42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+11
Motzişor
andreea90
alimar
andradamaria
michiper68
lica54
Admin_dea05
teodora_roman
simi
victorelalove
DENISA
15 participanți
Pagina 22 din 44
Pagina 22 din 44 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Daaaaaaaaaaaaaaaaaa ... Si cu mai multa dragoste si mai putina tristete .DENISA a scris:eu le-am zis că noi fanii ne-am dori câte un ep de 2 ore fără reclame
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
eu vreau dacă se poate doar LOVE ..LOVE
n-am vazut asta cu ..paparuda
eu nu cred ca este neaparat schimbat, in Van printre atata suferinta , din punctul meu de vedere nu avea cum sa arate altfel, toata consideratia pentru el ca s-a implicat personal, indiferent ce a facut acolo!
Singurul lucru schimbat , este claia pe care o pastreaza numai el stie de ce
LA MULTI ANI ! MICHIPER, te asteptam pe meleaguri natale !
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Urări de LA MULŢI ANI! cu sănătate şi toate gândurile mele bune pentru toate sărbătoritele de azi
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Andrada el poate arăta totuşi mai bine , poate vine mai bine acum de la părinţii lui
Bună Teodora!!
Bună Teodora!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 08 Noi 2011, 10:48 am, editata de 1 ori
Daca e bal...bal sa fie in cinstea sarbatoritilor....
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mar 08 Noi 2011, 10:49 am, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna , Teo !!
victorelalove- moderator
Ii place ca sfideaza legile graviatiei .andradamaria a scris:
Singurul lucru schimbat , este claia pe care o pastreaza numai el stie de ce
victorelalove- moderator
parcă are un cuib de cuci pe cap
Hai mai ...Denisa !! Bine ca nu ai spus un cuib de .DENISA a scris:parcă are un cuib de cuci pe cap
victorelalove- moderator
fetelor!
Poate îl ˝piaptănă˝ puţin mamiţica şi-l mai aduce în simţiri Poate ea va reuşi să îi bage minţile în cap, că le-a pierdut din pricina clăii, şi îl va convinge că nu arată aşa cum ar trebui.
Şi de-ar mai smotoci-o şi pe mult iubita noră puţin mai mult, n-ar fi rău
Poate îl ˝piaptănă˝ puţin mamiţica şi-l mai aduce în simţiri Poate ea va reuşi să îi bage minţile în cap, că le-a pierdut din pricina clăii, şi îl va convinge că nu arată aşa cum ar trebui.
Şi de-ar mai smotoci-o şi pe mult iubita noră puţin mai mult, n-ar fi rău
teodora_roman- vip
Lica pe mine ai sa ma omori cu atatea mancaruri alese, nu sunt o gurmanda dar de fiecare data imi vine sa ma duc ..la cumparaturi
Denisa a plecat la parinti????????sper ca s-a dus singur, sa-i tihneasca!!!!!!
Denisa a plecat la parinti????????sper ca s-a dus singur, sa-i tihneasca!!!!!!
andradamaria- vip
C.urcile sunt nocive ptr sănătatea mentală dacă nu cumva şi sufletească
da Andrada e la părinţii lui în Adana dar e însoţit de soaţă
OOOOOOOOOOOOOOOOF, OOOOOOOOOOOOOOF! MAREDENISA a scris: C.urcile sunt nocive ptr sănătatea mentală dacă nu cumva şi sufletească
- Spoiler:
- Spoiler:
andradamaria- vip
Acum ce sa faca , Andrada ? Sa o lase acasa ?andradamaria a scris:OOOOOOOOOOOOOOOOF, OOOOOOOOOOOOOOF! MARE
victorelalove- moderator
Dragalaselor plec nitel pana la supermarchet....spor la conversat...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
victorelalove a scris:
Acum ce sa faca , Andrada ? Sa o lase acasa ?
Las' că poate le bagă părinţii minţile în cap în vreun fel
De altfel ei se pare că cineva cumva i-a închis gura
teodora_roman- vip
Lica ! Spor la cumparat.
victorelalove- moderator
Da . I-a pus Muratel super-glue in pasta de dinti !!teodora_roman a scris:
De altfel ei se pare că cineva cumva i-a închis gura
victorelalove- moderator
măi claia de păr cică ar fi ptr noul proiect dar ar putea folosi peria de păr , aparatul de ras , să mai arunce câte un ochi în oglindă înainte de a ieşi pe uşă.
spor la cumpărături Lica
spor la cumpărături Lica
DENISA a scris:măi claia de păr cică ar fi ptr noul proiect dar ar putea folosi peria de păr , aparatul de ras , să mai arunce câte un ochi în oglindă înainte de a ieşi pe uşă.
spor la cumpărături Lica
Poate va face rol de episcop: şi claie şi barbă
sau va fi o nouă ecranizare după Contele de Monte Cristo
teodora_roman- vip
atât el cât şi greu îşi vor depăşi sau măcar egala performanţa din ASi
teodora_roman a scris:
Poate va face rol de episcop: şi claie şi barbă
sau va fi o nouă ecranizare după Contele de Monte Cristo
Sau mai degraba un misionar in jungla Amazonului .
Hai ca uite pentru cate roluri se poate pregati .
victorelalove- moderator
DENISA a scris: atât el cât şi greu îşi vor depăşi sau măcar egala performanţa din ASi
Sinceră să fiu, dată fiind noua realitate, şi dacă ar juca împreună ar fi destul de greu să mai ajungă la performanţa aceea. Doar dacă s-ar lăsa din nou luaţi de val, ceea ce va fi destul de greu cu o , un onoare şi doi îngeraşi în tablou
teodora_roman- vip
[quote="DENISA"]
Deniiii, e jaleeee, ce poze ai pus la Muri?
Păi eu prin ,,moving pictures" înţeleg GIF-uri = poze mişcătoare
adic animate, nu m-am gândit la poze mişcătoare în sens sentimental
Toate pozele introduse de tie acolo sunt statice
Eu m-am tot chinuit să pun gif-urile imense şi nu mă lasă, adică astea:
http://v1.iimmgg.com/images/is8gr/7cf3c2e6703b7089ec6909029f0d6f68.gif
Te rog frumos nu modifici???
Să fie doar gif-uri cu scene din filme???
Deniiii, e jaleeee, ce poze ai pus la Muri?
Păi eu prin ,,moving pictures" înţeleg GIF-uri = poze mişcătoare
adic animate, nu m-am gândit la poze mişcătoare în sens sentimental
Toate pozele introduse de tie acolo sunt statice
Eu m-am tot chinuit să pun gif-urile imense şi nu mă lasă, adică astea:
http://v1.iimmgg.com/images/is8gr/7cf3c2e6703b7089ec6909029f0d6f68.gif
Te rog frumos nu modifici???
Să fie doar gif-uri cu scene din filme???
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 08 Noi 2011, 11:29 am, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Pagina 22 din 44 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum