40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
ninnet
andreea90
axxa246
carmen_
vania_e
dana79i
dana4699
costina
michiper68
angelica_g
pufy2010
simi
iulia80
lica54
andradamaria
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
22 participanți
Pagina 43 din 43
Pagina 43 din 43 • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
BUNA DIMINEATA!
O saptamana frumoasa va doresc !
Multumimpentru cafeluta , Lica!
Multumim pentru hamburgeri , Denisa!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Zeynep Beşerler
http://www.setarkasi.com/ekip-seri-katil-pesinde/
http://www.setarkasi.com/ekip-seri-katil-pesinde/
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/2011/10/10
Bună VIC !! Bună LICA !
TUBA BÜYÜKÜSTÜN'ÜN KARNI BURNUNDA!
İkiz bekleyen oyuncu Tuba Büyüküstün ve eşi Onur Saylak, önceki gün İstinye Park’ta alışveriş yaptı
10 Ekim 2011 10:15
Alışveriş merkezindeki et restoranına giden Büyüküstün bir porsiyon kuzu pirzola ve salata yedi. Gazetecilerin fotoğraflarını çekmesinden rahatsız olduğu gözlenen 4 aylık anne adayı genç oyuncunun karnını gizlemek için paltosunun düğmelerini iliklemesi dikkat çekti.
http://www.gecce.com/haber/tuba-buyukustunun-karni-burnunda-176845.html
Buna dimineata fetelor.
Deci Tuba e cu burtica mare......e frumoasa si asa.
Deci Tuba e cu burtica mare......e frumoasa si asa.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Bună SIMI !! poate e doar balonată dar da , e frumoasă în comparaţie cu clovnul de lângă ea
Offfffffffff,Denisa ma inteapa inima cand o vad la brat cu el.....
Ce frumos era sa fie la bratul lui Murat asa insarcinata.
Ce frumos era sa fie la bratul lui Murat asa insarcinata.
simi- vip
da , ar fi fost foarte frumuşei
Buna , Simi !
Eu inca mai sper ca bebeii sa fie ai lui Muratel ...iar casatoria cu Onur o farsa . Fac asta pentru a ascunde ca Tuba si bombonica sunt impreuna ...pana cand divorteaza el de .
Eu inca mai sper ca bebeii sa fie ai lui Muratel ...iar casatoria cu Onur o farsa . Fac asta pentru a ascunde ca Tuba si bombonica sunt impreuna ...pana cand divorteaza el de .
victorelalove- moderator
Buna Vic.
Mi-a venit inima la loc,daca si tu crezi asta.....
Mi-a venit inima la loc,daca si tu crezi asta.....
simi- vip
Buna fetelor.. se cunoaste binisor burtica Tubei..Mai de el are un hanorac zici ca-i de la sehas si nu a facut proba cand la cumparat...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Onur e doar paravan , drept e că îl ajută şi faţa, mie mi se pare că el a îmbătrânit brusc
Lica răposatul avea dimensiuni mai mari
Lica răposatul avea dimensiuni mai mari
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 10 Oct 2011, 11:46 am, editata de 1 ori
Denisa,el e batran de mic,copil.......uitati-va si voi la el....nu schiteaza nici un mic zambet.
Parca ar fi cu sora lui la plimbare nu cu sotia.....
simi- vip
simi a scris:
mai bine spus cu soacra la cât de zâmbăreţ e
Mie sincer nu mi se par deloc fericiti.....
Parca e un cuplu cu certificatul e casatorie ingalbenit de vreme.....
Parca e un cuplu cu certificatul e casatorie ingalbenit de vreme.....
simi- vip
Eu zic ca el sa casatorit din interes iar ea pentru ca a esuat in celelelte relatii si a facuto la suparare..
lica54- vip
Dar unde zicea Alimar ca e un sarut intre ei filmat cu camera ascunsa ca eu nu am vazut asa ceva....!!
Intre Tuba si Murat.....
Intre Tuba si Murat.....
simi- vip
La pagina 105 sunt 2 clipuri puse de Denisa de la nunta lui Aslan dar trebue vazut cu incetinitoru ca nu se vede asa clar...
lica54- vip
Serios???
Chiar s-au sarutat acolo...
Chiar s-au sarutat acolo...
simi- vip
Astazi la pranz servim o ciorba de pui cu legume si galuste...
felul doi mancare de praz cu aripioare de pui..
si desert prajituri..
va rog sa serviti cu toata increderea am muncit foarte mult sa le fac ....
felul doi mancare de praz cu aripioare de pui..
si desert prajituri..
va rog sa serviti cu toata increderea am muncit foarte mult sa le fac ....
lica54- vip
victorelalove- moderator
Pagina 43 din 43 • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 43 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum