40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
ninnet
andreea90
axxa246
carmen_
vania_e
dana79i
dana4699
costina
michiper68
angelica_g
pufy2010
simi
iulia80
lica54
andradamaria
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
22 participanți
Pagina 25 din 43
Pagina 25 din 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:e recesiune Vic , pune apă mai eftină dintr-un bidon de 5-7 l într-un bidon mai mare mai de firmă
Bună Lica !
poate nu are ce arăta Lica
Oare cat are de gand sa ne tina in suspans!!Nu se gandeste si la noi?Vrem o poza din fata sa vedem cum ii sta cu burtica...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pe meleaguri autohtone am fost , la Cluj
Lica dar ea poate nu e însărcinată
Lica dar ea poate nu e însărcinată
victorelalove a scris:
Sa ne trimiti si noua din bunatatile pe care le-ai facut .
Am facut gem de gutui..
lica54- vip
Preferatul meu !lica54 a scris:
Am facut gem de gutui..
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
bunica mea făcea peltea de gutui
Eri am facut gem de prune si astazi de gutui...Nu mai spun compoturi am facut peste o 100 de borcane si mari si mici..Ce sa fac familion mare!
lica54- vip
Denisa,LICA
Zici ca ai fost pe meleaguri ardelene!
chiar crezi ca Tuba s-ar fi maritat daca n-ar fi fost nevoie? si acum ma tot intreb de ce a facut-o, nimic nu-i arata fericirea, toate pozele arata un anumit grad de tristete
https://www.youtube.com/user/SweeteyChannel?feature=mhee#p/a/u/1/7wCrdgzBxic
chiar crezi ca Tuba s-ar fi maritat daca n-ar fi fost nevoie? si acum ma tot intreb de ce a facut-o, nimic nu-i arata fericirea, toate pozele arata un anumit grad de tristete
https://www.youtube.com/user/SweeteyChannel?feature=mhee#p/a/u/1/7wCrdgzBxic
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
bună Andrada !!
dacă avea copii fără a fi căsătorită nu era o tragedie , e la modă acum , eu cred că ea a fost luată de val sau a fost o ambiţie , dragoste mare nu poate fi , să nu uităm că , cu câteva luni în urmă apărea prin presă cu acel regizor .
dacă avea copii fără a fi căsătorită nu era o tragedie , e la modă acum , eu cred că ea a fost luată de val sau a fost o ambiţie , dragoste mare nu poate fi , să nu uităm că , cu câteva luni în urmă apărea prin presă cu acel regizor .
Tind sa cred ca a facut pasul asta ( casatoria) ...asa , doar de "a intra in randul lumii."DENISA a scris: dragoste mare nu poate fi
Sau poate ca sunt ei ( Tuba si Onur) persoane mai "nezambarete" ... ca altfel nu imi explic de ce se comporta ca si cum au facut " o casatorie aranjata" ( cel putin asta dau impresia in toate pozele pe care le vedem cu ei doi ) .
victorelalove- moderator
andradamaria a scris: Denisa,LICA
Andrada eu cred ca toata buba e la Tuba!!Intr-un interviu acum recent Cansel a fost intrebat anumite treburi legate de Tuba si a dat niste raspunusuri evazive..Si a lasat loc sa se interpreteze ca nu s-au despartit in relatii bune dupa terminarea filmului Gonulcelen..Si Murat de cate ori a fost intrebat de ea a spus o vorba doua si apoi schiba subiectul...
lica54- vip
asa cred si eu, ceva a ambitionat-o foarte tare , numai ea stie ce dar nu pot sa uit MonteCarlo..nimic nu prevestea asta..si ce frumosi au fost ei doiDENISA a scris:bună Andrada !!
http://lh5.ggpht.com/_0UC5LzXos2U/THvxZoYnQyI/AAAAAAAABNg/Na0ELE-bWs4/O%20NOUA%20BANCNOTA%20PE%20PIATA%20VALUTARA.jpg
http://lh6.ggpht.com/_0UC5LzXos2U/THv1j-9XlAI/AAAAAAAABN0/3rJTVESiZAE/BANCNOTA%20DE%20%20ZERO%20LEI.jpg la vremuri de criza!
andradamaria- vip
Lica , eu bănuiesc că Murat evită să vorbească ptr a nu scăpa porumbelul sau ptr a nu deschide răni adânci greu de cicatrizat . Cu Murat făceau un cuplu bun amândoi dificili , speriaţi de bombe , secretoşi cu ziariştii .
andradamaria a scris:
- Spoiler:
la vremuri de criza!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 28 Sept 2011, 7:10 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris: Cu Murat făceau un cuplu bun amândoi dificili , speriaţi de bombe , secretoşi cu ziariştii .
Ce s-ar fi ascuns ei doi ...inca de acum cativa ani !
Nu mai aflam nimic ...despre nimic.
victorelalove- moderator
se mutau într-o peşteră, îşi făceau o reşedinţă de nu pătrundea nici musca
chiar am văzut o discotecă în Spania înrtr-o stâncă, era superb interiorul.
chiar am văzut o discotecă în Spania înrtr-o stâncă, era superb interiorul.
Faceau un cuplu frumos!!Dar nu au fost facuti unul pentru altul..Au destine diferite..uite cum stau cu spatele unul la altul
lica54- vip
n-am crezut ca o sa ai si tu parerea asta vreodata, tare ne mai dojeneai cand o criticam asa mai tare, mai ales eulica54 a scris:
Andrada eu cred ca toata buba e la Tuba!!Intr-un interviu acum recent Cansel a fost intrebat anumite treburi legate de Tuba si a dat niste raspunusuri evazive..Si a lasat loc sa se interpreteze ca nu s-au despartit in relatii bune dupa terminarea filmului Gonulcelen..Si Murat de cate ori a fost intrebat de ea a spus o vorba doua si apoi schiba subiectul...
din pacate noi am avut dreptate..si Murat a vorbit frumos despre Tuba..n-a zis el ca in 5 ani ajunge una din marile actrite ale Turciei, dar i-a scapat treaba cu ..sarcina..si ca sa fie in ton si-a luat si el vacanta..superlunga
andradamaria- vip
LIca destinul ni-l mai facem şi singuri dar când mândria şi orgoliu pun stăpânire pe noi cred că e cam greu să gândim realist
Vic !!! oare Resat e tatăl lui Kerim ???
Andrada nu-mi amintesc sa fi dojenit pe cineva in legatura cu Tuba!Dar in timp miam schimbat parerea auzind atatea despre ea!!uite trimit un mesager sati aduca un buchet de flori sa-ti treaca supararea..
lica54- vip
Nu cred ... ca cica nici macar nu ar fi avut ceva de-a face cu Resat mama lui Kerim .DENISA a scris:
Iubitul ei din tinerete a murit atunci ... de aceea ea nici nu a putut sa-l iubeasca pe tata lui Kerim .
Kerim sigur este copilul lui ... ca altfel daca ar fi avut indoieli ...nu mai venea el sa-l apere cu atata ardoare si sa-i spuna ca ii lasa tot ce are lui .
victorelalove- moderator
DENISA a scris:[color=blue]LIca destinul ni-l mai facem şi singuri dar când mândria şi orgoliu pun stăpânire pe noi cred că e cam greu să gândim realist
Denisa am mai spus si cateva pagini mai in urma...Murat este un traditionalist tine foarte mult la familie si la trditii
lica54- vip
Lica nimeni nu e perfect nici noi nu suntem perfecte , cred că şi mediul în care se învârt îi face " imperfecţi " , mereu sunt vânaţi , le sunt speculate cuvintele , gesturile .
Lica şi tradiţionalismul ăsta are limite decât tradiţionalist şi nefericit mai bine fericit şi fără cutume , lumea a mai evoluat
Lica şi tradiţionalismul ăsta are limite decât tradiţionalist şi nefericit mai bine fericit şi fără cutume , lumea a mai evoluat
am glumit, Lica, nu ne-ai dojenit in intelesul literar doar ca ca Tuba era oarecum de neatins..lica54 a scris:Andrada nu-mi amintesc sa fi dojenit pe cineva in legatura cu Tuba!Dar in timp miam schimbat parerea auzind atatea despre ea!!uite trimit un mesager sati aduca un buchet de flori sa-ti treaca supararea..
andradamaria- vip
cred ca in curand o sa dea de pamant cu toate "valorile" astea si ne va arata ca nu-l tine nimic in lanturiDENISA a scris:Lica nimeni nu e perfect nici noi nu suntem perfecte , cred că şi mediul în care se învârt îi face " imperfecţi " , mereu sunt vânaţi , le sunt speculate cuvintele , gesturile .
andradamaria- vip
Andrada bine ar fi să se rupa zaua lanţului cât mai repede .
lipsesc puţintel
lipsesc puţintel
andradamaria a scris:cred ca in curand o sa dea de pamant cu toate "valorile" astea si ne va arata ca nu-l tine nimic in lanturi
Da dar o vorba din popor mai spune!!Pana nu te potrivesti nu te nimeresti!!Si a rupt dracu o pereche de opinci pana ia inturlucat!!Si inca nu s-au plictisit unu de altul ca pana acum au avut amandoi de lucru..Doar acum fiind mai mult timp impreuna sa vina si neantelegerile..sa ajunga la despartire ceia ce nu prea cred..
lica54- vip
Pagina 25 din 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum