fel de incet ca si cel de ieri ...dar cine stie .
Spunea astazi cineva ...ca din punctul lui de vedere , sezonul 2 va incepe in momentul in care Kerim iese din inchisoare . Foarte adevarat !!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
eu vreau mai multe secvenţe cu Fatmagul şi Kerem şi nu neaparat trebuie să fie pot fi şi , amândoi sunt iuţi la mânie dar şi
îl găsii pe Fulgerică
îl găsii pe Fulgerică
Si eu la fel ...imi plac asa de mult cand vorbesc unul cu altul . Nici nu mai conteaza daca se cearta sau se pupa . Numai sa-i vedem o data impreuna , la casa lor . Chiar daca Kerim doarme pe parchet sau pe balcon ( are priveliste frumoasa) dar sa fie unul langa altul , sa se poata intalni , privi , certa , iubi ...si tot ce mai vor ei sa faca . Si atunci ...putem spune :DA ...A INCEPUT SEZONUL 2 .DENISA a scris: eu vreau mai multe secvenţe cu Fatmagul şi Kerem şi nu neaparat trebuie să fie pot fi şi , amândoi sunt iuţi la mânie dar şi
Ca asa cu mersul melcului beat ?!?!?
Dar cred ca au facut asta ( un scenariu mai simplist si mai lenes ) pentru ca se mai ocupa si de scenariul pentru noul film al lui Vural ( cel in care joaca si Kivanc) . Si cred ca au lasat Fg pe locul 2 , .
O juca Muratel in vreo ecranizare dupa balada " MIORITA" !
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 09 Sept 2011, 9:33 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
dacă e mai lent pierd teren vin tare noile seriale .
Nu cred ca vor pierde teren ...lumea vad ca este asa de entuziasmata pentru episodul de aseara ...si vad ca se voteaza Fg intr-o veselie .DENISA a scris: dacă e mai lent pierd teren vin tare noile seriale .
Regizoarea nu va lasa sa se intample asta . Vor veni si momente alarmante !!!!! In care ne vom dori sa mai stea si eu putin sa se odihneasca .
victorelalove- moderator
cred că lui Kerim îi vor monta un cort pe balcon
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 09 Sept 2011, 9:39 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris: cred că lui Kerim îi vor monmta un cort pe balcon
Si cand se hotareste Fg ca vrea mai mult de la el ... sa se duca in cort . cupidon cupidon cupidon
Ar fi o idee ... hai sa incepem noi sa le dam idei pentru scenariu .
victorelalove- moderator
ar avea şi Mukk un unghi mai bun de supraveghere , nu ar mai trebuie să caţăre pe la balcoane
DENISA a scris: ar avea şi Mukk un unghi mai bun de supraveghere , nu ar mai trebuie să caţăre pe la balcoane
Nici nu vreau sa ma gandesc ce va mai spune de-a lungul sezonului ...cand va incepe ea sa vorbeasca fara sa gandeasca . Tot ce vreau este ca Rahmi sa o puna la punct . Am vazut aseara ca este ceva mai "dur" cu ea . Dar se sinchiseste madama ? Nu ai vazut ca face tot ce o trece pe ea capul .
victorelalove- moderator
nu cred că va fi dur cu ea , va reveni iar sub papucul ei
DENISA a scris:nu cred că va fi dur cu ea , va reveni iar sub papucul ei
Atunci sa apara din nou amantul ( si presimt ca va aparea) sa vezi atunci . Ca ala bate la ea ...ca la fasole !!!!!
victorelalove- moderator
Pagina 39 din 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum