40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
ninnet
andreea90
axxa246
carmen_
vania_e
dana79i
dana4699
costina
michiper68
angelica_g
pufy2010
simi
iulia80
lica54
andradamaria
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
22 participanți
Pagina 12 din 43
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
La mulți ani, Dea!!!!!!!!!!!!
fetelor
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna seara . si La multi ani ,felicitari de forum si s-o tineti tot asa .
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Bun venit Dana !! noi suntem la Fatmagul
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 15 Sept 2011, 10:19 pm, editata de 1 ori
buna Deni , nu mai stiu pe ce program e
dana4699- vip
e serial vino pe topicul Fatmagül'ün Suçu Ne
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t394p160-6-fatmagul-un-sucu-ne-general-discussions-comentarii#146810
e acum online http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t394p160-6-fatmagul-un-sucu-ne-general-discussions-comentarii#146810
e acum online http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod
merci iubita dar la mine nu merge , nu stiu de ce dar imi da eroare de pagina
dana4699- vip
http://webtv.kanald.com.tr/CanliYayin/
SAVAS BALDAR
[img] [/img]
https://www.youtube.com/watch?v=McucDo_vtAE
dana79i- membru activ
Data de inscriere : 18/02/2011
multumim pentru poze
dar mi se pare mie sau Murat nu arata prea bine? ca sa nu zic ca nu-mi place deloc cum este imbracat; in general in afara platourilor si a evenimentelor speciale se imbraca ca un baiat de cartier... si zau nu-mi place deloc cateodata...
statutul de actor impune o anumita tinuta totusi chiar si cand esti casual....
ma uit la actorii coreeni - frumosi, aranjati chiar cand sunt in bluegeans....
statutul de actor impune o anumita tinuta totusi chiar si cand esti casual....
ma uit la actorii coreeni - frumosi, aranjati chiar cand sunt in bluegeans....
angelica_g- membru activ
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti
Angelica e certat şi el cu şifonierul
Buna, Angelica !
Eu plec la nani-nani ! Va pup si va doresc Noapte buna!
Eu plec la nani-nani ! Va pup si va doresc Noapte buna!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna dimineata dragalaselor!!!Aseara ati stat pana tarziu cred ca acum este bine venita o cafea tare..
si un mic dejun
si un mic dejun
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Dragalaselor va doresc un sfarsit de saptamana placut si odihna cat mai multa..nu stiu cand ne vom mai auzi...pana atunci toate cele bune cu multi si o imbratisare calda...Weekend placut
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineta , dragi copii !
O zi minunata va doresc . Week-end placut !
Multumim pentru cafeluta , Lica !
Si ai grija de tine .
O zi minunata va doresc . Week-end placut !
Multumim pentru cafeluta , Lica !
Si ai grija de tine .
victorelalove- moderator
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
Buna tuturor.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Buna , Simi !
victorelalove- moderator
Buna , Denisa!
victorelalove- moderator
ce faci Vic?? ce mai este nou ?
Sunt cu moralul la pamant !!!!!!!!!!!!!!!!
Bine ca am sa plec in salbaticie ... sa ma mai recreez si eu si sa mai uit . Poate ca revin mai detasata si mai plina de optimism.
Oricum nu am nicio asteptare pentru saptamana viitoare .
Bine ca am sa plec in salbaticie ... sa ma mai recreez si eu si sa mai uit . Poate ca revin mai detasata si mai plina de optimism.
Oricum nu am nicio asteptare pentru saptamana viitoare .
victorelalove- moderator
din cauza Famagulilior ??
Da ...din cauza Kerimilor mai mult !!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
iartă-l Vic
Interviul lui Muri
Interviul lui Muri
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum