41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
Iuliana
pufy2010
lavy612
dana79i
simi
teodora_roman
andradamaria
victorelalove
lica54
DENISA
14 participanți
Pagina 31 din 43
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata dragalaselor!!!S-a nascut o noua zi de toamna....Poftiti sa savuram o cafea impreuna...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
'Neaţa!
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Buna dimineata fetelor.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Buna dimineata !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
dragilor? mai sunteti pe acasa?
Deni sa ne spui daca ai vreo informatie despre un proiect pentru
nu stiu de ce naiba nu pot sa urmaresc nici un serial turcesc daca muri lipseste oricat de interesante ar fi ..nu dureaza mult si ..vreau sa vad direct finalul
Deni sa ne spui daca ai vreo informatie despre un proiect pentru
nu stiu de ce naiba nu pot sa urmaresc nici un serial turcesc daca muri lipseste oricat de interesante ar fi ..nu dureaza mult si ..vreau sa vad direct finalul
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Dragalaselor
mai da cei cu linistea asta pe aici??unde sunteti plecate?cu ce va mai ocupati?
mai da cei cu linistea asta pe aici??unde sunteti plecate?cu ce va mai ocupati?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
bună seara !!
Andrada încă nu am primit nici un răspuns
7.54 PM am primit răspuns , proiectul cică este anulat .
There was such a project, but was canceled. Images in the video, "Pains of Autumn" by the film
Andrada încă nu am primit nici un răspuns
7.54 PM am primit răspuns , proiectul cică este anulat .
There was such a project, but was canceled. Images in the video, "Pains of Autumn" by the film
Buna seara !!
Deci s-a anulat si proiectul asta ...
Deci s-a anulat si proiectul asta ...
victorelalove- moderator
VIC
La el cam totul se anulează Vic să nu zic " pică "
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/tuba_buyukustun_un_karni_iyice_belirginlesti_.htm
La el cam totul se anulează Vic să nu zic " pică "
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/tuba_buyukustun_un_karni_iyice_belirginlesti_.htm
Denisa ...poate ca inainte de a incepe un alt proiect ... vrea sa-si anuleze casatoria ?!?!
Asta ca tot la el totul se anuleaza .
Asta ca tot la el totul se anuleaza .
victorelalove- moderator
să o anuleze dacă mai este posibil după 3 ani
cică să avem răbdare
cică să avem răbdare
Cine spune asta ?
El ...sau fanii ?
El ...sau fanii ?
victorelalove- moderator
Atunci ...SA AVEM RABDARE !
victorelalove- moderator
eu mi-am cam pierdut răbdarea
Probabil ca sunt multi fani in aceeasi situatie ... Tot ce trebuie sa faca este sa revina cat mai repede in atentia publicului . Trebuie sa-si dea seama ca asa este cel mai bine pentru el .
Dar degeaba stam noi aici si vorbim ... ca el tot ce simte face .
Dar degeaba stam noi aici si vorbim ... ca el tot ce simte face .
victorelalove- moderator
Buna seara fetelor.
Am intrat sa va salut,ca mi-a inceput serialul.
Deci am primit raspunsul.......Yok proiect....
Am intrat sa va salut,ca mi-a inceput serialul.
Deci am primit raspunsul.......Yok proiect....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
nu ştiu dacă ptr mult timp va mai fi în postura când poate face ce simte cât de curând va face ce i se va oferi
o tot ţine cu cel teatru
http://blog.utkucakir.com/yine-mi-keder-ama-artik-yeter.html
o tot ţine cu cel teatru
http://blog.utkucakir.com/yine-mi-keder-ama-artik-yeter.html
Poate ca si-a dat seama ca daca joaca intr-un serial in care cam totul cade pe umerii lui ... nu ii pica prea bine ... si uite ca trebuie sa se odihneasca .
victorelalove- moderator
lasă că în ASI nu a căzut totul pe umerii lui
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 25 Oct 2011, 9:30 pm, editata de 1 ori
In Asi ... a dat totul . De acolo oboseala .
victorelalove- moderator
în ASI o fi dat el totul dar totul curgea de la sine şi firesc
Da ...totul curgea firesc . Pana a venit .
Poate ca pe langa faptul ca a dat tutul ... Muratel si-a dat si inima .
Poate ca pe langa faptul ca a dat tutul ... Muratel si-a dat si inima .
victorelalove- moderator
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum