40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
ninnet
andreea90
axxa246
carmen_
vania_e
dana79i
dana4699
costina
michiper68
angelica_g
pufy2010
simi
iulia80
lica54
andradamaria
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
22 participanți
Pagina 23 din 43
Pagina 23 din 43 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Asa iti dai seama ca si Tuba si Murat prefera aceeasi rasa de "necuvantatoare" .simi a scris:
Si cand colo a aparut un curcan......
Cel putin din punctul asta de vedere ( parteneri de viata) sunt pe aceeasi lungime de unda.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
este egoista il tine numai pentru ea..Dar si cand va scapa din lesa va fugi mancand pamantul de ea..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris: va fugi mancand pamantul de ea..
Lica , poate ca asta a si facut deja . A fugit de si nu mai vrea sa iasa la lumina pentru a nu o mai vedea . Sta sa se linisteasca apele . Si-a lasat parul lung pentru a nu fi recunoscut . Asta si este marea surpriza pe care ne-o pregateste ... yok in viata lui !!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Offfffffffffff,Vic si cand ma gandesc ce copii frumosi ar fi iesit din doi frumosi(Muri si Tuba)........
Amandoi isi doreau copii.....
Dar asta e.....acum chiar nu mai poate fi schimbat nimic.....ma bucuram ca mai au o sansa,ca Muri nu are copii....dar acum nu mai astept nimic....
Poate doar sa mai faca un proiect cu Tuba sa o i-a de unde au ramas....dar slabe sperante cu doua necuvantatoare langa ei.....
Amandoi isi doreau copii.....
Dar asta e.....acum chiar nu mai poate fi schimbat nimic.....ma bucuram ca mai au o sansa,ca Muri nu are copii....dar acum nu mai astept nimic....
Poate doar sa mai faca un proiect cu Tuba sa o i-a de unde au ramas....dar slabe sperante cu doua necuvantatoare langa ei.....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Ce m-as bucura sa fie asa Vic,sa nu o mai vad cu el......cred ca as da petrecere in cinstea divortului lor.....victorelalove a scris:
Lica , poate ca asta a si facut deja . A fugit de si nu mai vrea sa iasa la lumina pentru a nu o mai vedea . Sta sa se linisteasca apele . Si-a lasat parul lung pentru a nu fi recunoscut . Asta si este marea surpriza pe care ne-o pregateste ... yok in viata lui !!!!!!!!!!
simi- vip
Draga el este un traditionalit tine la familie si mai ales ca sa luat din dragoste cu Burcin slabe sanse sunt pentru divort...A rupt dracu o pereche de opinci pana ia inturlucat.. si ei tin cu dintii de juramantul care l-au facut in fata lui Alah..
lica54- vip
Dragalaselor a sosit vremea pranzului!!Si dupa cum am fost o gospodina astazi am zis sa va aduc si voua din ce am gatit eu astazi...o ciorba de perisoare
si ardei umpluti..
si desert prajituri pofta buna...
lica54- vip
Denisaaaaa cand te intorci??Plange pagina!!Nu are cine sa mai intretina atmosfera!!Nu mai intra nimeni pe aici....Vic a disparut si ea fara sa spuna nimic!!
lica54- vip
Buna seara.
simi- vip
Vreau sa va corup poate asa o sa apareti
lica54- vip
Dragalaselor de noapte buna pe maine..
lica54- vip
lica54- vip
oaaa, Licaaaa!lica54 a scris:Vreau sa va corup poate asa o sa apareti
ce pisoi îndrăzneț!
noapte buna
Buna dimineata dragalaselor!!Sa nascut o noua zi de toamna....Va poftesc la o cafea..
si un mic dejun..
si un mic dejun..
lica54- vip
Neaţa drăgălaşelor !!!
11:52 AM
unde sunteţi ?? e ora prâzului ...
HANGİ ÜNLÜ ASLEN NERELİ
Gösteri dünyasının hangi ünlülerinin sizin hemşeriniz olduğunu biliyor musunuz. Doğdukları ve yaşadıkları yerler bir ana işte ünlülerin memleketleri.
Murat Yıldırım, ekranın en gözde oyuncularından.
Yıldırım Konyalı.
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=50610&p=11&rid=2369
12:06 PM
I see it in your eyes
I see it in your face
I ask myself is it really there?
I ask you and you say nothing at all
I wonder have you ever felt this way before?
I hear your heart beat and you say nothing at all
I see a twinkle in your eyes
I guess you feel it too, don't you?
I feel your hand in mine
I see cupid's arrow of love just hit you
I ask you "can you feel it?"
I hear those words " I Love You"
12:12 PMNew***
Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
Am net !
Buna ziua !
Ce mai faceti ?
Credeam ca nu mai intru si eu o data in era tehnologica...
Am net !
Buna ziua !
Ce mai faceti ?
Credeam ca nu mai intru si eu o data in era tehnologica...
victorelalove- moderator
bună Vic !!!
eu sunt cu un ochi în hârţoage cu un ochi pe laptop
eu sunt cu un ochi în hârţoage cu un ochi pe laptop
Buna , Denisa!
Spor la treaba .
Tot ascuns bombonelul ?
Ma duc sa vad si eu inbratisarea din fata inchisorii.
Spor la treaba .
Tot ascuns bombonelul ?
Ma duc sa vad si eu inbratisarea din fata inchisorii.
victorelalove- moderator
Vic el va fi pitit până la anul dar îmi e că atunci când va scoate capul nu va mai şti lumea cine este .
o îmbrăţişare ca după o lună de neatingeri nici măcar cu privirea
Fatmagul către Kerim
o îmbrăţişare ca după o lună de neatingeri nici măcar cu privirea
Fatmagul către Kerim
Offffffffffffff ...si cu Muratel asta ?!?!?!
Waw , waw, waw ...Ce imbratisare ?!?!?!
Superb . Cel mai placut moment din luna septembrie .
Radem noi , radem ...dar sa stii ca i-a priit lui Kerim statul la racoare . ARATA ASA DE BINE !!!!!!!!
Waw , waw, waw ...Ce imbratisare ?!?!?!
Superb . Cel mai placut moment din luna septembrie .
Radem noi , radem ...dar sa stii ca i-a priit lui Kerim statul la racoare . ARATA ASA DE BINE !!!!!!!!
victorelalove- moderator
normal , acum va da dragostea afară din el
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 28 Sept 2011, 12:40 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris: normal , acum va da dragostea afară din el
Iar sunt cu capul in nori !!!!!!!!!
Sa vezi ce desktop mi-am pus... 100 de Engini .
victorelalove- moderator
Pagina 23 din 43 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum