42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+11
Motzişor
andreea90
alimar
andradamaria
michiper68
lica54
Admin_dea05
teodora_roman
simi
victorelalove
DENISA
15 participanți
Pagina 31 din 44
Pagina 31 din 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Motzi nu e niciuna pe mess dacă apar le întreb
gata am trimis un mesaj lui Sozbey/ admin văd că pe forum e online
gata am trimis un mesaj lui Sozbey/ admin văd că pe forum e online
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 09 Noi 2011, 8:54 pm, editata de 2 ori
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Mulţumesc mult de tot, stau cu un ochi la nişte teste şi cu unul la voi!DENISA a scris: ... gata am trimis un mesaj lui Sozbey/ admin văd că pe forum e online
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzi ai undă verde poţi deschide topicurile , Mult spor că e de muncă
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 09 Noi 2011, 9:43 pm, editata de 2 ori
Denisa, eşti grozavă, dar se pare că pot şi nu pot.DENISA a scris:Motzi ai undă verde poţi deschide topicurile , Mult spor că e de muncă
Acum am intrat la ei şi am văzut că topicurile făcute de mine pentru Elif, Ana şi Lorelay, împreună cu topicul meu, au fost introduse în primul topic făcut de mine, adică în cel cu ,,milionarii". Prin urmare fetele nu se mai văd ca autori independenţi. Eu îi înţeleg de ce au procedat aşa, majoritatea (mai începători pe forumuri de genul ăsta, probabil) au făcut topicuri pentru câte un video, şi dacă au avut de pus doo clipuri au troznit 2 topicuri
Dacă toate topicurile pe care le fac aterizează tot la mine pe primul topic, atunci n-am făcut nimic.
Ideea era ca Murat, când se uită, să vadă dintr-o privire cât de mulţi autori sunt.
Uite şi tu cum arată acum topicul cu ,,milionari", a ajuns să fie o minciună:
http://www.muratyildirimfanclub.com/forum/index.php/topic,556.0.html ... E vârât tot la grămadă.
Oare nu şi-au dat seama ce am vrut să fac?
Oricum, este forumul lor şi concepţia lor contează.
Şi nu vreau nici să te pun pe tine la munci de corespondenţă.
Nu prea-mi vine să le fac în situaţia în care sunt modificate.
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mier 09 Noi 2011, 9:36 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna seara fetelor.
Veselie mare aici,v-am citit si am ras cu lacrimi....
Ati trecut la jumulit ???
Veselie mare aici,v-am citit si am ras cu lacrimi....
Ati trecut la jumulit ???
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Bună Simi !! jumulim doar curci în rest suntem paşnice , pupăcim virtual ""Bombonei ""
Am venit sa pupacesc si eu Bombonei,daca a mai ramas ceva de la voi....DENISA a scris:Bună Simi !! jumulim doar curci în rest suntem paşnice , pupăcim virtual ""Bombonei ""
Si poate am noroc sa mai gasesc si o pana in coada curcii sa o jumulesc, sa ma simt satisfacuta......
simi- vip
Buna , Simi !!
Simtisi ca se pregateste jumilirea -i ????? Ce radar bun ai . Te inveselesti cand auzi ( citesti) cat "patos" provoaca minunata cu pene colorate .
Simtisi ca se pregateste jumilirea -i ????? Ce radar bun ai . Te inveselesti cand auzi ( citesti) cat "patos" provoaca minunata cu pene colorate .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
stai calmă că l-am spălat noi bine pe faţă iar de jumulit cred că mai găseşti câte ceva , noi nu prea am avut pensete bune.
cu jumulitul ptr antrenament te poţi muta şi în curtea vecină la Mukk , ne-ai mai uşura nouă munca
cu jumulitul ptr antrenament te poţi muta şi în curtea vecină la Mukk , ne-ai mai uşura nouă munca
Mukka este deja jumilita ... la ce decolteuri etaleaza ?!!?DENISA a scris:... te poţi muta şi în curtea vecină la Mukk , ne-ai mai uşura nouă munca
Ar merge insa aruncata in fiecare episod pe scari ... mi-a placut cand a cazut . Dar din ce material o fi facuta de nu a patit nimic ?????? Nu stiu .
victorelalove- moderator
Denisa nu ma bag peste Vic,cum sa jumulesc eu pe Mukk,sa piarda Vic toata distractia??
Si sa ramana mea nejumulita??
Tare mult imi place cand vad ca dati cu ea de toti peretii,de nu mai ramane nici puful pe ea......
Si sa ramana mea nejumulita??
Tare mult imi place cand vad ca dati cu ea de toti peretii,de nu mai ramane nici puful pe ea......
simi- vip
e din cauciuc Vic
dragă ea nu a avut puff a avut direct pene
dragă ea nu a avut puff a avut direct pene
Cred . Era mai ceva ca popa Mitica .DENISA a scris: e din cauciuc Vic
Nicio zgarietura ... Si copila aia din burta ...sigur o mosteneste . Va fi o Mukka in miniatura .
Simi ... Dar noi nu suntem rele cu . Am spus adevarul ... Exageram noi ??????
victorelalove- moderator
dar va ajunge să nască sau va pierde copilul ???? s-o mai găsi cineva să-i pună o piedică mai bună
Nu Vic,nu exageram.....
Si nu santem rele,doar ne face o deosebita placere sa jumulim....atata tot...
Si nu santem rele,doar ne face o deosebita placere sa jumulim....atata tot...
Ultima editare efectuata de catre simi in Mier 09 Noi 2011, 9:58 pm, editata de 1 ori
simi- vip
DENISA a scris:dar va ajunge să nască sau va pierde copilul ???? s-o mai găsi cineva să-i pună o piedică mai bună
O sa cada cand se catara pe casa sa spioneze copii .
Mai este si avocatul si Abla ...Offfffffffff . Atatea cupluri de urmarit si atat de putin timp .
victorelalove- moderator
să vezi şi cum Maryam va proiecta un bebe rapid , pun ăştia de o grădiniţă familială, Fatmagul tripleţi , Mariyem gemeni iese de o grupă mică.
Si barbatii cred ca pleca de acasa .DENISA a scris: .... Fatmagul tripleţi , Mariyem gemeni iese de o grupă mică.
Ce nebunie a fost pana acum ... dar dupa ce apar micutii oracaitori ??????
victorelalove- moderator
vor face corul familiei, vor cânta pe voci , Cu Mukk vor face vocalize
DENISA a scris: vor face corul familiei, vor cânta pe voci , Cu Mukk vor face vocalize
Cu Mukka vor face orele de vrajitorie ... se vor crede la scoala de vraji .
victorelalove- moderator
lui Mukk îi lipseşte doar mătura
Fetele va parasesc....mi se inchid ochii de somn...
Noapte buna
Noapte buna
simi- vip
noapte bună Simi !!!!!!!!!!
Noapte buna , Simi !
Numai ca ai auzit de jumuleala si ai obosit ...
Numai ca ai auzit de jumuleala si ai obosit ...
victorelalove- moderator
Pagina 31 din 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum