41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
Iuliana
pufy2010
lavy612
dana79i
simi
teodora_roman
andradamaria
victorelalove
lica54
DENISA
14 participanți
Pagina 7 din 43
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna simi da ce hotarata esti!!Daca o gasesti si noi iti dam o mana de ajutor la jumulit...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Sa sti Lica ,ca am nevoie de ajutor.....
Cand o prind o aduc si aici sa ne indemnam toate la jumulit....ca avem spor impreuna.
Cand o prind o aduc si aici sa ne indemnam toate la jumulit....ca avem spor impreuna.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
De dorul lui m-a apucat creatia.
simi- vip
Dragalaselor ma retrag in asternuturi dar nu inainte de a va de noapte buna somn usor cu vise frumoase..
lica54- vip
Noapte buna Lica.
Ortadoğu’lu hayranlarının yürekleri ağızlarına geldi !!!
Eklenme Tarihi 13 Ekim 2011
Türk dizi oyuncularının Balkan ülkeleri ve Ortadoğu’da çok sevildikleri hepimizce malum. Bu ülkelere giden oyuncularımız adeta Hollywood starları gibi büyük coşkuyla karşılanıyorlar. Türkiye’deki tüm sosyal medyalara üye olup bilgi ve görsellerini paylaşıyorlar. Tercüme problemi dolayısı ile bazen ilginç ve gülümseten durumlarla karşılayoruz. Örneğin; Malatya’da meydana gelen olayda Murat Yıldırım isimli bir şahsın medyaya düşen haberi yabancı hayranlarını endişelendirdi. Haber şöyleydi:
” Murat Yıldırım isimli şahıs üç aydır ayrı yaşadığı eşi ile barışmak için gittiği evde kayınpederini öldürdü ! Cinayetten sonra kaçan Murat Yıldırım, yaklaşık yarım saat sonra kendisini telefonla arayarak konuşan cinayet büro amirliği ekiplerine silahıyla birlikte teslim oldu”Yabancı üyeler eğer haberi destekleyen herhangi bir fotoğrafta yoksa google translate programını kullanarak haberi tercüme ediyorlar. Dizi siteleri ve forumlar sayesinde bu bilgilerin detayını ve teyidini istiyorlar.
Bu haberin tamamen isim benzerliğinden kaynaklandığını, bazı isim ve soyadlarının Türkiye’de çok kullanıldığını öğrendiklerinde ise yüreklerine su serpiliyor.
Ortadoğu’lu hayranlarının yürekleri ağızlarına geldi !!!
Eklenme Tarihi 13 Ekim 2011
Türk dizi oyuncularının Balkan ülkeleri ve Ortadoğu’da çok sevildikleri hepimizce malum. Bu ülkelere giden oyuncularımız adeta Hollywood starları gibi büyük coşkuyla karşılanıyorlar. Türkiye’deki tüm sosyal medyalara üye olup bilgi ve görsellerini paylaşıyorlar. Tercüme problemi dolayısı ile bazen ilginç ve gülümseten durumlarla karşılayoruz. Örneğin; Malatya’da meydana gelen olayda Murat Yıldırım isimli bir şahsın medyaya düşen haberi yabancı hayranlarını endişelendirdi. Haber şöyleydi:
” Murat Yıldırım isimli şahıs üç aydır ayrı yaşadığı eşi ile barışmak için gittiği evde kayınpederini öldürdü ! Cinayetten sonra kaçan Murat Yıldırım, yaklaşık yarım saat sonra kendisini telefonla arayarak konuşan cinayet büro amirliği ekiplerine silahıyla birlikte teslim oldu”Yabancı üyeler eğer haberi destekleyen herhangi bir fotoğrafta yoksa google translate programını kullanarak haberi tercüme ediyorlar. Dizi siteleri ve forumlar sayesinde bu bilgilerin detayını ve teyidini istiyorlar.
Bu haberin tamamen isim benzerliğinden kaynaklandığını, bazı isim ve soyadlarının Türkiye’de çok kullanıldığını öğrendiklerinde ise yüreklerine su serpiliyor.
simi- vip
Noapte buna fetelor.
simi- vip
Noapte bună SIMI !!!
12 :55 AM
12 :55 AM
Buna dimineata dragalaselor!!!Poftiti sa savuram impreuna o cafea...
lica54- vip
Ce vrea sa spuna in articolul pus de simi??Adevar s-au coencidenta de nume??Oare sa fie Yildirim inplicat in asa ceva??
Dragalaselor va doresc o zi frumoasa...astazi am traseu ne citim mai pe seara...si poate apar noi informatii in cazul Yildirim...
Dragalaselor va doresc o zi frumoasa...astazi am traseu ne citim mai pe seara...si poate apar noi informatii in cazul Yildirim...
lica54- vip
printeselor
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna dimineata.
simi- vip
Buna dimineata !
O zi frumoasa va doresc .
Dar ce s-a intamplat cu Muratel ?
O zi frumoasa va doresc .
Dar ce s-a intamplat cu Muratel ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
La Multi Ani tuturor Paraschivelor.
simi- vip
Buna dragalaselor si bine vam gasit!!Yoc noutati..
lica54- vip
Buna, Lica!
Se pare ca toata lumea s-a ascuns .
Se pare ca toata lumea s-a ascuns .
victorelalove- moderator
Buna , Denisa!
victorelalove- moderator
DENISA a scris:bună seara !!
Buna Denisa ti sa simtit lipsa
lica54- vip
Buna , Lica!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna , Lica!
A venit mamuca ne adunam in preajma ei...
lica54- vip
Bună seara Lica , Vic !!
Lica am avut o zi infernală astăzi , nu am avut timp nici să respir , nu am răuşit să intru deloc pe net astăzi .
Lica am avut o zi infernală astăzi , nu am avut timp nici să respir , nu am răuşit să intru deloc pe net astăzi .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 14 Oct 2011, 9:08 pm, editata de 1 ori
Stai linistita ...ca am avut grija de bombonica . Sau ti-a fost dor de el ?DENISA a scris: Bună seara Lica , Vic !!
nu am avut timp nici să respir , nu am răuşit să intru deloc pe net astăzi .
victorelalove- moderator
liniştită nu pot sta că nu se ştie când îţi pică cu tronc Murătura mea , cât stă Kerim la dezalcoolizare poate te orientezi spre Fulgerică
Vic mi-ar place să-l văd jucând lui se pare că nu-i place să ne încânte cu prestaţia lui .
Antalya Altın Portakal Film Festivali
Vic mi-ar place să-l văd jucând lui se pare că nu-i place să ne încânte cu prestaţia lui .
Antalya Altın Portakal Film Festivali
DENISA a scris:[color=darkblue] Bună seara Lica , Vic !!
Lica am avut o zi infernală astăzi , nu am avut timp nici să respir , nu am răuşit să intru deloc pe net astăzi
Nui nimic dragalaso pentru mine este o bucurie cand vii aici...ca intodeauna aduci poze frumoase informatii clipuri si multe altele incat imi face o mare placere...Tu esti sufletul acestei pagini
lica54- vip
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum