40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
ninnet
andreea90
axxa246
carmen_
vania_e
dana79i
dana4699
costina
michiper68
angelica_g
pufy2010
simi
iulia80
lica54
andradamaria
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
22 participanți
Pagina 13 din 43
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pai nu sunt suparata pe Kerim ... cum as putea ? Imi place cum joaca ...si ma enervez ca nu ii da un rol mai complex si mai multe scene . Dar ce ar putea sa faca inchis intre patru pereti ? Ahhhhhhhhhhhhhhh ... sa faca niste mutre de vedeta , cat mi-ar placea . Sa plece si sa-i lase cu serialul lor ... Glumesc desigur . Sa plece numai pentru cateva episoade . Un rol ca-n Bir Bulut Olsan i-ar trebui ...un serial facut pentru el si care se invarte in jurul lui . Asa da !!!!!!!!!!DENISA a scris:iartă-l Vic
Sau te referi la serial ...cand spui "iarta-l"?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
da la serial .
mie cred că mi-a placut serialul pană acum că ei erau împreună deşi dormeau separat, tot se ştergeau zilnic unul de altul , inevitabil se certau vorbeau nu conta erau împreună, dar şi faptul că puteam să văd serialul pe repede înainte , puteam sări peste secvenţele care nu-mi plăceau , dacă se termina un ep în coadă de peşte imediat vedeam începutul celuilalt pe când acum, trebuie să aştept 7 zile ptr a vedea 5 min o secvenţă cu Kerem şi Fatmagul iar asta îmi cam displace
mie cred că mi-a placut serialul pană acum că ei erau împreună deşi dormeau separat, tot se ştergeau zilnic unul de altul , inevitabil se certau vorbeau nu conta erau împreună, dar şi faptul că puteam să văd serialul pe repede înainte , puteam sări peste secvenţele care nu-mi plăceau , dacă se termina un ep în coadă de peşte imediat vedeam începutul celuilalt pe când acum, trebuie să aştept 7 zile ptr a vedea 5 min o secvenţă cu Kerem şi Fatmagul iar asta îmi cam displace
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 16 Sept 2011, 6:51 pm, editata de 1 ori
O sa iasa si din inchisoare ... si vor sta din nou impreuna . Trebuie sa continue cu relatia , ca ai vazut cat de fastaciti si incurcati vor fi ...singuri , singurei prin camera !!!!!!!!!
victorelalove- moderator
să nu avem vreo surpriză cu fâstâceala lor
Prin "surpriza" te referi la vreun bebel ?
victorelalove- moderator
da , şi poate vine chiar repejor
Ce bine te-nteleg !!!!!!!!!!
Sigur va aparea bebel ... Prin ianuarie ...
Sigur va aparea bebel ... Prin ianuarie ...
victorelalove- moderator
dragelor, mai ce tristete pe , cred ca a plecat in salbaticie inaintea lui Vic ,Deni si tu esti trista? inseamna ca Fatmagulii si-au facut efectul si asupra ta daca 7 zile trec greu!
eu mai am , pot privi cu interes dar cu destula detasare,
din perspectiva prestatiei actoricesti inca imi plac ticalosii..cumplite roluri, fiecare isi trateaza fapta prin prisma caracterului, 3 caractere diferite, trairi diferite, manifestari diferite ale propriei vinovatii, criminali care vor sa revada locul crimei, victima, iar si iar .....sunt f curioasa cum va evolua si pana la ce intensitate o vor suporta!!!!!!!!!!
eu mai am , pot privi cu interes dar cu destula detasare,
din perspectiva prestatiei actoricesti inca imi plac ticalosii..cumplite roluri, fiecare isi trateaza fapta prin prisma caracterului, 3 caractere diferite, trairi diferite, manifestari diferite ale propriei vinovatii, criminali care vor sa revada locul crimei, victima, iar si iar .....sunt f curioasa cum va evolua si pana la ce intensitate o vor suporta!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
aoleu la ei creşte bebelul cât alţii în 9 luni
Vic lipsesc puţin dar revin mai târziu
Bună Andrada ! sunt mai detaşată ,nu ca la ASi sunt curioasă doar cum va evolua relaţia lor şi cum îşi vor vindeca rănile unul altuia
Vic lipsesc puţin dar revin mai târziu
Bună Andrada ! sunt mai detaşată ,nu ca la ASi sunt curioasă doar cum va evolua relaţia lor şi cum îşi vor vindeca rănile unul altuia
Buna, Andrada ! Ce mai faci ? Auzi...cat par crezi ca se ascunde sub sapca lui Muratel ? Si in ceea ce priveste salbaticia alaturata parului lung ... am gasit explicatia . Va juca in " Tarzan " . Ce spui ? M-am gandit bine ?
Denisa!
Denisa!
victorelalove- moderator
Doamne ce ganduri iti trec prin cap sau te-ai gandit ca are menajeria cu el si n-ar trebui sa imprumute o alta maimuta , avand-o gata dresata , cuminte ,ascultatoare si lipita de el cu un certificat de casatorie, cred ca ii aminteste zilnic ca are acte doveditoare mai lipsesc lianelevictorelalove a scris:Buna, Andrada ! Ce mai faci ? Auzi...cat par crezi ca se ascunde sub sapca lui Muratel ? Si in ceea ce priveste salbaticia alaturata parului lung ... am gasit explicatia . Va juca in " Tarzan " . Ce spui ? M-am gandit bine ?
Denisa!
am uitat de par, sigur ar ajunge inca la vreo 3 masculi dar nu-l lasa sapca sa faca donatii
andradamaria- vip
măi fetelor el şi-a lăsat plete să aibă de unde să se ciufulească cu soaţa şi nu lasă nici urme
andradamaria a scris: sau te-ai gandit ca are menajeria cu el si n-ar trebui sa imprumute o alta maimuta , avand-o gata dresata , cuminte ,ascultatoare si lipita de el cu un certificat de casatorie,
in rolul Cheetei si Tuba in rolul lui Jane . cupidon cupidon cupidon
Dar nu cred ca este dresata ...cloncanitoarea . Face urat prin jungla . Dar rolul o va prinde .
victorelalove- moderator
nu cred ca o lasa pe maimuta, sa-i dea sapca jos, cred ca si-a lipit-o de cap cu super-glueDENISA a scris:măi fetelor el şi-a lăsat plete să aibă de unde să se ciufulească cu soaţa şi nu lasă nici urme
andradamaria- vip
frumos maimutica pare dresata in ultimul timp nu mai are iesirile alea euforice si deplasate, cel putin nu prin presa, dar sa nu zic hop...prea devremevictorelalove a scris:
in rolul Cheetei si Tuba in rolul lui Jane . cupidon cupidon cupidon
Dar nu cred ca este dresata ...cloncanitoarea . Face urat prin jungla . Dar rolul o va prinde .
andradamaria- vip
Andrada ... sau sa fie adevarata stirea ( zvonul), cum ca-si doresc un copil si lucreaza atat de mult la asta incat nu mai au vlaga ? El nu mai ajunge la frizer ...si ea nu mai are putere nici sa stea in fata blitzului ?
victorelalove- moderator
Puschea pe limba, nu cobi ,ca ma apuca depresia!!!!!!!!!!!!!!!!!!victorelalove a scris:Andrada ... sau sa fie adevarata stirea ( zvonul), cum ca-si doresc un copil si lucreaza atat de mult la asta incat nu mai au vlaga ? El nu mai ajunge la frizer ...si ea nu mai are putere nici sa stea in fata blitzului ?
andradamaria- vip
andradamaria a scris:Puschea pe limba, nu cobi ,ca ma apuca depresia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bine ...in cazul ei SA DEPUNA UN OU !!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
imi aduci aminte de un jurnalist celebru care a spus la un moment dat ca gainile nac pui vii asa si cu luivictorelalove a scris:
Bine ...in cazul ei SA DEPUNA UN OU !!!!!!!!!!
probabil este in faza de constientizare ce greseala imensa a facut, dar cum este un domn..s-a resemnat pe moment, asa si arata trist si resemnat
andradamaria- vip
week-end superb sa aveti!!!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
... dacă-i mai crește părul lui MY, va arăta ca în clip - ghici cui îi va cânta melodia????
Andrada , scuze ca raspun asa de greu dar fac de zor bagaje . Multumesc la fel . Ne auzim peste o saptamana .
Te pup . Ai grija de tine .
Buna , Pufy !
Ce amintiri am legate de melodia asta . Este prima melodie pe care am ascultat-o alaturi de sotul meu . Superba .
Te pup . Ai grija de tine .
Buna , Pufy !
Ce amintiri am legate de melodia asta . Este prima melodie pe care am ascultat-o alaturi de sotul meu . Superba .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:..... Superba .
... fiecare avem nevoie de "otravă"
... concediu plăcut
Ai dreptate , Pufy ! Si te gandesti ca ar putea sa-i fie cantata Tubei de catre Muratel ? Acum ca se transforma intr-un "roacher" ???????
Multumesc frumos .
Multumesc frumos .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Ai dreptate , Pufy ! Si te gandesti ca ar putea sa-i fie cantata Tubei de catre Muratel ? Acum ca se transforma intr-un "roacher" ???????
... păi dacă cu pianistul din Gonulcelen nu a mers, poate merge cu rockerul
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum