6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+10
axxa246
michiper68
dana4699
GUMUS-NOOR
ninnet
dubaisport
Nicky
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
14 participanți
Pagina 36 din 44
Pagina 36 din 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Re: 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:
Vic mă bucur că eşti veselă sunt curiaosă cum vei după prima lor noapte
Si eu ...
Imi place modul lui Kerim de a-i arata dragostea lui Fg . Este un dulcic . Face ca totul sa para asa de delicat . Si mie mi-a dat sentimentul ca si-a dorit atat de mult sa o tina de mana ... A facut asta stiind ca si ea il iubeste . Parca a fost cel mai frumos moment de cand s-au cunoscut . Nici nu se putea mai bine . Parca nici nu mai era avocatul si Meryem abla in masina .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Tot ce este posibil ...oricum avea ceva dusmani ... implicit avem si noi multi suspecti .dubaisport a scris:
mai bn sa avem ce comm decat sa ne plictisim .
eu cred ca mama lui Vural l-a impuscat , ea oricum cazuse in depresie
victorelalove- moderator
Kerim a prins curaj în arest , e mai îndrăzneţ amu el a făcut primul gest , nu a lăsat-o pe Fatmagul să-şi retragă mâna
m-au tâmpit turcaleţii cu totul ce probleme existenţiale am la ora asta frate
oads of questions but for now I enjoyed every bit of FG and K in the scene.....Loads of things to look forward to next episode...loved how Kerim teased Fatmagul about her mobile phone loool.... (S)...Where are the melting members? Did anyone else faint???
Kadir looked at the mirror and said "what's happening in the back, there is no sound coming, did you fall asleep?" (I hope I got it right)
I don't know what Kerim replied.
oads of questions but for now I enjoyed every bit of FG and K in the scene.....Loads of things to look forward to next episode...loved how Kerim teased Fatmagul about her mobile phone loool.... (S)...Where are the melting members? Did anyone else faint???
Kadir looked at the mirror and said "what's happening in the back, there is no sound coming, did you fall asleep?" (I hope I got it right)
I don't know what Kerim replied.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 29 Sept 2011, 11:45 pm, editata de 2 ori
ce vina are fatmagul
gata ies.... si
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
DENISA a scris:
Imi amintesc o fraza dintr-un serial turcesc ... In care personajul masculin ii spune personajului feminin dupa ce aceaasta il intreaba :" - Ce ai ? Ai innebunit ?"
El raspunde :-" M-a innebunit dragostea pentru tine!"
Cam asa si cu noi ... Eu sunt fascinata . Spun eu ca nu mai uit ...nu mai pierd nopti si vise . Nu ma mai hazardez si nu mai pun suflet . Nu mai , nu ma mai consum si nu mai sufar aiurea. Dar uite ce se intampla cu mine cand vad o strangere de mana ...o banala stangere de mana ?!?! Ce sa mai vorbesc cand il vad si il aud pe Engin . Cand il vad pe Murat cum plange si cum spuna "- Copilul meu!" .( pentru ca pe mine m-a fascinat mult de tot episodul in care a aflat ca Omer este bebelul lui) .
Nu-mi mai trebuie mancare ... ma hranesc cu tot ce tine de serialul turcesc . Asta pana ma vor supara din nou ...facand un Kerim sa sufere .
Dubai!
victorelalove- moderator
Vic trag şi eu cortina
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 29 Sept 2011, 11:58 pm, editata de 2 ori
Denisa!
Noapte buna !
Noapte buna !
victorelalove- moderator
Noapte buna , tuturor !
Plec si eu la nani-nani . Dar sunt asa de fericitaaaaaaaaaaaaaaaa ! Va pup . Somnic pufos si linistit .
Plec si eu la nani-nani . Dar sunt asa de fericitaaaaaaaaaaaaaaaa ! Va pup . Somnic pufos si linistit .
victorelalove- moderator
Buna dimineata dragalaselor!!O zi frumoasa cu soare si multa caldura in suflete!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata !
O zi frumoasa .
Multumim pentru micul dejun , Lica !
I can't stand Mukadess anymore...she caused me stress & I had worse stomach pain then her... :))
Can s'ne in the series just tell her to go, live back in the village and stay out of Fatmagul's life...enough is enough!!
It was a nice episode after long time waiting, it worth it, but really they should do something with Mukkass , she is getting verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry annoying and it is hard to bear her.
Se pare ca nu o mai suporta nimeni pe Mukka ...se cam exagereaza cu peronajul ei . Parca este totusi prea mult ...prea greu de inghitit .
Kerim is simply every girls dream...
O zi frumoasa .
Multumim pentru micul dejun , Lica !
I can't stand Mukadess anymore...she caused me stress & I had worse stomach pain then her... :))
Can s'ne in the series just tell her to go, live back in the village and stay out of Fatmagul's life...enough is enough!!
It was a nice episode after long time waiting, it worth it, but really they should do something with Mukkass , she is getting verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry annoying and it is hard to bear her.
Se pare ca nu o mai suporta nimeni pe Mukka ...se cam exagereaza cu peronajul ei . Parca este totusi prea mult ...prea greu de inghitit .
Kerim is simply every girls dream...
victorelalove- moderator
I've always have defend Mukkades, but she's getting more and more unbearable!!!!, her increasing curiosity is almost a mental illness!!!! I cant stand her anymore!! i wont desire her any bad, but why dont they put her into total, whole rest for the remaining of her pregnancy, into her bed, e.g., without any relation with the others????? she's got the cheek to snoop into Meryem's, her accident was only her fault, and she blames Meryem!! UNBEARABLE!!!
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:I've always have defend Mukkades, but she's getting more and more unbearable!!!!, her increasing curiosity is almost a mental illness!!!! I cant stand her anymore!! i wont desire her any bad, but why dont they put her into total, whole rest for the remaining of her pregnancy, into her bed, e.g., without any relation with the others????? she's got the cheek to snoop into Meryem's, her accident was only her fault, and she blames Meryem!! UNBEARABLE!!!
buna dimineata VYC
dupa cat esti de activa azi cred ca ai dormit bine..cu gandul la Ker
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
buna dimineata VYC
dupa cat esti de activa azi cred ca ai dormit bine..cu gandul la Ker
Buna , Dubai !
Am dormit mai bine ca bebelul meu cred ...
Sunt fascinata de baiatul asta ...imi place asa de mult . Imi place cum arata , imi place cum vorbeste , imi place cum joaca .
Nici nu ma gandeam ca va fi asa de frumos episodul de aseara ... Mi-a placut finalul ...de l-am revazut de 100 de ori pana acum .
Credeam ca ce era mai frumos ( imbratisarea din fata inchisorii) ne-a fost deja aratat si nu mai au cu ce sa ne surprinda . Dar atingerea mainilor ... cum au putut sa joace asa de bine ? Bravo lor ... au talent pana in cele mai mici particule ale corpului . Daca stiu sa transmita emotii si numai vazandu-le mainile... si-au ales bine meseria ( parerea mea.)
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
si eu am crezut ca se termina episodul cu imbratisarea din fata inchisorii dar ne-au fct surpriza scenaristii
sunt talentati toti...pana si Mukk pe care imi vine sa o iau la
dubaisport- vip
Da ... are talent in a enerva la culme lumea . Cel putin pe mine ma enerveaza rau de cand a inceput sezonul 2 . Nu am avut nimic cu ea pana acum ... era si ea o fiinta greu de suportat , dar pe care o toleram . Acum mi se pare ca se exagereaza cu rolul Mukkai . Totusi este intr-o casa straina , o intrusa ( as putea spune) si nu are nimeni curajul sa o puna la punct . Este o situatie jenanta ...casa avocatului si el nu poate sa puna piciorul in prag ...si sa ceara o minima decenta din partea cucoanei , care isi da ochii peste cap de fiecare data ...de zici ca sta sa lesine . Dar in sfarsit ...nu vreau sa ma gandesc la asta si sa-mi stric bunadispozitie "luata" din scena cu atingerile .dubaisport a scris:
Si pana joia viitoare vreau sa-mi imaginaz ... ca vor sta numai in masina , mana in mana ... plimbandu-se prin toata lumea . Departe de toti si de toate . Nu ma voi mai gandi la altceva ... ei ma intereseaza cel mai mult .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
ai dreptate ref la Mukk, statea bine in magazie, acum au mutat-o si in casa, ba i s-a mai adus si masa la pat
abia astept sa vad maine seara promo-ul, asa ne vom face cat de cat o impresie din ce vom vedea joi
abia astept sa vad maine seara promo-ul, asa ne vom face cat de cat o impresie din ce vom vedea joi
dubaisport- vip
dubaisport a scris:ai dreptate ref la Mukk, statea bine in magazie, acum au mutat-o si in casa, ba i s-a mai adus si masa la pat
Da...nu pot sa cred . Ce s-a intamplat ? Ne-au dat numai indicii false pana acum .
Au spus ca in inchisoare Kerim isi va face un prieten . Unde este?
Au spus ca Rahmi si Mukka se vor muta in alta casa ... acum sta cu ei . Asta ma enerveaza la culme . Dupa ce ca le este foarte greu sa se acomodeze unul cu altul ...sa o mai aiba si pe Mukka pe cap . Dar cred ca va sta mai mult in pat acum ca cica i se umfla picioarele de la graviditate . Gataaaaaaaaaaaaaaaaaa! Este de ajuns . Fg trebuie sa-si traiasca si ea viata , fara frat'su si cumnata'sa pe cap . Sper sa plece . Trebuie sa pleca din casa ... si sa lase copii in pace . Macar noaptea.
Cred ca se va produce si plecarea lor din casa ... la un moment dat se va realiza ca nu pot trai sub acelasi acoperis .
Dar ...in schimb imi place foarte mult transformarea lui Kerim . Pare mai sigur pe el si mai hoatarat . Cand Fg a vrut sa traga mana ...el nu a lasat-o . Ba chiar mai mult ... a aratat ca vrea ca si abala si avocatul sa vada asta . Nu s-a mai sfiit ca altadata .
victorelalove- moderator
... Mukk e acum mamă, dar să vezi când va deveni soacră!!!!
pufy2010 a scris:
... Mukk e acum mamă, dar să vezi când va deveni soacră!!!!
Pufy ! Tuturor !
Vaide capul nurorii si a ginerelui .
O sa-i dedice poezie :
"Sub aceasta piatra grea
Zace biata soacra-mea .
O zi daca mai statea ,
Zaceam eu si citea ea."
42:06 almost made me cry when Kerim was looking for his father! So touching!! His words speak differently than his heart!! I am so happy his dad went and told Rasat "my son is not alone anymore".
Ok on the other hand his father was not there physically for him but he always made sure he knows what is going on with Kerim. He was very well informed through the locals from the town if his son was safe and Meryem and later through Kerim´s boss the old man Galip usta. So he did take responisiblity in a way. :-((( Such a sad story.
victorelalove- moderator
Poftim ?????????? Ce s-a intamplat ?????????????? Asta nu intelesesem .
I can´t believe Muko took Kerim´s room! What an injustice! Really upsetting.
Deci vrajitoarea a luat camera care ii era destinata lui Kerim ...Motiv ca sa il ia Fg la ea in camera. Sau imi fac eu iluzii si doarme iar in alta casa ????
So funny how Kerim and FG looked when the judge announced Asu with her new last name - Musti´s last name. hahahah
wow, true!!! I've never thought that a hands touching could be so tender, and at the same time, sooo hot... hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Definitely, this is the Kero I was waiting for, did you see his last comment and last look? now there're no excuses for the real romance.... :))))
what if the next day he surprises her with a kiss, it's not too daring, neither aggresive, neither too soon, what do you think? In my case, i've been waiting for so long for it, that i could go into a shock , omg!!!, maybe it's better to wait ... hhhhhhhhh
NEW TIP :
Kerim : do you know what is the name of your flower?
Fatmagül : I dont know, what is the name of it ?
Kerim : Dont forget (me) flower
... Kerim : I didn't forget..
Kerim : I didn't forget anything about you even 1 second
Kerim : When I closed my eyes, I was not in jail ; I was in your garden.
I can´t believe Muko took Kerim´s room! What an injustice! Really upsetting.
Deci vrajitoarea a luat camera care ii era destinata lui Kerim ...Motiv ca sa il ia Fg la ea in camera. Sau imi fac eu iluzii si doarme iar in alta casa ????
So funny how Kerim and FG looked when the judge announced Asu with her new last name - Musti´s last name. hahahah
wow, true!!! I've never thought that a hands touching could be so tender, and at the same time, sooo hot... hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Definitely, this is the Kero I was waiting for, did you see his last comment and last look? now there're no excuses for the real romance.... :))))
what if the next day he surprises her with a kiss, it's not too daring, neither aggresive, neither too soon, what do you think? In my case, i've been waiting for so long for it, that i could go into a shock , omg!!!, maybe it's better to wait ... hhhhhhhhh
NEW TIP :
Kerim : do you know what is the name of your flower?
Fatmagül : I dont know, what is the name of it ?
Kerim : Dont forget (me) flower
... Kerim : I didn't forget..
Kerim : I didn't forget anything about you even 1 second
Kerim : When I closed my eyes, I was not in jail ; I was in your garden.
victorelalove- moderator
EPISODE 44 TIPS;
Kerim anymore is outside and he is so happy with Fatmagül but Ebe Nine feel uneasy herself because of that letter and she has to give it to Kerim. She would live hard moments bcoz of this letter, Fahrettin Bey would bother her to give that letter to Kerim.
Asu (vad ca este scris Asu ... dar cred ca este o greseala si ca de fapt au vrut sa scrie Fatmagul) and Kerim dont feel relax themselves with Mustafa-Asu marriage because there would be still some questions. On the... other hand, Turaner ‘’ drives to desperation’’ because his family doesnt want to see him anymore after livings and his only hope would be Mustafa who can help him in this situation. Kerim feels so happy with his family in their new house
All family eats to foods with pleasure what Fatmagül prepares. But unfortunately, the night will end in bad way. Bacause that letter will give him a great pain. This letter not will be affected only Kerim; all family will be affected with this letter.
Se putea sa fie si ei fericiti un episod intreg ?... de unde ? Apare scrisoarea buclucasa . Sa speram ca-i trece repede supararea lui Kerim .
Kerim anymore is outside and he is so happy with Fatmagül but Ebe Nine feel uneasy herself because of that letter and she has to give it to Kerim. She would live hard moments bcoz of this letter, Fahrettin Bey would bother her to give that letter to Kerim.
Asu (vad ca este scris Asu ... dar cred ca este o greseala si ca de fapt au vrut sa scrie Fatmagul) and Kerim dont feel relax themselves with Mustafa-Asu marriage because there would be still some questions. On the... other hand, Turaner ‘’ drives to desperation’’ because his family doesnt want to see him anymore after livings and his only hope would be Mustafa who can help him in this situation. Kerim feels so happy with his family in their new house
All family eats to foods with pleasure what Fatmagül prepares. But unfortunately, the night will end in bad way. Bacause that letter will give him a great pain. This letter not will be affected only Kerim; all family will be affected with this letter.
Se putea sa fie si ei fericiti un episod intreg ?... de unde ? Apare scrisoarea buclucasa . Sa speram ca-i trece repede supararea lui Kerim .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:EPISODE 44 TIPS;
buna Vic...hai ca mi-a revenit netul , la pranz m-a lasat cu ochii-n soare
cred ca mariam abla simte o usurare cand ai da lui Ker scrisoarea, nu mai putea duce povara asta....dar pacat ca scenaristii nu i-au lasat macar un episod pe Fatma si Ker sa se simta bine
vom afla si ce a patit Turaner ( eu nu am inteles din ep de aseara )
dar nu ne spune nmk despre resat yasaran ..moare nu moare ?! :nh8:
dubaisport- vip
Buna , Dubai !
Asa ma lasat si pe mine netul acum 2 zile ...24 de ore .
Kerim si Fatmagul trebuiau sa plece intr-o luna de miere ... Sigur vor ramane si singuri la un moment dat , dar acum trebuie sa aflam ce s-a intamplat intre parintii lui Kerim si de ce a ajuns sa fie crescut de Meryem . Eu cel putin asta vreau sa aflu .
Cat despre Resat ... nu stiu ce sa spun . Poate ca nu moare , dar s-ar putea ca Yasaranii sa dea vina pe tata ...cred ca abia asteapta .
Am inteles ca Mukka s-a mutat in camera care ii era destinata lui Kerimel-Frumusel ... Deci ? Unde se muta acum baiatul ? cupidon cupidon cupidon Cred ca Fatmagul va face o fapta "caritabila" si il va lua la ea in pat .
Asa ma lasat si pe mine netul acum 2 zile ...24 de ore .
Kerim si Fatmagul trebuiau sa plece intr-o luna de miere ... Sigur vor ramane si singuri la un moment dat , dar acum trebuie sa aflam ce s-a intamplat intre parintii lui Kerim si de ce a ajuns sa fie crescut de Meryem . Eu cel putin asta vreau sa aflu .
Cat despre Resat ... nu stiu ce sa spun . Poate ca nu moare , dar s-ar putea ca Yasaranii sa dea vina pe tata ...cred ca abia asteapta .
Am inteles ca Mukka s-a mutat in camera care ii era destinata lui Kerimel-Frumusel ... Deci ? Unde se muta acum baiatul ? cupidon cupidon cupidon Cred ca Fatmagul va face o fapta "caritabila" si il va lua la ea in pat .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
inseamna ca tot raul spre bine..asa doarme si Ker langa fatma ,ca nu cred ca se intimpla ceva intre ei
dubaisport- vip
dubaisport a scris:inseamna ca tot raul spre bine..asa doarme si Ker langa fatma ,ca nu cred ca se intimpla ceva intre ei
Normal ca doar dormit ...si poate cu ingaduinta scenaristilor si a regizorilor imbratisati .
Ca ce atata graba?... atrecut abia un an si o luna ... in timp real . De ce sa se grabeasca ?
Sincer acum ...nici nu imi doresc ca sa fie totul facut in graba . Imi place asa cum este . Niciodata nu am crezut ca ma va bucura si emotiona in asemenea masura o strangere de mana ( apropo ...Engin ar trebui sa ia un Oscar pentru cele mai talentate maini ... Sa se faca la gala o noua sectiune "MAINE TALENTATE" )
Totul este frumos ... chiar daca avem si momente greu de digerat ...atunci in care ii vad pe ei ( asa cum i-am vazut aseara) , parca totul dispare si imi spun HAI CA A MERITAT ...CHIAR A MERITAT ! Vreau sa stau si sa ma bucur si de primul lor sarut , de primul "Te iubesc!" pe care il va spune Fatmagul lui Kerim . De prima lor iesire in oras fara ca sa fie nimeni langa ei sa le analizeze miscarile ( si chiar daca sunt oameni pe strada , sa nici nu fie constienti de existenta lor) . Prima plimbare adevarata mana in mana . Vreau ca sa-si faca declaratii de dragoste. Sa rada si sa fie fericiti ... sa-si spuna ca sunt facuti unul pentru altul si ca el/ea este cel/cea pe care l-a asteptat / a asteptat-o . Sa se trezeasca unul langa altul si sa nu-si spuna nimic , decat sa zambeasca . Sa-i prinda ploaia ...si sa nu le pese ca se vor face"ciucilute" . Sa-si dea telefoane si sa aibe secrete fata de toti ... numai ei ...ca niste "complici" . Sa se inteleaga din priviri si sa-si faca cadouri . Sa se comporte ca niste adolescenti cu capul in nori . Sa discute vrute si nevrute ... sa se priveasca asa cum numai ei stiu sa priveasca . Sa se ajute atunci cand au nevoie .
Si la momentul oportun va veni si prima noapte ...asa cum a venit si prima atingere , si prima imbratisare si primul sarutat de mana . Va veni totul la timpul potrivit ...si eu voi sta , voi privi ...si cred ca si de respirat voi uita sa respir .
Fatmagul and Kerim txting all day long even if they are in next room from each other loool....OMG it'll be so funny if they arrange meetings to be alone loool haha....I bet Kerim will come running with his blue horse aka truck car loool...but so far looks like we're going to have a very sad episode next week ...and I really wonder what is inside Mukaddas belly that didn't go away with that HUGE fall looool....
victorelalove- moderator
Pagina 36 din 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Subiecte similare
» 51. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii