Serialesitelenovelet
8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+9
GUMUS-NOOR
michiper68
simi
pufy2010
lica54
axxa246
dubaisport
victorelalove
DENISA
13 participanți

Pagina 5 din 43 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43  Urmatorul

In jos

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Empty Re: 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Vin 14 Oct 2011, 11:03 am

Ce faceti fetelor? kiss kiss
Tot la datorie?? Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Vin 14 Oct 2011, 11:06 am

simi a scris:Ce faceti fetelor? kiss kiss
Tot la datorie?? Smile Smile

incercam ( cel putin eu ) sa ne revenim din shocul de aseara
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti

Sus In jos

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Empty Re: 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Vin 14 Oct 2011, 11:11 am

A cam furat-o Kerim aseara. sad sad
Asta e,lasa ca in episodul viitor o sa vedem doar imbratisari..... kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Oct 2011, 11:14 am

dubaisport a scris: sa o lase pe Fatma sa-si dea singura seama daca sta in aceasta casatorie ptr ca-l iubeste sau ptr ca nu are alta alternativa.

Asa se aude in targ ... ca baiatul frumos pleaca de acasa la un hotel si Fg se duca dupa el sa clarifice situatia . Nu stiu cat de adevarat este . Dar nu vad cum ar putea sa mai stea unul langa altul dupa asemenea incident .
Eu chiar as vrea sa divorteze . Pentru ca Fg nu-mi da impresia ca-l va iubi vreodata... si asa le va fi mai bine la amandoi .
Vreau ca el sa-si refaca viata ...si ea de asemenea ( daca poate sau cand poate ) . Dupa cum au evoluat lucrurile chiar nu-mi mai doresc ca ei sa formeze un cuplu ( de fapt halal cuplu .) Nu se poate ca el sa o doreasca mereu si ea sa-l bata amical pe umar . Oricat de betiv l-ar face pe Kerim ... este frustrant . Ma pun in locul lui , al unui om care iubeste dar care nu primeste dragoste ...si pe deasupra mai sta si in aceeasi casa cu persoana iubita . Este groaznic .
Uite chiar am sa caut faza cu plecatul ...ca sa ti-o arat si tie . kiss kiss kiss

Daaaaaaaaaaaaaaa , Simi ! Pe baricade . Ca in curand cred ca vom cadea ... de la socurile pe care le primim . stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Vin 14 Oct 2011, 11:14 am

simi a scris:A cam furat-o Kerim aseara. sad sad
Asta e,lasa ca in episodul viitor o sa vedem doar imbratisari..... kiss kiss kiss
crezi ? eu nu...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 14 Oct 2011, 11:18 am

Asa sant turcii...i-a cu o mana si dau cu alta..... Smile Smile
Serialele sant frumoase....doar sfarsiturile sant tragice.... Smile Smile
Joia viitoare sa va asezati comod in fotolii si sa urmariti primul lor sarut cu acordul Fatmei... kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 14 Oct 2011, 11:20 am

Vic , dar daca pleaca Ker de acasa nu o vad pe fatma sa se duca dupa el , ea si asa e socata de ceea ce incercase sa-i faca Ker, ce situatie sa mai lamureasca ? stupid stupid stupid

in final sigur vor fi impreuna , altfel le scade ratingul....nu cred ca se va termina urat, doar ca pana atunci ne mananca noua ficatii,scenaristele astea pe care le-as lua la slap slap slap

am revazut acum ultima secventa ....KER este magistral, cata emotie ,sensibilitate si sloiul de gheata tot nu se topeste ( fatma )
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 14 Oct 2011, 11:21 am

simi a scris:Asa sant turcii...i-a cu o mana si dau cu alta..... Smile Smile
Serialele sant frumoase....doar sfarsiturile sant tragice.... Smile Smile
Joia viitoare sa va asezati comod in fotolii si sa urmariti primul lor sarut cu acordul Fatmei... kiss kiss

ce obtimista esti !!!!!!!
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Oct 2011, 11:22 am

simi a scris:
Smile Smile Smile Smile Smile
Nu , Nu , Nu ...joia viitoare il pupacesc eu !!!!!!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 14 Oct 2011, 11:25 am

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile Smile Smile
Nu , Nu , Nu ...joia viitoare il pupacesc eu !!!!!!!
Smile Smile Smile Poti sa o faci Vic,daca nu-ti cade net-ul cand ti-e lumea mai draga.... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Oct 2011, 11:26 am

dubaisport a scris:KER este magistral, cata emotie ,sensibilitate si sloiul de gheata tot nu se topeste ( fatma )

Engin este grozav !! Si cand scenariul este saracacios si lipsit de substanta ...el reuseste sa-l faca minunat . Pacat ...simt ca-si bat joc de talentul lui . Puteau sa profite la maxim .
Dar de unde ? 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754

Dubai , nu-mi dau seama ca s-ar putea intampla dupa palma ...altceva in afara de plecarea lui . Decat dialogul pe care "l-am compus " aseara ... L-ai citit ? Smile Smile
Din punctul meu de vedere ... Fatma poate sa stea comoda acasa , nici nu imi pasa daca se duce dupa el , daca nu se duce dupa el .
Intr-un final el o va uita . Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 14 Oct 2011, 11:30 am

l-am citit Vic , ar trebui sa-ti faci bagajele si sa te muti la Istanbul sa le dai o mana de ajutor scenaristelor, poate asa vom vedea si noi mai repede scene 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 283516 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 283516 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 283516
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Oct 2011, 11:34 am

simi a scris: Smile Smile Smile Poti sa o faci Vic,daca nu-ti cade net-ul cand ti-e lumea mai draga.... Smile Smile Smile
Mai , bine ca nu mi-a cazut inainte de a se termina episodul . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 14 Oct 2011, 11:38 am

Da, Vic,sper ca data viitoare sa termini cu sarutul....si apoi sa cada..... Smile Smile
Vezi ca mai e putin si vine zapada....ai ce tavalii cu Enginu.... Smile Smile
Eu nu dau de Bombonel,ca mama,mama ce as mai tavalii zapada cu el..... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Oct 2011, 11:38 am

dubaisport a scris: poate asa vom vedea si noi mai repede scene 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 283516 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 283516 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 283516
Scene prea curand intre ei nu vom vedea . Mai ales la cat de urat se uita Fatmagula la el dupa ce ii da palma . 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754
Ea nu stie cum sa-i spuna ca-l iubeste , nu stie cum sa-i arate ca-l iubeste ... decat asa prin niste lucruri le pot spune banale : ii face un pulover , ii duce o floare cat este inchis , ii pregateste micul dejun .... dar atata doar . Pai zici ca este bunica lui ...nu nevasta . stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 14 Oct 2011, 11:41 am

victorelalove a scris:
Scene prea curand intre ei nu vom vedea . Mai ales la cat de urat se uita Fatmagula la el dupa ce ii da palma . 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754
Ea nu stie cum sa-i spuna ca-l iubeste , nu stie cum sa-i arate ca-l iubeste ... decat asa prin niste lucruri le pot spune banale : ii face un pulover , ii duce o floare cat este inchis , ii pregateste micul dejun .... dar atata doar . Pai zici ca este bunica lui ...nu nevasta . stupid stupid stupid

pai daca asa stie femeia sa-i arate ca-l iubeste...
de la cine sa invete ea cum se arata iubirea? de la Mustafa ? de la Rahmi sau Mukk care faceau toata ziua branza si iaurt ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 14 Oct 2011, 11:45 am

FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? 46.bölüm tips

46 episode's end will be very good

but some depression will continue from this episod

kerim apologize and walks out from the room
Fatmagül is sad and cries
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Oct 2011, 11:50 am

dubaisport a scris:
de la cine sa invete ea cum se arata iubirea?
Dar nu cred ca trebuie sa fii invatat sa-ti arati iubirea ... este ceva ce vine din interior si nu poate fi explicat. Bogat , sarac , destept , prostut , tanar, batran ... cand este sa "te loveasca" nu exista explicatie pentru o astfel de traire . Este ceva mai puternic decat tine ... si "bate" mintea . ( De aceea si Kerim a reactionat asa ...o iubeste si vrea ca si ea sa-l iubeasca . Nu este asa de simplu ... el s-a grabit la faza asta .) De aceea nu cred ca il iubeste ( inca!) Cand iubesti pe cineva ... traiesti pentru persoana aceea , vrei sa fie fericita , sa nu inteleaga niciodata ceva gresit in comportamentul tau ( pai si Fg ce a facut ? Vorbeste cu Mustafa de fata cu Kerim . Gresit !!!) El este intr-o situatie dezastruasa ...si ea sta si nu face nimic . Hellooooooooooo ... hai sa ne deblocam . Ca sa mergem si noi mai departe cu actiunea . Vrem si putina dragoste ... si palma de aseara nu cred ca aduce nimic bun .

Inca sper ca el sa se casatoreasca cu altcineva . Raman la aceeasi idee ...PRIMA DATA CAND IMI DORESC CA PERSONAJELE PRINCIPALE SA NU RAMANA IMPREUNA !! kiss

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 14bjgvo
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 14 Oct 2011, 11:54 am

simi a scris:FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? 46.bölüm tips

46 episode's end will be very good

but some depression will continue from this episod

kerim apologize and walks out from the room
Fatmagül is sad and cries

indiciu promitator,sa vedem si promo-ul
eu de aici inteleg ca nu va pleca kEr de acasa...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Oct 2011, 12:03 pm

dubaisport a scris:

indiciu promitator,sa vedem si promo-ul
eu de aici inteleg ca nu va pleca kEr de acasa...

Multumim , Simi !

Dubai , este scena de dupa palma . El spune "Iarta-ma" si pleaca spasit si ea ramane in camera plangand . Acum sa vedem de ce plange ? Ca i-a dat palma ? Ca a fost insistent ? Ca nu ii poate raspunde la dragoste si la atingeri ? ... Vom vedea .

Oricum ...depresia continua . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad M-a imbolnavesc cu serialul asta . Simt cum "ma doare" inima ... la modul cel mai serios .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 14 Oct 2011, 12:14 pm

VIC , stiu ca-i scena de dupa palma, dar cine a pus acest mic indiciu STIE SIGUR daca Ker va pleca sau nu de acasa, iar daca va pleca scria de acum ...ca sa avem noi FANII ce comm pana duminica

deja ma doare capul , trebuie sa ies sa ma aerisesc..la shoppingareala, noroc cu soarele care a iesit , ieri ploaie azi frumos maine cica iar ploaie sad sad sad

fetelor o zi buna in continuare, pe diseara ! 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 155656 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 155656 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 155656
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Oct 2011, 2:58 pm

alte indicii

Kerim By help from Fahrettin returns to work
and Kerim and Fatmagül at home Alone
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Oct 2011, 2:58 pm

the therapist scene

FG: We were closer to each other when we were far ... he was more corageous when he wrote .. I mean i was mor corageous .. i felt that being near and going towards him will be easy .. so wierd that when he came out my longing stopped

Dr: did you miss kerim when he was away

FG: yes i did i realy missed him so much but now it's different .. i know he's living something and suffering but he doesn't let me be near him .. in the past he was trying to help me and heal my wounds .. but now he built thick walls between us .. he's keeping everything inside .. he's not even leaving me an open door to help him ..

Dr: do u think the most important word u used is in the past

Fg: yes as if a very long time has passed .. as if we've been living together for years ..

Dr: do u feel more comortable now than the past

Fg: as if i was more safe .. i was sad when kerim was in jail i was scared of the court and his destiny .. i was scared that he may get punish for a crime he didn't commit but .. there was something .. we were on the same side .. do u understand me ... we solved problems together and that's what brings people closer ... if we were that near in the past shouldn't he share his problems with me

Dr: that's what he used to ask u in the past

FG: but that was different ... i understand what you say.. you say he's doing what i did .. but that's differnt

Dr: Kerim is living a hard situation .. accepting this wii make you feel better

FG : i don't know but i don't like his state at all .. as if he judged himself to be lonely .. he spends a little time with us at home and doesn't speak to anyone .. he goes out but doesn't say where he goes ..i guess he's looking for a job but can't find one ..everynight he comes home sad and wants to stay alone and sleeps late .. as if he's punishing himself for others faults .. he started drinking and sometimes come home drunk .. these days it's even everyday .. meryem abla is so sad for this but she can't say anything .. will he forget if he drinks .. will he change what he lived or he didn't live .. his father was a stranger for him because he didn't open his letters .. his life changed when he met his father face to face .. he can deny as much as he can but he's his father if he accept it or not .. he is
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Oct 2011, 3:23 pm

Buna, Michi !
Multumim .

Cred ca in curand voi avea si eu nevoie de sedinte la terapeut !!!!!!!! Smile Smile Smile

Rad eu ...dar sunt foarte afectata de modul in care evolueaza situatia in serial . Nu-mi place deloc ...dar deloc . Pare ca totul se indreapta spre un abis . Fatmagul imi da senzatia ca nu il iubeste pe Kerim , mai degraba ca ii este recunoscatoare , atata tot . Asa ca mi se pare corect ( daca mie ca simplu privitor imi da senzatia de "te tolerez din mila " ) ...si lui Kerim sa-i dea aceeasi impresie . Faptul ca el s-a indepartat de Fg si de toti ai casei ...este si ca urmare a actiunilor lor . Toata lumea pur si simplu sta si-l priveste . Oameni buni ....faceti ceva !! Oferitii suport , vorbiti cu el ...dar ei il ignora parca in mod intentionat . Abla a avut o reactie asa de aiurea ...sta si sa uita pe geam ...in loc sa iasa si sa-i spuna :-" Kerim , esti bine ? Pot sa te ajut cu ceva ?" .Ei i-a fost mai de graba teama de ce va crede Kerim despre ea ...decat de cum si cat va fi afectat de ceea ce scrie acolo . Sunt ultimele cuvinte ale mamei lui ... Este normal ca lumea sa-i fie data peste cap ...este normal sa se simta nesigur . Femeia iubita mai si vorbeste cu Mustafa la telefon de fata cu el ...dar trimitandu-l la o bauta ... mi se pare exagerat . sad sad sad sad
Cea care a incercat cat de cat sa-i ofere confort si intelegera a fost Fatmagul ( asa cum este ea ...inca nevindecata ) dar nu stie cum sa procedeze . El vrea imbratisari si saruturi ...ea nu i le poate da .

Deci sa inteleg ca baiatul va ramane in casa . kiss Stau sa vad ce se mai intampla .

Everything was depressing about this episode and too heavy. Especially the father and how he went ahead and built a new life in Australia! I cannot believe the writers expect us to forgive that man!! How will Kerim forgive him! They made a big mistake. Also it is not normal that a man so hurt for 11 years under such bad circumstances went ahead and without any problems built a life for himself and a normal relationship! Maybe I am wrong guys but this is what I think.

Don´t get me started on FG and Musti. This dizi can be saved hopefully. I still have hope. I mean in which culture does an ex fiance or ex lover who is married call his ex fiance and chat with her when he is enemies with the husband? Then FG keeps talking and Kerim stares at her. Really shame on the writers for putting in scenes for the sake of filling in the dizi and not coming up with anything a bit more creative! Ridiculous. That phone really ruined it.

Oh counting the minutes for the weekend to come! haha :D Everything about the episode pissed me off except. I love how Muki cried when reading the love letters because it was really good acting and you can see her pain because she has no love in her life or she remembered how once she was in love and a lost love. I doubt she cried for Kerim and FG!! AND OF course Engin´s SUPER ACTING especially in the last scene. Btw take back anything good I ever said about his mom and dad

i think the writers r trying to give some balance for muko characters they don't want the audience to hate too much nor love her. i didn't like the idea of the last scene kiss oh god Fg was very sure about Kerim and she bring him to her room and now what he disappoint her :S:S:S:S hope not... but Engin acting was amazing yes as usually he is the king of this series
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Oct 2011, 4:15 pm

victorelalove a scris:Buna, Michi !
Multumim .

Cred ca in curand voi avea si eu nevoie de sedinte la terapeut !!!!!!!! Smile Smile Smile

Rad eu ...dar sunt foarte afectata de modul in care evolueaza situatia in serial .

]

inca e bine. in alte seriale se casatoresc fiecare cu altcineva, isi refac viata si la final ultimul ep isi dau seama ca nu pot trai unul fara altul. si aici cred ca vom mai vedea schimbari . mustafa si asu nu vor ramane impreuna, yasaranii ai batrani nu vor ramane impreuna. si fatmagul si kerim vor sta un timp separati.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 43 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum