40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
ninnet
andreea90
axxa246
carmen_
vania_e
dana79i
dana4699
costina
michiper68
angelica_g
pufy2010
simi
iulia80
lica54
andradamaria
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
22 participanți
Pagina 8 din 43
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna , Denisa!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
aici gasiti pozele de la sindicat
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.174952722581563.42895.146543802089122
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
bună Vic !!
nimic nou cu Fatmagulii ???
mamă... ce profil urât are Burcinica
nimic nou cu Fatmagulii ???
mamă... ce profil urât are Burcinica
Multumim , Michi !
Dar o poza mai " a catarii " nu puteau sa-i faca si Divei ?
Dar o poza mai " a catarii " nu puteau sa-i faca si Divei ?
victorelalove- moderator
cu puţin efort din partea " pozarului " îi puteam vedea şi datele din buletin ale lui Muri
Nurgul nu arată rău aici
cred că tanti este Nur Sürer (Neriman)
Nurgul nu arată rău aici
cred că tanti este Nur Sürer (Neriman)
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 14 Sept 2011, 12:15 pm, editata de 1 ori
sunt foarte multi cunoscuti. este si zafer. si berg cu halit. si din ask sunt multi. doar lui burci ii atarna pieile.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
o fi intrat la cură de slăbire să mai dea din partea dorsală jos
Muri recunoaşte singur că e în " cădere liberă "" are mesajul imprimat şi pe tricou
POATE CA ESTE O CADERE LINAAAAAAAAAA !
Spor la treaba , Denisa!
victorelalove- moderator
PRINTESELOR,
Multumim mult de informatii.
Mie mi se pare ca Nurgul arata bine doar in penumbra
Despre Vipa..ma apuca pandaliile, parca este o paparuda intr-un loc unde n-are ce cauta!
Muri are carliontii sub vesnica sapca, in rest ce aveti bre cu "caderile" baiatului??
Multumim mult de informatii.
Mie mi se pare ca Nurgul arata bine doar in penumbra
Despre Vipa..ma apuca pandaliile, parca este o paparuda intr-un loc unde n-are ce cauta!
Muri are carliontii sub vesnica sapca, in rest ce aveti bre cu "caderile" baiatului??
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Dragalaselor!!Mai da ce voteaza astia?Pe Muri lider de sindicat??Ca tot nu are alta treaba...
Au esit din ascunzatoare??Parca is prinsi cu barca pe Dunare asa arata...
Un ceai pentru toata lumea.
Au esit din ascunzatoare??Parca is prinsi cu barca pe Dunare asa arata...
Un ceai pentru toata lumea.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna , Andrada!
Lica , esti de coma . Cu barca pe Dunare ?????
Multumim pntru ceai !
Lica , esti de coma . Cu barca pe Dunare ?????
Multumim pntru ceai !
victorelalove- moderator
Vic nu stiu poate sunt eu mai pretentioasa..Dar am un principiu o data ce esti persoana publica trebue sa te imbraci mai bine mai frumos cand esi din casa...Si mai ales cand treci de o oarecare varsta...Trebue sa fii un exemplu pentru omul de rand...asa vad eu lucrurile...
Dragalaselor timpul meu sa expirat va doresc o zi buna in continuare cu multi pe maine
Dragalaselor timpul meu sa expirat va doresc o zi buna in continuare cu multi pe maine
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Vic, Lica,
ce faceti? bine ca a aparut! poate vine cu barca pe Dunare..si se opreste in muntii Padurea NEAGRA si nu-l mai gasim atunci sa vezi Interpol
de la croate: sunt super fetele!
Multumim..mai spun ca daca femeia are al 2-lea deget de la picior mai lung "este seful de la domiciliu"! "Murat este sub capac"si frizeria este in greva
TRaiasca GOAGALUL..ESTE NEMAIPOMENIT!
ce faceti? bine ca a aparut! poate vine cu barca pe Dunare..si se opreste in muntii Padurea NEAGRA si nu-l mai gasim atunci sa vezi Interpol
de la croate: sunt super fetele!
Multumim..mai spun ca daca femeia are al 2-lea deget de la picior mai lung "este seful de la domiciliu"! "Murat este sub capac"si frizeria este in greva
TRaiasca GOAGALUL..ESTE NEMAIPOMENIT!
andradamaria- vip
Andrada ...dar sa vedem si degetelul lui Muratel ...ca asa sa fim sigure . Poate ca are si el al 2-lea degetel mai lung ...si atunci asta inseamana ca ne este cu jumatea care trebuie .andradamaria a scris:
Frizeria in greva ? Cer salarii mai mari ?
victorelalove- moderator
Ai vazut ce oribila este tipa, ce naiba vede la ea , l-a legat la ochi, il tine in lanturi?ce-i face frate?..si da cred ca-i cer frizerii un pret prea mare ca sa-i reteze carliontii.. de salarii nu stiu ce sa zic..cred ca sunt privati si vor profit maxim ce aiureala, cat mai mare vreau sa zic,victorelalove a scris:
Andrada ...dar sa vedem si degetelul lui Muratel ...ca asa sa fim sigure . Poate ca are si el al 2-lea degetel mai lung ...si atunci asta inseamana ca ne este cu jumatea care trebuie .
Frizeria in greva ? Cer salarii mai mari ?
degetelele lui Muri ..inca n-au aparut dar cred ca sub capacul ala s-a acumulat ceva presiune..ori zboara capacul ori se sparge oala!!!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
andradamaria a scris:Ai vazut ce oribila este tipa, ce naiba vede la ea , l-a legat la ochi, il tine in lanturi?ce-i face frate?..
Probabil ca nu vede nimic si asta ii place . Tind sa cred ca nu s-ar simti bine langa o femeie frumoasa ( ca de exemplu Tuba ) ...ca altfel nu imi explic cum ar fi putut face o alegere din lumea cloncanitoarelor .
Dragostea este oarba ...sau a fost oarba . Acum ca si-a revenit ...si a "facut ochisori" Mititelul de el ... ESTE PREA TARZIU . Nu cred ca mai scapa de ea.
victorelalove- moderator
nu spune asta!!!!!!!!! sunt sigura ca nu va dura prea mult...deja nu se mai agata de cloncanitoare ca sa para un tip supercerebral...facea asta intro periada, ea era un pilon de stabilitate..si ma gandesc ca n-a fost invitata ...........victorelalove a scris:
Probabil ca nu vede nimic si asta ii place . Tind sa cred ca nu s-ar simti bine langa o femeie frumoasa ( ca de exemplu Tuba ) ...ca altfel nu imi explic cum ar fi putut face o alegere din lumea cloncanitoarelor .
Dragostea este oarba ...sau a fost oarba . Acum ca si-a revenit ...si a "facut ochisori" Mititelul de el ... ESTE PREA TARZIU . Nu cred ca mai scapa de ea.
oricat de comod l-am crede , cred ca ar face fata cu brio langa o femeie frumoasa, ne-a aratat de mai multe ori ca nu e ceea ce pare
andradamaria- vip
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... vrem o femeie frumoasa langa el , vrem o femeie frumoasa langa el ...andradamaria a scris:
oricat de comod l-am crede , cred ca ar face fata cu brio langa o femeie frumoasa, ne-a aratat de mai multe ori ca nu e ceea ce pare
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... vrem o femeie frumoasa langa el , vrem o femeie frumoasa langa el ...
am adus-o!!
andradamaria- vip
Buna seara , Denisa!
victorelalove- moderator
ce faci Vic ?? ce mai este nou ??
Mai nimic ... Dar uite ce am gasit .
victorelalove- moderator
se întrevede cumva un nou cuplu la orizont ????
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum