42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+11
Motzişor
andreea90
alimar
andradamaria
michiper68
lica54
Admin_dea05
teodora_roman
simi
victorelalove
DENISA
15 participanți
Pagina 13 din 44
Pagina 13 din 44 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata.
Ce mult tine Muri la haine....nu arunca nimic....
Oare mai are si haine cu care a filmat in Asi?
Ce mult tine Muri la haine....nu arunca nimic....
Oare mai are si haine cu care a filmat in Asi?
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna , Simi !!
Muri tine la lucrurile lui ... de asta este in continuare cu .
Muri tine la lucrurile lui ... de asta este in continuare cu .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
bună fetelor !
Ptr Pufy !!!
Ptr Pufy !!!
buna seara si de la mine,
dar pe unde sunteti printeselor, ca-i frig afara
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ro&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.forum.hr/showthread.php%253Ft%253D607688%2526page%253D389%26hl%3Dro%26biw%3D762%26bih%3D444%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.ro&sl=hr&u=http://www.vecernji.hr/scena/murat-yildirim-suprugu-sam-zaprosio-zbog-ljubomore-asi-clanak-248316&usg=ALkJrhjFei6geRSvfh28o2r8gsrUyRX6aQ
.
Vic ti-am asus febletea
si asta-i febletea noastra
dar pe unde sunteti printeselor, ca-i frig afara
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ro&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.forum.hr/showthread.php%253Ft%253D607688%2526page%253D389%26hl%3Dro%26biw%3D762%26bih%3D444%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.ro&sl=hr&u=http://www.vecernji.hr/scena/murat-yildirim-suprugu-sam-zaprosio-zbog-ljubomore-asi-clanak-248316&usg=ALkJrhjFei6geRSvfh28o2r8gsrUyRX6aQ
.
Vic ti-am asus febletea
si asta-i febletea noastra
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
dragalaselor...unde sunteti??Va pregatiti de weekend??
Denisa nu au aparut semne de insanatosire? O seara frumoasa va doresc...
Denisa nu au aparut semne de insanatosire? O seara frumoasa va doresc...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
andrada sa inteleg ca Murat sa casatorit mai mult din obligatie cu Burcin...
lica54- vip
nu mai tii minte cat am speculat pe tema asta??????????? se pare ca si altii cauta schelete in dulap!!!!!!!!!! oficial n-a recunoscut niciodata asa ceva a fost "frumusetea"vietii luilica54 a scris:andrada sa inteleg ca Murat sa casatorit mai mult din obligatie cu Burcin...
andradamaria- vip
andradamaria a scris: nu mai tii minte cat am speculat pe tema asta??????????? se pare ca si altii cauta schelete in dulap!!!!!!!!!! oficial n-a recunoscut niciodata asa ceva a fost "frumusetea"vietii lui
Salve lume!
Acum ştiţi cum se zice: că nu sunt femei urâte, numai bărbaţi care n-au băut destul El n-o fi făcut imprudenţa
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
TEO cred ca a facut cererea in casatorie, dupa ce a baut destul, cand s-a trezit a baut ea si a ramas fara carnet, a luat avionul si a dus cu ea lanturile in Antakia, santaj la drumul mare si cu gura plina..restu s-a vazut cu ochiul liber, mare fericire pe capul lorteodora_roman a scris:
Salve lume!
Acum ştiţi cum se zice: că nu sunt femei urâte, numai bărbaţi care n-au băut destul El n-o fi făcut imprudenţa
andradamaria- vip
Dragalaselor a mai trecut o zi din viata...si a venit mos ene pe la gene.... de noapte buna
lica54- vip
Buna seara dragalaso ce faci cum te mai simti??
lica54- vip
nu prea bine Lica după 2 zile de antibiotic în loc să fiu mai binişor eu sunt mai rău , mai nou mi se înfundă nasul , nu am scăpat de tusea măgărească
Denisa ori ce tratament ai face pana nu-si facea ea damblaua nu trece...imi pare rau ca treci prin asa ceva..
lica54- vip
trec eu şi peste răceala asta şi să mă vezi ce rapid fac rost de alta , sunt strângătoare nu glumă
la min 06"52 parcă o implora cu privirea să-i dea măcar cu pupic
la min 06"52 parcă o implora cu privirea să-i dea măcar cu pupic
Buna seara dragelor
Mai nou Nurgul filmeaza la Paris , in Franta , pentru un film .. nu i-a ajuns ca a iesit cu Tolga , acum a devenit si ea tiganca in film ca Tuba , numai ca nu se compara in nici una din variante .. dupa parerea mea dar e o actrita buna , sunt curioasa ce film o sa iasa ..
"Robbery on the Champs Elysées" Filmi Fotoğrafları
Nurgül Yeşilçay’ dan muhteşem bir çingene rolüyle karşımızda. “Robbery on the Champs Elysées” 2 yıl önce bu filmin çekileceğini kendi ağzından duymuştuk. Fransa’da çekilmiş bu film “Sensiz Olmaz” ın son bulmasının ardından ilaç gibi geldi. Çok sevindik bu habere. Hikayesi de anladığımız kadarıyla. Paris’te bir çingenenin Amerikalı turist ile yollarının kesişmesi ve beraberinde yaşanan olaylar. Paris’in 2 farklı kesimi anlatılmaktadır. Bir yanda karanlık, tren banliyölerindeki hayat, diğerinde Paris’in romantik nostaljik hayatı.. Film Paris’te haziran ayında Donna Vermeer yönetmenliğinde çekildi. Bu yıl içerisinde vizyona girmesi bekleniyor…
Detayları yakında duyup göreceğiz….
NYFC
İngilizce anlatımı….
The short starts out as a story about a cliché robbery of a young American tourist by a gypsy on the Champs Elysées, and surprises us as it takes a darker turn into the journey of a gypsy thief in the Paris banlieues. It is equally a beautiful story on serendipity and happenstance, the randomness of life, appointments met, appointments missed. There are two tales: the eternal Parisian romance that is embodied by Mathieu and Lily in the old patisserie and the post-new wave anti-romance — with Nadya and the Romas in the banlieue. One storyline is more fairy-tale with its nostalgia, the other grittier, more underworld, a very different Paris, le Paris d’aujourd’hui!
Oyuncular; Malik Zidi, Nurgul Yesilcay, Olivia Morgan, Darko Rundek, Stéphane Foenkinos…
Yazan ve Yöneten ; Donna Vermeer
Yapımcı; Vermeer Pictures and Faro, Paris
http://www.nurgul-yesilcay.com/?p=3189
Nurgül Yeşilçay hayranı olduğunu belirten ünlü yönetmen Donna Vermeer, "Nurgül Yeşilçay'ın "Yaşamın Kıyısında" filminde sergilediği performansı olağanüstüydü. İzledikten sonra bu muhteşem yetenek ile kesinlikle çalışmaya karar verdim" dedi.
Nurgül Yeşilçay, Fransız filminde muhteşem bir çingene rolüyle karşımızda olucak....
Multa sanatate Denisa sa te faci bine
Noapte buna Va pup
Mai nou Nurgul filmeaza la Paris , in Franta , pentru un film .. nu i-a ajuns ca a iesit cu Tolga , acum a devenit si ea tiganca in film ca Tuba , numai ca nu se compara in nici una din variante .. dupa parerea mea dar e o actrita buna , sunt curioasa ce film o sa iasa ..
"Robbery on the Champs Elysées" Filmi Fotoğrafları
Nurgül Yeşilçay’ dan muhteşem bir çingene rolüyle karşımızda. “Robbery on the Champs Elysées” 2 yıl önce bu filmin çekileceğini kendi ağzından duymuştuk. Fransa’da çekilmiş bu film “Sensiz Olmaz” ın son bulmasının ardından ilaç gibi geldi. Çok sevindik bu habere. Hikayesi de anladığımız kadarıyla. Paris’te bir çingenenin Amerikalı turist ile yollarının kesişmesi ve beraberinde yaşanan olaylar. Paris’in 2 farklı kesimi anlatılmaktadır. Bir yanda karanlık, tren banliyölerindeki hayat, diğerinde Paris’in romantik nostaljik hayatı.. Film Paris’te haziran ayında Donna Vermeer yönetmenliğinde çekildi. Bu yıl içerisinde vizyona girmesi bekleniyor…
Detayları yakında duyup göreceğiz….
NYFC
İngilizce anlatımı….
The short starts out as a story about a cliché robbery of a young American tourist by a gypsy on the Champs Elysées, and surprises us as it takes a darker turn into the journey of a gypsy thief in the Paris banlieues. It is equally a beautiful story on serendipity and happenstance, the randomness of life, appointments met, appointments missed. There are two tales: the eternal Parisian romance that is embodied by Mathieu and Lily in the old patisserie and the post-new wave anti-romance — with Nadya and the Romas in the banlieue. One storyline is more fairy-tale with its nostalgia, the other grittier, more underworld, a very different Paris, le Paris d’aujourd’hui!
Oyuncular; Malik Zidi, Nurgul Yesilcay, Olivia Morgan, Darko Rundek, Stéphane Foenkinos…
Yazan ve Yöneten ; Donna Vermeer
Yapımcı; Vermeer Pictures and Faro, Paris
http://www.nurgul-yesilcay.com/?p=3189
Nurgül Yeşilçay hayranı olduğunu belirten ünlü yönetmen Donna Vermeer, "Nurgül Yeşilçay'ın "Yaşamın Kıyısında" filminde sergilediği performansı olağanüstüydü. İzledikten sonra bu muhteşem yetenek ile kesinlikle çalışmaya karar verdim" dedi.
Nurgül Yeşilçay, Fransız filminde muhteşem bir çingene rolüyle karşımızda olucak....
Multa sanatate Denisa sa te faci bine
Noapte buna Va pup
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
m-am jucat şi eu puţin cu faţa lui , aşa îl vreu eu , nu certat cu aparatul de tuns şi cel de ras
ASI merită văzut ca material didactic ptr viitorii actori
dragi printese,
Denisa sanatate multa, lasa ca-ti trece nenorocita asta de raceala si nu mai colectezi alta ca devii imuna, sau cel putin nu colectezi alta prea repede
sper sa apara frumusetea asta cat mai curand ca atunci trec toate
un sfarsit de saptamana cat mai frumos va doresc
multumim de informatii Andreea
in legatura cu materialul didactic, am senzatia ca s-au trezit cumva si turcii din letargie, dar pana sa constientizeze valoarea lui ASI in integralitate cred ca mai au... de fapt s-or fi intreband si ei ca si noi, cat a fost actorie si cat trairi adevarate, cred ca le este teama sa nu cumva sa puna intrun mare semn de intrebare sagrada familia pe care o tot dau de exemplu
Denisa sanatate multa, lasa ca-ti trece nenorocita asta de raceala si nu mai colectezi alta ca devii imuna, sau cel putin nu colectezi alta prea repede
sper sa apara frumusetea asta cat mai curand ca atunci trec toate
un sfarsit de saptamana cat mai frumos va doresc
multumim de informatii Andreea
in legatura cu materialul didactic, am senzatia ca s-au trezit cumva si turcii din letargie, dar pana sa constientizeze valoarea lui ASI in integralitate cred ca mai au... de fapt s-or fi intreband si ei ca si noi, cat a fost actorie si cat trairi adevarate, cred ca le este teama sa nu cumva sa puna intrun mare semn de intrebare sagrada familia pe care o tot dau de exemplu
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Sam 05 Noi 2011, 1:36 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Bună Andrada !! dacă chiar a semnat el ar trebui să apară mai des
min 7 :40 cuvintele nu-şi mai au rostul , privirea lor spune totul
Deni la ce semnatura te referi?DENISA a scris:Bună Andrada !! dacă chiar a semnat el ar trebui să apară mai des
andradamaria- vip
dacă el asemnat ptr noul proiect ptr care era în discuţii
nu stiu nimic despre asta, dar imi aduc perfect aminte ca dupa Asi, cand a disparut iar asa o perioada indelungata , pe undeva s-a strecurat informatia ca va aparea in octombrie si asa s-a intamplat, sper ca acum luna ianuarie sa aduca macar un episod, ceva acolo!!!!!!!DENISA a scris:dacă el asemnat ptr noul proiect ptr care era în discuţii
andradamaria- vip
săptămâna asta la început când am întrebat eu a spus că ar fi în discuţii ptr un nou proiect ce va începe în ianuarie . se pare că e un proiect de cinema nu unul Tv deci îl vom vedea prin toamna 2012 cum a spus el iniţial
Buna fetelor.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Bună SIMI!!!!
ai vrut să ne iei ochii cu sclipiciosul ăsta eu " îţi i-au ochii cu sclipicioşii mei
ai vrut să ne iei ochii cu sclipiciosul ăsta eu " îţi i-au ochii cu sclipicioşii mei
Pagina 13 din 44 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum