40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
ninnet
andreea90
axxa246
carmen_
vania_e
dana79i
dana4699
costina
michiper68
angelica_g
pufy2010
simi
iulia80
lica54
andradamaria
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
22 participanți
Pagina 1 din 43
Pagina 1 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
https://www.youtube.com/user/KrissRomania
https://www.youtube.com/user/SavasBaldar
https://www.youtube.com/user/ASKveCEZAro2
https://www.dailymotion.com/ASKveCEZAro
Topicul anterior Aşk ve Ceza
[center]
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 10 Oct 2011, 11:30 am, editata de 2 ori
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Foarte frumos ,Denisa !
La multi ani , forum ! :emo7:
La multi ani , forum ! :emo7:
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Daţi click http://sendables.jibjab.com/view/ayl5BOUV6fcVIc9I
Noapte buna !
Continuam maine dimineata petrecerea !!!!!!!
victorelalove- moderator
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata si LA MULTI ANI ! forum,
Frumos DENISA, DEA,,, dar parca era ..ieri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
au reusi turcii(actorii) mare lucru, au legat prietenii fara granite!
cred ca nici lor nu le-a trecut prin cap ce dezbateri ,ce pasiuni vor declansa prezentandu-ne o particica din cultura sau viata cotidiana a poporului lor, magistral expuse pe ecran de actori care pana mai ieri nici nu existau pentru cea mai mare parte dintre noi.
Denisa, nici eu nu-l tradez pe fulgerica, mi-a oferit atat de multe clipe frumoase incat am devenit "dependenta"
Frumos DENISA, DEA,,, dar parca era ..ieri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
au reusi turcii(actorii) mare lucru, au legat prietenii fara granite!
cred ca nici lor nu le-a trecut prin cap ce dezbateri ,ce pasiuni vor declansa prezentandu-ne o particica din cultura sau viata cotidiana a poporului lor, magistral expuse pe ecran de actori care pana mai ieri nici nu existau pentru cea mai mare parte dintre noi.
Denisa, nici eu nu-l tradez pe fulgerica, mi-a oferit atat de multe clipe frumoase incat am devenit "dependenta"
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna dimineata !
O saptamana minunata va doresc .
La multi ani , dragul nostru forum !
:ryty: :sdf: :love3:
O saptamana minunata va doresc .
La multi ani , dragul nostru forum !
:ryty: :sdf: :love3:
victorelalove- moderator
Buna ziua dragalaselor!!!Cu ocazia implinirii celor 2 ani de la infiintarea acestui forum urez si eu un sincer si calduros la LA MULTI ANI! Mii de multumiri DEA si DENISA!!!Datorita voua ne aflam astazi aici...Doresc ca acest forum sa aiba viata lunga si sa ne tina unite cat mai mult...Doresc sanatate fericire tuturor membrilor acestui forum va dulce si va imbratisez cu multa dragoste bunicuta.....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Denisa !
Lica ! Ti-ai rezolvat problema cu laptopul ?
Lica ! Ti-ai rezolvat problema cu laptopul ?
victorelalove- moderator
Bună Vic !!!
Am adus un tortuleţ , că doar e party !!!
DENISA a scris:
Dar pe Murat nu-l aduci ? Sau nu l-ai gasit ?
victorelalove- moderator
ce să-i fac mă Vic dacă el stă pitit , am vrut să obţin ceva ptr aniversare din partea lui dar încă nu mi-a ieşit dar nu mă las .
Denisa , tind sa cred ca este suparat din cauza Tubei ...cu toata povestea cu sarcina si cu nunta . Totul s-a intamplat atat de repede ...incat nici nu a avut timp sa-si dea seama ce se intampla.
victorelalove- moderator
cam târziu s-a supărat , trebuia să facă acest lucru acum 2-3 ani în urmă.
De asta imi place asa de mult povestea lui Halit si a lui Bergo . Desi el se casatorise in urma cu cateva luni , si-a dat seama ca nu vrea sa o piarda si ca pe ea o iubeste ...si a avut curajul sa lupte pentru dragostea lui .DENISA a scris: cam târziu s-a supărat , trebuia să facă acest lucru acum 2-3 ani în urmă.
victorelalove- moderator
da şi eu îi apreciez , mi-au plăcut şi în BBg îi admir şi ca şi cuplu , sunt deschişi cu ziariştii , mereu au zâmbetul pe buze , nu sunt atât de secretoşi .
Buna Vic ...Buna Denisa....Tot numai voi? ca doua randunele?? Nu vic lam dus la garantie si dureaza 15 zile lucratoare sa-r putea sa am norocul sa mi-l aduca mai inainte....dar pana atunci profit de ocazie ca fetele nu sunt acasa si intru de pe calculatorul lor...Nu pot sta departe de voi..Va doresc o zi de luni si un inceput de saptamana frumos cu bucurii si multe realizari
lica54- vip
Bună Lica !! sperăm ca să-ţi repari jucăria .
Vic ar fi o greşeală ca tatăl lui Kerim să apară acum , şi culmea ca şi când nimic nu s-a întâmplat
Vic ar fi o greşeală ca tatăl lui Kerim să apară acum , şi culmea ca şi când nimic nu s-a întâmplat
O saptamana frumoasa si pentru tine , Lica !
victorelalove- moderator
DENISA a scris:
Asta spun si eu ...nu cred ca este el ...dar cred ca este o persoana apropiata lui . Dar de venit in Turcia , sigur a venit .
victorelalove- moderator
Dragalaselor poftiti la ceva dulce si-o cana de ceai ..
lica54- vip
VIC, când Murat s-a întors acasă prin ep 28 sau 29 a spus că el vrea să doarmă cu mătuşica dar Kerem când se va întoarce acasă , cu cine va vrea oare să doarmă ??? tot cu mătuşica ???
Mulţam Lica , eu vă dau tortuleţ
Mulţam Lica , eu vă dau tortuleţ
DENISA a scris: cu cine va vrea oare să doarmă ??? tot cu mătuşica ???
Da , Denisa ! Dar problema este ca el nu are matusica .
Asa ca va dori sa doarma cu matusica lui Murat .
victorelalove- moderator
Murat doarme in continuare cu matusica de nu i se trezeste instinctul sa apara din nou pe ecran...Vrea cu ori ce pret sa ne piarda de musterii..
lica54- vip
Pagina 1 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum