40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
ninnet
andreea90
axxa246
carmen_
vania_e
dana79i
dana4699
costina
michiper68
angelica_g
pufy2010
simi
iulia80
lica54
andradamaria
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
22 participanți
Pagina 5 din 43
Pagina 5 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Suntem bine , Denisa!
Tu ce faci ? L-ai vazut pe Muratel ?
Simi , crezi ca trebuie sa-si revina dupa ... Nurgul ??????????????
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Foarte bine SIMI , să aveţi spor la tocat .
Toată luma după forumurile străine apreciază lipsa c.urcii din peisaj
"The TV and theatre artists got together and founded a syndicate for themselves. everyone was at the meeting to vote and this picture is taken after the voting. She is not seen in the picture but Burcin is there too and she invited 2 of her friends (melissa sözen and berrak tuzunatac) back home for coffee.."
Toată luma după forumurile străine apreciază lipsa c.urcii din peisaj
"The TV and theatre artists got together and founded a syndicate for themselves. everyone was at the meeting to vote and this picture is taken after the voting. She is not seen in the picture but Burcin is there too and she invited 2 of her friends (melissa sözen and berrak tuzunatac) back home for coffee.."
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 13 Sept 2011, 12:39 pm, editata de 1 ori
Vic eu sunt bine ..fetele nu sunt acasa si am intrat si eu putin la calculator imi vine foarte greu sa stau departe de voi....simi nu stiu ce io fii priind dar parca arata mai bine ca in Gonulcelen....Acolo parca ii ningea si ploua intruna cred ca datorita faptului ca se invartea Cansel in jurul Tubei..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Si eu apreciez apsenta curcii.....
Bine ca nu si-a aratat volanele ca imi strica ziua.....
Bine ca nu si-a aratat volanele ca imi strica ziua.....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
deci era şi ea pe acolo, erau după şedinţa sindicatului , îşi invitau amicele la o cafea acasă , nu la terasa
Probabil l-a obosit rau Vic.victorelalove a scris:Suntem bine , Denisa!
simi- vip
Pai eu ce am zis Lica.....in preajma Tubei nu e asa deschis......se vede pe fata lui ca se simte bine in compania lui Nurgul.....lica54 a scris:Vic eu sunt bine ..fetele nu sunt acasa si am intrat si eu putin la calculator imi vine foarte greu sa stau departe de voi....simi nu stiu ce io fii priind dar parca arata mai bine ca in Gonulcelen....Acolo parca ii ningea si ploua intruna cred ca datorita faptului ca se invartea Cansel in jurul Tubei..
simi- vip
îl ajută Nurgul să nu fie inhibat
DENISA a scris:deci era şi ea pe acolo, erau după şedinţa sindicatului , îşi invitau amicele la o cafea acasă , nu la terasa
Buna scumpete ce mai faci???Mai da curcinica le are cu cafeaua stie sa primeasca si ea musafiri!!!
lica54- vip
Lica pe semne încearcă să schimbe , poate ţine cont de criticile fanilor , că ea de altfel prefera să-şi etaleze rânjetul al o terasă.
Waw ...are prietene . Bravo ei . SI INTERESANT CUM ELE APRA LANGA MURAT SI NU DIVA .
Melissa Sozen a jucat cu Engin in "Bir Bulut Olsan" .
Melissa Sozen a jucat cu Engin in "Bir Bulut Olsan" .
victorelalove- moderator
Ce bine ar fii sa-i dea lectiile si in practica.....
Eu tot mai cred ca el cu tuba s-au casatorit din cauza ca tuba a ramas insarcinata.....
Nu vad iubire mare intre ei......parca ar fi o pereche casatorita de 10 ani....asa se comporta...
Unde e dragostea lor mare.....???
Pana l-a urma nu au nici un an de cand sant impreuna......
Eu tot mai cred ca el cu tuba s-au casatorit din cauza ca tuba a ramas insarcinata.....
Nu vad iubire mare intre ei......parca ar fi o pereche casatorita de 10 ani....asa se comporta...
Unde e dragostea lor mare.....???
Pana l-a urma nu au nici un an de cand sant impreuna......
simi- vip
SIMi nu au nici măcar de un an relaţia .
Vic ei tot au mai apărut cu diferiţi amici dar Tuba doar cu jumătatea , yoc amice sau amici .
Vic ei tot au mai apărut cu diferiţi amici dar Tuba doar cu jumătatea , yoc amice sau amici .
DENISA a scris:Lica pe semne încearcă să schimbe , poate ţine cont de criticile fanilor , că ea de altfel prefera să-şi etaleze rânjetul al o terasă.
Mai ea a fost actrita de mic copil nu a avut timp sa se ocupe deale bucatariei deaia prefera restaurantele si terasele
lica54- vip
Mai fetelor,astia(Muri si ),cred ca s-au hotarat sa traga tare ca poate iasa un copil,de aceea stau ascunsi......
simi- vip
Cred ca Diva are prieteni ...pare o persoana sociabila . Am vazut ca de obicei intra in vorba cu alti actori , am vazut-o si cu Beren , si cu Mukk . Murat cred ca este mai retras ...si la fel de retrasa este si Tuba .
victorelalove- moderator
Murat nu e foarte deschis din prima dar cu prietenii cred că este .
Lica nu e nevoie să fie bucătăreasă , acasă în buc mai greu o prind blitzurile paparazzilor pe când la terasă mai putea apărea şi ea prin presă.
Lica nu e nevoie să fie bucătăreasă , acasă în buc mai greu o prind blitzurile paparazzilor pe când la terasă mai putea apărea şi ea prin presă.
Plec sa-mi iau bebelul de la gradi.
simi- vip
Simi !
-i ii place foarte mult sa fie bagata in seama . De asta eu nu inteleg acum de ce sta ascunsa .
Probabil ca a vazut si ea ca nu prea sunt incantati fanii lui Murat cand apare si ea ...aiurea in tranvai .
-i ii place foarte mult sa fie bagata in seama . De asta eu nu inteleg acum de ce sta ascunsa .
Probabil ca a vazut si ea ca nu prea sunt incantati fanii lui Murat cand apare si ea ...aiurea in tranvai .
victorelalove- moderator
pa ,pa SIMI !
Vic la Fatmagul dau cumva câte 2 promo-uri ?
Vic la Fatmagul dau cumva câte 2 promo-uri ?
Nu stiu , Denisa !
De ce? Se mai asteapta ceva ?
Am vazut ca pentru serialul lui Kivanc si Vural au dat 2 ...tot ce este posibil ca si aici sa mai vedem unul .
De ce? Se mai asteapta ceva ?
Am vazut ca pentru serialul lui Kivanc si Vural au dat 2 ...tot ce este posibil ca si aici sa mai vedem unul .
victorelalove- moderator
sezonul trecut mai erau seriale la care erau câte 2 promo-uri
:hello2: printeselor!
A aparut "omul"? a iesit din grota si fara ?!
Sa nu-i fie de deochi! acum ca a lenevit destul ,sa iasa la lumina si cu o aparitie pe ecrane ca ni s-a facut dor!!!!!!!!
am inceput sa vad si eu Fatmagul, si nu pot sa ma opresc din a ma intreba cum ar fi fost in rolul Kerim??????????
Vic nu
A aparut "omul"? a iesit din grota si fara ?!
Sa nu-i fie de deochi! acum ca a lenevit destul ,sa iasa la lumina si cu o aparitie pe ecrane ca ni s-a facut dor!!!!!!!!
am inceput sa vad si eu Fatmagul, si nu pot sa ma opresc din a ma intreba cum ar fi fost in rolul Kerim??????????
Vic nu
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Andrada nu cred că i se potrivea rolul lui Kerim
Buna, Andrada .andradamaria a scris:
Vic nu
Si eu am stat si m-am intrebat . Dar nu mi-l pot imagina .
Chiar nu pot .
victorelalove- moderator
Pagina 5 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum