42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+11
Motzişor
andreea90
alimar
andradamaria
michiper68
lica54
Admin_dea05
teodora_roman
simi
victorelalove
DENISA
15 participanți
Pagina 21 din 44
Pagina 21 din 44 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
trebuie dar totul e să vrea şi dumnealui
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Si sa nu vrea sa arate mereu bine ?DENISA a scris: trebuie dar totul e să vrea şi dumnealui
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
poate mai vrea să - şi împletească codiţe mi-e dor de Demir ASI http://vimeo.com/5910955
Nu cred ... Lui ii sta asa de bine tuns scurt . Nu vede si el ca parul lui sfideaza legile gravitatiei ??DENISA a scris:poate mai vrea să - şi împletească codiţe ...
Sa puna mana sa se tunda ...
victorelalove- moderator
Am văzut, şefa, şi sunt mândră de tot!DENISA a scris: ...
Motzi am executat " însărcinarea " http://www.muratyildirimfanclub.com/forum/index.php/topic,572.0.html
No, eu mâine nu mişc un deş't, dar după aceea mă pot apuca de făcut topicuri.
Şi eventual să mai scriu în dreapta în stânga pe YouTube.
Lexia a muncit şi ea azi
Vorbim mâine seară pentru continuarea organizării, dacă tu şi Dea mai introduceţi ceva, vă pup, somnic pufos
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Noapte buna , Motzisor !!
victorelalove- moderator
Noapte buna , Denisa !!
victorelalove- moderator
Arhanghelul Mihail, înger al adevarului şi al dreptăţii, să vă stea alături mereu,la bine şi la greu, să vă lumineze calea şi să vă arate destinul. La multi ani Mihaelelor , Gabrielelor , Mihai , Gabriel ..
De ziua numelui vostru , vă doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să vă copleşească şi să strălucească în calea voastră către fericire. La mulţi ani!!
Dragalaselor buna dimineata la toata lumea ori unde va aflatii!!!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata , dragi copii !!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUME DE SFANT MIHAIL SI GAVRIIL .
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUME DE SFANT MIHAIL SI GAVRIIL .
victorelalove- moderator
dragelor
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna , Andrada !!
Ce mai faci ?
Ce mai faci ?
victorelalove- moderator
La mulţi ani, aniversaţilor acestei zile ! Sa aveţi parte de multă sănătate, bucurii şi împliniri cât cuprinde şi vă bucuraţi de această zi frumoasă mereu!
La mulţi ani !! Michiper
Buna , Denisa !!
Cate bunatati ai adus.
Cate bunatati ai adus.
victorelalove- moderator
Bună Andrada !! Vic !!
doar e sărbătoare VIc
Fetele, Bombonel e în vacanţă de sărbători la părinţi
Murat Yıldırım
‘Fırtına’, ‘Asi’, ardından ‘Aşk ve Ceza’ dizilerinde izledik Murat Yıldırım’ı. O da yüzünü daha fazla yıpratmamak adına köşesine çekilenler arasına katıldı.
Tuba Büyüküstün
Önce ‘Çemberimde Gül Oya’, sonra ‘Gönülçelen’ dizilerinde izlediğimiz Tuba Büyüküstün, ekrandan uzakta, mutluluğunu yaşıyor. Geçtiğimiz yaz Onur Saylak’la evlenen güzel oyuncu ikiz bebek annesi olacağı günleri iple çekiyor.
doar e sărbătoare VIc
Fetele, Bombonel e în vacanţă de sărbători la părinţi
Murat Yıldırım
‘Fırtına’, ‘Asi’, ardından ‘Aşk ve Ceza’ dizilerinde izledik Murat Yıldırım’ı. O da yüzünü daha fazla yıpratmamak adına köşesine çekilenler arasına katıldı.
Tuba Büyüküstün
Önce ‘Çemberimde Gül Oya’, sonra ‘Gönülçelen’ dizilerinde izlediğimiz Tuba Büyüküstün, ekrandan uzakta, mutluluğunu yaşıyor. Geçtiğimiz yaz Onur Saylak’la evlenen güzel oyuncu ikiz bebek annesi olacağı günleri iple çekiyor.
Hai ca exagerara cu FIERTURA ... Iar au inceput sa ne asedieze cu marea iubire de ???
Ce diferenta intre rolul alturi de nevasta-sa si rolurile Demir si Savas ... ahahaaaaaaaaaa . Diferenta mare .
Ce diferenta intre rolul alturi de nevasta-sa si rolurile Demir si Savas ... ahahaaaaaaaaaa . Diferenta mare .
victorelalove- moderator
Un gand bun si un sincer si caldurosLA MULTI ANI!celor ce poarta numele Sfintilor Arhaghel Mihail si Gavril..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
e diferenţă de la cer la pământ , azi noapte mi-a trimis Gonul un clip cu el , era un colaj de la mai multe apariţii ale lui , era aşa de drăgălaş, tuns , rotunjor la faţă şi cu un zâmbet... acum parcă a îmbătrânit cu 20 de ani , e total schimbat.
Bună Lica !!!
Bună Lica !!!
Nu cred ca este fericit !!DENISA a scris:... acum parcă a îmbătrânit cu 20 de ani , e total schimbat.
Cu toata ieseala lui in oras si pe faleza ...Cu toate reportajele facute in asa fel incat sa ne aminteasca cu cine este insurat , tot nu mi se pare a fi un om fericit . Si de data asta nu cred ca ne inselam .
Buna , Lica !!
victorelalove- moderator
să-l vezi ce zâmbete împărţea la mitingul de anul trecut
Ce miting ????DENISA a scris: să-l vezi ce zâmbete împărţea la mitingul de anul trecut
victorelalove- moderator
cel din Dec anul trecut , când vroiau ep de 45 de min precum americanii
Le era lene sa lucreze ???????DENISA a scris:cel din Dec anul trecut , când vroiau ep de 45 de min precum americanii
Auzi la ei ce pretentii .
Dar cred ca ar fi mai bine episod de 45 de minute . Ar fi totul mai compact ... si mai intens . Spun si eu .
Dar daca tot au cerut episod mai scurt ...nu au cerut si scene mai intense de dragoste ????
victorelalove- moderator
eu le-am zis că noi fanii ne-am dori câte un ep de 2 ore fără reclame
Pagina 21 din 44 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum