41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
Iuliana
pufy2010
lavy612
dana79i
simi
teodora_roman
andradamaria
victorelalove
lica54
DENISA
14 participanți
Pagina 8 din 43
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris: liniştită nu pot sta că nu se ştie când îţi pică cu tronc Murătura mea , cât stă Kerim la dezalcoolizare poate te orientezi spre Fulgerică
Vic mi-ar place să-l văd jucând lui se pare că nu-i place să ne încânte cu prestaţia lui .
Lasa mai ca isi revine baiatul meu ... am sa-i ofer eu toata dragostea si intelegerea de care duce lipsa .
O dorinta am avut si eu la scenaristi ...sa nu-l faca sa sufere ...si chiar asa au facut .
Murat sper sa-si dea seama ca a facut o alegere gresita ...si cand revine sa nu mai simta pana la pensie ca vrea odihna de 1 an .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Vic e precaut , şi-a făcut pensie privată
Vic dă o fugă la " Stanbul şi oferă-i sprijin moral lui Kerimel
ÇİÇEĞİ BURNUNDA YENİ EVLİ ÇİFT İLK KEZ GECELERDE GÖRÜNTÜLENDİ!
Çiçeği burnunda Cemal Hünal ve Lale Cancal çifti dün gece Akaretlerde Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.
14.10.2011 17:55:00
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/cicegi_burnunda_yeni_evli_cift_ilk_kez_gecelerde_goruntulendi_.htm
ÇİÇEĞİ BURNUNDA YENİ EVLİ ÇİFT İLK KEZ GECELERDE GÖRÜNTÜLENDİ!
Çiçeği burnunda Cemal Hünal ve Lale Cancal çifti dün gece Akaretlerde Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.
14.10.2011 17:55:00
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/cicegi_burnunda_yeni_evli_cift_ilk_kez_gecelerde_goruntulendi_.htm
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 14 Oct 2011, 9:19 pm, editata de 1 ori
Mai da voi ce ati inteles din articolul pus de simi aseara??
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Nu am înţeles Lica nimic , Goagălul face o traducere " trăznet "
New
New
DENISA a scris:
Denisa , tare imi este ca daca ma duc ...il rapesc !
victorelalove- moderator
răpeşte-l , adu-l în Românica , bagă-l la un curs intensiv de reeducare după care trimite-l cu fundiţă roşie lui Fatmagul
DENISA a scris: după care trimite-l cu fundiţă roşie lui Fatmagul
victorelalove- moderator
Dragalaselor eu va spun noapte buna ,somn usor vise placute cine vreti voi sa va sarute va dulce
lica54- vip
mulţumim Lica !! Somn uşor !!!
Noapte buna , Lica !
victorelalove- moderator
http://www.gloria.com.hr/vijesti/showpage.php?id=16456
The star Murat Yildirim stated: I am part of the most notorious mob family in Turkey portraying the role of Savas Baldar in the series “Ask ve Ceza”. This role confirmed the status of an attractive 32-year-old as one of the most popular, the most striking and charismatic of Turkish actors; but he is loyal to his wife Burcin Terzioglu
When I got the role Savas Baldar in the series “Ask ve Ceza”, my wife and I joked that we are now the most famous mob family in Turkey. While Burcin was in “Ezel” portraying the character of Azad Karaeski the daughter of biggest mob boss in Istanbul. I was simultaneously filming “Ask ve Ceza” in which I was the middle son of a very wealthy family in Istanbul; the family was also head of one of the largest tribes in the Turkish province of Van. The tribe was involved in the shady illegal business of drug trafficking. The province is in the far eastern side of Turkey, and borders the country of Iran. The residents still live very traditional lives, respecting century’s old traditions and unwritten rules of behavior; stated the 32-year-old Murat Yildirim.
Three years ago Yildirim portrayed the character of Demir Dogan in the much acclaimed serial “ASI”. This portrayal promoted him to the status of prince to so many women worldwide. With his latest role of Savas; confirming his status as one of the most popular, striking and charismatic Turkish actor.
The popularity comes to a person who does not come from a family of artistic pedigree. His father a native of Syria, his older sister is a teacher, and younger sister is studying computer science, his mother is a housewife. Murat Yildirim by profession is in fact a mechanical engineer, who also had a dream of a career of playing the drums in a heavy metal band. On the set of “Firtina” five years ago he met the love of his life Burcin Terzioglu and they married in June of 2008.
Frate , dar se poate sa fie vreodata un articol ...in care sa ne se pomeneasca "preafrumoasa" sotie ?
victorelalove- moderator
nu se poate Vic , ne-o bagă pe gât cu arcanul
DENISA a scris: nu se poate Vic , ne-o bagă pe gât cu arcanul
Chiar mi se pare penibil . Ce are a face cand s-au casatorit si cum s-au cunoscut ? Ca in fiecare interviu se pomeneste de asta ...
victorelalove- moderator
orice interviu trebuie să conţină acest detaliu
Ca sa nu uite Muratel cu cine este casatorit !! Si sa stie ca iubirea vietii a cunoscut-o in timp ce filma "Firtima" ... si nu "Asi" .DENISA a scris: orice interviu trebuie să conţină acest detaliu
Noapte buna !
victorelalove- moderator
ce frumuşel este în această fotografie
http://www.turvak.com.tr/en/index.php?view=details&id=11%3A48oranje&option=com_eventlist&Itemid=231
2:32 PM
mai multe poze cu Selma click aici Selma Ergeç
Buna ziua dragalaselor si bine vam gasit...nu am vanit cu mana goala un cornulet un ceai si o cafea pentru cine mai vrea....
lica54- vip
Buna ziua !!
Multumim , Lica !
Multumim , Lica !
victorelalove- moderator
Buna ziu vic..sa nu fiu carcotasa dar mie numi place tinuta Tubei par-cai scapata cu fuga..
lica54- vip
lica54 a scris:Buna ziu vic..sa nu fiu carcotasa dar mie numi place tinuta Tubei par-cai scapata cu fuga..
Probabil ca se simte bine in rochita aia . Multe femei care sunt cu burtica nu prea mai pun pret pe eleganta ...dar te poti imbraca bine si cand esti gravida . Sunt tot felul de magazine specializate pe acest segment .
victorelalove- moderator
Bună seara dragilor !!!
19: 38 PM
nu m-am mai jucat cam de multişor cu feţele celor doi aşa că am trecut la acţiune
19: 38 PM
nu m-am mai jucat cam de multişor cu feţele celor doi aşa că am trecut la acţiune
Buna seara !
Superbe pozele , Denisa!
Superbe pozele , Denisa!
victorelalove- moderator
Cat de simpatic este Muratel in poza de mai sus . Pare dintr-o poveste orientala .
victorelalove- moderator
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum